vetalkiev
Мегаписака

Приєднався: Nov 2005
KIEV OBOLON
SKODA 1.8 turbo(AGU)+ГБО
|
06-03-2013 12:07 Перед замахом Рабіновичу погрожував помічник Азарова
|
Президент ФК "Арсенал" (Київ), бізнесмен Вадим Рабинович заявляє, що за кілька днів до замаху на нього йому пропонували продати Перший єврейський міжнародний телеканал новин Jewish News One (JN1).
Про це він заявив у коментарі УНІАН.
"Народний депутат, помічник прем'єр-міністра сказав, що якщо упродовж тижня я не перепишу канал, значить, я його все одно перепишу, але після силових акцій, замахів і неприємностей", - сказав Рабинович.
Бізнесмен підкреслив, що після цієї розмови він написав звернення на ім'я генерального прокурора.
"Мене ніхто до замаху навіть не викликав запитати, що відбувається", - відзначив він.
За словами Рабиновича, коли він звернувся в міліцію, то в протоколі інцидент уже був описаний як хуліганство. У той же час бізнесмен не може з упевненістю сказати, чи було заздалегідь підготовлене дане формулювання чи ні.
Як відомо, 4 березня близько 16.00 неподалік від станції метро "Кловська" (вулиця Мечникова) було скоєно замах на життя Рабиновича. Ніхто не постраждав.
5 березня столична міліція повідомила, що відкрила карне провадження за статтею "Хуліганство" у зв'язку зі спробою підірвати автомобіль Рабиновича.
|
|
|
Швагер
Banned
Приєднався: Jan 2011
Харьков
А5 1.6 Elegans, New Фокус, Лансер 9 - все служебка
|
06-03-2013 13:42 RE: Перед замахом Рабіновичу погрожував помічник Азарова
|
типа нашего презика и остальных правителей