Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Обо всем и ни о чем...(Курилка)
Автор Повідомлення
Tomor Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Хмельницкий
Фабия Нью 1.2 классик
Повідомлення: #2101
08-08-2013 16:53 RE: Обо всем и ни о чем...(Курилка)

(07-08-2013 21:04)ERKA :  В Хмельницком за один день горели два микроавтобуса

А то что горело две маршрутки в Хмельницком никто не знает? Одну лично видел на ммосту над Бугом.
Шукати всі повідомлення учасника
ERKA Немає
Крыша едет не спеша

Приєднався: Feb 2009
Хмельницкий
Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #2102
08-08-2013 19:26 RE: Обо всем и ни о чем...(Курилка)

Честно говоря, с названия подумал, что сгорели маршрутки(передел собственности), но открыв страницу, понял, что это не маршрутки

Если правила кому-то мешают, иногда необходимо их менять
yuristkonsult Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Хмельницький
Octavia 1.8t (vtg)
Повідомлення: #2103
10-08-2013 22:10 RE: Обо всем и ни о чем...(Курилка)

Насилу збулась мрія ідіота - вчора чіпанув машину.
Зранку як і було домовлено приїхав на місце, думаю ну що ж, пару годин і можна буде їхати назад.
Та не тут то було, перед чіпуванням перевірили тиск бензонасоса - видав аж 3,5 бара. На цьому місці хочу зупинитись і передати черговий великий привіт нашим офіціалам [Зображення: 5951d204042a4aa71f7ad8e498d66c1b.gif], перед тим як їхати чіпуватись попросив їх перевірити тиск палива, на що мені відповіли щоб не морочив собі голови і що на такому пробізі ніколи проблем з бензонасосом не буває.
Мусив їхати аж на лівий берег на Перова за новим насосом. Купив Pierburg, продавець забожився на вечірню колисанку що ці ж насоси ставлять в оригіналі. Х.. там, коли витягнули мій то на ньому були шильдіки VDO і навіть з вигляду він трохи відрізнявся. Замір тиску на новому насосі показав 5,8 бара - як на мене мало, але чіповщик сказав, що цього достатньо. На всі ці пошуки/покатушки пішло години 3. Цілком зрозуміло що мій графік змістився і мусив чекати поки чіпуються інші машини. Нарешті дійшла моя черга, пробний замір на стенді і 155 сил і 219 номів, що трохи більше від норми. Залили чіп і стенд показав щось трохи більше 176 сил - якось маловато, особливо коли сайт чіповщика обіцяє 192 сили. Потім виявилось що потрібно замінити вакуумні шланги, які з гумових якимось неймовірним чином перетворились на пластикові і кришились прямо в руках, також під заміну попав клапан байпас (чи як він там називається), який ще декілька років тому мені благополучно зламав боря ангар19. Після всіх цих маніпуляцій новий замір - і результат вже ближчий до бажаного, а по моменту навіть дещо більший за обіцяний.
[Зображення: d513f985197d.jpg]
[Зображення: 57be722d331b.jpg]
І от в годин десь так 10 вечора, я весь довольний виїхав з Києва, їду і настирливо шукаю заправку з рекомендованим 98 бензом, щоб, як сказав чіповщик, відчути зовсім іншу машину. Не від'їхав я кілометрів і 30, як моя машина просто тупо заглохла посеред дороги. Сказати що я злякався [Зображення: 817e386b8b09d5a88271908dc8ca2733.gif]- це нічого не сказати. Пробую заводити - глухо, на секунду вхопить і знову глохне. По цим ознакам в голову прийшла думка, що в мене просто закінчився бензин, хоча стрілка на приборці тільки дійшла до червоної зони і комп показував, що бензину мало б хватити на 60км. Благо спереді по дорозі через метрів 500 світилась заправка і довелось машину туди пхати. На заправці залив 30л. бензину - машина як в ні в чому не бувало завелось і я поїхав я далі. Саме цікаво що стрілка на панелі з місця не зрушила, і комп вперто показував бензину на 60км.
І тут дуже хочеться передати величезний привіт механіку, який міняв мені насос, і поставив його криво [Зображення: 1a2d9b86c852dde5141543e4f0d203b7.gif], в результаті чого поплавок скоріш за все зачепився за щось і стрілка палива завмерла в одному положенні. Враховуючи ту, м'яко кажучи, немаленьку суму, яку я потратив за день, хотілось би щоб все зробили без косяків.
Сьогодні за пів години поставив насос в правильне положення, щоб стрілки співпадали і все грає - тільки дуй.
Отака фігня малята.Hello!

Никогда не бойся делать то, что ты не умеешь. Помни, ковчег был построен любителем. Профессионалы построили "Титаник".
Andruxa Немає
Мастер Йода

Приєднався: Apr 2012
Хмельницкий
Октавия А5 1,8 TSI
Повідомлення: #2104
10-08-2013 22:58 RE: Обо всем и ни о чем...(Курилка)

Так, а ощущения от чиповки? Стоила игра свеч?
Misterd Немає
Олексій

Приєднався: Jun 2008
Поділля
Seat Ibiza ST 1.6 TDI Reference+)
Повідомлення: #2105
11-08-2013 09:09 RE: Обо всем и ни о чем...(Курилка)

таки психанул Упал и качаюсь

Tomor Немає
Мегаписака

Хмельницкий
Фабия Нью 1.2 классик
Повідомлення: #2106
11-08-2013 09:35 RE: Обо всем и ни о чем...(Курилка)

Ого вот это нормальные приключения и как всегда большинство из них из-за криворукости наших мастеров. Когда уже эти дебилы будут браться за работу которую умеют делать, а не за всё подряд. Ну а впечатления то как?
Sobir Немає
Писатель

Приєднався: Nov 2009

Шкода Фабия Амбиенте 1,4
Повідомлення: #2107
11-08-2013 15:47 RE: Обо всем и ни о чем...(Курилка)

Саня! Поздравляю. Огласи сколько стоят эти впечатления!SmileПоехали

[Зображення: 1_1_1_22052008_3.gif]
yuristkonsult Немає
Мегаписака

Хмельницький
Octavia 1.8t (vtg)
Повідомлення: #2108
11-08-2013 21:28 RE: Обо всем и ни о чем...(Курилка)

(10-08-2013 22:58)Andruxa :  Так, а ощущения от чиповки? Стоила игра свеч?
Враження тільки позитивні, як давити на тапку - пре як дурна, з тим що було не порівняти, а якщо їхати спокійно то просто еластичний і дуже тяговитий мотор.
Якби не вартість то був би мега довольний, але враховуючи те, що на все про все (робота, запчастини, бензин) пішло біля 6000 грн. то просто довольний. Взад, при можливості, б не повернувся.
Сьогодні пробував прокататись до пирогівців, але траса дуже загружена - постійно якись олень норовив на ліву полосу вилізти, так що максимум що побачив 220 по спідометру.

Никогда не бойся делать то, что ты не умеешь. Помни, ковчег был построен любителем. Профессионалы построили "Титаник".
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-08-2013 21:30 yuristkonsult.)
Tomor Немає
Мегаписака

Хмельницкий
Фабия Нью 1.2 классик
Повідомлення: #2109
14-08-2013 14:14 RE: Обо всем и ни о чем...(Курилка)

Саня, она и до этого у тебя пёрла шо дурнаяSmile Я ж на ней без пробуксовки тронуться немогMr. Green А да чуть не забыл, а какой теперь расход? И да, не забудь пожаловаться на криворукого оленя который ставил насос.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-08-2013 14:16 Tomor.)
yuristkonsult Немає
Мегаписака

Хмельницький
Octavia 1.8t (vtg)
Повідомлення: #2110
14-08-2013 14:44 RE: Обо всем и ни о чем...(Курилка)

В Київ до чіпу їхав - середній 7,5, назад з чіпом - 7,1. Але назад їхав чуть повільніше бо ніч була і був змучений.
Та х.з. що там вже жалітись, потратив трохи часу, все поставив на місце і все гуд.

Писи, ну колись пересічемся, спробуєш чи є різниця

(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-08-2013 14:45 yuristkonsult.)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 6