Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
Grave_Digger Немає
Писатель

Приєднався: Sep 2007
Москва - Тульчин Винницкая обл
Q3
Повідомлення: #26501
14-08-2014 23:51 RE: Агрессия РФ против Украины

Хлопці ви щось перевозбудились я вам скажу Smile Можна же спокійно вести діалог.

І в РФ не всі ватніки... є люди (такі як я) які не дивляться телевізор, взагалі. В мене наприклад його взагалі нема. Вони всі адекватні, і з ними можна вести діалог, навіть якщо вони іншої думки проо події в Україні. А от з тими хто дивиться телевізор... з ними дуже тяжко, дуже Починають накидатись і злість в очах так і горить (((( Замітив навіть у знайомих, з якими давно спілкуюсь (((

А ще більше шкода Українців... які дивляться місцеве ТВ.... вони теж безнадійні.
Під такий вплив нажаль попав мій товариш, з яким ми в іституті вчились і пройшли вогонь, воду і мідні труби ((( Пробував з ним кілька раз розмовляти - безрезультатно. Тпер майже не спілкуємось.

Свiй серед чужих
Шукати всі повідомлення учасника
Дайвер Немає
Banned

Приєднався: Aug 2014
Москва
Хонда
Повідомлення: #26502
14-08-2014 23:53 RE: Агрессия РФ против Украины

(14-08-2014 23:40)smile :  но они не приезжие иностранцы. они в крыму родились, выросли, родили потомков, работают, живут. у них в крыму похоронены родственники. они просто не приемлют "крымнаш". они теперь люди "не того сорта" ?
Насчёт мед. обслуживания в Крыму граждан Украины из местных пока ещё только слухи и домыслы. Я с тем же успехом могу привести в пример пенсионеров: если такой идейный украинец-можешь оставить старое гражданство и получать маленькую украинскую пенсию. Тоже что-ли инструмент давления выходит? На самом деле людям предлагают выбор. Можно рассматривать как давление, а можно как стимулирование. Хочешь бОльшую пенсию и бесплатные мед. услуги-велкам. Не хочешь-да нет проблем,как говорится-за Ваш счёт любой каприз.
А люди "не того сорта" на данный момент тока в прибалтийских гос-вах есть. Которые тоже там выросли-а гражданства им так и не дали.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-08-2014 23:58 Дайвер.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #26503
14-08-2014 23:54 RE: Агрессия РФ против Украины

(14-08-2014 23:51)Grave_Digger :  Хлопці ви щось перевозбудились я вам скажу Smile Можна же спокійно вести діалог.

І в РФ не всі ватніки... є люди (такі як я) які не дивляться телевізор, взагалі. В мене наприклад його взагалі нема. Вони всі адекватні, і з ними можна вести діалог, навіть якщо вони іншої думки проо події в Україні. А от з тими хто дивиться телевізор... з ними дуже тяжко, дуже Починають накидатись і злість в очах так і горить (((( Замітив навіть у знайомих, з якими давно спілкуюсь (((

А ще більше шкода Українців... які дивляться місцеве ТВ.... вони теж безнадійні.
Під такий вплив нажаль попав мій товариш, з яким ми в іституті вчились і пройшли вогонь, воду і мідні труби ((( Пробував з ним кілька раз розмовляти - безрезультатно. Тпер майже не спілкуємось.

+100. Людина завжди повинна зоставатися людиною!
Петро_27 Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2014
Новояворівськ-Львів
Rapid
Повідомлення: #26504
14-08-2014 23:56 RE: Агрессия РФ против Украины

Людям,які живуть по той бік східного кордону,мало шо можна пояснити,коли їм смі пише і говорить то шо потрібно кремлю.Я на форумі басклубу тоже шось пробував їм з боку бандерівців пояснювати-особливо питались як нам показують ситуацію ше з майданом.Почав їм кидати новини,шось там спілкувались...
Дойшло до того шо почали захід вважати зомбі,і шо ми всьо спєцом робим.Почало харити.Пару людей зі заходу забанили.Я тримався до пори до часу шоб їх не послати там.Таки послав на х**Mr. Green.
Забанили скоти на півроку,до листопада.Оцтой
Не можу тепер читати їхні витвори мистецтваBig Grin
Як з такими говорити...
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #26505
14-08-2014 23:56 RE: Агрессия РФ против Украины

Відбувається війна. московія знову хоче поневолити Україну. Яке мені діло до "не всі ватники", коли артилерія ворога регулярно крамсає по наших селах?

moscovia delenda est
Рекрут Немає
Атеист

Приєднався: Aug 2013
Хмельницкий-Киев-Харьков
служебные
Повідомлення: #26506
14-08-2014 23:57 RE: Агрессия РФ против Украины

Цитата:Как-то я в очередной раз употребил словосочетание «мозговой вирус» (естественно, в разговоре об Украине), и мой собеседник вдруг спросил: это ты просто такую метафору употребляешь или подразумеваешь, что есть какое-то реальное явление, которое можно так называть? Я задумался, и понял, что надо разъяснить мою мысль про ментальный вирус, а значит – и написать статью.

smile: сильно много букав. лучше дать начало, и ссылку на оригинал

Войну нельзя избежать ёё можно лишь отстрочить с выгодой для противника (с) Никколо́ Макиаве́лли 1502г.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-08-2014 00:05 smile.)
JorikIF Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2012
Івано-Франківськ
Skoda Octavia A5 FL 1,8 TSI
Повідомлення: #26507
14-08-2014 23:57 RE: Агрессия РФ против Украины

(14-08-2014 23:44)Gerzik :  Так... І всі дипломатичні соплі для мене закінчились три тижні тому... І назавжди.
Я могу вас понять, и любого, кто лично столкнулся или кого это зацепило, но где-то "там, в России", кроме основной враждебной массы и горстки понимающих, есть колеблющиеся, сомневающиеся, думающие головой и желающие узнать правду. Без "соплей" они почти наверняка станут нашими врагами, с "соплями" может пополнят ту горстку и когда-то изменят Россию к лучшему. Может, за них стоит побороться? Стену на границе и прочие меры от воинственного соседа это не отменяет.
smile Немає
Бородатий адмін

Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #26508
14-08-2014 23:58 RE: Агрессия РФ против Украины

(14-08-2014 23:42)Gerzik :  Наступне по кордону з московією- таку ну дуже толерантну лінію Маннергейма...

лінія маннергейма не актуальна. у нас буде лінія коломойського. Laughing

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Рекрут Немає
Атеист

Приєднався: Aug 2013
Хмельницкий-Киев-Харьков
служебные
Повідомлення: #26509
14-08-2014 23:58 RE: Агрессия РФ против Украины

smile: см.выше. Hello!

Войну нельзя избежать ёё можно лишь отстрочить с выгодой для противника (с) Никколо́ Макиаве́лли 1502г.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-08-2014 00:06 smile.)
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #26510
15-08-2014 00:01 RE: Агрессия РФ против Украины

І всім хто каже про толерантність я пропоную тури толерантності по госпіталю .. по нейрохірургії... По травмі... Там ви будете бачити найвишуканіші зразки толерантності... Кажуть коли замовкають дипломати - починають говорити гармати... Я чув як говорять наші дипломати... А відповіді не було... Одразу гармати...

moscovia delenda est
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 197 361 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 438 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 26 611 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 171 972 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 146