Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Тема футбольных болельщиков
Автор Повідомлення
ABU Немає
пожиратель змей и кузнечикофф

Приєднався: Sep 2005
Киев, Позняки
Octavia 1.6 > Octavia Tour 2.0 > Octavia A5 DSG > PRADO ABU KIEV EDITION
Skype IDabu_berloff
Повідомлення: #3451
07-04-2013 21:48 RE: Тема футбольных болельщиков

Мне понравился матч Hello! Но Динамо еще слабо, надеюсь что скоро выйдут на нормальный уровень Hello!
И очень не понравилось поведение Гармаша. Хачереди доигрался, скоро и Денис доиграется. Раз пять его капитан успокаивал. Я такое не люблюHello! Нервы нужно лечить половине состава Динамо.

Андрей
---------------------------------------------------
Ані сала, ні свині - Тільки Ю.. на стіні.
Нема хліба, ні свині - А є Я... на стіні.
Сало й хрін до нього є, Є корова, хліб, земля! І довколо все моє. Й на стіні в портреті - я!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Донской Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2009
Київ
Повідомлення: #3452
07-04-2013 21:49 RE: Тема футбольных болельщиков

Цитата:— В принципе, мы хорошо играли, и все получалось, но пропустили этот нелепый гол. Я понимаю, что есть какие-то правила, и их там Коллина учит, но я стою на бровке, как мне сказали, три минуты, и он меня игнорирует... [b]В перерыве я спросил у Годуляна, почему. Он сказал, что так как я покидал поле из-за проблем с экипировкой, то по правилам мог вернуться только после остановки игры. [u].
Я что ты ярмола не знал этого?!? - не фиг было так демонстративно показывать, что нужно так официально одеть и зашнуровать - будет наукой..

Экономь воду - разбавляй её.. Недоумение
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Чебишов Немає
Cipollino

Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #3453
07-04-2013 21:52 RE: Тема футбольных болельщиков

(07-04-2013 21:49)Донской :  
Цитата:— В принципе, мы хорошо играли, и все получалось, но пропустили этот нелепый гол. Я понимаю, что есть какие-то правила, и их там Коллина учит, но я стою на бровке, как мне сказали, три минуты, и он меня игнорирует... [b]В перерыве я спросил у Годуляна, почему. Он сказал, что так как я покидал поле из-за проблем с экипировкой, то по правилам мог вернуться только после остановки игры. [u].
Я что ты ярмола не знал этого?!? - не фиг было так демонстративно показывать, что нужно так официально одеть и зашнуровать - будет наукой..

В минулому сезоні вже один Гармашу розповідав свою трактовку правил гри. Я невпевнений, що цей не помиляється. Цікаво було б послухати інших експертів

[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
Донской Немає
Мегаписака

Київ
Повідомлення: #3454
07-04-2013 21:59 RE: Тема футбольных болельщиков

(07-04-2013 21:52)Чебишов :  В минулому сезоні вже один Гармашу розповідав свою трактовку правил гри. Я невпевнений, що цей не помиляється. Цікаво було б послухати інших експертів
Ну тот случай с Гармашем, на мой взгляд, судя уж перегнул, так как там игрок вышел по правилам и зашел после остановки игры, но не с той бровки..
А тут 100% во время игры до паузы войти нельзя - такие правила. Ярмоленко же знал, что если выйдет, то не зайдет, когда вздумается.. - знал! Но пошел одевать за линию - целый процесс. Говорю, я бы одел тот кросовок 3 раза пока там все руками махали.. И вообще, такая практика, уже привычка всегда апеллировать к арбитру и при случае все делать демонстративно..
Тому пример Гармаш - ему ещё лет 10 нужно поиграть за звездным состоавом Динамо 86-го года Mr. Green, чтобы так часто показывать свое недовольство..

(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-04-2013 22:01 Донской.)
Fabia_user Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2012
Харьков
Fabia 1.4 AME
Повідомлення: #3455
07-04-2013 22:04 RE: Тема футбольных болельщиков

Хорошо играть Динамо мешает только Динамо. Звездочки давят.
Донской Немає
Мегаписака

Київ
Повідомлення: #3456
07-04-2013 22:07 RE: Тема футбольных болельщиков

Ща Денисов все нам растолкует ))

(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-04-2013 22:09 Донской.)
Чебишов Немає
Cipollino

Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #3457
07-04-2013 22:08 RE: Тема футбольных болельщиков

(07-04-2013 21:42)alex_eze :  Пишите - что хотите! Шахтер играет сильнее и круче, а у Вас просто классовая ненависть, это как владелец зопера ненавидит владельца мерседеса. Думаю, тут понятно, кто зопер отечественный, а кто мерседес немецкий!)
Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь
Це мабуть я проживаючи в Донецьку (судячи з різноманітних форумів в інтернеті), в профілі написав "Столица Уже"
У Вас якийсь комплекс неповноцінності. Хочеться стати столичним мешканцем хоча б таким чином? Про яку класову ненависть Ви пишите?

(07-04-2013 21:59)Донской :  
(07-04-2013 21:52)Чебишов :  В минулому сезоні вже один Гармашу розповідав свою трактовку правил гри. Я невпевнений, що цей не помиляється. Цікаво було б послухати інших експертів
Ну тот случай с Гармашем, на мой взгляд, судя уж перегнул, так как там игрок вышел по правилам и зашел после остановки игры, но не с той бровки..
А тут 100% во время игры до паузы войти нельзя - такие правила. Ярмоленко же знал, что если выйдет, то не зайдет, когда вздумается.. - знал! Но пошел одевать за линию - целый процесс. Говорю, я бы одел тот кросовок 3 раза пока там все руками махали.. И вообще, такая практика, уже привычка всегда апеллировать к арбитру и при случае все делать демонстративно..
Тому пример Гармаш - ему ещё лет 10 нужно поиграть за звездным состоавом Динамо 86-го года Mr. Green, чтобы так часто показывать свое недовольство..
Там Гармаш взагалі не встиг залишити поле. І картку отримав по дорозі за його межі. Це вже неодноразово повторювалось, і навіть той же Коліна визнав.
А щодо Ярмоли - треба шукати. Чому після виносу за межі поля суддя може дозволити гравцю вступити в гру не чекаючи на зупинку в грі?
Те що розмовляють багато - факт. Але не більше ніж інші. Але їх за це карають, на відміну від інших.
Свіжий приклад. Чому КДК ФФУ дискваліфікував Хачеріді після перегляду епізоду з Бурдужанов, а Гуйє за удар Бартуловича в тому ж турі не наказав?
http://www.youtube.com/watch?v=0_AKgTaklO8

Лише тому, що на епізод з динамівцем звернув увагу пенісов?

Буде удача!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-04-2013 22:14 Чебишов.)
alex_eze Далеко
Banned

Приєднався: Dec 2010
Львов
Skoda Outback 2.0 TD
Повідомлення: #3458
07-04-2013 22:16 RE: Тема футбольных болельщиков

(07-04-2013 22:08)Чебишов :  
(07-04-2013 21:42)alex_eze :  Пишите - что хотите! Шахтер играет сильнее и круче, а у Вас просто классовая ненависть, это как владелец зопера ненавидит владельца мерседеса. Думаю, тут понятно, кто зопер отечественный, а кто мерседес немецкий!)
Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь
Це мабуть я проживаючи в Донецьку (судячи з різноманітних форумів в інтернеті), в профілі написав "Столица Уже"
У Вас якийсь комплекс неповноцінності. Хочеться стати столичним мешканцем хоча б таким чином? Про яку класову ненависть Ви пишите?

(07-04-2013 21:59)Донской :  
Там Гармаш взагалі не встиг залишити поле. І картку отримав по дорозі за його межі. Це вже неодноразово повторювалось, і навіть той же Коліна визнав.
А щодо Ярмоли - треба шукати. Чому після виносу за межі поля суддя може дозволити гравцю вступити в гру не чекаючи на зупинку в грі?
Те що розмовляють багато - факт. Але не більше ніж інші. Але їх за це карають, на відміну від інших.
Свіжий приклад. Чому КДК ФФУ дискваліфікував Хачеріді після перегляду епізоду з Бурдужанов, а Гуйє за удар Бартуловича в тому ж турі не наказав?
http://www.youtube.com/watch?v=0_AKgTaklO8

Лише тому, що на епізод з динамівцем звернув увагу пенісов?
Я живу в Киеве, лишенец ты
Донской Немає
Мегаписака

Київ
Повідомлення: #3459
07-04-2013 22:24 RE: Тема футбольных болельщиков

(07-04-2013 22:08)Чебишов :  ..А щодо Ярмоли - треба шукати. Чому після виносу за межі поля суддя може дозволити гравцю вступити в гру не чекаючи на зупинку в грі?
Те що розмовляють багато - факт...
Лично я не видел таких моментов в играх разных турниров, чтобы игрока запускали на поле из-за боковой линии до остановки игры..

Чебишов Немає
Cipollino

Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #3460
07-04-2013 22:26 RE: Тема футбольных болельщиков

(07-04-2013 22:16)alex_eze :  Я живу в Киеве, лишенец ты

Ну, не знаю...
На драйв2.ру в профілі - Донецьк стоїть. І номера донецькі.
Зброя, яку продавав дехто з таким же логіном - зареєстрована в Донецьку.
А написати просто "Київ" мабуть якась донецька етика не дозволяє.

А щодо вашого останнього посту, то користуючись мовою футболу - це мінімум жовта картка. Але я не буду руками розмахувати як ваші кумири срна та інші.

(07-04-2013 22:24)Донской :  
(07-04-2013 22:08)Чебишов :  ..А щодо Ярмоли - треба шукати. Чому після виносу за межі поля суддя може дозволити гравцю вступити в гру не чекаючи на зупинку в грі?
Те що розмовляють багато - факт...
Лично я не видел таких моментов в играх разных турниров, чтобы игрока запускали на поле из-за боковой линии до остановки игры..

Та навіть в цьому матчі Годулян дозволяв вийти на поле до зупинки, якщо гравцю оказували медичну допомогу.
Але у випадку з Ярмоленко він правий - я знайшов правила на сайті ФФУ - http://www.ffu.org.ua/ukr/ffu/ndocs/ffu_game/.
Цитата:гравцю дозволяється повернутися одразу, коли м’яч вийде з гри.

Буде удача!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 07-04-2013 22:36 Чебишов.)
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  FC SKODA Club приглашает болельщиков: 5-й Сезон Киевской Футбольной АвтоЛиги shulya_23 44 18 013 11-12-2012 09:22
Останнє: shulya_23
  БК Шкода -Клуб ждет болельщиков ! Max_On_Skoda 16 11 693 09-11-2012 12:02
Останнє: Lion_ua
  FC Skoda Club приглашает болельщиков (2011-2012) 1.6 289 92 447 28-09-2012 20:12
Останнє: mrz
  FC Skoda Club приглашает болельщиков. АвтоЛига 2010-2011 Vital66 674 191 730 08-06-2011 07:54
Останнє: BrOssGUN

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 17