Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Puls 95
Автор Повідомлення
val1 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2006

Шкода Фабия Сидан 1,2 HTP (1Z1Z)
Повідомлення: #11
06-03-2008 19:59  

ще один маленький нюанс... мене цікавить не тільки наявність присадок але і "бадяжність" бензусаса тобто , хто мішає а хто не мішає ("бадяжить") бензин , ладно там з присадками вони є кругом це же як хімія і вредні речовини в продуктах супермаркетів , гадость є у всіх....а от коли в тебе бензус з водою чи ще якось ,чимсь розмішаний.
Так от говорив знов таки ще з одним товаришем (не зацікавленим нафтомагнатом) але директором АЗС Razz , і сказав як друг другу ,(за водко- пивом) , що бадяжать ті хто має вільні резервуари , тобто де ту всю лажу робити..
Так от WOG має де бадяжити , ..це я знаю на 100% , тому на їхніх АЗС не заправляюсь..Перейшов з Лук Ойла на ОККО і поки що не шкодую . доречі взавтра на ТО 30 000 км. попрошу шоб січки подивилися...
P.S.Не хочу щоб хтось думав що це реклама , чи антиреклама . , ні не в якому разі. Мир Просто якість бензуса настільки насущна тема... Добыча мыслей

Ворог не пройде /Л.Поддерев'янський/
Шукати всі повідомлення учасника
Vlad-Octavia Немає
Писатель

Приєднався: Jun 2007
Киев
Octavia 1.8T AGU Sport
Повідомлення: #12
06-03-2008 22:07  

val1 :ОККО і поки що не шкодую . доречі взавтра на ТО 30 000 км. попрошу шоб січки подивилися...
P.S.Не хочу щоб хтось думав що це реклама , чи антиреклама . , ні не в якому разі. Мир Просто якість бензуса настільки насущна тема... Добыча мыслей

Кто-то писал что ОККО октановое число поднимают присадкой на основе окисла железа - отсюда и красный налет.
val1 Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #13
07-03-2008 14:52  

[/quote]

Кто-то писал что ОККО октановое число поднимают присадкой на основе окисла железа - отсюда и красный налет.[/quote]
Я просто кращого варіанта ніж ОККО не бачу в м.Луцьку, я запрвлявся , на ОККО простим А95 а тепер хочу почути думки на рахунок Pulsa.???? Very Happy

Maryan Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2005
Львів
Citroen Grand C4 Picasso, Subaru Outback 2010
Повідомлення: #14
07-03-2008 15:29  

val1 :... я запрвлявся , на ОККО простим А95 а тепер хочу почути думки на рахунок Pulsa.???? Very Happy

Також завжди заправлявся простим 95-м на ОККО, всього за два роки наїздив 30 000 км. Слухали двигун на ТО - дивувалися де я бензин беру, що все таке чисте. Спробував заправити повний бак Пульса - почало ковбасити, заводитися з третього разу. По динаміці чи витратах палива ніякої різниці не відчув. Доїздив бак до кінця, хотів знову залити пульса - думав може ще недостатньо накатався щоб відчути чудо-ефект, але якраз зливався бензовоз і довелося заправити знову звичайним 95-м. Зразу ж зникли всі неприємні симптоми - заводиться як завжди з-пів оберта, не троїть на старті. Протягом проби Пульса погода була плюсова, як тільки перейшов назад на 95-й почалися морози - але навіть це не не завадило стартувати на 95-му в мороз краще ніж на Пульсі в тепло.

В підсумку - заправляюся собі далі простим 95-м на ОККО і не розумію чому всі так про той Пульс перепитують. Спробуйте - може вам пощастить більше.
SalekS Немає
Banned

Приєднався: Dec 2007

Повідомлення: #15
09-03-2008 20:44 Re: Puls 95

val1 :З недавнього часу перейшов на бензин АЗС ОККО .І з'явивися там недавно новий бензин Puls 95 .почав запрвлятись , доволі таки непогано.не скажу шо динаміка збільшилась але комп показує менше витрати палива на 100 км. Питаня вот в чому ..Вчора був на перевірці на АЗК ОККО і директор заправки після пива випитого .. розповів шо це особиста розробка ОККО і там є весь комплекс присадок які очищають двигун , ну в загальному гарно розказують і ще гарніше малюють на буклетах різні графіки та порівняння.. А я собі подумав чи не пошкодять всякі ті присадки двигуну ????
Які будуть думки про паливо і взагалі про ОККО?? (тільки об'єктивно без реклами) Razz

Никакого отношения к продажам бенза не имею, поэтому скажу следующее: какого хрена заливать этот Пулс по 5,35,если на Гефестовском Вентусе 92 (уже по 5,1 грн) машина тише,мягче едет и жрёт меньше. Я не знаю какие в Пулсе присадки, но у меня от него вся машина ходуном на холостых ходит. Опять же хочу заметить, что к Гефесту отношения не имею.На вентусе 92 может чуть тупее разгон, но где использовать весь потенциал двигателя,если 90% пробега это езда в Харькове, где дорог просто нет и походу их тут никогда не будет. Оцтой
Pasha_V Далеко
Moderator

Приєднався: Feb 2008
Харьков, Жуки
Октавия А5 1,6
Повідомлення: #16
09-03-2008 23:02  

К 2012 дороги появятся Smile Но я пульсом доволен, а вентус 92 попробую как-нибудь

I'll be back!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
val1 Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #17
10-03-2008 16:58 Re: Puls 95

[quote="Алексей_Шатравка
Никакого отношения к продажам бенза не имею, поэтому скажу следующее: какого хрена заливать этот Пулс по 5,35,если на Гефестовском Вентусе 92 (уже по 5,1 грн) машина тише,мягче едет и жрёт меньше. Я не знаю какие в Пулсе присадки, но у меня от него вся машина ходуном на холостых ходит. Опять же хочу заметить, что к Гефесту отношения не имею.На вентусе 92 может чуть тупее разгон, но где использовать весь потенциал двигателя,если 90% пробега это езда в Харькове, где дорог просто нет и походу их тут никогда не будет. :sucks:[/quote]

В м.Луцьку поки що Гефестовского Вентуса 92 немає . нажаль...Тут в принципі монополію тримав до недавнього часу ВОГ , але зара стрімко увірвався ОККО.Сервіс набагато кращий , та і від ВОГовсьоко бензуса мона попасти на чистку інжектора .Також повідомлюю ніякого відношення ні до ВОГ ні до ОККО як і до інших АЗС я не маю я зі сторони споживача. Mr. Green

Parachod Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2008
Львівська обл.
А7 1,8TSI
Повідомлення: #18
12-03-2008 20:50  

В Трускавце пробовал заправлять пульс, два раза, совсем не понравилось,мотор колотит,холостые плавают,расход такой же как и на 95,и на 92 Окко(машина-форд 1988 года),так что 95 подхлдит. Wink
tihon Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2008

Skoda fabia New 1.4
Повідомлення: #19
13-03-2008 19:39  

заправлялся пульсом раза три - вроде как машинка порезвее чем просто 95... до этого пробовал 95 вентус - разницы особой не заметил цена тоже помоему почти одинаковая...

Жизнь игра...
avmontag Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #20
24-03-2008 16:48  

Лил и puls и обычную 5-ку,разницу заметил тока в цене Cool
Тема закрита 

Можливо схожі теми...