Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Поддерживаете ли Вы агрессию РФ против Украины?
Голосування завершено.
Да 6.16% 70 6.16%
Нет 92.87% 1055 92.87%
Это меня не касается 0.97% 11 0.97%
Всього 1136 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Війна РФ проти України (до 24.02.2022)
Автор Повідомлення
makedonsky Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2010
Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #7541
28-03-2014 02:03 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(28-03-2014 01:30)Россиянин :  Здравствуйте.Мене звуть Олексій . Я живу недалеко від Москви і вже давно читаю ваш форум............
Олексій чи може краще Альоша скажи по-правді чи по кривді - Ти також вважаєш що в Україні -
всі бендерівці,
що принижують російську мову і людей що розмовлють по російськи
що їдять російських дітей
що спалюють міліціонерів спецпідрозділів
що вийшли на майдан, бо було скучно
що до влади дорвались екстремістсько-терористично-радикальні боєвики
що росія зробить з сша - ядерный пепел
ітд
Якщо ти у все це віриш - то говорити нам нема про що.
Є тільки одна істина - яку важко збагнути спостерігаючи за всім з підмосковья. Хочеш переконатись в нашій правді - приїдь в Україну, поспілкуйся з людьми, поживи, походи, оглянись і розвій всі свої сумніви і догми.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-03-2014 01:43 RuslanRage.)
Шукати всі повідомлення учасника
Россиянин Немає
Banned

Приєднався: Mar 2014

Повідомлення: #7542
28-03-2014 02:05 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Ось і Донський туди ж. Опять про п'ять ..... вже було і не разНі, не було і не буде ніякої військової операції . Кому ви потрібні ? Всі самі просрали .... (про Крим окрема тема , якщо цікаво , то я висловлю думку моє і моїх знайомих пізніше). Наслухалися телевізорів?Розслабтеся ....Ви вважаєте , що всі , хто не поділяє Ваша думка - тролі ? Не згоден !Якщо Вам нічим відповісти аргументовано - це ваша думка ....Якщо крім випадів на мою адресу і пропагондірованія заперечити нічого , окрім, як звинуватити мене в х.з ніж , - тоді всі побачать ваше безсилля вести аргументовану діалог.
Донской Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2009
Київ
Повідомлення: #7543
28-03-2014 02:14 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(28-03-2014 02:05)Россиянин :  Ось і Донський туди ж.
.Якщо крім випадів на мою адресу і пропагондірованія заперечити нічого , окрім, як звинуватити мене в х.з ніж , - тоді всі побачать ваше безсилля вести аргументовану діалог.
Это напоминает мне, как девушки манипулируют, говоря: ну ты что не можешь? - ты же мужчина! Laughing

Экономь воду - разбавляй её.. Недоумение
Россиянин Немає
Banned

Повідомлення: #7544
28-03-2014 02:14 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Ні, на Україні не всі бендерівці. Дітей ніхто не їсть. З міліціонерами все прояснить ваше наслідок, я там не був Про ядерний попіл нісенітниця - не приймайте Російська мова в Украіненікто не забороняв - це чисто для понту Радикали є - це факт
Эдгар Немає
Мегаписака

Приєднався: Feb 2007
Киев. Позняки.
SuperB 1.8TSI (2020) Golf 7 2016.
Повідомлення: #7545
28-03-2014 02:16 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(28-03-2014 01:30)Россиянин :  Здравствуйте.Мене звуть Олексій . Я живу недалеко від Москви і вже давно читаю ваш форум....................

Доброї ночі. Мене звуть Едгар, я живу в Києві і давно читаю російські автомобільні форуми. Аналогічна тема існує на всіх форумах, як Росії, так і України. Кожна із сторін висловлює свою думку відповідно до геополітичного розташування і напрямку який вибраний засобами ЗМІ на даній території. Кожна моя думка, що була висловлена на автофорумах Росії сприймається в штики і йшла в розріз із думками російської аудиторії. Звертаю Вашу увагу, що визнати глибину толерантності унеможливлює будь-яке спілкування з співвідношенням: одна толерантна думка проти десяти думок під іншим кутом.
Україна знаходилася у хворобливому політичному стані, була майже непритомна і розділена політичними протеріччами. Була дуже схожа не не кулак, а на долоню з розтопиреними у всі боки пальцями. Прийшов один толерантний чоловяга та відломав один палець під назвою - Крим. З того часу, Україна не має змоги і тепер бажання дружньо тиснути руку тому чолов’язі і його народу...

Умение сосредоточиться — ключ к успеху.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-03-2014 01:46 RuslanRage.)
Донской Немає
Мегаписака

Київ
Повідомлення: #7546
28-03-2014 02:17 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(28-03-2014 02:05)Россиянин :  ...Наслухалися телевізорів?Розслабтеся ....
В том и дело, что НЕ наслухалися. Прросто мы тут живем, видим, ощущаем, чувствуем..
НЕУЖЕЛИ ВЫ ВСЕ НЕ МОЖЕТЕ ЭТОГО ПОНЯТЬ? Мы тут живем, видим, ощущаем и чувствуем.

(28-03-2014 02:05)Россиянин :  .. і не буде ніякої військової операції . Кому ви потрібні?
Ответь только на один ещё вопрос: что делают сейчас российские танки, пехота, самолеты, вертолеты, БТРы, разные ракетные установки и т.д. вокруг всех границ Украины? что они там делают?
- не ответишь, никто не ответит. - Ок. ПРосто так, курят, гуляют, учения..
ТОгда втрой вопрос: А на х..!!! они там вокруг границ Украины, скопление на границах, на х. они там нам нужны в таком количестве?????????? - просто чтобы мы тут слаще ели русских детей на завтрак?
что ты ещё хочешь обсудить?
Про Крым - "отдельная история" - ты что курил? Какая отдельная история? Ты что не понял? - вошли войска в чужую страну.
Мало того: циннично, подло, в момент, когда была просто неподъемная гора своих проблем. И штурмовать воинские части ВМС Украины за спинами мирных людей и женщин, как гитлер. И ты тут просишь ещё каких-то аргументов?????????????
Не о чем говорить. Лучше похлопайте в ладоши на своих форумах

Ждем новых тролей. Вэлкам МирHello!

(Востаннє це повідомлення було змінене: 28-03-2014 02:29 Донской.)
Артемзон Немає
Забил на этот "мегафорум"

Приєднався: Aug 2008

Повідомлення: #7547
28-03-2014 02:44 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Похоже, что "война" закончилась Happy Birthday
Пентагон "поменял пластинку".
Они подтвердили, что Россия проводит учения возле украинской границы.

Переехал Wave
Россиянин Немає
Banned

Повідомлення: #7548
28-03-2014 02:49 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

Едгар здрастуйте, у всьому (майже) з Вами згоден. Але у мене на цей рахунок свою думку, яка Вам не сподобається. 1. Крим Росія віджала - це факт 2. Війни не буде - моє глибоке переконання Ви, на мій погляд просто багато накручуєте ..... створюєте на порожньому місці проблеми) ...
Донской Немає
Мегаписака

Київ
Повідомлення: #7549
28-03-2014 02:55 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(28-03-2014 02:49)Россиянин :  Едгар здрастуйте, ... створюєте на порожньому місці проблеми) ...
Эдгар, вибач, но не сдержусь.
Ни хера себе на "порожньому місці"??????????????ХмRespect

(Востаннє це повідомлення було змінене: 28-03-2014 02:56 Донской.)
makedonsky Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2010
Ивано-Франковск
Fabia AME, A4 B8.5 AR
Повідомлення: #7550
28-03-2014 03:22 RE: Поддерживаете ли Вы ввод войск РФ на територию Украины?

(28-03-2014 02:49)Россиянин :  Едгар здрастуйте, у всьому (майже) з Вами згоден. Але у мене на цей рахунок свою думку, яка Вам не сподобається. 1. Крим Росія віджала - це факт 2. Війни не буде - моє глибоке переконання Ви, на мій погляд просто багато накручуєте ..... створюєте на порожньому місці проблеми) ...

Да ты крут Алексей.
Сначала пробуешь разобраться почему Русофилия превратилась в русофобию (Цитата твоя- Русофобія у вас просто махрово розквітає).
А потом сам для себя виясняешь причину и отвечаешь на свой же вопрос
(Цитата - 1. Крим Росія віджала - це факт). Любите смотрю вы русские сами создать проблему и сразу же сами ее решить.Smile
А что если я тебе физиономию начищу и мобильник отберу - ты станешь моим лучшим другом? Алеша ты с Подмосковья или с Марса?Smile
Не смотри Киселева на ночь - лучше смотри Дискавери, Експлорер, Нейча итд. - умным будешь.Cool
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Війна РФ + РБ проти України Zandercatcher 893 199 606 18-05-2024 23:51
Останнє: Донской
  Кому потрібне авто для евакуації з Яготина до Західної України? CIM 0 1 468 28-02-2022 15:00
Останнє: CIM
  Визвольна війна АЗЕРБАЙДЖАНУ. Майстер 81 27 090 18-06-2021 08:19
Останнє: Vitaly_N
  Воєнний стан проти АТО. Різниця у правових інструментах. WhiteBear 25 173 609 14-02-2015 22:18
Останнє: Serhij

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 16