Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Octavia 1.8Т: Вода на порогах
Автор Повідомлення
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #1
24-04-2008 11:06 Octavia 1.8Т: Вода на порогах

Всім привіт. Місяць тому став щасливим власником Octavia 1.8Т, 2003. Поехали Машина супер!
Правда я зіткнувся з одною проблемкою. На порозі біля водійської дверки, якраз в районі динаміка, після доброго нічного дощу збирається трошки води. На поверхні самого ущільнювача порога. Аналогічне відбувається на порозі задньої лівої дверки. Води не багато, але є. Це непокоїть. Перша думка була, що машина мала биту сторону. Поїхав до кузовного майстра (він профі в кузовах, можливо найкращий у Львові). Після детального огляду він сказав, що всі зазори ідеальні і всі точки заводської контактної сварки на місці. Машина удару не знала. Це заспокоїло.
Я зняв обшивку дверки. Попередній власник зробив модифікацію під динаміки 17 см (зроблено з ДВП плити посадку) і дверка затягнута шумоізоляційною фольгою. Правда відсутня заводська плівка, яка є під обшивкою. Фольга виглядає, що заклеєна герметично. По периметру дверка, як задня так і водійська, прилягає щільно. Водовідводи в дверці чисті. Звідки вода потрапляє на поріг - не відомо... Можливо, хтось вже стикався з такою проблемою. Поділіться досвідом. Є припущення, що причиною, є відсутність заводської плівки під обшивою дверки. Правда з права все сухо, хоча там плівки також нема і є аналогічна шумоізоляція.
Буду щиро вдячний за будь-яку пораду.

Пожалуста, прочтите Правила

3. Правила участия в форуме
3.1.Прежде чем создавать новую тему, воспользуйтесь поиском на форуме или на сайте, возможно, что такая тема уже поднималась и уже достаточно освещена.

3.2.В заголовке темы обязательно укажите краткую суть, а в теле, при необходимости - развернутое описание. Заголовки типа "Вопрос"", "Привет!", "Подскажите" неинформативны и могут не вызвать желания других участников читать тело сообщения, поэтому могут быть удалены по усмотрению модераторов. Если ваш вопрос/информация касается конкретной марки автомобиля, обязательно в названии темы следует указывать название марки, предпочтительно латинскими буквами, например "Фабия: Выбор масла", или "Octavia 1.8Т: Где находится интеркулер и что это?"

Тема ваша исправлена, в дальнейшем придерживайтесь правил при создании темы и выборе ее названия. Модератор
Шукати всі повідомлення учасника
Масік Немає
Ученик
*

Приєднався: Aug 2006
Івано-Франківськ
Octavia Tour 1,8T
Повідомлення: #2
24-04-2008 15:39  

Ти правий вода через відсутність плівки. А те що інші дверки сухі, то справа часу в мене вилазило по черзі. Тут на форумі вже було в декількох темах хоч порийся. Суть наступна коли роблять грамотно шумку то замість плівки зашивають спец матеріалом, а деякі клеять назад заводську плівку ту що зняли перед шумкою але це як показує життя до одного місця. Тим більше що в передніх дверках це ще можна зробити а в задніх ні, там плівка одноразова. Вихід один або купувати заводську або йти до майстрів і нехай доробляють шумку. Не знаю якого в тебе року машинка але дверки по роках відрізняються внутрішньою конструкцією, в нових плівка в старих алюмінієва вставка. Маю файл по старих дверках можу скинути, а якщо в тебе плівка то читай вище.
andyvit Немає
Писатель

Повідомлення: #3
24-04-2008 16:58  

Дякую за відповідь.

Цитата:Місяць тому став щасливим власником Octavia 1.8Т, 2003.
Машина 2003 року.

А сам, як вирішив цю проблему в себе?

Якщо можеш, то файл плз скинь. Як не мені, то може комусь другому пригодиться.
[Зображення: attachment.php?aid=3329]
Масік Немає
Ученик
*

Івано-Франківськ
Octavia Tour 1,8T
Повідомлення: #4
25-04-2008 08:55  

Дивись в приват
andyvit Немає
Писатель

Повідомлення: #5
25-04-2008 09:29  

Відписав. Дякую.
BataneG Далеко
ЭЛЕКТРИК

Приєднався: Nov 2005
Kiev
GGV-15 (2GR-FE) 2 pcs
Повідомлення: #6
25-04-2008 11:22  

Ало, хлопці, а іншим порадити???

!!! apolitical !!!
andyvit Немає
Писатель

Повідомлення: #7
25-04-2008 11:54  

Та ще нема, що радити. Я скинув своє мило, щоб перекинув мені туди. Файл завеликий. Форум не пускає...

А взагалі-то думаю, що треба ущільнити шумоізоляцію клеєм якмиось, чи силіконом... Після свят буду пробувати. Про результат відпишу...
Масік Немає
Ученик
*

Івано-Франківськ
Octavia Tour 1,8T
Повідомлення: #8
05-05-2008 11:44  

Відкопав глянь сюди як шумку робили там все побачиш http://http//www.niikor.ru/show.html?id=...nu&lng=rus
andyvit Немає
Писатель

Повідомлення: #9
06-05-2008 10:24 Re: Octavia 1.8Т: Вода на порогах

Модератор :Пожалуста, прочтите Правила

3. Правила участия в форуме
3.1.Прежде чем создавать новую тему, воспользуйтесь поиском на форуме или на сайте, возможно, что такая тема уже поднималась и уже достаточно освещена.

3.2.В заголовке темы обязательно укажите краткую суть, а в теле, при необходимости - развернутое описание. Заголовки типа "Вопрос"", "Привет!", "Подскажите" неинформативны и могут не вызвать желания других участников читать тело сообщения, поэтому могут быть удалены по усмотрению модераторов. Если ваш вопрос/информация касается конкретной марки автомобиля, обязательно в названии темы следует указывать название марки, предпочтительно латинскими буквами, например "Фабия: Выбор масла", или "Octavia 1.8Т: Где находится интеркулер и что это?"

Тема ваша исправлена, в дальнейшем придерживайтесь правил при создании темы и выборе ее названия. Модератор

@Модератор.
Я дуже вдячний за правку мого поста і нагадування правил.
Хочу тільки сказати, що з ними я прекрасно знайомий, бо сам є адміном не одгого форуму. Я використав пошук, та нажаль не знайшов саме того, що би на 100% відобразило суть моєї проблеми.
Також свідомо не вписував в назву теми марку машини "Octavia 1.8Т", так як це не важливо, бо питання стосується кузова, вірніше обшивки дверки, а не мотора чи комплектації і може стосуватися будь-якої компановки.
Для прикладу, в цьому ж розділи є такі теми як:
Код:
"Cтук (клацання) в районі педалей внизу. Народ, HELP. ((("
"Установка кондиционера".
"Вонь в машине".

В назвах цих тем ні разу не згадується модель чи комплектація.. Це розглядати, як виняток від правил? Чи під модерацію попадають не всі теми?
В любому випадку дякую за увагу до моєї проблеми. [Зображення: attachment.php?aid=3329]

@Масік
Дякую за лінк. Там дійсно дуже корисна інформація. Respect [Зображення: attachment.php?aid=3329]
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
Sad Вода в салоні Sergo…. 3 276 20-10-2024 09:45
Останнє: Dex
  Затіка вода в карманчик багажника Maluw 2 370 04-10-2024 21:02
Останнє: Максимилиан
  Octavia tour вода в дверній карті AndriiD 4 632 31-03-2024 15:04
Останнє: dot
  Вода с решотки вентиляции багажник ШураАвионик 0 456 07-05-2023 14:29
Останнє: ШураАвионик