Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!
Автор Повідомлення
RRV Немає
водитель любитель

Приєднався: Nov 2010
Чернігів
Fabia BME 1.2 05г. }`20} TOURAN BLS
Повідомлення: #11
10-08-2013 20:59 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

(10-08-2013 12:36)m.dreval :  А в чем проблема, если есть свидетельство вместо паспорта и доки на машину?

Вы в какой стране сейчас?

+1
спокойствие только спокойствие
Вам выдадут вместо паспорта свидетельство о том что вы такой-то из Украины. Вы мчите на Украину.( для них это будет удвительноShocked Т.К. все хотят остаться в ЕС) они будут рады что вы покидаете их територию ну а наши встретят с распростертыми рукамиПиво до упаду налогоплательщик вернулсяЯ удивлен
Шукати всі повідомлення учасника
ntischenko Далеко
Banned

Приєднався: Apr 2007
Киев
Skodo-Fobia new
Повідомлення: #12
10-08-2013 21:03 Re: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Венгры вас не просто выпустят, а еще и подопнут в сторону украины... Езжайте на машине и не парьте себе мозг. Мой отец трижды терял и все было ок.

Если совсем стремно, заедьте в наше консульство в будапеште, там адекватный народ, помогут.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-08-2013 21:04 ntischenko.)
Алекс. Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2010
Киев
SuperB 1.9TDI AWX(2008)
Повідомлення: #13
10-08-2013 21:10 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Читал на форумах, как этим летом украли в магазине все доки в Болгарии, полиция дала справку и чел по ней вернулся в Укру. Удачи
igor911 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2011

Yeti
Повідомлення: #14
12-08-2013 12:41 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Щойно прийшов від карабінерів- видали мені справку про втрату паспорта!!! Але я зразу сказав їм, що я тут на автомобілі- так вони сказали що перш за все я мушу звернутись в наше консульство- де повинні мені дидати свідоцтво на повернення- потім летіти тільки літаком додому - вже дома виробляти новий паспорт і нову візу - приїжати сюди і заберати машину!!! Помоїму це все вибачаюсь за слово - херня!!! Наприклад я не маю можливості повернутись знову сюди, або робити новий паспорт-2 місяці потім робити нову зізу 2 місяці!!!- це просто не реально!!! Мушу їхати в наше посольство в Римі - що там ще скажуть- їхати машиною чи літаком!!! Серед одноклубників є і розумні люди - то щось порадьте!!!
victorian Немає
Компостер

Приєднався: Mar 2012
Киев рядом
5 октавка , неопределенной комплектации
Повідомлення: #15
12-08-2013 12:51 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

ТС а как наличие паспорта влияет на управлением автомобилем????....права действуют на тер евросоюза, там есть ваши данные, справку вам дали...едте в посольство и делайте сведетельство на возвращение, и на авто едте домой...

причем паспорт до авто????

Умение рyгаться матом, приходит с yмением водить машинy!
igor911 Немає
Рассказчик
**

Yeti
Повідомлення: #16
12-08-2013 14:35 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Майже на кожному сайті пише про свідоцтво на повернення в Україну,але ні в одному не вказано що я можу з ним їхати на авто. - вказано що літаком!!! Так ось в чім проблема ( загвоздка) ніде на сайтах не вказано що при втраті документів - людина може звернутись в посольство- там отримати свідоцтво і тоді сідати в машину і їхати додому!!! - а вказано, що насправді людина може звернутись до посольства- там же отримати свідоцтво- але летіти додому тільки виключно літаком!!! Документи від карабінерів -є, фотографії є,український паспорт є- що підтверджує, що я дійсно являюсь громадянином України!!!- отже зробити свідоцтво можу навіть завтра!!! Документи і страховка на авто є!!! Але не знати чи можу я з цим свідоцтвом повертатись на Україну через інші країни євросоюзу??? ( проїжати Словенію,Венгри)Sad

Не знаю чи з допомогою цього свідоцтва можна їхати на авто-проїжати країни євросоюзу??? Так права дійсні по всій європі- а чи дійсне це свідоцтво по Європі!!! Не паспорт який вкрали - а свідоцтво !!! Тут мені кажуть, що з цим свідоцтвом беру літак і лечу додому без проблем - а як на рахунок машини??? Ну не лишати ж тут!!!Sad
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-08-2013 14:47 igor911.)
andrey13 Немає
Классик

Приєднався: Mar 2010
Київ
Повідомлення: #17
12-08-2013 15:11 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

По моему Вы паникуете , при чем тут паспорт (или свидетельство в случае его утери) к машине. Документы на машину у вас в порядке, документ о идентификации личности есть. Какие могут вопросы возникнуть ?!
ABU Немає
пожиратель змей и кузнечикофф

Приєднався: Sep 2005
Киев, Позняки
Octavia 1.6 > Octavia Tour 2.0 > Octavia A5 DSG > PRADO ABU KIEV EDITION
Skype IDabu_berloff
Повідомлення: #18
12-08-2013 15:48 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

(10-08-2013 21:10)Алекс. :  Читал на форумах, как этим летом украли в магазине все доки в Болгарии, полиция дала справку и чел по ней вернулся в Укру. Удачи

У наших друзей такое было в этом году. Вместе отдыхали в Болгарии. Украли права+техпаспорт. Справка с полиции, переведенная на анг.+ заверенная в консульстве. Спокойно пересекли границу и доехали до Киева.
В консульстве сказали за 2 недели в Болгарии украли 5 машин с Украинской регистрацией. Вот это Повбывав бы

Андрей
---------------------------------------------------
Ані сала, ні свині - Тільки Ю.. на стіні.
Нема хліба, ні свині - А є Я... на стіні.
Сало й хрін до нього є, Є корова, хліб, земля! І довколо все моє. Й на стіні в портреті - я!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-08-2013 15:50 ABU.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
ABU Немає
пожиратель змей и кузнечикофф

Приєднався: Sep 2005
Киев, Позняки
Octavia 1.6 > Octavia Tour 2.0 > Octavia A5 DSG > PRADO ABU KIEV EDITION
Skype IDabu_berloff
Повідомлення: #19
12-08-2013 15:50 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

ТС, что украли и что есть. Запутался я?
В полицию, справку и ехать домой.Поехали

Андрей
---------------------------------------------------
Ані сала, ні свині - Тільки Ю.. на стіні.
Нема хліба, ні свині - А є Я... на стіні.
Сало й хрін до нього є, Є корова, хліб, земля! І довколо все моє. Й на стіні в портреті - я!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
igor911 Немає
Рассказчик
**

Yeti
Повідомлення: #20
12-08-2013 16:56 RE: Допоможіть!!! Вкрали закордонний паспорт!!!

Шановні колеги!!! Вкрали закордонний паспорт!!! - усі інші документи є в наявності тобто -( права, тех паспорт., зелена карта тобто страховка на авто,страховка на життя,український паспорт- усе це є!!!) повторюю в нашому посольстві замість втраченого закордонного паспорта можуть видати документ - який називається: тимцасове свідоцтво на повернення в Україну !!! Наголошую що з правами та тех паспортом і страховкою проблем немає!!! Підкреслюю що замість закордонного паспорта видають - свідоцтво на повернення в Україну - і я не знаю чи з тим свідоцтвом можу їхати на машині - чи тільки можу з ним летіти- ось в чому проблема!!!

Ви пишете що у Ваших знайомих вкрали права та тех.паспорт- це зрозуміло!!!- питань не має!!! Але у мене інша ситуація ----закордонний паспорт!!! Як можна повертатись на Україну пересікаючи дві границі тобто ( Венри і нашу - без закордонного паспорта)??? Нехай я получу в посольстві це так зване свідоцтво - чи можу я проїхати з ним Словенію,Венгрію, та 2 границі???Kiss a girlFacepalm
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1