Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
tompson Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2008
Киев
Superb II 2.0 170 hp, Renault Trafic, LC 200 '20
Повідомлення: #17681
10-06-2014 18:02 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(10-06-2014 17:53)Quatro :  Давайте не будем бросаться громкими заявлениями. Расскажите, где же взять полностью новый состав для милиции и т.д.? И куда должны уйти все уволенные?
На завод, в школы, в совхозы, водителями А где сейчас работают обычные люди?

Откуда взять ? Да с улицы - есть ВО? Не сидел? Не наркоман? Не был в силовиках - велкам...
Делов то ....
Шукати всі повідомлення учасника
italru Немає
Ученик
*

Приєднався: Apr 2007

Окташа 1.8 Брунелло
Повідомлення: #17682
10-06-2014 18:53 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Друзья коррупцию в милиции в низших и средних нач.составах побороли путём обнищания народа. Боротся надо с руководством как на местах так и в столице. Обычний мент нищий- это факт.ИХМО
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #17683
10-06-2014 19:17 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Топаза залишили під вартою, його адвоката — чекають у військкоматі

Про це УНІАН повідомив адвокат Кромського Олександр Шадрін.

Адвокат також заявив, що після судового засідання до нього підійшли працівники військкомату та вручили повістку, в якій зазначається, що в п'ятницю, 13 червня, о 8.00 він має з'явитися з речами до Дзержинського районного військкомату Харкова для мобілізації Честь!

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-06-2014 19:18 Шкодчук.)
Misan Немає
майстер-люстратор

Приєднався: Jun 2006
где то тут, нипадалёку
Бригантина
Повідомлення: #17684
10-06-2014 21:08 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Сер З-М

Меньше эмоции - больше труда.

Визги Глазьева, Дугина и прочих насекомых - это агония группы сумасшедших балоболов, которые безнадежно проигрывают украинскую партию сухому пороху, хитрому сурку и международному сообществу и еще одно 100-ное доказательство того, что никто ничего в Вас уже не введет, Россия загнется, а Крым непременно вернется.

Вы сильная нация и не должны переживать из за обреченного бреда шестерок умирающего узурпатора.

До скорой встречи на похоронах Путина.

Сергей Иванов

Несколько недель назад СБУ, не сказав никому об этом, отпустила Клинчаева - террориста, сепаратиста, организатора захвата Луганской ОГА, скота, открыто носившего огнестрельное оружие, укрывавшего российских боевиков у себя в гараже, заявлявшего на телевизионную камеру, что "на Майдане убили мало", НА СВОБОДУ. Информация подтверждена на 100%. Дорогие украинцы, особенно участники революции. Сейчас эта мразь находится в Киеве. Где именно, пока неизвестно. Однако, есть данные, что он не особо прячется и выгуливает своих шмар по различным гламурным местам и торговым центрам. Поэтому если вы случайно встретите его на улице, бейте всем, что попадётся под руку. Крушите ему челюсти, ломайте ребра - развлекайтесь как посчитаете нужным. То же гарантирую со своей стороны.

А что касается СБУ... Ну вы и бляди, комитетчики. Ефремовы-Ахметовы меркнут на фоне вашего цинизма, Валентин Александрович & Со.

Володимир Парасюк

Про "а-ля фуршет" (будь ласка зробіть репост)

Розпочну з негативного:

Поки доїхав до Мистецького Арсеналу постійно потрапляв в затори і ставав свідком того як "лексуси з мерседесами" наших посадовців спокійно виїжджали на зустрічну смугу і їхали, порушуючи всі відомі правила дорожнього руху. Вкотре усвідомив, що декому в нашій державі на закони наплювати.

Протягом перших 15 хвилин виникало єдине питання: що я тут роблю? Адже на бенкеті зібрався унікальний контингент тих, хто за всі роки незалежності "піклувався" про Україну, обіцяв нам світле майбутнє, але чомусь маємо, що маємо і не у всіх бідах винен путін. Кульмінацією стала поява Ахметова і регіоналівських недобитків. Нащастя, не було симоненка (чув, що він засмагає десь в загниваючій Європі). Регіонали ходили групками, спілкувались лише між собою і весь час оглядали по боках. Хотів підійти і "поспілкуватись", але вони відразу, нібито побачили когось знайомого, відвертались від мене і втікали.

Шокувало, що досі актуальна радянська традиція, коли чоловіки при зустрічі цілуються в губи. Як на мене, це огидно.

Про сам фуршет розповісти не можу, бо до столів не підходив. Не розумів як можна їсти-пити-святкувати, коли ще вчора був на сході і бачив, що там гинуть люди.

Також зробив висновок, що наша "політична еліта" в більшості зовсім не еліта. Принаймні культура поведінки, спілкування, споживання їжі зовсім у них не елітна.

Бачив, що багато людей стояли біля Арсеналу за загорожею і спостерігали як верхівка інавгурується. Я десь тричі виходив і питав: "Чого ви тут стоїте? Невже приємно на це все дивитись?" Мені відповідали: "Може хтось побачить і підійде, хочемо поспілкуватись, щоб нас почули." Ніхто так і не вийшов.

Намагався донести до деяких політиків думки простих людей, зробив висновок, що більшості на народ просто наплювати.

Не вдалось спіймати Авакова. Весь час ходив в компанії якогось високого хлопця. Казали, що це хтось із Майдану.

Список гостей складав не Порошенко і думаю, що навіть його не узгоджував. Існує така річ як протокол і згідно цього протоколу на подібні заходи запрошують усіх, хто коли-небудь був при владі. Ну а всіх решта - за бажанням. Відношу це до негативного, бо за всі роки незалежності в Україні при владі були ті, за ким давно в'язниця плаче. І от в більшості вони були присутні, а це, як на мене компрометувало і президента, і сам захід, і усіх нормальних людей, які туди прийшли. Як сказав мені один із запршених: "Треба було тут АТО проводити і в країні був би мир і спокій".

Тепер про позитивне:

Промова Порошенка. Сказав чітко, лаконічно, проєвропейськи і дуже патріотично. Зізнаюсь, що слухати його було приємно. Якщо ще й виконає все те, що сказав, будемо мати справжнього гетьмана в Україні. Дуже на це сподіваюсь, бо президенти-популісти вже набридли. Загалом, Порошенко вів себе дуже достойно.

Після промови Порошенка усі побігли його вітати і тиснути руку. Хто щиро, хто вислужувався. Особливо активними були регіонали. Відношу це до позитивного. Вони всіляко намагаються заскочити в останній вагон потяга. Не хотів би їх розчаровувати, але цей потяг давно пішов і регіоналам з комуністами вже нічого не світить. Для українського народу це дуже позитивно)

Приємно було поспілкуватись із розумними людьми, науковцями, письменниками. Зауважив, що вони також були шоковані списком запрошених.

Зустрів Мустафу Джемілєва, Михайла Саакашвілі, Володимира Вятровича. З Коломойським розмовляв в основному про батальйон "Дніпро", оскільки служу в його лавах.

До позитивного відношу також розмову із віце-прем'єром Яремою. Ми довго спілкувались про проблеми кадрових призначень, особливо в силових структурах. Я на прикладі Львівської області проілюстрував як корупціонери лізуть до влади. Ярема обіцяв з цим боротись. Справив враження порядної людини, якій дійсно небайдуже, що робиться в державі.

Гройсман також до позитивного. Має багато добрих ідей стосовно реформ в Україні.

На кінець незрозуміле і дивне: Не зміг знайти логічного пояснення, чому Луценко так активно і весело спілкується з тими, хто посадив його за ґрати.

Окремо хотів би прокоментувати фото із Ярославським і Богословською, яке опублікувала Українська правда. Це фото зробив Мустафа Наєм, який довго про щось розмовляв з Ярославським. Потім вони побачили мене і Ярославський попросив з ним сфотографуватись. Я не надав цьому значення, бо люди часто підходять навіть на вулиці і просять зробити фото на пам'ять. Звідки там взялась Інна Богословська не знаю, не зауважив, коли вона підійшла.
Шановні журналісти УП, не петворюйтесь на бульварне видання. Вам це не личить. Чомусь Мустафа виклав моє фото, але не опублікував з ким фотографувався він.

Ну ось, ніби все. Пообіцяв написати свої враження, обіцянку виконав).

В батальйоні отримав 3 дні відпочинку, тому ще встиг приїхати додому і побачити рідних. Сумно, що біля Рівного двигун моєї машини вирішив, що з нього досить, але дякуючи хлопцям з Правого сектора, все ж дістався до Львова.

Сьогодні повертаюсь на Схід

http://youtu.be/WIzyggY0ab0

Чтобы удержаться у власти Путину нужна победа над украинским народом любой ценой. Причем, именно военная, а не экономическая или победа в газовой войне, так как именно в военной сфере Россия имеет превосходство, а в остальных Украина сможет отбиться при резко возросшей поддержке мирового сообщества. (С)

Диалоги на баррикадах. Сын и отец. Порядочные, не криминалитет, из работяг. Вопрос к отцу:
- Ты понимаешь, что одно попадание снаряда в вашу баррикаду и твои кишки будут намотаны на одну из шин?
- Понимаю.
- Зачем стоишь? Зачем привел сына, его не жалко, ему же только 20-ть лет?
- Мне один хрен. Если не Правый Сектор нас вырежет, потом американцы пустят на органы (это привет московской пропаганде). Лучше погибну на баррикадах. Пусть правосеки не думают, что мы их боимся.

Эту страну взбодрит и спасёт только партия Ворошиловских стрелков.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-06-2014 08:47 Misan.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Vprave Немає
Lawyer для блондинок

Приєднався: Dec 2010
Kyiv
Kia Rio New
Skype IDLawyer_DG
Повідомлення: #17685
11-06-2014 08:50 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Хотелось бы услышать, что из написанного не правдаКурить
http://uainfo.org/yandex/337788-ispoved-...bassa.html

Если Вы не можете найти юриста, который знает законы, найдите юриста, который знает судью.
Misan Немає
майстер-люстратор

где то тут, нипадалёку
Бригантина
Повідомлення: #17686
11-06-2014 08:55 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

если взять и неожиданно подарить ватникам донбас, думаю они сами не захотят Курить

Axia Немає
Українець

Приєднався: Jun 2009
Киев
Повідомлення: #17687
11-06-2014 09:12 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(11-06-2014 08:50)Vprave :  Хотелось бы услышать, что из написанного не правдаКурить

От кого услышать? От политиков или от нас?
Мое мнение - сильно однобоко, но местами похоже на правду. Отпустить? Скорее, да. Чтобы не повторять опыт Чечни.
А Петр Алексеевич, возможно, думает иначе. И тоже может быть прав...
gummy Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2013
Poland
Golf 7
Повідомлення: #17688
11-06-2014 09:22 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(11-06-2014 08:55)Misan :  если взять и неожиданно подарить ватникам донбас, думаю они сами не захотят Курить

Чтобы не гадать, надо так и сделать))
Misan Немає
майстер-люстратор

где то тут, нипадалёку
Бригантина
Повідомлення: #17689
11-06-2014 09:25 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(11-06-2014 09:22)gummy :  
(11-06-2014 08:55)Misan :  если взять и неожиданно подарить ватникам донбас, думаю они сами не захотят Курить

Чтобы не гадать, надо так и сделать))
крымчане вон уже нарадоваться не могут, а чё если сильно хочется и так упираются

parfumer67 Немає
bar boss

Приєднався: Sep 2008
ХАРКІВ, ФАЙНАЮКРАЙНА
Oktavia IU 2000р.в. АЕЕ 1,6
Skype IDparfumer67
Повідомлення: #17690
11-06-2014 09:40 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(11-06-2014 08:50)Vprave :  Хотелось бы услышать, что из написанного не правдаКурить
очень похоже на правду.
более того, у нас в харькове количество "шахтеров" тоже не маленькое. из числа приятелей тоже имею таких. слава богу, только двое. и слава богу, дальше своего забора митЕнговать не ходят, после работы ОБЯЗАТЕЛЬНО пивко или половинка на грудь, хотя руки золотые и здоровья не меряно... а выше плеч - .... эх, печалька.... пытаемся с ними работу проводить, но ох как туго.... не умеют слушать, и тв рф - форэва!
вот такая правда.

Все мине..... І це мине...
Знання робить нас скромніше.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 197 377 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 438 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 26 611 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 172 009 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 82