Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Тема футбольных болельщиков
Автор Повідомлення
Платон Немає
:)

Приєднався: Apr 2007
Тут
Skoda Fabia Combi III
Повідомлення: #2851
03-10-2012 09:10 RE: Тема футбольных болельщиков

я киевлянин! и вчера болел за шахтер, если динамо дует 4-1 две игры подряд, то извольте - я признаю что Шахтер сейчас на 3 головы сильнее нынешнего Динамо, и их игра мне по душе, нежели смотреть на убожество, которое еле выиграло 1-0 у команды второй лиги))))

Бачу ціль не бачу перешкод!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2852
03-10-2012 10:01 RE: Тема футбольных болельщиков

Просто, наверное есть люди, которые, практически, при любых раскладах болеют за свою команду - болельщики, а есть просто зрители, которым в первую очередь интересна игра, их тоже болельщиками называют.

Чтоб Динамо не раздражало своей игрой, может его вообще ликвидировать, усилить его базами и ресурсами, например, Шахтер, и всей страной радоваться за одну команду?...

(03-10-2012 08:19)Чебышев :  ...Я не параноїк, але скажи мені, чому після приходу нового президента федерації змінилась схема жеребкування ...
Дякую, я на це навіть уваги не звернув би Hello!

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-10-2012 10:04 Шкодчук.)
Чебишов Немає
Cipollino

Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #2853
03-10-2012 11:28 RE: Тема футбольных болельщиков

(03-10-2012 09:10)Платон :  я киевлянин! и вчера болел за шахтер, если динамо дует 4-1 две игры подряд, то извольте - я признаю что Шахтер сейчас на 3 головы сильнее нынешнего Динамо, и их игра мне по душе, нежели смотреть на убожество, которое еле выиграло 1-0 у команды второй лиги))))

В наступному матчі кроти зустрічаються з металістом. Припустимо Металіст виграє. Потім з Челсі. Припустимо так само виграють англійці. За кого тоді - за Харків чи Челсі?
Мабуть за красивий футбол.
Ваше право

[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
ABU Немає
пожиратель змей и кузнечикофф

Приєднався: Sep 2005
Киев, Позняки
Octavia 1.6 > Octavia Tour 2.0 > Octavia A5 DSG > PRADO ABU KIEV EDITION
Skype IDabu_berloff
Повідомлення: #2854
03-10-2012 11:55 RE: Тема футбольных болельщиков

Костик ну не прав ты, на международном уровне нужно болеть за все УКРАИНСКИЕ КЛУБЫ!!!!! Сам же ездил на финал Кубка Чемпионов Mr. GreenДружба

Нам нужны рейтинговые очки, которые потом позволяют 2-м командам от Украины играть в ЛЧ и 4 ЛЕ. Будет выше Украина, будет еще лучше. Нам этот год ой как нужен в подсчете очков. Через год теряем много очков, когда Шахтер взял кубок и принес куча рейтинговых очков. Можем остаться с 1-й командой в ЛЧ

В чемпионате Украины, конечно болею за Динамо Hello!

Андрей
---------------------------------------------------
Ані сала, ні свині - Тільки Ю.. на стіні.
Нема хліба, ні свині - А є Я... на стіні.
Сало й хрін до нього є, Є корова, хліб, земля! І довколо все моє. Й на стіні в портреті - я!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Чебишов Немає
Cipollino

Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #2855
03-10-2012 12:16 RE: Тема футбольных болельщиков

(03-10-2012 11:55)ABU :  Костик ну не прав ты, на международном уровне нужно болеть за все УКРАИНСКИЕ КЛУБЫ!!!!! Сам же ездил на финал Кубка Чемпионов Mr. GreenДружба

Нам нужны рейтинговые очки, которые потом позволяют 2-м командам от Украины играть в ЛЧ и 4 ЛЕ. Будет выше Украина, будет еще лучше. Нам этот год ой как нужен в подсчете очков. Через год теряем много очков, когда Шахтер взял кубок и принес куча рейтинговых очков. Можем остаться с 1-й командой в ЛЧ

В чемпионате Украины, конечно болею за Динамо Hello!

Ти що знущаєшся?
Тоді коли їхав на фінал ЛЄ мій погляд на ситуацію був дещо іншим. По друге - квитки були придбані ще до півфіналу, тому хто гратиме в фіналі не знав.
Я не буду вболівати за Шахтар в жодному разі. Проти Динамо ведеться справжня війна на всіх фронтах. Останнє Блохіна (!) звинуватили в зраді Батьківщини на кротовському каналі. А я маю хвилюватись через якісь очки? На кротовському териконі дуже раділи що в Турині є люди які вболоівають не за Юве, а за Торіно. Ти хочеш сказати, що вони вболівають за Динамо в ЛЧ?

[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
Платон Немає
:)

Приєднався: Apr 2007
Тут
Skoda Fabia Combi III
Повідомлення: #2856
03-10-2012 12:32 RE: Тема футбольных болельщиков

(03-10-2012 11:28)Чебышев :  
(03-10-2012 09:10)Платон :  я киевлянин! и вчера болел за шахтер, если динамо дует 4-1 две игры подряд, то извольте - я признаю что Шахтер сейчас на 3 головы сильнее нынешнего Динамо, и их игра мне по душе, нежели смотреть на убожество, которое еле выиграло 1-0 у команды второй лиги))))

В наступному матчі кроти зустрічаються з металістом. Припустимо Металіст виграє. Потім з Челсі. Припустимо так само виграють англійці. За кого тоді - за Харків чи Челсі?
Мабуть за красивий футбол.
Ваше право

Естественно всегда когда Шахтер играет в Европе -болею всегда за наших!!!, что касается внутреннего матча металл-шахтер, канечно же за металл, хотя матч будет договорным и металл сольет шахтеру, так как ярославский и ахметов друзья, такая же дружба между динамо и днепр!

Бачу ціль не бачу перешкод!
mc_max Немає
Мегаписака

Приєднався: Feb 2009
Кривой Рог
Octavia A7 TDI
Повідомлення: #2857
03-10-2012 12:35 RE: Тема футбольных болельщиков

Чебышев,
читаю ваши посты и удивляюсь ...
не можете без политики, да? Если бы назывался клуб не шахтер а по другому и был бы не с донецка так бы не писали?
Как понять если киевлянин значит не может болеть за шахтер? бред ... почему? донецк? Добыча мыслей
То что вы там напридумывали себе это еще не значит что нужно кричать и всем об этом говорить
Играет динамо - шахтер болею за динамо, но если горняки играют на международной арене конечно за них блею ..

Всё будет хорошо. Я узнавал.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-10-2012 12:37 mc_max.)
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #2858
03-10-2012 12:37 RE: Тема футбольных болельщиков

(03-10-2012 12:16)Чебышев :  ... Останнє Блохіна (!) звинуватили в зраді Батьківщини на кротовському каналі...
Дочку Блохіна ще не звільнили, не в курсі?

(03-10-2012 12:35)mc_max :  Чебышев,
читаю ваши посты и удивляюсь ...
не можете без политики, да?

(03-10-2012 08:19)Чебышев :  ...чому після приходу нового президента федерації змінилась схема жеребкування і сліпий (настільки сліпий, що можна сказати "кротячий") жереб звів Динамо з шахтою та ще на ДА?...
Відповідно до старої схеми жеребкування, якщо я не помиляюсь, Динамо могло б зустрітися з кротами лише на весні і на Олімпійському. А в якому стані підійшли б кияни та кроти весною до того матчу - одному Богу відомо. І знову ж таки сліпий жереб вже на наступній стадії дає кротам Говерлу - не самий сильний клуб чемпіонату...

Так, а где тут политика? А размышлять полезно...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-10-2012 12:44 Шкодчук.)
Core(i5) Немає
веломаньяк

Приєднався: Oct 2010

A-5(FL)/1.8tsi-мкпп
Повідомлення: #2859
03-10-2012 13:43 RE: Тема футбольных болельщиков

(03-10-2012 12:37)Шкодчук :  Так, а где тут политика?
Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь
ABU Немає
пожиратель змей и кузнечикофф

Приєднався: Sep 2005
Киев, Позняки
Octavia 1.6 > Octavia Tour 2.0 > Octavia A5 DSG > PRADO ABU KIEV EDITION
Skype IDabu_berloff
Повідомлення: #2860
03-10-2012 13:45 RE: Тема футбольных болельщиков

Внутренние разборки зачем трогать, я тебе уже давно говорил как у нас становятся Чемпионами Украины Mr. Green
Сейчас мы про международный уровень Дружба А вообще вчера было очень не приятно слушать комментатора как он лил дифирамбы Шахтеру. Прям как жопу лизал, вот это было не приятно. А вот игра клуба Шахтер была реальна хорошая, и не думаю что там подкупили судью Mr. Green хотя Ахметов мог бы и там Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь

Андрей
---------------------------------------------------
Ані сала, ні свині - Тільки Ю.. на стіні.
Нема хліба, ні свині - А є Я... на стіні.
Сало й хрін до нього є, Є корова, хліб, земля! І довколо все моє. Й на стіні в портреті - я!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  FC SKODA Club приглашает болельщиков: 5-й Сезон Киевской Футбольной АвтоЛиги shulya_23 44 18 019 11-12-2012 09:22
Останнє: shulya_23
  БК Шкода -Клуб ждет болельщиков ! Max_On_Skoda 16 11 705 09-11-2012 12:02
Останнє: Lion_ua
  FC Skoda Club приглашает болельщиков (2011-2012) 1.6 289 92 501 28-09-2012 20:12
Останнє: mrz
  FC Skoda Club приглашает болельщиков. АвтоЛига 2010-2011 Vital66 674 191 883 08-06-2011 07:54
Останнє: BrOssGUN

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 8