Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Крадуть ковпаки. Є пропозиція...
Автор Повідомлення
Bizonxp Немає
Ученик
*

Приєднався: Jul 2012
Вінниця
Skoda Octavia A5 FL
Повідомлення: #1
04-07-2013 08:54 Крадуть ковпаки. Є пропозиція...

У Вінниці завелась якась падлюка, яка краде фірмові ковпаки. Вкрали одразу з двох машин, ще хомути порізали. Крали вночі між 00.00 - 03-00 год. При цьому неподалік постійно терлись якісь "козачки", а з моменту кражі не появляються. В автоцентрі сказали що випадки крадіжок стали частими.
Тому, для тих хто ще на рідних їздить пропоную їх мітити (свої не встиг, а хотів). Для прикладу пропоную просверлити дирки в певних місцях, або паяльником чи гарячим цвяхом набити з внутрішньої сторони номер машини, так щоб їх легко було ідентифікувати.
Якщо все ж вас обікрали: 1) не зачіпайте машину - на ній можуть залишитись сліди злочину (відбитки пальців тощо) 2) Обов'язково викликайте міліцію і фіксуйте факт крадіжки - колись цього гада таки впіймають і всі хто писав заяви можуть стати потерпілими та претендувати на відшкодування завданих збитків, в іншому разі претензії Ви не пред'явите.
Якщо помітили що у Вас у дворі почали "тертись" особи, яких Ви раніше ні разу не бачили, краще заженіть авто на стояку кілька ночей, щоб у них цікавість пропала.
Нових рідних не купував, підзбираю грошей на диски, а поки репліки VAG'овських є у турецьких SKS (313, 315). Якість досить непогана і ціна адекватна на них 200-220 грн./4шт.+шильдики
Шукати всі повідомлення учасника
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #2
04-07-2013 09:28 RE: Крадуть ковпаки. Є пропозиція...

Реклама "репліки VAG'овських є у турецьких SKS" -)))
Bizonxp Немає
Ученик
*

Вінниця
Skoda Octavia A5 FL
Повідомлення: #3
04-07-2013 09:44 RE: Крадуть ковпаки. Є пропозиція...

Мені без різниці які Ви купите, я взяв собі такі і тому написав про них. Бо перед цим вбив вечір шукаючи щось подібне до оригінальних не за 800-1000 грн. А рекламувати можу тільки оригінальні, які в мене вкрали. Тому що лиш вони відповідають духу автомобіля
(Востаннє це повідомлення було змінене: 04-07-2013 16:46 Bizonxp.)
linc27 Немає
несостоявшийся WRC-ник
**

Приєднався: Sep 2008
Винница
Skoda БілYetiк 1.2 TFSI
Повідомлення: #4
04-07-2013 22:52 RE: Крадуть ковпаки. Є пропозиція...

Дякую. Я місяць тому став жертвою...
Купив я ці колпаки Турецькі.... чи то вони не ідуть на 7J диск, чи вони повний "Китай"
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Bizonxp Немає
Ученик
*

Вінниця
Skoda Octavia A5 FL
Повідомлення: #5
06-07-2013 13:07 RE: Крадуть ковпаки. Є пропозиція...

В мене на 15" норм стали. Геть не встиг розстроїтись

Файл(и) Мініатюри

nicolya84 Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2012
Энергодар
SUPERB
Повідомлення: #6
06-07-2013 13:31 RE: Крадуть ковпаки. Є пропозиція...

писать номера на колпаках глупо ИМХО. Что после того как украли бегать по городу и у всех колпаки снимать в надежде свои найти. Заявление тоже не поможет. Плавали знаем. Выход тут очевиден или диски с секретками или машину на платную стоянку ночевать. У меня на стоянке стоит и сплю очень спокойно не прислушиваясь и не присматриваясь кто там по двору ночью бродит и что делает
ИМХО
Bizonxp Немає
Ученик
*

Вінниця
Skoda Octavia A5 FL
Повідомлення: #7
06-07-2013 22:47 RE: Крадуть ковпаки. Є пропозиція...

Воно ніби й так, але машина в дворі рік простояла. Тобто 12*30*8=2880 грн. Після того як вкрали ковпаки, я купив нові за 200 грн. Позитив у стоянці є, але дебет-кредит говорить про себе сам.
nicolya84 Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2012
Энергодар
SUPERB
Повідомлення: #8
06-07-2013 23:47 RE: Крадуть ковпаки. Є пропозиція...

я плачу за стоянку 120uhy в месяц и имея печальный опыт прежних машин не жалею ничуть. Недавно таврию подпалили ночью прямо во дворе. С пол года назад лобовик на опеле разбили и крышу вогнули. Думаю дебет очевиден
Bizonxp Немає
Ученик
*

Вінниця
Skoda Octavia A5 FL
Повідомлення: #9
07-07-2013 09:52 RE: Крадуть ковпаки. Є пропозиція...

Таки неспокійно стало останнім часом.... Повбывав быПоскакалиБаянПоскакали
filuk Немає
Писалкин

Приєднався: Jul 2010
Винница
была Skoda Octavia 1.8 tsi Elegans 6 мех машина жены была Skoda Octavia 1.8 tsi Elegans 7 DSG
Повідомлення: #10
07-07-2013 11:30 RE: Крадуть ковпаки. Є пропозиція...

(06-07-2013 23:47)nicolya84 :  я плачу за стоянку 120uhy в месяц и имея печальный опыт прежних машин не жалею ничуть. Недавно таврию подпалили ночью прямо во дворе. С пол года назад лобовик на опеле разбили и крышу вогнули. Думаю дебет очевиден
молодца, а если стоянка 12 грн в сутки и две машины? 365*12*2= 8760 грн
Как тогда?

067430381два Виталик
ЧИПокнутый я реклама удалена
402м- 14,2 сек
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1