Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.
Автор Повідомлення
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #51
14-03-2013 12:31 RE: 199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

(14-03-2013 12:27)Шкодчук :  
(14-03-2013 12:14)VIESSMANN :  ...Но согласитесь. Если бы не они тогда не выкупили Шевченко из крепацтва, продавшие портрет на аукционе, кто знает как бы сложилась судьба Шевченко...
Ну тогда, военкому, который Александра Матросова в армию призвал, тоже нужно было героя дать... грубо говоря...

У Матросова вибора не було.. або на кулі НКВД або....

moscovia delenda est
Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #52
14-03-2013 12:44 RE: 199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

(14-03-2013 12:31)Gerzik :  У Матросова вибора не було.. або на кулі НКВД або....
я б подібний вчинок, навіть за таких умов, не применшував Hello!

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-03-2013 13:08 Шкодчук.)
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #53
14-03-2013 13:41 RE: 199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

(14-03-2013 12:44)Шкодчук :  
(14-03-2013 12:31)Gerzik :  У Матросова вибора не було.. або на кулі НКВД або....
я б подібний вчинок, навіть за таких умов, не применшував Hello!
Все що повязано з совєтами потребує не просто прискіпливої уваги... а детального вивчення . Багато "легенд". Серед яких легенда про Стаханова.

moscovia delenda est
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #54
14-03-2013 13:49 RE: 199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

(14-03-2013 13:41)Gerzik :  Серед яких легенда про Стаханова.
http://www.youtube.com/watch?v=lblsYl2nLgc

Smile

Вічна пам'ять Героям...
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #55
14-03-2013 16:36 RE: 199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

Матросов, Космодем"янська , до речі, також видумані легенди. Матросова придумали, а Космодем"янську взагалі то німцям свої ж і видали. Бо вона зимою пробралась в село і намагалась підпалити будівлю з зерном і стодолу з сіном. Що таке для селян зимою у війну залишитись без зерна і сіна для худоби, думаю пояснювати не треба, тим більше, що за цей вчинок німці, як завжди би розстріляли мирне населенння (більшовикам і Генштабу завжди було пох на мирне населення, тому партизан мало хто у війну любив) От жителя села схопили її і видали німецьким солдатам.
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #56
14-03-2013 16:53 RE: 199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

(14-03-2013 16:36)Ramires :  Матросова придумали...
Я, взагалі-то, приводив це для порівняння в контексті "герої - вчинки".
PS Навіть, якщо і придумали, то я не думаю, що подібних вчинків героїзму не було під час війни, тому і кажу, що не треба применшувати їх героїчність.

Вічна пам'ять Героям...
Ramires Немає
порохобот

Приєднався: Oct 2009
Івано-Франківськ
Octavia Tour combi 1.8Т
Повідомлення: #57
14-03-2013 17:09 RE: 199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

Я можливо дещо неточно висловився, просто тих людей, які дійсно робили героїчні вчинки відправляли в Сибір, а замість них видумували "героїв".
fedww Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2012
Ужгород
Ford Fiesta 1.0((100)
Повідомлення: #58
14-03-2013 21:36 RE: 199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

(13-03-2013 20:54)VIESSMANN :  Плюс мне очень не нравится деление на Хохлов и Москалей.
Как по мне то мы одинаковые и какие между нами различия???
Постав в ряд и тех и других, то 99% и не отличит ху из ху.
+1000
Страшенно не можу терпіти людей, котрі починають тикати пальцем - москаль/хохол.
Яка різниця, на якій мові людина розмовляє? Головне - щоб ми розуміли один одного, і кожен мав власну думку, а не мавпував, те, що нам стараються впарити через інформаційні помиї.

VIESSMANN, знімаю перед Вами капелюха Hello!
Цитата:Так вот я отношу Шевченко, Леся Украинка, Григорий Сковорода, Олександр Довженко, Иван Котляревський, Стус и так далее, не буду долго перечислять.
Я их отношу а Выдающимся людям Украины.

Українка, Сковорода, Василь Стус.
і за
Цитата:Брюлов, Григорович и Жуковский, они тоже могут считаться героями Украины?
А герої в кожного різні і мирило героїзму також.

ЗІ. Я особисто терпіти не можу тільки евреїв і циган. Mr. Green
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-03-2013 21:44 fedww.)
Шкодчук Немає
Українець

1,6 тур бо ...
Повідомлення: #59
14-03-2013 21:53 RE: 199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

(14-03-2013 21:36)fedww :  ...Страшенно не можу терпіти людей, котрі починають тикати пальцем - москаль/хохол...

«Москаль-чарівник» — п'єса, яка була написана видатним українським письменником Іваном Петровичем Котляревським у 1819 році. Вперше видана в «Українському збірнику», 1841 року в Москві І. І. Срезневським.

Відомо, що у 1820-их «Наталка Полтавка» та «Москаль-чарівник» з величезним успіхом пройшли в Санкт-Петербурзі в Олександрівському театрі та в Малому театрі, що в Москві.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B...0%B8%D0%BA

Який терплячий народ проживав у 1820 році в Москві та Петербурзі...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 14-03-2013 22:18 Шкодчук.)
vetalkiev Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
Повідомлення: #60
15-03-2013 12:09 RE: 199-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

Российский канал извинился перед Украиной
Государственная телекомпания «Оренбург», региональное представительство федерального российского телеканала РТР, вечером в четверг извинилась за сюжет о Тарасе Шевченко, в котором украинский поэт был приравнен к Гитлеру.

Директор филиала телекомпании Лариса Мурашова в прямом эфире признала, что в сюжете о Шевченко были некорректные высказывания о творчестве Кобзаря. «Хочу заверить зрителей, что автор не хотел этим сюжетом задеть чувство национальной гордости украинского народа. Тем не менее, мы сожалеем по поводу резонанса, который вызвала эта тема. Компания приносит извинения всей украинской общественности. Журналисты компании с глубоким уважением относятся к культуре и традициям украинского народа», - заявила Мурашова.

В этом же сюжете ситуацию прокомментировал директор Института этнографии Южного Урала Веналий Амелин: «Этот сюжет – недоразумение. Он не способствует межнациональному согласию Оренбургской области. Владимир Путин не раз говорил о совместном праздновании 200-летия великого поэта – Тараса Шевченко». В защиту Шевченко высказался председатель общественной палаты Оренбургской области Александр Костянюк.
Государственная телекомпания «Оренбург», региональное представительство федерального российского телеканала РТР, вечером в четверг извинилась за сюжет о Тарасе Шевченко, в котором украинский поэт был приравнен к Гитлеру.

Директор филиала телекомпании Лариса Мурашова в прямом эфире признала, что в сюжете о Шевченко были некорректные высказывания о творчестве Кобзаря. «Хочу заверить зрителей, что автор не хотел этим сюжетом задеть чувство национальной гордости украинского народа. Тем не менее, мы сожалеем по поводу резонанса, который вызвала эта тема. Компания приносит извинения всей украинской общественности. Журналисты компании с глубоким уважением относятся к культуре и традициям украинского народа», - заявила Мурашова.

В этом же сюжете ситуацию прокомментировал директор Института этнографии Южного Урала Веналий Амелин: «Этот сюжет – недоразумение. Он не способствует межнациональному согласию Оренбургской области. Владимир Путин не раз говорил о совместном праздновании 200-летия великого поэта – Тараса Шевченко». В защиту Шевченко высказался председатель общественной палаты Оренбургской области Александр Костянюк.
Напомним, Федеральный российский телеканал РТР в региональных новостях продемонстрировал репортаж о том, как празднуется День рождение великого украинского поэта и художника Тараса Шевченко в Оренбурге. Сюжет был подан под соусом, что поэта чествуют в России незаслуженно, поскольку и его творчество, и его убеждения были антироссийскими.
Напомним, Федеральный российский телеканал РТР в региональных новостях продемонстрировал репортаж о том, как празднуется День рождение великого украинского поэта и художника Тараса Шевченко в Оренбурге. Сюжет был подан под соусом, что поэта чествуют в России незаслуженно, поскольку и его творчество, и его убеждения были антироссийскими.

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Олеже, з днем народження! Pavlo_R 10 4 582 09-06-2020 13:30
Останнє: Compass
  Володимир Івасюк. 65 років з дня народження. Шкодчук 5 1 735 05-03-2014 18:26
Останнє: Мавпун
  122 роки з дня народження Чарлі Чапліна Чебишов 2 1 615 17-04-2011 12:50
Останнє: Чебишов

Швидкий перехід:

Переглядають: