Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
parfumer67 Немає
bar boss

Приєднався: Sep 2008
ХАРКІВ, ФАЙНАЮКРАЙНА
Oktavia IU 2000р.в. АЕЕ 1,6
Skype IDparfumer67
Повідомлення: #15391
22-05-2014 11:35 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

что примечательно, все оперативные съемки из районов военных действий, снятые местным населением, сопровождаются практически одними и теми же фразами: "ё...аный в рот!", "я х...ею!", "бл...дь!", "3,14здец!"... Воротит

люди, знающие другие слова и наречия, вообще там вымерли или пропали...

Все мине..... І це мине...
Знання робить нас скромніше.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-05-2014 11:36 parfumer67.)
Шукати всі повідомлення учасника
kompressorv Немає
Классик

Приєднався: Jul 2012
Донецк
WTS RED(был), Megane 2, BMW e39 530 Japan (накатался), BMW X5
Повідомлення: #15392
22-05-2014 11:53 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(22-05-2014 11:35)parfumer67 :  что примечательно, все оперативные съемки из районов военных действий, снятые местным населением, сопровождаются практически одними и теми же фразами: "ё...аный в рот!", "я х...ею!", "бл...дь!", "3,14здец!"... Воротит

Я думаю когда в живую увидите, то у вас тоже останутся только эти слова.
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #15393
22-05-2014 12:02 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

http://www.unian.net/politics/920593-yat...iv-rf.html

Яценюк призвал срочно созвать заседание Совбеза ООН: Украина представит доказательства против РФ

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
B.E.S. Немає
Спокойный админ, но не тут

Приєднався: Apr 2008
Донецк
SKODA A5 2.0FSI Elegance был
Повідомлення: #15394
22-05-2014 12:23 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(22-05-2014 11:53)kompressorv :  
(22-05-2014 11:35)parfumer67 :  что примечательно, все оперативные съемки из районов военных действий, снятые местным населением, сопровождаются практически одними и теми же фразами: "ё...аный в рот!", "я х...ею!", "бл...дь!", "3,14здец!"... Воротит

+100500

Дураков на свете мало, но расставлены они так грамотно, что встречаются на каждом шагу.
Донбасс это УкраинаHello!
На законы всем плевать с высокой горы. Янукович и Порошенко - кАзлы, они не соблюдали законы, но Зеленский то не кАзел, ему можно.
Я отвечаю за то, что говорю, а не за то, что вы слышите
parfumer67 Немає
bar boss

Приєднався: Sep 2008
ХАРКІВ, ФАЙНАЮКРАЙНА
Oktavia IU 2000р.в. АЕЕ 1,6
Skype IDparfumer67
Повідомлення: #15395
22-05-2014 12:28 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(22-05-2014 11:53)kompressorv :  

согласен. хорошо, если только эти....Facepalm

Все мине..... І це мине...
Знання робить нас скромніше.
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #15396
22-05-2014 12:33 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

http://sled.net.ua/node/14335

«Беженка»-гастролёрша блеснула на экранах в роли жертвы обстрела из Славянска (+видео)
[Зображення: %D0%A6%D0%B5%D0%BF%D0%BA%D0%BE%202.png]

FacepalmFacepalmFacepalm

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Lady Немає
девочка из администрации

Повідомлення: #15397
22-05-2014 12:39 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

http://www.vesti.ru/doc.html?id=1607237&tid=105474

Наёмники Коломойского расстреляли солдат за отказ убивать мирных жителей

FacepalmFacepalmFacepalm

Девушка
Alexa Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2008

Seat Altea 1.6 TDI. Skoda Octavia A5 2.0 TDI була.
Повідомлення: #15398
22-05-2014 12:42 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Під Слов'янском українські військові з Нацгвардії знищили трьох сепаратистів і одного взяли в полон. Про це пише у своєму Живому журналі один з вояків Нацгвардії Павло (прізвіще не вказується).

Передаємо його запис без змін, адже має особливу цінність, бо написаний фактично в бойових умовах. Отже:

"Полонений, взяли тепленьким, ціэі ночі. В будинку що він віджав разом ще з трьома виродками у сім'і(мама і двоэ доньок,6 і 9 років) тата іх в аваріі не стало 4 роки назад... Мама після рейдерства переселилась з дітьми до друзів, родичів у місті немаэ... А учора, проізджаючи у сусіднэ село, пожалілась нам. Спецпідрозділам повідомляти не стали, ціэі ночі у них і так багато роботи було, та й від нас не так далеко... Зібрали групу, скочили туди( фото трупів трьох інших не додаю, не до того було) виманили на вулицю, ну і... По поверненню назад нарвались на мобільну групу сепів, після кроткоі перестрілки відійшли до своіх.
Кліэнту 26 років, житель Чугуэва, запис у військовому квитку: призваний як резервіст у березні. Так що до сератизму і купою статей ще й дезертирство. Тільки зараз згадав що мама сама лишилась, інвалід вона по зору... Не скоро вона його дочекаэться, шкода звичайно, усе життя собі поламав... Ну хоч живим лишився...
Мій перший полонений, а на душі пакосно... Шкода ж дибіла..."

http://uainfo.org/yandex/327079-dneprope...-foto.html
Днепропетровская самооборона: экипировка за свой счет, военная муштра. ФОТО

Щойно розмовляла з побратимом організації, який перебуває на Сході в складі батальйону, який сьогодні обстріляли на Донеччині під Волновахою.

9 загиблих волинян...

Друг Захід, слава Богу, живий і неушкоджений.

Я не можу писати все те, що він мені розказує, лише кілька фактів:

1. В них немає зовсім захисту і та допомога, яку хтось можливо передає - до них не доходить. Дуже просив, щоб по можливості допомогли з бронежилетами, розгрузками і касками. Але не через когось - а конкретно приїхали і дали солдатам в руки. Тому що допомога будь яка до них просто не потрапляє!

2. Їм не можна стріляти - оскільки не введений військовий стан

3. Після ранкових подій додому ніхто не збирається. Якщо раніше вони не зовсім розуміли що роблять - то зараз це вже питання відплати за побратимів.

4. Каже щоб ми забронювали йому квиток на Бандерштат- я відповіла, що як учаснику бойових дій - то ми йому квиток подаруємо, аби тільки вернувся!

Я майже щодня тримаю з нам зв'язок і ще з кількома побратимами, які зараз на передовій... ЦЕ РЕАЛЬНІ ЛЮДИ, ТАМ РЕАЛЬНА ВІЙНА І ВОНИ РЕАЛЬНО ГИНУТЬ

Багато політики і мало військової компетенції! А на цих хлопцях і використовуючи військову ситуацію багато хто піариться! АТО так не проводиться! Це все що там на сході більш нагадує не боротьбу з терористами, а дороге реаліті-шоу. "Шановні терористи завтра розпочнеться завершальний етап нашої операції..." - хто так робить? Як би була військова компетенція - хлопці би не загинули!

Наступна тема - створення "приватних армії". Люди які мають гроші починають легально використовуючи ситуацію створювати свої приватні збройні формування. Це класно, АЛЕ захист потрібне більше не для тих хлопців, які позують на фото а для тих, хто зараз на передовій. Хочете допомогти - то допоможіть не собі, а АРМІЇ, СОЛДАТАМ, ЯКІ НА ПЕРЕДОВІЙ!

Питання до влади Волинської - чому не потурбувалися про те, де наші хлопці, чи все в них в порядку чи все є? Очевидно для реакції потрібні смерті... Що ж тепер - реагуйте. Тільки прохання - НЕ ПЕРЕРАХОВУЙТЕ КОШТИ - приїдьте і дайте кожному солдату в руки бронежилет - в іншому випадку результату не буде.

Невже силові структури настільки безпорадні і некомпетентні, що не можуть впоратися з ситуацією? Не вірю. Мені скоріше здається, що тримати хлопців, як гарматне м'ясо комусь вигідно.

Багато політики і мало РЕАЛЬНИХ СПРАВ. А реальні справи - це там, НА ПЕРЕДОВІЙ.

Вічна пам'ять Героям!

13:30 - прийшла СМС - вони готуються приймати бій! Що ж, хай Господь їх береже! Бронежилетів же немає )
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-05-2014 13:02 Alexa.)
zhenya345 Немає
Классик

Приєднався: Jun 2012
Харьков (частенько Запорожье)
Shkoda Otavia WTS > Skoda yeti (Белый уазик new))))
Повідомлення: #15399
22-05-2014 13:13 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Пока мы здесь пальцами по клаве стучим, а некоторые размышляют об экономике, на Востоке реальная война Добыча мыслейДобыча мыслейДобыча мыслей
Очень жалко людей, которые не по своей воле попали в это гавно, а ещё больше ненависти к тем, кто это гавно заварил Повбывав быПовбывав быПовбывав бы

Не ошибается тот, кто ни чего не делает
[Зображення: 145818-10.png]
http://www.drive2.ru/r/skoda/923098/
[Зображення: ab269738.gif]
oleg509 Немає
oleg

Приєднався: Jan 2009
100 км от харькова
jetta TDI DSG и секс
Повідомлення: #15400
22-05-2014 13:22 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(22-05-2014 12:42)Alexa :  Під Слов'янском українські військові з Нацгвардії знищили трьох сепаратистів і одного взяли в полон. Про це пише у своєму Живому журналі один з вояків Нацгвардії Павло (прізвіще не вказується).

Передаємо його запис без змін, адже має особливу цінність, бо написаний фактично в бойових умовах. Отже:

"Полонений, взяли тепленьким, ціэі ночі. В будинку що він віджав разом ще з трьома виродками у сім'і(мама і двоэ доньок,6 і 9 років) тата іх в аваріі не стало 4 роки назад... Мама після рейдерства переселилась з дітьми до друзів, родичів у місті немаэ... А учора, проізджаючи у сусіднэ село, пожалілась нам. Спецпідрозділам повідомляти не стали, ціэі ночі у них і так багато роботи було, та й від нас не так далеко... Зібрали групу, скочили туди( фото трупів трьох інших не додаю, не до того було) виманили на вулицю, ну і... По поверненню назад нарвались на мобільну групу сепів, після кроткоі перестрілки відійшли до своіх.
Кліэнту 26 років, житель Чугуэва, запис у військовому квитку: призваний як резервіст у березні. Так що до сератизму і купою статей ще й дезертирство. Тільки зараз згадав що мама сама лишилась, інвалід вона по зору... Не скоро вона його дочекаэться, шкода звичайно, усе життя собі поламав... Ну хоч живим лишився...
Мій перший полонений, а на душі пакосно... Шкода ж дибіла..."

http://uainfo.org/yandex/327079-dneprope...-foto.html
Днепропетровская самооборона: экипировка за свой счет, военная муштра. ФОТО

Щойно розмовляла з побратимом організації, який перебуває на Сході в складі батальйону, який сьогодні обстріляли на Донеччині під Волновахою.

9 загиблих волинян...

Друг Захід, слава Богу, живий і неушкоджений.

Я не можу писати все те, що він мені розказує, лише кілька фактів:

1. В них немає зовсім захисту і та допомога, яку хтось можливо передає - до них не доходить. Дуже просив, щоб по можливості допомогли з бронежилетами, розгрузками і касками. Але не через когось - а конкретно приїхали і дали солдатам в руки. Тому що допомога будь яка до них просто не потрапляє!

2. Їм не можна стріляти - оскільки не введений військовий стан

3. Після ранкових подій додому ніхто не збирається. Якщо раніше вони не зовсім розуміли що роблять - то зараз це вже питання відплати за побратимів.

4. Каже щоб ми забронювали йому квиток на Бандерштат- я відповіла, що як учаснику бойових дій - то ми йому квиток подаруємо, аби тільки вернувся!

Я майже щодня тримаю з нам зв'язок і ще з кількома побратимами, які зараз на передовій... ЦЕ РЕАЛЬНІ ЛЮДИ, ТАМ РЕАЛЬНА ВІЙНА І ВОНИ РЕАЛЬНО ГИНУТЬ

Багато політики і мало військової компетенції! А на цих хлопцях і використовуючи військову ситуацію багато хто піариться! АТО так не проводиться! Це все що там на сході більш нагадує не боротьбу з терористами, а дороге реаліті-шоу. "Шановні терористи завтра розпочнеться завершальний етап нашої операції..." - хто так робить? Як би була військова компетенція - хлопці би не загинули!

Наступна тема - створення "приватних армії". Люди які мають гроші починають легально використовуючи ситуацію створювати свої приватні збройні формування. Це класно, АЛЕ захист потрібне більше не для тих хлопців, які позують на фото а для тих, хто зараз на передовій. Хочете допомогти - то допоможіть не собі, а АРМІЇ, СОЛДАТАМ, ЯКІ НА ПЕРЕДОВІЙ!

Питання до влади Волинської - чому не потурбувалися про те, де наші хлопці, чи все в них в порядку чи все є? Очевидно для реакції потрібні смерті... Що ж тепер - реагуйте. Тільки прохання - НЕ ПЕРЕРАХОВУЙТЕ КОШТИ - приїдьте і дайте кожному солдату в руки бронежилет - в іншому випадку результату не буде.

Невже силові структури настільки безпорадні і некомпетентні, що не можуть впоратися з ситуацією? Не вірю. Мені скоріше здається, що тримати хлопців, як гарматне м'ясо комусь вигідно.

Багато політики і мало РЕАЛЬНИХ СПРАВ. А реальні справи - це там, НА ПЕРЕДОВІЙ.

Вічна пам'ять Героям!

13:30 - прийшла СМС - вони готуються приймати бій! Що ж, хай Господь їх береже! Бронежилетів же немає )
типичный наемник, как и с пртивоборствуещей стороны, судя по фото-омуниции (поинтересуйтесь что и сколько стоит что на фото на них одето Я удивлен ), воюют они явно не за патриотизм и большую любовь к украине Упал и качаюсь
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-05-2014 13:23 oleg509.)
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 197 362 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 438 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 26 611 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 171 983 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 65