Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #25441
06-08-2014 17:09 RE: Агрессия РФ против Украины

У ватніків чергова істерика ...Упал и качаюсь

США ужесточили санкции против российской «нефтянки»

Борис Филатов "О Ляшко, Безлере и жизненной философии"

" Наша инициатива приостановить финансирование батальонам "Азов" и "Шахтерск" вызвала огромное недоумение в сети. Постараюсь пояснить все кратко, емко и по существу.

Первопричиной этого конфликта явилось не то обстоятельство, что господин Ляшко* позволил себе некорректные и несправедливые высказывания в наш адрес. Все гораздо глубже и серьезнее.

До последне го момента я намеренно молчал, наблюдая, как этот клоун систематически повышает свой рейтинг при помощи инсценированных роликов, телеканала "Интер" и хорошо подвешенного языка. Как никак в стране война и мы должны показывать единство. Даже с тем людьми, кто этого не заслуживает.

Но последние демарши фашиствующего ублюдка Мосийчука, который в очередном приступе безумия объявил, что мол-де видел я ваших подопечных, которые "продают оружие и за вырученные деньги откупаются от участия в АТО" полностью расставили все точки над "i".

"Поймите дело в не личных обидах, амбициях и грядущих парламентских выборах. Основная проблема в том, что, по-моему искреннему убеждению, Ляшко и вонючки его окружающие - это огромная проблема для будущего всей страны. Все, буквально все, до чего дотрагивается это убожество в облегающей футболке и кепочке превращается в фарс: народный протест, Майдан и даже помощь армии. Число его поклонников растет, ширится и уже начинает напоминать секту.

Но с нашей командой, и в особенности, со мной, Ляшко в силу собственного скудоумия прокололся.

Мы такие - какие есть. И, как все уже заметили, нам глубоко наплевать на рейтинги, репутацию и чужое мнение. И мы будем дрючить этого недоумка везде, где он нам попадется. Жестко и беспринципно. Потому что новый "украинский Жириновский" - это мразь, которая предаст и продаст в любой момент. Все дело в цене на билет"
"И именно поэтому мы приостановили финансирование "Азова" и "Шахтерска". Потому что боевые командиры должны определиться. Они и дальше накачивают мерзавцу рейтинг за его жалкие подачки или просто воюют и получают от нас довольствие. Тем более, что мы ничего не просим взамен".
"Олежек, ты попал. И можешь сколько хочешь биться в истерике у в "Фейсбуке", что я встал в один ряд с Гиркиным и Бесом, которые дают за твою голову деньги. Даже тут, ты, паскуда, врешь как сивый мерин. Никому ты не нужен. Особенно за деньги. И тебе это известно, дешевое брехло.

Всем прекрасно известно, что мы ведем переговоры об обмене военнопленными. И в том числе общаемся с Бесом. Так вот, Ляшко, я открою тебе страшную тайну. Термин "боевой пидарас", которым я тебя обозвал - это не мои слова. Это - слова Беса".

"И это единственное, в чем я с Бесом согласен..."

Весела переписка :
[Зображення: D6bR01Pi_NQ.jpg]

Відповідь Мосійчука :

ПРО ЧЕСТЬ, ОЛІГАРХІВ ТА НАЦІОНАЛЬНУ ГІДНІСТЬ
Ігор Мосійчук
Для початку роблю офіційну заяву. У зв'язку з ситуацією яка склалась після початку мого особистого публічного конфлікту з групою Коломойського, не бажаючи ставити під загрозу життя та здоров'я побратимів з спецбатальйону "Азов" я ухвалив самостійне рішення скласти з себе повноваження заступника командира батальйону по зв'язкам з громадськістю. Можливо я не мав би про це писати публічно але я маю честь та гідність і буду її відстоювати як можу. Гавкуча собачка Коломойського, Філатов не залишив мені вибора і за "ублюдка" він ще відповість
Попутно заявляю, що жодна з собачок із команди Коломойського ніколи і ні в якій мірі не фінансували батальйон "Азов". Більше того батальйон "Азов" не утримував жоден політик чи олігарх. Допомагали так, але не утримували. Добровольчий батальйон "Азов" це підрозділ МВС а не приватна структура Ляшка чи Коломойського і воюють наші хлопці не за політиків чи олігархів а за Україну та її єдність. Незважаючи на це і бажаючи нагнути батальйон після моїх попередніх публікацій Коломойський і К. через підконтрольних їм офіцерів МВС почали блокувати видачу батальйону "Азов" кулеметів. І це перед широкомаштабним наступом на терористів в Донецьку. Хочу спитати у міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та його радника Антона Геращенко: може я, щось пропустив і МВС вже очолює Коломойський а його радником став Філатов? Бо як інакше пояснити, що останній заборонив мені вїздити на територію Дніпропетровської та Запоріжської областей? Усвідомлюючи, що моя антиолігархічна позиція в сучасних умовах може сильно зашкодити батальйону я й прийняв рішення скласти повноваження замкомбата.

Тепер трішечки про олігархів та олігархат. Для мене немає і ніколи не було різниці яке прізвище носить олігарх. Немає жодної різниці між Льовочкіним і Коломойським, Пінчуком і Ярославським, Фірташем і Медведчуком. Всі вони паразитують на українцях і всім їм байдуже до України. Гроші, гроші, гроші ось мета життя олігарха. Гроші підмінюють олігарху Бога і неважливо якої він національності та до якої синагоги ходить.

В Україні зараз війна. Народна війна з агресором. Є ворог зовнішній це Путінська Російська Федерація а ворог внутрішній: це олігархи та їхні шістки. Я твердо переконаний, що зовнішнього ворога ми зможемо перемогти лише тоді коли подолаємо внутрішнього. Зараз скажу річ яку всі знають але бояться сказати. Затягування АТО і як результат гибель десятків а то й сотень українців це в першу чергу справа рук олігархів які перетворили війну на бізнес і які роблять свій підлий гешефт на крові яку проливають наші патріоти захищаючи територіальну цілісність країни. Країна оплакує сотні вбитих, матері побиваються біля госпітальних ліжок тисяч поранених а ти часом фірма близька до Коломойського в тричі дорожче продає державі бронежилети. У війську не вистачає бронетехніки а фірма близька до запоріжського нардепа Пономарьова ріже БТРи і БРДМи на металобрухт. За спробою довести до банкрутства Київський бронетанковий завод також стоять олігархи.
Торгівля зброєю і військовою амуніцією завжди по прибутковості випереджала торгівлю наркотиками і проституцію.
Революція Гідності в авангарді якої були загони патріотів переросла в повномасштабну війну з агресором Путінською Росією і знову в авангарді боротьби з окупантами патріоти які власним потом і кров'ю відстоюють незалежність а тим часом є велика загроза, що нарядившись у тоги ура-патріотів в новий парламент знову прийдуть олігархічні клани. Революція яка розпочалася 1 грудня на Банковій буде закінчена тоді коли зупинивши агресора і звільнивши окуповані території добровольчі батальйони патріотів повернуться в столицю, відновлять соціальну і національну справедливість і виметуть поганою мітлою всіх без виключення олігархів з українського дому.

Я свідомий того, що вступаючи на шлях боротьби з олігархами як явищем наражаю себе на небезпеку. Свідомий, що на замовлення олігархів мене знову можуть кинути за грати, можуть вбити або покалічити. Свідомий, що зараз олігархічні ЗМІ спустять на мене всіх своїх шакалів. Але більше мовчати я не можу бо на кону життя і здоров'я патріотів, саме існування української нації, майбутнє українських дітей.

"Детей надо лучше воспитывать, а не оружие запрещать" (с) Самюэль Л. Джексон

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-08-2014 17:26 Ramires.)
Шукати всі повідомлення учасника
vesel Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2010
Киев - Кременчуг
Skoda Fabia1 combi 1.4 AUB 101hp Elegans LPG RS stуle
Повідомлення: #25442
06-08-2014 17:40 RE: Агрессия РФ против Украины

Здаёться мне, шо ляжко с мосейчуком это неподумавши зделали Курить
1.2HTP Немає
CAXA

Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #25443
06-08-2014 17:45 RE: Агрессия РФ против Украины

уж лучше бы замирились, пусть хоть на время...
Andrew_S Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2011
Киев
A5 FL 1.8 TSI
Повідомлення: #25444
06-08-2014 18:09 RE: Агрессия РФ против Украины

(06-08-2014 15:02)Las-Vegas :  Симпсоны троллят путина

[Зображення: snimok_ekrana_2014_08_06_v_12_13_23_600x385.jpg]

Там еще один фрагнмент есть
[Зображення: h_1407341453_7008212_abceefe6e5.png]

Да и вообще целый ролик https://www.facebook.com/photo.php?v=663509610412046

"You run your mouth and I'll run my business, brother..." Jordan Louis
Ramires Немає
порохобот

Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #25445
06-08-2014 18:13 RE: Агрессия РФ против Украины

Крым наш.Крымняши негодуют в очереди на переправу.

Пробка на Керченской переправе достигла рекордных 15 км. Из-за непогоды в очереди на паром в Крым стоят 3150 автомобилей. Даже в оптимальных условиях на их перевозку понадобится не менее суток. Тем временем администрация переправы утвердила список льготников, имеющих право на проезд без очереди. К блокадникам Ленинграда и детям-инвалидам приравняли сенаторов, депутатов Госдумы и транспортных прокуроров.

https://www.youtube.com/watch?v=ztIh47-9-Cs#t=158

Тупорылые ватники... Упал и качаюсь

Донецькі «біженці»-гопніки, що потрапили в Російську Федерацію, почали тероризувати вже місцевих громадян.
Пропонуємо увазі читачів «Преси України» невеликий відеоролик жителя Ростова-на-Дону, в якому повністю розкривається менталітет «донецького крутого пацана».
Суть події на відео така: «біженець» з Донецька вирішив в Ростові «віджати» автомобіль у місцевого жителя.
Він зупинив автомобіль і з пістолетом в руках почав вимагати, власне, автомобіль зі словами «Ми не помремо! Ми з Донецька!».

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-08-2014 18:17 Ramires.)
Майстер Немає
kiy

Приєднався: Mar 2008
Шаргород
Roomster 1,6 comfort T8T8 АКВАРИУМ
Повідомлення: #25446
06-08-2014 18:44 RE: Агрессия РФ против Украины

А не пора ли нам ввести санкции против России? Да, это не выгодно нам, да, это не выгодно Европе. Но в первую очередь это не выгодно, а точнее почти крах, России. Россия на сегодня нарушила все политические и экономические договорённости с Украиной, захватила НАШ Крым, дестабилизирует методом военной агрессии обстановку в восточных областях.
Ультиматум: в случае прямого вторжения Украина приостанавливает транзит газа и нефти через свою территорию. Если нас не "услышат", будут взорваны все газо и нефтепроводы, проходящие по нашей территории. Пока кто-то где-то против кого-то вводит санкции, Россия на газовых и нефтяных оборотах с Европой зарабатывает сотни миллиардов долларов. Другими словами мы с помощью транзита спонсируем путина и его армию.

142000 км на одометре.
Он же "kiy".
Безнаказанность порождает беспредел.
Misan Немає
майстер-люстратор

Приєднався: Jun 2006
где то тут, нипадалёку
Бригантина
Повідомлення: #25447
06-08-2014 18:47 RE: Агрессия РФ против Украины

сегодня утром в Киеве проездом был мой хороший знакомый из Днепра, он по работе связан с руководством Привата, так вот он мягко говоря не очень хорошо отзывается о Филатове, Корбане и Бене, говорит удивлён что первых двух до сих пор не пристрелили, они любят "переходить дорогу" многим... Курить

В ходе проведения разведывательных действий разведгруппа сил АТО попала в засаду в районе города Иловайск Донецкой области. Данные по потерям уточняются

Эту страну взбодрит и спасёт только партия Ворошиловских стрелков.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 06-08-2014 18:52 Misan.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Рекрут Немає
Атеист

Приєднався: Aug 2013
Хмельницкий-Киев-Харьков
служебные
Повідомлення: #25448
06-08-2014 19:00 RE: Агрессия РФ против Украины

надо ввести санкции на трубу)... и пох на европу)...

Войну нельзя избежать ёё можно лишь отстрочить с выгодой для противника (с) Никколо́ Макиаве́лли 1502г.
Misan Немає
майстер-люстратор

Приєднався: Jun 2006
где то тут, нипадалёку
Бригантина
Повідомлення: #25449
06-08-2014 19:05 RE: Агрессия РФ против Украины

[Зображення: 10426194_670744926349425_5166251575779674362_n.jpg]

Эту страну взбодрит и спасёт только партия Ворошиловских стрелков.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Ramires Немає
порохобот

Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #25450
06-08-2014 19:06 RE: Агрессия РФ против Украины

(06-08-2014 18:47)Misan :  сегодня утром в Киеве проездом был мой хороший знакомый из Днепра, он по работе связан с руководством Привата, так вот он мягко говоря не очень хорошо отзывается о Филатове, Корбане и Бене, говорит удивлён что первых двух до сих пор не пристрелили, они любят "переходить дорогу" многим... Курить

Так вони ж усі родом з 90-х ! Це вже в крові. Велике бабло в Україні чесно заробити - нереально. А зберегти без підтримки бандитів - ще нереальніше.

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 197 389 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 438 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 26 613 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 172 050 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 26