Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує
Автор Повідомлення
Володимир Філя Немає
Ученик
*

Приєднався: Nov 2012
Львів, Valencia
Skoda Felicia 1.3 GLX
Skype IDJASTRUB
Повідомлення: #1
22-11-2012 23:05 Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує

Доброго дня/вечору

SKODA FELICIA GLX 1.3 Бензин

Проблема почалась літом.
Стартер кутився машина не заводилась. Через хвилину завелась. потім як ні в чому не бувало їздила десь тиждень поки не згоріла 1 свічка. Поїхав купив всі 4 нові, проїздив 3 тижні і почались знову проблеми, в один момент я так і не зміг завести машину.
Закрутив 3 старі свічки ну і 1 нову яка всетаки не запрацювала з великим дирканням і запахом карабіту поїхав купив знову 4 свічки.
За ціле літо так поміняв 3 комплекта свічок.
Свічки при цьому дуже сильно обвуглювались.

Після 2-го комплекта поміняних свічок почала машина сама газувати. Якщо нею проїхатись біля 12 км то переважно не гарчить, але потім по місту в пробці сама добавляє газу. Також зараз зима не їжджу роботи нема просто прогріваю. Завів пів хвилини хвилину працює нормально, а потім починає сама на холостих газувати.

З ранку машина заводиться без проблем, а також якщо зразу після того як заглушив. Але коли проїхався, постояв пів години після цього не хоче заводитись.

З маслом в машині все впорядку якщо не їхати вище 80-90 то практично масла не бере ну можна сказати взагалі не бере, якщо гнати нею 120-140 то на 1000км 700 грам десь з радістю впакує. (Були можливості випробовувати по 1000 км тому написав як є насправді, а не приблизно)

Ще був випадок завелась з важкістю і в пробках коли рушаю відпускаючи зчеплення починала глохнути не реагуючи на педаль газу. Я витискав зчеплення прогазовував і тоді можна було їхати до наступного затору, але якщо заглохла під час рушання то хочаб заводилась зразу. бувало що на холостих теж глохла. Зараз проїхався на тих самих свічках біля 1000 кілометрів (по автобамі) і все в порядку.
Бензин використовую 98 європейський. На трасі проблем нема взагалі машина їде куди завгодно і заводиться без проблем поки не починаю їздити по коротких дистанціях.

Скдадається враження що там щось забрудилось і коли проїхатись по трасі воно пробивається трішки, а прогазовування відбувається коли машина мало їздить і компютер ніби сам пробує все почистити.

На автосервіс немає можливості її завести бо мені сказали якщо машині 16 років то її нема чого ремонтувати це металолом. Я не в Україні проживаю на даний момент.

Допоможіть розібратись в чому проблема. Це моя перша машина і хотілось щоб ще хочаб 2-3 рочки на ній поїздити.
Взагалі чесно кажучи я її взяв для того щоб навчитись всього і ремонтувати і їздити... Тому про автосервіс питання навіть з цієї точки зору відпадають однозначно.
Шукати всі повідомлення учасника
vol Немає
Трижды ДЕД (одни бабы)

Приєднався: Feb 2008
Запорожье
Fabia-sedan-1.2 ВМЕ (3 горшка)
Повідомлення: #2
22-11-2012 23:58 RE: Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує

(22-11-2012 23:05)Володимир Філя :  Доброго дня/вечору

SKODA FELICIA GLX 1.3 Бензин

Проблема почалась літом.
Стартер кутився машина не заводилась. Через хвилину завелась. потім як ні в чому не бувало їздила десь тиждень поки не згоріла 1 свічка. Поїхав купив всі 4 нові, проїздив 3 тижні і почались знову проблеми, в один момент я так і не зміг завести машину.
Закрутив 3 старі свічки ну і 1 нову яка всетаки не запрацювала з великим дирканням і запахом карабіту поїхав купив знову 4 свічки.
За ціле літо так поміняв 3 комплекта свічок.
Свічки при цьому дуже сильно обвуглювались.

Після 2-го комплекта поміняних свічок почала машина сама газувати. Якщо нею проїхатись біля 12 км то переважно не гарчить, але потім по місту в пробці сама добавляє газу. Також зараз зима не їжджу роботи нема просто прогріваю. Завів пів хвилини хвилину працює нормально, а потім починає сама на холостих газувати.

З ранку машина заводиться без проблем, а також якщо зразу після того як заглушив. Але коли проїхався, постояв пів години після цього не хоче заводитись.

З маслом в машині все впорядку якщо не їхати вище 80-90 то практично масла не бере ну можна сказати взагалі не бере, якщо гнати нею 120-140 то на 1000км 700 грам десь з радістю впакує. (Були можливості випробовувати по 1000 км тому написав як є насправді, а не приблизно)

Ще був випадок завелась з важкістю і в пробках коли рушаю відпускаючи зчеплення починала глохнути не реагуючи на педаль газу. Я витискав зчеплення прогазовував і тоді можна було їхати до наступного затору, але якщо заглохла під час рушання то хочаб заводилась зразу. бувало що на холостих теж глохла. Зараз проїхався на тих самих свічках біля 1000 кілометрів (по автобамі) і все в порядку.
Бензин використовую 98 європейський. На трасі проблем нема взагалі машина їде куди завгодно і заводиться без проблем поки не починаю їздити по коротких дистанціях.

Скдадається враження що там щось забрудилось і коли проїхатись по трасі воно пробивається трішки, а прогазовування відбувається коли машина мало їздить і компютер ніби сам пробує все почистити.

На автосервіс немає можливості її завести бо мені сказали якщо машині 16 років то її нема чого ремонтувати це металолом. Я не в Україні проживаю на даний момент.

Допоможіть розібратись в чому проблема. Це моя перша машина і хотілось щоб ще хочаб 2-3 рочки на ній поїздити.
Взагалі чесно кажучи я її взяв для того щоб навчитись всього і ремонтувати і їздити... Тому про автосервіс питання навіть з цієї точки зору відпадають однозначно.
Первое, на что я могу обратить внимание это на то как Ваши свечи "горят". И это признак некачественной смеси за подготовку которой отвечает ДТОЖ (датчик температуры).
Второе, давно меняли топливный фильтр?

050-341-71-65 Олег
[Зображення: 2000db6c7b.png]
---------------
Не смотрите туда куда смотреть не нужно.Big Grin[url]
Володимир Філя Немає
Ученик
*

Львів, Valencia
Skoda Felicia 1.3 GLX
Skype IDJASTRUB
Повідомлення: #3
23-11-2012 00:48 RE: Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує

На рахунок фільтра я взагілі не можу його знайти де він знаходиться. Шланг який йде до карбюратора йде прямо без фільтра. Я вже про це думав і завтра піду куплю фільтр буду пробувати.

На рахунок свічок. Вони дуже обвуглюються. От сьогодні була ситуація підїхав під магазин скупився сів не заводиться. Через хвилину завів поїхав в другий магазин. Знову не заводилась викрутив свічки почистив нождачкою (зерно нождачки 400 не сама маленька ще є 800 але в магазині в наявності не найшов) Крутнув стартером пару разів завелась і без проблем доїхав до дому.

Найшов деяку інформацію про датчик: (при нейсправном дотж затруднен запуск в холодное время года) Але проблеми почались літом при температурі більше 40 градусів.

Але завтра всеодно ДТОЖ перевірю...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-11-2012 01:08 Володимир Філя.)
Владислав Немає
хренасдва

Приєднався: Aug 2005
Киев
Октавия 1,8Т 4*4 длинная + туча VTGшных мустангов под капотом.+ Фокус ST
Повідомлення: #4
23-11-2012 08:57 RE: Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує

Заливает её конкретно.

402м- 14,515с. (пока)

[Зображення: giphy.gif]
Произвол под заказ из материала заказчика - дорого.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Bodyus Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2007
Киев
Шкода Суперб 1,8Т мех.2007
Повідомлення: #5
23-11-2012 12:01 RE: Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує

Кабюратор или инжектор? Смесь обогащенная это сто пудов. Свечи правильно подобраны? Если сами хотите сделать, то ищите литературу по своей машине и проверяйте топливную систему итп. Если карбюратор то регулировка уровня топлива итп.
Владислав Немає
хренасдва

Приєднався: Aug 2005
Киев
Октавия 1,8Т 4*4 длинная + туча VTGшных мустангов под капотом.+ Фокус ST
Повідомлення: #6
23-11-2012 12:37 RE: Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує

(22-11-2012 23:05)Володимир Філя :  Допоможіть розібратись в чому проблема. Це моя перша машина і хотілось щоб ще хочаб 2-3 рочки на ній поїздити.

Если в авто сервис не берут , то мало вероятно ,что Вы сами сможете отрегулировать карбюратор. Ищите карбюраторщика.

П.С. Может конечно совсем глупая мысль , но все же: "Подсос " в машине есть? Может он не открывается полностью (на жигулях такое бывает).

402м- 14,515с. (пока)

[Зображення: giphy.gif]
Произвол под заказ из материала заказчика - дорого.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
vol Немає
Трижды ДЕД (одни бабы)

Приєднався: Feb 2008
Запорожье
Fabia-sedan-1.2 ВМЕ (3 горшка)
Повідомлення: #7
23-11-2012 13:42 RE: Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує

(23-11-2012 00:48)Володимир Філя :  На рахунок фільтра я взагілі не можу його знайти де він знаходиться. Шланг який йде до карбюратора йде прямо без фільтра. Я вже про це думав і завтра піду куплю фільтр буду пробувати.

На рахунок свічок. Вони дуже обвуглюються. От сьогодні була ситуація підїхав під магазин скупився сів не заводиться. Через хвилину завів поїхав в другий магазин. Знову не заводилась викрутив свічки почистив нождачкою (зерно нождачки 400 не сама маленька ще є 800 але в магазині в наявності не найшов) Крутнув стартером пару разів завелась і без проблем доїхав до дому.

Найшов деяку інформацію про датчик: (при нейсправном дотж затруднен запуск в холодное время года) Але проблеми почались літом при температурі більше 40 градусів.

Але завтра всеодно ДТОЖ перевірю...
Это не важно летом или зимой. Просто датчик говорит (к примеру), что температура двигателя +100, а на самом деле +40. Соответственно смесь и готовится под +100.

050-341-71-65 Олег
[Зображення: 2000db6c7b.png]
---------------
Не смотрите туда куда смотреть не нужно.Big Grin[url]
Grizzly Немає
ДОБРЯК

Приєднався: Sep 2010
Львів
Octavia ІІ 1,8 TSI MG була, VW Golf SportWagen 2.0 TDI DSG6
Повідомлення: #8
23-11-2012 13:53 RE: Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує

карб почистити треба, як мінімум для профілактики.
а 98-й для такої тачіли не за дуже?
Володимир Філя Немає
Ученик
*

Львів, Valencia
Skoda Felicia 1.3 GLX
Skype IDJASTRUB
Повідомлення: #9
23-11-2012 15:39 RE: Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує

На рахунок літератури скачав вчора мультимедійний диск.

Ккарб"юратор всі кажуть що то складно, але я не думаю що складніше чим центрувати колеса в ровері.

ДТОЖ (датчик температуры) яий саме датчик бо їх два CTS (датчик температуры), Датчик температуры охлаждающей жидкости системы впрыска (Дивись малюнок)
Шукав інформацію по перевірці датчика знайшов: http://auto.schoollremonta.ru/39-ustrojs...atury.html
Скоріше за все з цієї статті випливає що винен саме датчик, але роботи відклав до понеділка зараз часу невистарчає...

Про свічки: коли купив стояли NGK на 3 електрода, але як потім виявилось що це забагато і досить свічок з 1-м електродом. Я зараз поставив CHAMPION на 3 електрода для того щоб можна було їздити. Проблема не в свічках вони лише жертва на якій відбивається.

Бензин: коли купив була залита 98 бо після першої заправки (заправив 95) машина попросила натиснути педаль газу сильніше. Їздив на 95 поки не почались проблеми і знайомий порадив попробувати на 98 (ну ніби там все пропалить, прочистить) от вже 3 тисячі намотав приблизно на ній толку ніякого...

Файл(и) Мініатюри

(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-11-2012 16:57 Володимир Філя.)
Bodyus Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2007
Киев
Шкода Суперб 1,8Т мех.2007
Повідомлення: #10
23-11-2012 16:18 RE: Шкода Felicia Постоїть не заводиться і сама газує

Свечи в первую очередь отличаются калильным числом и зависит оно в первую очередь от степени сжатия двигателя и его конструкции. А фирма изготовитель и кол-во электродов это уже второстепенное. Не правильно подобранная свеча тоже влияет на работу двигателя. Так что советую по этому вопросу тоже почитать. Вопросы для поиска: холодные, горячие свечи, калильное число.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-11-2012 16:21 Bodyus.)
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Не заводиться феліція К0Л0Б0К 1 253 11-02-2024 18:04
Останнє: wywiadowca1980
  А7 тормозить сама без причини. Дмитро 2225 15 1 154 14-12-2023 23:35
Останнє: wywiadowca1980
  Погано заводиться "на теплу" Serhii 7 1 679 17-04-2023 08:25
Останнє: Misterd
  Погано заводиться Сєрий кеп 8 1 033 08-02-2023 23:44
Останнє: Fabios
  2.0 tdi cfhc на гарячу заводиться і зразу глохне Vova64 9 1 712 22-07-2022 00:11
Останнє: Vova64
  Fabia new + ГБО. Не заводиться monach 35 5 604 31-05-2022 13:04
Останнє: monach
  Не заводиться Vova1996 1 737 03-12-2021 08:16
Останнє: Ніштяк
  Не заводиться Октавія А5 ЮрійЦ 6 1 661 04-01-2021 20:58
Останнє: ЮрійЦ
  Не заводиться, пише вижати щеплення Artur88 16 2 721 10-10-2020 17:45
Останнє: Alex66
  Погано заводиться - окт. тур 1.6 бензин Петро Шаровара 5 1 271 07-08-2020 08:54
Останнє: niklajj

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 3