Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
киноновинки 2013 года
Автор Повідомлення
Санчо Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2009

Октава Тур
Повідомлення: #601
13-11-2013 12:07 RE: Киноновинки 2013, которые стоит посмотреть

Понравился фильм "Малавита"
http://www.kinopoisk.ru/film/682669/view_info/ok/
Люк Бессон, а очучения от фильма, как от Тарантиновского...
Шукати всі повідомлення учасника
lumex6887 Немає
Вечный ученик
**

Приєднався: Apr 2012

Tour 1.6 AKL
Повідомлення: #602
13-11-2013 12:36 RE: Киноновинки 2013, которые стоит посмотреть

(13-11-2013 12:07)Санчо :  Понравился фильм "Малавита"
тоже недавно посмотрел в гоблине, неплохой фильмец, можно рекомендовать Rulez
Flagman Немає
:)
FC Skoda Club

Приєднався: Sep 2008
Киев
Bella italiana
Повідомлення: #603
13-11-2013 21:37 RE: Киноновинки 2013, которые стоит посмотреть

(08-09-2013 22:49)Flagman :  Чекаю. Хочу переглянути обов"язково у кінотеатрі. Чомусь відчуваю, що кіно сподобається. Потім відпишусь Smile
[Зображення: Geograf-globus-propil-24206.jpg]

Як і обіцяв - відписуюсь Smile
Сьогодні дивився цей фільм у кінотеатрі. Як і очікував - фільм сподобався. Хоча й він був не такий, яким я думав він буде. У фільмі немає екшену, спецефектів і лише наприкінці фільму є трошки екстриму. Тим не менш, дві години фільму минули дуже швидко! Фільм не примушує сумувати, але дає приводи задуматися.

Гра акторів гарна. Зокрема, Хабєнський як завжди показує майстер-клас.
Дуже сподобався саундтрек (основний - лірична мелодія і титри, а не той вінігрет музики, що періодично лунає протягом фільма).

Коротше кажучи - раджу.

Мы пока что не можем остановить все войны в мире и помочь всем нуждающимся. Но мы уже сделаем очень многое на этом пути, если будем добрее друг к другу, будем любить друг друга сильней.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-11-2013 21:58 Flagman.)
Артемзон Немає
Забил на этот "мегафорум"

Приєднався: Aug 2008

Повідомлення: #604
14-11-2013 08:55 RE: Киноновинки 2013, которые стоит посмотреть

(13-11-2013 21:37)Flagman :  
(08-09-2013 22:49)Flagman :  Чекаю. Хочу переглянути обов"язково у кінотеатрі. Чомусь відчуваю, що кіно сподобається. Потім відпишусь Smile
[Зображення: Geograf-globus-propil-24206.jpg]

Як і обіцяв - відписуюсь Smile
Сьогодні дивився цей фільм у кінотеатрі. Як і очікував - фільм сподобався. Хоча й він був не такий, яким я думав він буде. У фільмі немає екшену, спецефектів і лише наприкінці фільму є трошки екстриму. Тим не менш, дві години фільму минули дуже швидко! Фільм не примушує сумувати, але дає приводи задуматися.

Дуже сподобався саундтрек (основний - лірична мелодія і титри, а не той вінігрет музики, що періодично лунає протягом фільма).

Коротше кажучи - раджу.
Фильм уже появился в Сети. Можно глянуть и оценить:
http://baskino.com/films/dramy/8730-geog...ropil.html

Переехал Wave
Coolbefore Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2011
Київ
Leon FR 2.0 TFSI
Повідомлення: #605
14-11-2013 12:20 RE: Киноновинки 2013, которые стоит посмотреть

(13-11-2013 21:37)Flagman :  Як і обіцяв - відписуюсь Smile

Коротше кажучи - раджу.

Игра актеров хорошая, да (кроме влюбленной девочки, она слабенькая). Но сам фильм не не понравился. Я так и не понял его смысла, хотя есть догадки. А какое Ваше мнение - что хотел сказать автор? какой его смысл и в чем мораль? Я без иронии спрашиваю, мне действительно интересно, т.к. есть ощущения, что я чего-то недопонял.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-11-2013 12:53 Coolbefore.)
audiofan Немає
Туровод

Приєднався: Oct 2013
Симферополь
Турик
Повідомлення: #606
14-11-2013 12:23 RE: Киноновинки 2013, которые стоит посмотреть

Понравился фильм "Гравитация" Смотрел в Кинотеатре 3Д. Рекомендую всем посмотреть. В хорошем качестве еще нету на дисках.
developer Немає
Ребята, давайте жить дружно!

Приєднався: May 2010
Киев Оболонь
Octavia Tour 1.8Ti (была); Toyota Corolla gibryd
Повідомлення: #607
14-11-2013 13:18 RE: Киноновинки 2013, которые стоит посмотреть

(13-11-2013 12:07)Санчо :  Понравился фильм "Малавита"

Посмотрел дублированный - уже есть на ex.ua Wink
Понравился - Де Ниро, как всегда, на высоте Rulez
Flagman Немає
:)
FC Skoda Club

Приєднався: Sep 2008
Киев
Bella italiana
Повідомлення: #608
14-11-2013 19:26 RE: Киноновинки 2013, которые стоит посмотреть

(14-11-2013 12:20)Coolbefore :  Игра актеров хорошая, да (кроме влюбленной девочки, она слабенькая). Но сам фильм не не понравился. Я так и не понял его смысла, хотя есть догадки. А какое Ваше мнение - что хотел сказать автор? какой его смысл и в чем мораль? Я без иронии спрашиваю, мне действительно интересно, т.к. есть ощущения, что я чего-то недопонял.
Дякую за увагу до моєї думки. Зараз спробую пояснити що я знайшов у цьому кіно.
Перш за все, хочу сказати, що ви другий глядач цього фільму (з тих, чиї враження я почув), який звертає увагу на те, що незрозуміла головна суть цього кінофільму. Я з вами згоден: важко чітко сформулювати фразу про цей фільм після вступу "Мораль сей басни такова...". Але у мене питання щодо лейтмотиву фільму не виникало, оскільки я не ставив собі мету отримати від фільму конкретний посил авторів до глядача. Дійсно - історія як історія, нічого супер-дивного, нічого недосказаного. Але я для себе з цього кінофільму зробив кілька висновків, або просто звернув увагу на деякі аспекти актаульності. Вкажу на деякі:

1) Кому не сподобався фільм вказують на те, що складається враження, що це кіно про школярів-циніків і вчителя-майжеалкаша. Але в тому то й суть - у фільмі нереалістично зображено стосунки між вчителем і дітьми. Вчителю, що заходить до класу в капюшоні і з цигаркою в зубах, набагато легше мати гарні стосунки з підлітками, а ніж вчителям-педантам. В тому-то й сенс - що школярі абсолютно звичайні, але при цьому показано непрофесійний підхід до педагогіки (зокрема, крик на дітей "Тихо!"). От це як раз і реалістичний аспект.

2) Друга мораль фільму про стан сьогодення. Нажаль, можна бути дуже освітченою, інтелігентною, розумною людиною, але у житті виявитися майже лузером. Чому? Тому що так у нас зараз складається - культура, освіта, наука як професії зараз поступаються "рублению капусты". Тому дуже показовим є епізод, коли на запитання "А кем работаете?" лунає відповідь "Коррупционером". Дуже влучно. Якісний хід сценариста.

3) Третя мораль з фільму пов"язана із побутом людей, які живуть у Пермі. Для себе я зробив висновок (на об"єктивність не претендую, лише моя думка), що краще жити в Україні десь в райцентрі, а ніж в великому крайовому місті десь в середині РФ. Ну то таке.

Можна ще продовжувати, але не хочу писати довге "простирадло" і займати ваш час. Лище додам, що у фільмах також звертаю увагу на те, наскільки якісно вони зроблені. При чому не завжди якісне кіно - гарне за змістом (в моєму розумінні*). "Географ глобус пропил" - якісний фільм і за формою, і за змістом. Підтвердження тому - легкий перегляд і відповідь "так", якщо хтось запропонує переглянути це кіно знову (бажано в кінотеатрі).

P.S. Прошу вибачення за "многа букаф" і якщо наклацав ту не про те, що ви хотіли б прочитати. Smile Бажаю завжди гарних вражень від кіносеансів! Smile
* - приклад якісного кіно за формою, але за змістом "таке собі" - найсвіжіша екранізація роману "Белая Гвардия" (з сузір"ям російських кіношних зірок). Фільм як картинку зараз переглядаю із великим задоволенням. Але понівечений сюжет шедеврального твору Булгакова - то жах. Веду мову про шовіністські нотки щодо українців, відверті дурниці, якими в оригіналі і не пахне. Хоча це й не дивно - зараз в РФ кінематограф активно використовують для досягнення політичних цілей. Що не йде на користь кіномистецтву, на мою думку.

Мы пока что не можем остановить все войны в мире и помочь всем нуждающимся. Но мы уже сделаем очень многое на этом пути, если будем добрее друг к другу, будем любить друг друга сильней.
HCNY Немає
Классик

Приєднався: Dec 2006
Odessa
Octavia A5, 2.0 TDI
Повідомлення: #609
15-11-2013 08:31 RE: Киноновинки 2013, которые стоит посмотреть

Кто собирается на Астрал, отпишите потом, понравилось или нет.
Рекрут Немає
Атеист

Приєднався: Aug 2013
Хмельницкий-Киев-Харьков
служебные
Повідомлення: #610
15-11-2013 09:29 RE: Киноновинки 2013, которые стоит посмотреть

"географ... " хватило на 30 минут... недосмотрел...

Войну нельзя избежать ёё можно лишь отстрочить с выгодой для противника (с) Никколо́ Макиаве́лли 1502г.

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
Video Киноновинки, вышедшие на экраны .. Старье просьба не постить!!! Артемзон 1 394 358 704 11-04-2023 11:18
Останнє: Цвях
Video Киноновинки 2014, которым стоит уделить внимание Артемзон 412 93 412 11-04-2015 22:31
Останнє: Motar
  Бокс:В.Кличко-А.Поветкин. 5 октября 2013 года, Эдгар 511 80 417 23-10-2013 13:52
Останнє: Coolbefore
  В Барнауле 11 мая 2013 года с утра горожане увидели зиму Lady 6 2 253 13-05-2013 20:49
Останнє: Predator_76
  18 марта 2013 года - начало Великого поста  КОТяра 95 17 684 04-05-2013 21:58
Останнє: VIESSMANN
  Рада тихонько вечером "урезала" льготников с 2013 года vetalkiev 4 1 570 06-06-2012 15:16
Останнє: Ramires

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1