Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
яке масло заливати?
Автор Повідомлення
Smith Wesson Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2012
Львов
Škoda Octavia 1.8T
Повідомлення: #81
11-04-2013 10:47 RE: яке масло заливати?

Я все зрозумів, тупо міняю мастило і десь за 4-5 тис. поміняю ще раз, якось так. Можна і через 2 тис. поміняти, але цуко Мотюль не дешевий.
Шукати всі повідомлення учасника
Hundra Немає
Партнер Клуба

Приєднався: Dec 2012

Повідомлення: #82
11-04-2013 10:56 RE: яке масло заливати?

(11-04-2013 10:25)Igor_Lviv :  
(11-04-2013 10:05)Hundra :  Igor_Lviv, а чому Ви виріши, що стаття Сергея Маслова не є лише його думкою?

Я вже писав - жах, як не люблю перекручувань та виривань слів.
Я не наводив ніяких Маслових, як авторитетів та аргументів. Навіть не знаю хто це. Просто дав лінки, щоб люди почитали.
Якщо Ви, так активно, щось радите/не радите людям, як мінімум повинні бути впевненими в джерелах на які посилаєтеся. А якщо не впевнені то вказуйте, що це Ваша думка основана на ....
Сергей Маслов автор сайту avtomaslo.info

Про відео. Його викладав не для того, що б Вас в чомусь переконати і, тим більше, не для того, щоб виконати чиїсь прохання.

https://5w40.com.ua/ - професійний підбір та продаж технічних рідин
Поехали
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #83
11-04-2013 16:44 RE: яке масло заливати?

(11-04-2013 10:56)Hundra :  Якщо Ви, так активно, щось радите/не радите людям, як мінімум повинні бути впевненими в джерелах на які посилаєтеся. А якщо не впевнені то вказуйте, що це Ваша думка основана на ....
Пишу втретє!!!
Я посилаюсь на карти ТО ВСІХ автомобілів та рекомендації виробників масел (не присадок), де такої процедури, як "промивка" немає ні обов'язкової, ні рекомендованої, ні секретної, ні прихованої, ні на 10, ні на 100, ні на 500тис. пробігу. Така процедура просто шкідлива та небезпечна.
Корисна вона лише виробникам та продавцям присадок та промивок. Навіть в старезний Жигуль я б нині не лив того невідомого сурогату.

[Зображення: 09013048.jpg]
Grizzly Немає
ДОБРЯК

Приєднався: Sep 2010
Львів
Octavia ІІ 1,8 TSI MG була, VW Golf SportWagen 2.0 TDI DSG6
Повідомлення: #84
11-04-2013 16:57 RE: яке масло заливати?

може таке лоббі промивок через те, що ним торгують?
я використовую якісне дороге масло, при переході на інше якісне дороге масло я повинен лити в високотехнологічний двигун якусь бельгійсько-нідерландську хрінь? ні, дякую.Hello!
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #85
11-04-2013 17:07 RE: яке масло заливати?

(11-04-2013 10:47)Smith Wesson :  Я все зрозумів, тупо міняю мастило і десь за 4-5 тис. поміняю ще раз, якось так. Можна і через 2 тис. поміняти, але цуко Мотюль не дешевий.

Думаю, 5-7 - цілком нормально.

Hundra Немає
Партнер Клуба

Повідомлення: #86
11-04-2013 18:12 RE: яке масло заливати?

(11-04-2013 16:44)Igor_Lviv :  
(11-04-2013 10:56)Hundra :  Якщо Ви, так активно, щось радите/не радите людям, як мінімум повинні бути впевненими в джерелах на які посилаєтеся. А якщо не впевнені то вказуйте, що це Ваша думка основана на ....
Пишу втретє!!!
Я посилаюсь на карти ТО ВСІХ автомобілів та рекомендації виробників масел (не присадок), де такої процедури, як "промивка" немає ні обов'язкової, ні рекомендованої, ні секретної, ні прихованої, ні на 10, ні на 100, ні на 500тис. пробігу. Така процедура просто шкідлива та небезпечна.
Корисна вона лише виробникам та продавцям присадок та промивок. Навіть в старезний Жигуль я б нині не лив того невідомого сурогату.
І я, ще раз, і востаннє, пишу. Відсутність рекомендацій не є забороною.

(11-04-2013 16:57)Grizzly :  може таке лоббі промивок через те, що ним торгують?
я використовую якісне дороге масло, при переході на інше якісне дороге масло я повинен лити в високотехнологічний двигун якусь бельгійсько-нідерландську хрінь? ні, дякую.Hello!
Ця "хрінь" не тільки бельгійсько-нідерландська буває.

Не так багато компаній можуть "потягатися" в якості продукції та інженерних розробках з LM і Motul (Як бачите Xenum упустив, тому торгівлю прошу не закидати).
Інженери цих компаній розробили промивки двигуна не для того, щоб цей двигун знищити.

Загалом я написав достатньо для того, щоб кожен зробив собі висновок.

Поехали
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #87
11-04-2013 18:21 RE: яке масло заливати?

(11-04-2013 18:12)Hundra :  І я, ще раз, і востаннє, пишу. Відсутність рекомендацій не є забороною.
Відсутність рекомендацій не заливати у бензинові двигуни солярку, сечу, воду - не є забороною це робити!
Відсутність рекомендацій не заливати у масло присадки, промивки, соняшникову олію, нігрол, болото, тирсу - не є забороною!

Отож, шановні автовласники, за логікою та рекомендацією нашого Hundra, якщо у вас в мануалі не написано "Не сипте пісок у масляну горловину" - можете сміливо туди його сипати! Так сказав спеціаліст!
Чудові аргументи! Rulez

Hundra Немає
Партнер Клуба

Повідомлення: #88
11-04-2013 18:34 RE: яке масло заливати?

(11-04-2013 18:21)Igor_Lviv :  
(11-04-2013 18:12)Hundra :  І я, ще раз, і востаннє, пишу. Відсутність рекомендацій не є забороною.
Відсутність рекомендацій не заливати у бензинові двигуни солярку, сечу, воду - не є забороною це робити!
Відсутність рекомендацій не заливати у масло присадки, промивки, соняшникову олію, нігрол, болото, тирсу - не є забороною!

Отож, шановні автовласники, за логікою та рекомендацією нашого Hundra, якщо у вас в мануалі не написано "Не сипте пісок у масляну горловину" - можете сміливо туди його сипати! Так сказав спеціаліст!
Чудові аргументи! Rulez
Ви б обороти трохи зменшили.

Спеціалістами є інженери провідних компаній з виготовлення моторних олив, а не я.

А Ваші пости є, я Ви висловилися, лише думкою.
Якщо не секрет, в якій сфері Ви працюєте?

Поехали
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #89
11-04-2013 18:35 RE: яке масло заливати?

пора прекращать этот промывочный срач Я удивлен

спор ради спора приводит к переходу на личности, что наказывается, а это больно ...Mr. Green
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #90
11-04-2013 18:46 RE: яке масло заливати?

(11-04-2013 18:35)Vitaly_N :  пора прекращать этот промывочный срач Я удивлен

спор ради спора приводит к переходу на личности, что наказывается, а это больно ...Mr. Green
Прийнято.
Просто форум - це ресурс, який читає багато людей. Хочеться застерегти менш досвідчених одноклубників від "алхімічних чудес" з реклами, таких, як присадки, промивки, педаль-бустери, інфрачервоні номерні рамки та фарби для номерних знаків і т.п. дурні, вигаданої виключно для збільшення прибутків.
Тим більше, що мова тут про ризик знищити мінімум сальники, максимум - двигун.
Вибачайте.

Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1