Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Проснись, Турция!...
Автор Повідомлення
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #11
18-06-2013 11:25 RE: Проснись, Турция!...

(04-06-2013 20:27)Маххх :  а от меня -1

(04-06-2013 17:11)Шкодчук :  была достигнута точка кипения и митинг в защиту парка перестал им быть.

ключевая фраза в посте.
столько многабукав, а за что или против чего протестуют то???, не вижу четких требований кроме банальных "в отставку, гэть".

как я вижу по моему имху: США не видит четкой поддерки Турками в войне против Ассада, видать пару раз пригрозили, не подействовало. И недолго думая организовали свой простой сценарий "арабской весны" через "твутеры и файцбуки".
цивилизованная Турция, "давай досвидания". имхо

Хто б сумнівався, що і тут підступний американський капіталізм все намутив Упал и качаюсь Самому не смішно ????
Я маю знайомого турка, тиждень тому якраз спілкувались по скайпу про їх ситуацію. Якщо коротко : Ердоган почав стрімко рухати країну в халіфат, а Турція вже стала світською державою. До речі, тому на мітинги в перших рядах вийшла інтелігенція і вчителі. Так що ваші байки про госдеп залишіть для єлохтората з одного регіону.

Пишіть листи херанту Mr. Green
Цитата:ДАРАГОЙ ВИКТОР ФЕДАРЫЧ!.. пишит вам ваш элохторат в маём лице. Мы очинь давольны как идёть наше покращиня. Правда мы седим без воды бес типла и свет бываить ретко. Питаимся обьедками, но ихь пака хватаит. Кароче што нам ишо нада? А вы следити штобы злыи хвашисты и каварныи американы ни атняли у нас Наши Ценнасти. Ато ани толька этава и хатят. Мы всигда будим вас паддерживат и цэловат в туфлю ис страусов.
Ат лица всиво вашово элохторату я Мишаня Касой.
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #12
18-06-2013 11:59 RE: Проснись, Турция!...

(18-06-2013 11:25)Ramires :  ...Я маю знайомого турка, тиждень тому якраз спілкувались по скайпу про їх ситуацію. Якщо коротко : Ердоган почав стрімко рухати країну в халіфат, а Турція вже стала світською державою...

Слухав на радіо Ера у Вересня... про події в Турції експерт розповідав...

Ердоган шукає модель розвитку для Турції в сучасному світі, "кемалівська" модель вже не актуальна - вони досягли практично всього, що ставили на меті....
Так, Ердоган, суттєво зменшив вплив армії (але вона й досі дуже впливова і з нею всі рахуються... при великому бажанні військові все ще можуть взяти владу)... пішов на поступки курдам (а їх в країні багато від 15% до 20% відсотків населення)... приймає незрозумілі для багатьох закони...
Але так, щоб сказати "веде стрімко із світської в клерікализм" -такого поки немає... Він шукає модель розвитку, яка відповідає його уявам...
Просто він, на мій погляд, почав забувати про народ, який його і обрав...

Вічна пам'ять Героям...
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #13
18-06-2013 12:18 RE: Проснись, Турция!...

Та ніби все так, але я більше довіряю людям , які живуть там, а не експертам, що на відстані діагнози ставлять Hello!

А пошуки "нової моделі" Турції для Ердогана зараз - це повальна корупція і бюрократія. Коли я Хайдару (так мого знайомого звати) розказував про наші реалії - хабарі, кумівство, корупцію - то він сказав, що те саме і в них зараз твориться і з кожним роком стає все більше. Так що " И — боже вас сохрани — не читайте до обеда советских газет."
Преображенский
(Востаннє це повідомлення було змінене: 18-06-2013 12:19 Ramires.)
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #14
18-06-2013 12:34 RE: Проснись, Турция!...

(18-06-2013 12:18)Ramires :  Та ніби все так, але я більше довіряю людям , які живуть там, а не експертам, що на відстані діагнози ставлять Hello!
А чому Ви вирішили, що експерти на "відстані діагнози ставлять"? Деякі експерти набагато краще за місцеве населення орієнтуються в ситуації.
А в повідомленні № 5 цієї теми про корупцію теж написано, та й через один парк і закони про спиртне люди так би не протестували, це зрозуміло. Просто є стратегічні цілі, і, на мій погляд, Ердоган надто на них зосередився, а про людей забувати почав.
Таке в історії вже було, масштаби і результати, звісно, не ті, наприклад, за Петра 1: великі цілі - а на пересічних громадян начхати і корупція квітне.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 18-06-2013 12:37 Шкодчук.)

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Как Вам футбол Украина-Турция??? joker-leva 30 8 695 07-06-2012 05:11
Останнє: Майстер
  Турция разрешила "Газпрому" строить "Южный поток" Core(i5) 51 10 165 08-01-2012 00:02
Останнє: Шкодчук
  Турция начала масштабную военную операцию.... Sergey_Ded. 13 3 828 23-10-2011 18:35
Останнє: Поручик
  Украина-Турция... ОМсhik 36 7 828 14-08-2009 12:27
Останнє: vetalkiev

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1