Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)
Автор Повідомлення
Karbon Немає
ЕЗДОК

Приєднався: Oct 2010
Ukraine, Kyiv
Skoda Octavia 1.6i (была)
Повідомлення: #681
21-03-2013 15:02 RE: Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)

А кто-то даст фотки "живого" салона???
Шукати всі повідомлення учасника
Supersonic Немає
Писатель

Приєднався: Jun 2006

корабль
Повідомлення: #682
21-03-2013 18:25 RE: Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)

кстати, сегодня заходил в салон VW посмотреть на Поло Седан.
Что понравилось,
машина со стороны выглядит меньшей чем на самом деле есть, то есть в салоне места достаточно. У рапида с этим будет еще лучше обстоять дело.
эргономика - ну впрочем как и у всех вагов, всё удобно и под рукой.
есть интересные варианты по цене, к примеру тот же поло седан в скромной комлектации, но на автомате 1.6 стоит 155 тыс., рапид идет за 149 на механике...
Что не понравилось:
Седан - это не лифтбек. Багажник седана открывается только из салона, имхо прошлый век.
Карты дверей из дешевого твердого пластика. Может и пачкатья не будут, зато есть вероятность получить салон-погремушку в будущем. Кстати, это и рапида касается.
Опасная конструкция передней двери с острым углом на уровне нижней линии стекла. То есть, черная стойка между первой и второй дверью машины цельная и стационарная. И засчет этого передняя дверь выступает кромкой и прикрывает стойку. Короче говоря, можна спокойно зацепиться одеждой, сумкой, или поцарапать кого-то, кто снаружи...
А так вроде норм.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-03-2013 18:25 Supersonic.)
welder Немає
Ученик
*

Приєднався: Oct 2012

Повідомлення: #683
22-03-2013 01:44 RE: Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)

(21-03-2013 18:25)Supersonic :  кстати, сегодня заходил в салон VW посмотреть на Поло Седан.

не дивіться а катайтесь! враження будуть зооовсім інші. Я проїхався - дигун "живе в салоні", підвіска на межі дискомфорту, чіткість керма - не краща ніж на Ople Astra G (був у мене тривалий час), зчеплення бере високо, а на дорозі страшно попсти навіть у маленьку ямку - таке враження що авто розиспеться. Так що це зовсім і не VW а антиреклама якась.

про Рапід висловився на іншому форумі тут зацитую сам себе, якщо можна - Катався я на Рапіді який планував купити, спробую описати враження неупереджено. Шкода виглядає красиво і елегантно дизайн достатньо стриманий щоб бути приємним тривалий час. "В живу" авто меньше ніж здається на фото. Простору в салоні, на справді достатньо, для більшості. А от особливість - ширина, більше це відчувається у русі, в зимовій одежі, сидячи разом із пассажиром спереду уже по ширині не залишається запасу (я маю середньостатистичні габарити).
Як на мене якість складання на висоті - всі деталі ззовні і в середені гарно стикуються одна з одною, не люфтят, про придирки до пластику можна просто забути - цілком нормальне європейське авто. На тесовому авто було 12 тис. пробігу, як сказали мені - у жорстких умовах а в салоні у русі була приємна тиша. Сподіваюсь що внутрішнє оздоблення буде мовчазним іще дуже тривалий час.
Двигун на тесті був 1,6 бензин. При обертах вище 4тис. а ще бальше 5 тис. дуже нав'язливо шумний. В інших режимах, у місті, до 4 тис. його цілком вистачає з точки зору динаміки і на вуха звосім не тисне.

Взагалі у русі по наших дорогах шумоізоляція достатня. У порівнянні із моїм Ople Astra G кермо Рапіда при маневруваннях потрібно повертати на дещо більші кути, чутливість "зворотній зв'язок" не кращі і не гірші, загалом кермо хороше і тільки трошки "довгувате". Зчеплення бере значно вище ніж в Опелі. Передачі механічної КПП вмикаються достатьо чітко, краще ніж в Пежо 308 але знову ж таки мені знайомі європейські машини із кращою кулісою КПП.

А от ходова частина вийшла добре збалансованою. Їхати приємно, у європейській пресі нарікали на жорсткість, та мабуть пакет "погані дороги" якраз підвів Рапід до наших умов. Автомобіль чітко їде по прямй, добре проходить повороти (звичайно у місті я аж ніяк не наближався до граничних режимів). Відчуття швидкості дещо приховується, про ями від середніх до великих Рапід повідомляє культурно по європейськи, він їх проходить "збито" як тенісний м'ячик, але нема мови про дискомфорт. Дрібні дефекти покриття можна не помічати.
Автомобіль сподобався. Серед конкурентів по прайсу має і переваги і деякі особливості, я как кажуть "повністю виправдовує свою вартість". Про надійність взнаємо через кілька років та потенціал "перевірених рішень", логіка побудови платформи Рапіда що схожа на Румстер і має хороші перспективи.

Ну і нагадаю що обираючи авто обов'язково потрібно саме покататись за кермом на як можливо більшій кількості різних моделей, аби підібрати для себе оптимальний баланс характеристик.
storm Немає
Мегаписака

Приєднався: Feb 2008
Кривбасс
Octavia A5 1.6 MPI
Повідомлення: #684
22-03-2013 11:46 RE: Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)

я так понимаю переднего подлокотника нету ни в какой комплектации?

Тот,кто хочет-находит средство,кто не хочет-находит причину.

80675690114
Quatro Немає
skoda driver

Приєднався: Nov 2011

Повідомлення: #685
22-03-2013 11:54 RE: Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)

в Ambition уже есть. Hello!
welder Немає
Ученик
*

Повідомлення: #686
22-03-2013 11:59 RE: Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)

підлокітник у Рапіді то така собі додаткова приспособа. Навряд чи у місті ним можна користуватись, а от виїхваши на трасу, стати на крейсерську швидкість і можна потім опустити підлокітник і влити як на крейсері. Інакше він заважає братись за важіль стоянкового гальма.
Supersonic Немає
Писатель

корабль
Повідомлення: #687
22-03-2013 12:00 RE: Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)

блин, и в Рапиде та же выступающая кромка в передней двери...както-тупо сделали... Sad
welder Немає
Ученик
*

Повідомлення: #688
22-03-2013 12:08 RE: Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)

(22-03-2013 12:00)Supersonic :  блин, и в Рапиде та же выступающая кромка в передней двери...както-тупо сделали... Sad

а хіба це провокує травми? Є у кого небудь такий негативний досвід? Я, просто, не стикався з такими дверима, і вони мені не видались небезпечними.
Quatro Немає
skoda driver

Приєднався: Nov 2011

Повідомлення: #689
22-03-2013 12:17 RE: Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)

Речь об этом?

Файл(и) Мініатюри

Gonzalez Немає
капитан улитка

Киев
Skoda Octavia 1.9TDI --- Mazda 3 1.6AT
Повідомлення: #690
22-03-2013 14:36 RE: Skoda Rapid и Rapid Spaceback (Тут есть даже цена)

(22-03-2013 11:59)welder :  підлокітник у Рапіді то така собі додаткова приспособа. Навряд чи у місті ним можна користуватись, а от виїхваши на трасу, стати на крейсерську швидкість і можна потім опустити підлокітник і влити як на крейсері. Інакше він заважає братись за важіль стоянкового гальма.

Этот подлокотник с Тура. Наоборот в городе не представляю уже езды без него. Он длинный и это позволяет переключать передачи облокотившись на него, работая только кистью. Ручник действительно он закрывает, но можна приспособиться. Часто Вы в городе во время езды дергаете ручник? Многие вообще им не пользуются. ИМХО это не проблема. А подлокотник - хорошая штука.

TDI форева!
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Skoda Rapid 1.0 TSI или 1.6 MPI Trez 62 32 037 11-05-2022 02:56
Останнє: AlexB
  А5 1.6 MPI+ГБО или Rapid ( бюджет 8$ + ) Vo1 66 15 008 30-06-2021 22:17
Останнє: RU$L
  Rapid 1,2TSI + ГБО. Нужны отзывы. knz.skoda 18 4 313 31-05-2021 09:48
Останнє: Egor25
Question A5 vs CEED, Rapid Andrii Guest 173 40 268 07-04-2019 16:59
Останнє: Demo
  Есть ли жизнь после Skoda? exez 71 16 376 05-05-2018 22:09
Останнє: Odessit
  Rapid 1.6 TDI или 1.6 M/T Александр1308 17 5 570 23-02-2018 15:29
Останнє: morphius
  Хочу Rapid, підкажіть Nevich 51 15 536 29-08-2017 15:15
Останнє: Петро_27
  Skoda rapid/spaceback или vw polo sedan ? timetohate 10 4 550 12-07-2017 09:17
Останнє: Медведь
  Что брать Skoda Rapid vs Ford Focus EcoBoost sam_75 121 71 650 02-11-2016 13:50
Останнє: Pilat
  Rapid - Ceed - Fluence marathoneer 227 52 993 22-10-2016 09:41
Останнє: krivz

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 19