Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
СТО и Салоны - "Прага АВТО" (Киев)
Автор Повідомлення
PragaAuto Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2010
Киев
Повідомлення: #4551
11-12-2012 13:19 RE: КАК ремонтируют мой автомобиль на Прага Авто

(11-12-2012 12:52)Олексій_Суперб :  font=Arial][size=medium][color=#696969]

[align=justify]

ЛИСТ 1
Автомобіль, на якому я їжджу-предстаницького класу, але Шкода. Належить він організації, в якій я працюю і наша компанія є корпоративним клієнтом Прага Авто. Але все крок за кроком.
Наші атомобілі Шкода(6 шт.) куплені в Євроавтоцентрі та обслуговувалися завжди там. Але за 3 роки співробітництва, стається інцидент, котрий вимагає покраски авто та страхова компанія направляє мене до Прага Авто.
Там я ознайомився з роботою цеху "виготовки-малярки" і впринципі був вражений оперативністю та якістю роботи, а також щвидкістю спілкування з страховою, яка після розмови з Прага Авто перестала мені діставати за копії підписи по страховому випадку. Отже, 1 контакт, тиждень часу та всі проблеми вирішено.Respect
З огляду на вищевикладене, приймаю з колегами рішення просканувати вартість робіт та деталей на Прага Авто і перевести обслуговування наших авто туди.
І тут починається цікаве, цех "технічного обслуговування". Мій автомобіль не новий 5 років та 280 000 км пробігу, але стан має відмінний, двигун на 5, ходова повністю змінена(дороги в нас жах), тому все, що він потребує це планові ТО та ремонт плановий. На Празі я вже зробив їх 4(через кожні 15 000км (дизель)+заміна колес, шиномонтажі. Що можна сказати? Це якесь горе, а саме:
1) Здати автомобіль,майже неможливо і це іноді займає 40-50 хв.(при тому, що попередньо записуєшся за пару днів на конкретний час)Оцтой
2) Маленькі дефекти пропонують лагодити заміною цілих агрегатів.
Розумію, що хочеться заробити, але часто це не ті агрегати з якими проблема.Оцтой
3) Фізичним особам на СТО нема, що робити, т.я. вартість неадекватна ні на деталі, ні на ремонт.Оцтой
4) З усіх проведених ремонтів, завжди, щось забували зробити.
(Напр. а) знімали фару для заміни лампи-не вдягнули шлангочку склоомивача, тому вся рідина просто вибігла, б) за договором у нас безкоштовна мийка авто, вона буде зроблена, якшо на вулиці сніг, або коли особисто просиш начальника цеху в) одного разу забули вдягнути заглушку протитуманних фар)Оцтой

Але то все буває, адже всюди люди. Та наступна ситуація просто неприйнятна. 5 тижнів тому здаю авто на планове ТО та зауважую про наявність масла на клапані рецеркуляції відпрацьованих газів та запах горілого мастила в салоні. Результат- ремонт турбіни 6000грн.
При знятті турбіни ломають різьбу та пропонують купити нову деталь за 1800 грн(відмовляюсь). Нарізають самі та віддають мені машину.
Виїхав, проїхав 1 км-ломається датчик колінчатого валу.
Повертаюсь, міняють датчик(сумму не пам"ятаю). Забираю авто та їду.
В салоні смердить горілим мастилом. Вибору нема. Відрядження.
Залишив машину на паркінгу. За тиждень повертаюсь і одразу авто на Прагу. Щоб ви думали - заміна клапану рецеркуляції відпрацьованих газів (точно не пам"ятаю, але більше 2000 грн.).
Ладно, Господь з Вами, робіть.
Машину люблю, хоч і не моя вона. Та щей ШКОДА що НЕ ПАССАТ.
Потрібно їхати в дорогу 400 км. Сніг 3,4 передача максимум 80 км на годину. Приїхав, заглянув під капот турбіна просто залита мастилом.

СЛІВ нема. Завтра зранку їду здавати авто по рекламації. Підозрюю, що деталь яку вони зламали та нарізали самостійно, добряче підтікає.
Опишу повністою об"єктивно ситуацію,що відбудеться завтра.

У випадку відсутності сатисфакції, до Рулана Лимана звертатись не буду, сенсу не бачу.
Одразу йду до Генерального директора Корбана Валерія Павловича.

Опишу ситуацію повністю. Моє вітання "спеціалістам".

ЛИСТ 2)
"Как ремонтируют мой автомобиль на Прага Авто." не порушив правил форуму. І був закритий модератором "Владислав"

В данному випадку я запропонував колегам-автолюбителям описувати ситуації (як позитивні так і негативні в максимально об"єктивному руслі).

Замість цього, модератор форуму, якого я та інші учасники, розглядаємо як офіційного представника Прага Авто просто закриває форум. Тим самим демонструє:

1) Відсутність самокритичності в роботі компанії
2) Яскраво ілюструє спробу закрити "проблему" з клієнтом, адміністративним методом
3) Доводить небажання Прага Авто працювати з рекламаціями.

Пане Владиславе, я здав автомобіль в ремонт і Вас не бачив, хоча ви будучи модератором пишете як від споживача Цитата 1."Да к стати , если это Киев на колцевой , то готов подскачить при сдаче Вашего авто , узреть косяки так сказать самолично. " Цитата 2."НИКОГДА у меня не уходило на сдачю авто 30-40 мин. (тем более по предворительной записи) , максимум 10-15."

Не підскочили, а просто закрили форум.

Так, як я й говорив. Автомобіль(після шуму на форумі) прийняли за 3 хв., але мастило зі зломаної трубки, яку відновлювали-далі "НАРІЗАЛИ" працівники Прага Авто тече так, що по підлозі цеху витекло 500мл мастила.

Автомобіль здав о 9:15
О 10:20 зняли трубку з турбіни.
Тепер 12:00. Результату жодного. Жодної офіційної відповіді.
Ось такий ремонт.

Валерія Павловича Корбана немає сьогодні на місці, але в понеділок, якщо ситуація не буде впрішена позитивно, він зможе прийняти участь в оцінці роботи відділу технічного обслуговування, та МОДЕРАТОРА Владислава, який ЗАКРИВАЄ теми.

Чи міняти нашому підприємству СТО Прага Авто на щось інше?
Знову ж, залежить від "Спеціалістів" Прага Авто.

Пане Владиславе, будьте профессіоналом. Не закривайте незручних тем. Критика допомагає рости над собою.

Лист 3

12:50 Відповіді нема. Форум переніс за вказівкою "Vovana"

4 години авто в цеху, а відповіді немає.

Доброго Дня Олексій!
Нажаль не можемо одразу оглядати всі теми на форумі а тому до тепер не були у віданні Ваших зауважень. Хочемо додати що "небажання Прага Авто працювати з рекламаціями" не відповідає дійсності оскільки Ми розглядаємо будь які скарги і зауваження наших клієнтів.
Ваше авто Взяли до особливої уваги зараз авто на стадії тестування. З приводу всіх вищенаведенних зауважень потрібно детально розбирати кожне з них.

Telegram Bot - Запис, прорахунки, живе спілкування з фахівцем!

Перевірені авто з пробігом
Все для вашої SKODA
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-12-2012 13:41 PragaAuto.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
manjik Немає
...

Приєднався: Oct 2008
Київ
WTS=>Yeti 4х4=>VW Golf Alltrack 320hp
Повідомлення: #4552
11-12-2012 15:55 RE: КАК ремонтируют мой автомобиль на Прага Авто

(11-12-2012 12:52)Олексій_Суперб :  Валерія Павловича Корбана немає сьогодні на місці, але в понеділок, ... він зможе прийняти участь в оцінці роботи ... МОДЕРАТОРА Владислава, який ЗАКРИВАЄ теми.
очень интересно мнение Корбана о работе Владислава, как модератора Упал и качаюсь

- turbine is20, 3" custom exhaust, Overload (4.5с 0-100, 12.66с 402м, 13.28с 100-200), brakes 340mm/310mm
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
PragaAuto Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2010
Киев
Повідомлення: #4553
11-12-2012 16:34 RE: СТО и Салоны - "Прага АВТО" (Киев)

Корбан Валерий Павлович сейчас находится в Автоцентре, о Вашей рекламации он уведомлен, а так же уже был в рем. зоне и смотрел Ваш автомобиль. В случае необходимости у Вас связаться с Валерием Павловичем оставляю его тел. 0503100940 он ждет Вашего звонка. По поводу оценки "модератора Владислава" то на этот вопрос Валерий Павлович не сможет ответить, потому как скорее всего не знаком.
Что касается Вашей закрытой темы, то можем предположить только то что она была закрыта из за того что уже присутствует ветка форума а именно " Сертифіковані СТО та салони" которая и специализируется на мнениях и отзывах клиентов того или иного автоцентра, + если вы хотели получить немедленный ответ на рекламацию Вам нужно было написать сюда, потому как эта ветка Нами постоянно мониторится.
Спасибо!

Telegram Bot - Запис, прорахунки, живе спілкування з фахівцем!

Перевірені авто з пробігом
Все для вашої SKODA
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-12-2012 16:35 PragaAuto.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Олексій_Суперб Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2012

Повідомлення: #4554
11-12-2012 16:50 RE: СТО и Салоны - "Прага АВТО" (Киев)

Продовження теми "Как ремонтируют мой автомобиль ".

Завдяки форуму, дефект Прага Авто признала та відремонтувала авто.
МАСЛО не тече, двигун від масла вичистили.
Отримав автомобіль о 15-00, а о 15-30 повернув назад.
Не набирає обертів на 3 передачі. Здавалося б де трубка, а де оберти.

Зараз вже 16:00. І мені майстри відповіли. Ну не повірите. Єврика!!!
Електрики забули скинути помилки. А для чого мені видавали несправний автомобіль???

Шановна Прага Авто, я щиро вдячний, що Ви так піклуєтесь про наші авто, але дуже прошу щось в своїй роботі змінити, щоб отримувати такі послуги, як отримав сьогодні і для цього не доводилося писати "кляузи" для ВАС на Вашому ж форумі.

Особливо хочу відмітити роботу, спеціаліста по прийманню авто, Гаврилюка Володимира. Він як завжди, переживає за авто клієнта, як за власну машину.
Володимере, ТАК ТРИМАТИ!!!

І на останок підіб"ю підсумок. Проміжний результат досягнуто.
Авто завтра віддадуть знову. І заочно, зі слів Прага Авто, все буде добре.
Витрачено часу-6 годин. + 2,5 години писанини на форумі.

На Празі мені подобається як працює бухгалтерія. Робота організована ідеально. Також, добре працює малярний цех. На третьому місці відділ продажів.

Колеги, сподіваюсь, що пишу тут востаннє.
Критика має вплинути на перональний ріст позитивно. Сьогоднішній день це довів.

Щиро,
дописувач Вашого
форуму skoda-club
Олексій_Суперб
Владислав Немає
хренасдва

Приєднався: Aug 2005
Киев
Октавия 1,8Т 4*4 длинная + туча VTGшных мустангов под капотом.+ Фокус ST
Повідомлення: #4555
11-12-2012 16:56 RE: СТО и Салоны - "Прага АВТО" (Киев)

Ув. Олексій_Суперб , прочитав как Вы искаверкали ,то ч то я написал в закрытой мною же теме (к стати с обьяснением причины) , у меня начинают закрадыватся подозрения в Вашей мягко говоря нечесности и по отношению к сервису (но это только у меня и это мое личное мнение).
Так же на будующее я бы посоветовал Вам не делать такого рода заявлений , да еще и от имени "других".
Цитата:модератор форуму, якого я та інші учасники, розглядаємо як офіційного представника Прага Авто просто закриває форум. Тим самим демонструє:
Так же
Цитата:Пане Владиславе, будьте профессіоналом. Не закривайте незручних тем. Критика допомагає рости над собою.
Вобще не в тему , т.к. Вашим первым постом Вы и так нарушили правила форума (которые к стати "прочитали и приняли").

Да и еще.
Цитата:Пане Владиславе, я здав автомобіль в ремонт і Вас не бачив, хоча ви будучи модератором пишете як від споживача Цитата 1."Да к стати , если это Киев на колцевой , то готов подскачить при сдаче Вашего авто , узреть косяки так сказать самолично. " Цитата 2."НИКОГДА у меня не уходило на сдачю авто 30-40 мин. (тем более по предворительной записи) , максимум 10-15."
Я Вам предложил свою помощ и если бы Вы в ней нуждались , то написали бы в личку , или Вы думали ,что я целыми днями сижу на форуме и просто таки сгораю от нетерпения решения сутьбы Вашего авто?

402м- 14,515с. (пока)

[Зображення: giphy.gif]
Произвол под заказ из материала заказчика - дорого.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-12-2012 17:00 Владислав.)
Lightning Немає
Driver

Приєднався: Sep 2011
Киев
Oktavia A5 1,8 TSI - была; Skoda Kodiaq 2.0 TDI - сейчас
Повідомлення: #4556
11-12-2012 17:53 RE: СТО и Салоны - "Прага АВТО" (Киев)

(11-12-2012 16:56)Владислав :  Ув. Олексій_Суперб ,..

Думаю, человека можно понять, весь на нервах из-за проблем с авто...
Алекс. Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2010
Киев
SuperB 1.9TDI AWX(2008)
Повідомлення: #4557
11-12-2012 18:42 RE: СТО и Салоны - "Прага АВТО" (Киев)

(11-12-2012 17:53)Lightning :  

+1
Владислав Немає
хренасдва

Приєднався: Aug 2005
Киев
Октавия 1,8Т 4*4 длинная + туча VTGшных мустангов под капотом.+ Фокус ST
Повідомлення: #4558
11-12-2012 22:04 RE: СТО и Салоны - "Прага АВТО" (Киев)

Да я ж не против , все понимаю , только иногда и головой пользоватся нужно (ИМХО естественно).

402м- 14,515с. (пока)

[Зображення: giphy.gif]
Произвол под заказ из материала заказчика - дорого.
Step Немає
Ученик
*

Приєднався: Dec 2012
Киев
Octavia A5, 2.0 FSI
Повідомлення: #4559
11-12-2012 23:44 RE: СТО и Салоны - "Прага АВТО" (Киев)

Здравствуйте!
Перестал работать подогрев зеркал на Октавии А5 2.0 FSI 2007.
Если возможно, сориентируйте, сколько времени может занять ремонт и приблизительно стоимость.
Hello!
Алекс. Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2010
Киев
SuperB 1.9TDI AWX(2008)
Повідомлення: #4560
12-12-2012 09:20 RE: СТО и Салоны - "Прага АВТО" (Киев)

(11-12-2012 22:04)Владислав :  

Да я ж не против , все понимаю , только иногда и головой пользоватся нужно (ИМХО естественно).

Есть логика... Вы один из не многих хвалите Прага и темку закрыли. Но в этом случае я с Вами соглашусь, жаловаться надо в теме СТО.
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Салон - Европа-Авто (Киев) RuslanRage 55 76 316 13-01-2016 14:56
Останнє: igg

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 33