Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Украина. Шаги к восстановлению и процветанию
Автор Повідомлення
Misan Немає
майстер-люстратор
*****

Повідомлень: 4 285
Приєднався: Jun 2006
где то тут, нипадалёку
Бригантина
Повідомлення: #191
30-07-2014 01:36 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Український винахідник розробив унікальний вітрогенератор.
Розвиток вітрогенерації залежить від природного фактору – швидкості і постійності вітру. Більшість вітрогенераторів зроблені таким чином, що починають розкручуватися при початковому вітрі 2,5-3 м/с. Виробіток потужності, вказаної в паспорті генератора, можливий при швидкостях вітру понад 8 м/с. На території України не так багато місцевостей, де є такі вітрові умови. Тому працюють інноватори над новими конструкціями, що здатні працювати в «некомфортних» для вітрогенерації умовах.
Таким винахідником є Олексій Оніпко, котрий зробив діючу модель нового типу вітрогенератора, що здатний почати роботу при швидкості вітру менше 1 м/с. Ця розробка відмічена відзнакою «Зелений Оскар».
Така конструкція дозволяє мати типорозміри для генерації в межах від 500 до 10000 Вт.
При цьому рівень шуму низький, конструкція не потребує високої мачти.
Робоча поверхня турбіни нового типу ефективніша за площу класичної турбіни, відповідного діаметру. Крім підйомної сили крила, тут ще й використовується енергія тиску вітру. Сама турбіна може бути виготовленою з металу, скловолокна або пластику.
На жаль, наші конструктори не мають коштів для організації серійного виробництва і сподіваються на допомогу від держави чи приватних інвесторів = http://ecotown.com.ua/news/Ukrayinskyy-v...enerator/

http://youtu.be/dOnFZOh7FHk

Эту страну взбодрит и спасёт только партия Ворошиловских стрелков.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Ramires Немає
порохобот
*****

Повідомлень: 2 430
Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #192
31-07-2014 09:27 [split] Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Підпорчу я вам настрій зранечку. Спілкувався з деякими адекватними працівниками МВС. Навіть деяких можу назвати чесними, так як полковник міліції на серьозній і "рибній" посаді, який їздить на машині за 7 тис.у.е і живе в двохкімнатній квартирі у мене викликає повагу. Причому, поруч в сусідньому кабінеті сидить такий самий полковник приблизно на такій самій посаді, але у нього два особняка в місті, будинок в карпатах, і три машини в сім"ї, і він сам їздить на новенькому мерсі S.

По-перше, ніякої люстрації в міліції і приблизно немає. Зараз нібито йде анонсована відправка працівників МВС в АТО. По факту - 3000 баксів і тобі ставлять штамп, що ти там вже був і нікуди ти не їдеш. Їдуть тільки або дійсно патріоти (таких ду-у-уже мало) або ті, хто немає таких грошей.

По-друге, щодо перевірки всіх мєнтів на поліграфі. Для них це не новина. Раніше ця процедура так само проводилась і коштувала енну суму, зараз у зв"язку з ситуацією, сума просто виросла. Перевірка як була номінальна, так і лишилась. Як наслідок, у нас в місті та людина, що проводить перевірку, пересіла з б/у опель вектри на новенький фольц пассат.

По-третє, я досить детально аналізував всі законопроекти і ініціативи нашого кабміну на чолі з Яйценюком. Кінцево в ньому розчарувався. Жодних реформ - подальше збільшення податкового пресу, тарифів для населення, роздуття адмін.апарату, тобто все те, що робив Азаров і К. Далі скочуємось туди звідки прийшли.

Висновок - Майдан 3. Але з розвішуванням на стовпах, без суда та слідства. Європа покричіть та заспокоїться, нікуди не дінеться. Путіна он скільки терпить. Головне відновити армію, щоб боялись.

"Детей надо лучше воспитывать, а не оружие запрещать" (с) Самюэль Л. Джексон

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-07-2014 09:28 Ramires.)
Шукати всі повідомлення учасника
Ramires Немає
порохобот
*****

Повідомлень: 2 430
Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #193
31-07-2014 10:09 [split] Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Valentine Michael Ovdienko

Шановний пане президенте, шановний уряд та парламент України! Після Майдану та сотень жертв українців ви отримали владу...
На Майдані ви обіцяли зміни в країні, обіцяли справедливість, правду, чесні закони і покарання винних в корупції чиновників, розвалі армії, свавіллі правоохоронців, розквіті антиукраїнських сил. Ви обіцяли, що зламаєте систему олігархічно-бандитського клану, який царює в нашій державі, що купка сімей, які отримують надприбутки, буде відірвана від українських грудей і перестане паратизувати на тілі суспільства, що народ отримає соціально і національно справедливу державу! Ви обіцяли, що за злочини перед державою і людьми буде невідворотня кара, що буде проведена люстрація держслужбовців і правоохоронців та націоналізація стратегічно важливих галузей економіки, що будуть системні реформи та вільний конкурентний ринок для малого і середнього бізнесу, прозорі виборчі закони та міцна націократія!

Пройшло півроку... Ми втратили Крим через нашу слабкість та боягузтво, ми допустили сепаратистькі рухи на південному сході, які привели до війни з північним сусідом,в країні бардак і вседозволеність, не приймаються потрібні народу закони, не проводяться реформи, ніхто - жоден чиновник, жоден правоохоронець, жоден хабарник чи корупціонер - не понесли відповідальність за злочини перед державою, ба, навіть Небесна Сотня не стала для вас святою, бо жоден з тих нелюдів, які їх вбивали, не відповів перед судом....

Жоден олігарх, жоден чиновник не відзвітував перед країною про джерела свої казкових статків та не сплатив приховані податки до бюджету... ми ведемо війну, тому буде справедливим забрати в олігархів та чиновників, тобто в тому числі у вас, 30 відсотків ваших активів на підвищення обороноздатності держави, забронити відтік капіталів в офшори, повернути всі кошти з-за кордону в Україну, терміново ліквідувати всі пільги та доплати всім категоріям чиновників - колишніх і теперішніх.

Вважаю за потрібне попередити Вас про наступне! Спілкуюсь з багатьма хлопцями, які воюють на сході, і на підставі цих розмов інформую Вас, пане президенте, уряд та парламент України, що народ ставить Вам УМОВУ - якщо до 1 жовтня 2014 року ми не побачимо в Україні конкретного виконання Ваших обіцянок Майдану, фактичних кроків до справедливої та чесної держави, реальних тюремних строків для економічних та військових злочинців, Ви всі будете відсторонені від влади озброєним народом, а ваше майно буде націоналізоване на потреби війни з Росією... Що ж до пятої колони у нашій владі - всіх оцих ахмєтових, єфремових, фірташів, льовочкіних, германів, шуфричів, симоненків і так далі, то вони будуть фізично знищені... З повагою той, хто був на Майдані...

"Детей надо лучше воспитывать, а не оружие запрещать" (с) Самюэль Л. Джексон

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 14 629
Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #194
31-07-2014 10:45 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(31-07-2014 09:27)Ramires :  Підпорчу я вам настрій зранечку. ...

Ramires, ви ж розумна людина. Навіщо тут істерити з приводу цього. Чого Ви очікували від Майдану? Що прийде гарний дядько президент, махне чарівною палочкою і враз все зміниться?
Ви вірите шо можна раптово змінити систему, яка існувала в умовах корупції мінімально 23 роки. А ще скілки до того під совком?

Ви сторнник радикальних дій? Проведемо массову люстрацію, повиганяємо майже всіх ментів, бо нормальних серед них одиниці, і що будемо далі робити? Самі ходити і охороняти себе та родини? Вам мало прикладу саботажу на сході та на півдні? Чи може все це треба робити поступовно?

Здобуття нашого Майждану полягає не в тому, що все повинно враз змінитися, а в тому, що ми скинули тирана, який робив з нас кримінально керовану корупційну країну. Ми скинули людину, під керівництвом якой ми б не те що не ставали б кращими, а скоріше за все, через декілька років стали б банановою республикою, з двома десятками багатіів та людом, який би за ковбасу та горілку на тих багатіів працював.

Ми змігили вектор розвитку. А тепер поступово будемо все змінювати на місцях. Без поспіху та істерики.
Шукати всі повідомлення учасника
Vprave Немає
Lawyer для блондинок
*****

Повідомлень: 2 254
Приєднався: Dec 2010
Kyiv
Kia Rio New
Skype IDLawyer_DG
Повідомлення: #195
31-07-2014 10:58 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Давайте заканчивать с анархией и революциями
Мы так вечно будем майданить
Выбрали Пороха, значит доверили ему страну на 5 лет
через год проконтролируем
Раша только и ждет, чтоб опять Украину загнать в хаос и тем более в военную революцию/переворот

Если Вы не можете найти юриста, который знает законы, найдите юриста, который знает судью.
Шукати всі повідомлення учасника
Ramires Немає
порохобот
*****

Повідомлень: 2 430
Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #196
31-07-2014 11:00 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(31-07-2014 10:45)m.dreval :  
(31-07-2014 09:27)Ramires :  Підпорчу я вам настрій зранечку. ...

Ramires, ви ж розумна людина. Навіщо тут істерити з приводу цього. Чого Ви очікували від Майдану? Що прийде гарний дядько президент, махне чарівною палочкою і враз все зміниться?
Ви вірите шо можна раптово змінити систему, яка існувала в умовах корупції мінімально 23 роки. А ще скілки до того під совком?

Ви сторнник радикальних дій? Проведемо массову люстрацію, повиганяємо майже всіх ментів, бо нормальних серед них одиниці, і що будемо далі робити? Самі ходити і охороняти себе та родини? Вам мало прикладу саботажу на сході та на півдні? Чи може все це треба робити поступовно?

Здобуття нашого Майждану полягає не в тому, що все повинно враз змінитися, а в тому, що ми скинули тирана, який робив з нас кримінально керовану корупційну країну. Ми скинули людину, під керівництвом якой ми б не те що не ставали б кращими, а скоріше за все, через декілька років стали б банановою республикою, з двома десятками багатіів та людом, який би за ковбасу та горілку на тих багатіів працював.

Ми змігили вектор розвитку. А тепер поступово будемо все змінювати на місцях. Без поспіху та істерики.

Ну це Ви вже трохи загнули Недоумение Яка істерика від мене ? Я лише констатую факти, проводжу багато бесід з цікавими людьми, для того, щоб
знати, що відбувається всередині системи. В свою чергу, щоб знати, що треба робити.
Згідний з тим, що треба робити все поступово, але треба іменно РОБИТИ ! А що зроблено за 5 місяців роботи нашого кабміну ?????? Назвіть хоч одну реформу ? Або програму кабміну ? І війна не може слугувати причиною по якій це не робиться. Чомусь Ізраілю це не завадило стати однією з найрозвинутішою країн світу.
А у нас далі проводять закриті тендери з одним учасником і купляють КаМаЗи замість вітчизняних Кразів. Що Яценюк чи Аваков цього не знає ?

Щодо міліції, то повірте, там все дуже просто. Я це питання вже давно штудіював. Наразі ми маємо 320 000 працівників МВС. Якщо перебити цю кількість мєнтів на кількість населення - у нас один з найбільших показників в світі, а ефективність ? А ми цих всіх 350000 годуємо щомісяця, а зараз навіть тих, хто бігає по Луганську з колорадською стрічкою і автоматом. Ви, наприклад, знаєте, що в міліції є така штука, як доплата для покращення матеріального стану і її виписує собі кожен мєнт, який немає власного житла (звичайно, що всі записують квартиру на жінку/маму/тещю), і ця доплата складає до 5 т.грн в місяць. Нормально ?
Мілцію цілком реально скоротити в три рази, зарплату тим хто лишиться збільшити в декілька разів. Нарешті легалізувати короткоствольну зброю. Повірте, що цього буде достатньо, щоб на вулицях був спокій.

"Детей надо лучше воспитывать, а не оружие запрещать" (с) Самюэль Л. Джексон

Люди всегда ненавидели тех, кто говорит правду, а зря… такие никогда не бьют в спину.
Шукати всі повідомлення учасника
Yurkinson Немає
Рожденный в СССР

Повідомлень: 3 042
Приєднався: May 2010
Octavia Tour \ AKL \ 2007
Повідомлення: #197
31-07-2014 17:46 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(31-07-2014 10:58)Vprave :  Давайте заканчивать с анархией и революциями
Мы так вечно будем майданить
Выбрали Пороха, значит доверили ему страну на 5 лет
через год проконтролируем
Раша только и ждет, чтоб опять Украину загнать в хаос и тем более в военную революцию/переворот
IMHO: и теперь весь год, месяц за месяцем, а то и все пять лет терпеливо смотреть за переделом? Лично придерживаюсь мысли, озвученной г-ном Саакашвилли о том, что или в течение месяца-двух пройдут реформы или ничего не изменится вообще. Бигборды Порошенко "Спасибо за доверие!" уже выглядят глумлением на фоне войны и прочих, менее важных событий ибо слова оказались просто словами.
Пользуясь ситуацией в стране, надо производить тотальную зачистку всех без исключения органов власти или какими Вы видите пути выхода из ситуации да и почему , если и терпеть, то надо терпеть молча?

(31-07-2014 10:45)m.dreval :  Ми змігили вектор розвитку. А тепер поступово будемо все змінювати на місцях. Без поспіху та істерики.
IMHO: Кроме декларации об изменении вектора должны быть действия. Отсутствие действий, а также призывы заткнуться, никуда не спешить и молчать - это звучит как призыв к отказу от перемен. Про истерику вообще перебор. Т.е. пессимистичные настроения и оценки это истерика? Вы не хотели бы ознакомиться со значением этого слова и симптоматикой перед его использованием? Звучит как издевательство.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-07-2014 18:00 Yurkinson.)
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #198
31-07-2014 18:11 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Видеофакт: в Киевсовете появились первые кнопкодавы....


В четверг во время заседания Киевского совета сопредседатель фракции УДАР-Солидарность Игорь Кононенко попался на кнопкодавстве.




в соседней ветке интересовались, "когда Киеврада заработает"?
заработала.....

... за Кононенко стоит сам Президент страны. Поэтому несмотря на скандальную политическую биографию, скорее всего, именно ему поручат «приручать» этот Киевсовет, - отметил источник.

Напомним, ранее Кличко признался в том, что в его фракции «УДАР» есть лишь один представитель «молодой команды» Черновецкого – Игорь Кононенко, за которого поручился Петр Порошенко...

http://moygrad.kiev.ua/2014/06/11/sekret...noveckogo/

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-07-2014 18:13 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
Yurkinson Немає
Рожденный в СССР

Повідомлень: 3 042
Приєднався: May 2010
Octavia Tour \ AKL \ 2007
Повідомлення: #199
03-08-2014 00:20 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

http://fakty.ictv.ua/ru/index/read-blog/id/1385
Шукати всі повідомлення учасника
Misan Немає
майстер-люстратор
*****

Повідомлень: 4 285
Приєднався: Jun 2006
где то тут, нипадалёку
Бригантина
Повідомлення: #200
12-08-2014 11:14 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Там где все видят проблему правильный предприниматель видит возможность. Совладелец крупнейшего частного порта придумал, как быстро и относительно дешево обеспечить Украину несколькими миллиардами кубометров не российского газа

http://biz.liga.net/all/tek/intervyu/281...-v-god.htm

Эту страну взбодрит и спасёт только партия Ворошиловских стрелков.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Украина. Прыжки к восстановлению ...или в бездну.. smile 2 633 408 218 09-02-2022 12:11
Останнє: MaksymS
  Интервью Чичваркина про Украину власть и шаги к востановлению Firestarter 2 1 985 23-10-2017 19:06
Останнє: Dimon325

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 115