Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
часто сгорает левая лампочка стопа
Автор Повідомлення
Aleksey Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2009
Мариуполь-Одесса
Octavia 2.0TDI А5 & MB C220CDI W204
Повідомлення: #41
07-09-2012 11:06 RE: часто сгорает левая лампочка стопа

Я тоже менял два раза лампу левого стопа. Думаю там заводской дефект самого фонаря, скорей всего влага попадает. У меня машина октябрь 2005года выпуска.

В меру своего понимания человек трудиться на себя, в меру своего непонимания работает на того кто понимает больше. © К.П. Петров

Viele Grusse aus Mariupol
Шукати всі повідомлення учасника
OSA65 Немає
Амбиент

Приєднався: Dec 2006

Octavia Tour 1U2 AKL
Повідомлення: #42
07-09-2012 11:33 RE: часто сгорает левая лампочка стопа

(07-09-2012 11:06)Porter :  ............Зміна опору повязана не з індуктивністю а з температурою. І те, що я розрахую - струм у перші мілісекунди роботи ХОЛОДНОЇ лампи. Цього ніхто не оспорює. Wink .....
Я это и имел ввиду с самого начала.
(07-09-2012 11:06)Porter :  .....Також, памятайте, що мова йде про постійний а не знакозмінний струм............
В общем, я понимаю всю важность этого замечания, но чёт мне кажется, что относительно предмета нашей дискуссии это не особо важно, так как мы рассматриваем конкретные коммутационные процессы, а их время настолько мало, что врядли сравнится с периодом колебаний 50 Гц. Поэтому, это для данного случая, также монописуально (мне понравилось слово) Дружба.
НЕ, если там "плохая масса", что выражается в допсопротивлении с медленнофлуктурирующими значениями его величины, то таки да, но если подразумевать, что таки у нас отличная масса, но плохой контакт на цоколе лампочки, что вызывает быстрые коммутационные режимы её работы, то, извините, нет.
(07-09-2012 11:06)Porter :  ..........Про "полное сопротивление" можна говорити для цілого кола, включаючи АКБ. А ніяк про одну лампочку. Тут я вас знову до фізики вольмого класу відправлю:"В повному колі окрім опору навантаження є ще джерело живлення, яке має свій власний внутрішній опір."
Я ж під повним опором маю на увазі сукупність послідовного підключенні лампа - дроти - вимикач - з'єднання "погана маса". Внутрішній опір АКБ нам монопенісуальний. Його тре враховувати при режимах близьких до КЗ...........
Ну да, я примерно тоже самое подразумевал.....Дружба
Ну значит мы на одном языке, оказывается, изъясняемся ДружбаRulez

Короче, и всё же, априори, я бы хотел сказать в защиту сторонников проверки и содержания в порядке контактов. Думаю, коллега, что здоровью пациента это не повредит, но у него будет однозначный положительный "эффект плацебо" конкретно для случая медленных процессов и для предотвращения несанкционированных точечных прогревов проводки. Ну а для быстрых процессов это поможет снять ещё один фактор, влияющий на решение возникшей проблемы.

Советом называется то, что мы просим, когда уже знаем ответ, но хотели бы его не знать.
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #43
07-09-2012 12:21 RE: часто сгорает левая лампочка стопа

ну от, чуть не побились без причини... Пардон. Hello!
G_O_R_B Немає
ODESSA
*

Приєднався: May 2012
Киев - Одесса - Киев
Skoda Octavia A5
Повідомлення: #44
10-09-2012 15:44 RE: часто сгорает левая лампочка стопа

(06-09-2012 10:58)G_O_R_B :  Аналогичная ситуация . Подскажите кто знает номер левой лампочки стопа (артикул) или её аналог "Осрам", "Филипс"

А по головеМогу поделиться артикулом лампы правого стопа:
лампа OSRAM_7225 P21/4W 12V BAZ15d
лампа PHILIPS_12594 Р21/4W 12V BAZ15D
лампа PHILIPS_12594-02B Р21/4W 12V BAZ15D
лампа RING_R566 P21/4W 12V BAZ15D
Не поверите…. Парадокс…. Поменял лампу правого стопа , но на следующий день утром уже перегорела лампочка ближнего света слеваДобыча мыслей !
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #45
11-09-2012 09:24 RE: часто сгорает левая лампочка стопа

Porter :А навіть, якщо миттєво контакт пропадає - то лампа повторно вмикається з деякою вищою температурою спіралі (з опором вищим холодного старту), що навпаки зменшує навантаження на спіраль.
Індуктивність і ємність лампи близька нулю як і повного кола її включення, тому реактивні явища не враховуємо.
Шановний має знати, що поганий контакт = іскріння (не обов'язково накшталт електрозварки по масштабам) = індуктивність. Також іскріння призводить до збільшення напруги на споживачі та підвищення температури контактів (яки виконані пайкою), що у свою чергу може призводити до іхнього окислення.

Також: хоч спираль звичайної лампи розжарювання не збільшує свій опір дуже суттєво та не нагрівається до максимума, в ній все одно ідуть процеси структурування, внаслідок чого вона втрачає механічну міцність з кожним вмиканням/вимиканням – звідки висновок, що якісна лампа розжарювання буде працювати довше, особливо розрахована на вібраційні навантаження.

Таким чином, якщо помітних проблем з контактами самої лампи немає, то питання автора полягає скоріш у якості лампи або інших контактах / особливостях (наприклад права лампа знаходиться далі по розводці і тому на ній дещо менша напруга).

Для сміху автор може переставити лампи місцями Hello!
Porter Немає
Інженегр

Львів
Повідомлення: #46
11-09-2012 14:22 RE: часто сгорает левая лампочка стопа

поганий контакт = іскріння (не обов'язково накшталт електрозварки по масштабам) = індуктивність. Особливо про індуктивність від іскріння.
ні, не знаю. Просвітіть, бажато з теорією процесу і формулами. Або хоч посилання на джерело Курить
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-09-2012 14:24 Porter.)
SergM Немає
------------

Повідомлення: #47
11-09-2012 14:44 RE: часто сгорает левая лампочка стопа

А навіщо? – Ви вдома "0" залиште погано прикрученим і впевніться... Cool

Для тих хто вчив фізику нагадую: струм утворює магнітне поле навколо провідника – далі висновки теж треба?

Також взагалі нагадую, що закони Ома та Кірхгофа є такими для ідеальних електричних кіл.
Porter Немає
Інженегр

Львів
Повідомлення: #48
11-09-2012 17:40 RE: часто сгорает левая лампочка стопа

SergM, Ви х@й з пальцьом не плутайте! Оцтой Причім трифазна мережа змінного струму з розводкою зіркою, де привідгоранні нуля обладнання попадає між двома фазами (380В ), до дванадцяти вольтового джерела постійного струму? Природа наслідків відгорання нуля ніяк не повязана з індуктивністю!
Ви, або формули і значення давайте. в абсолютних величинах. або припаркуйтесь і не булькайте, раз тепле з мяким плутаєте.

У колах змінного струму, для гасіння викидів індуктивного походження, вимикачі шунтують конденсаторами. Ви денебуть, у низьковольтних колах постійного струму бачили шунуючі кондюки? В тому числі на вимикачаш авто і Шкоди зокрема?

Цитата:Цепями с большой индуктивностью являются обмотки генераторов, электродвигателей, трансформаторов, индукционных катушек и т. п. Значительно меньшей индуктивностью обладают прямолинейные проводники.

Короткие прямолинейные проводники, нити ламп накаливания, спирали электронагревательных приборов практически не обладают индуктивностью.
Формула розрахунку индуктивності прямолінійних провідників:
[Зображення: pachet_emk_indukt_4.JPG]

припустимо, що коло АКБ, лампа, перемикач має довжину 10 метрів. припустимо, що січення проводу 1 мм. Якщо це підставити у формулу, то отримаємо індуктивність 2*10¯6*2,245 Гн тобто рівно ніфіга. Попкорн На такій індуктивності, при струмі 2 - 5 А та на частоті у максимум десятки Герц викиди будуть на пару порядків меньше флуктуацій стабілізатора генератора.
Окрім того, варто памятати, що провідники прокладені паралельно, у шині (на основній частині прокладки). По дротах струм тече у одному напрямку, по кузову у протилежному. Це дозволяє говорити про те, що вони формують біфілярну котушку. Тобто, сумарна індуктивність кола буде ще меньше розрахованої.

Чи достатньо інформації, щоб ви зрозуміли, що ваш рівень знань по питанню елекрики на рівні табуретки? Чи шукати формули і будемо рахувати мікровольти викидів на індуктивності дротів?
Добыча мыслей Повбывав бы
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-09-2012 20:47 Porter.)
SergM Немає
------------

Повідомлення: #49
12-09-2012 11:15 RE: часто сгорает левая лампочка стопа

Porter!
Я б написав "шановний", але Ви читаєте те що хочете, а не те що написано (не кажучи вже про "стиль" ваших повідомлень), та ще й хочете втерти носа "шкільним курсом", хоча не чути від Вас спростування з приводу індуктивного характеру розряду і довелось таки через "шкільний курс" на це вказати. Ось.

А написано було взагалі, якщо Ви не спромоглися прочитати.

Якщо Вам так цікаво, то плазма, дуговий і іскровий розряд не описуються просто і мають свої ефекти. А ваш розрахунок для дроту немає стосунку до іскового проміжку, такщо забирайте своє тепле і м'яке та булькайте з рівня плінтуса про щось інше ніж про шкільний курс.

А щодо індуктивності та "0" у квартирі – іскріння (не просто поганий контакт, який гріється) призводить до підгоряння контактів і інших небанальних ефектів і на 220В у квартирі, і на 12В у автомобілі – головне щоб струм був порядку амперів. Особисто я сумніваюся що у автора саме такий випадок (про що і написав), але набір факторів може призводити до стійкої тенденції (тобто є причина, а не просто збіг). І раз автор створив тему, то йому варто підказати перевірити контакти (і за можливості не тільки поверхневим оглядом).

Доречі – моє про "0" вдома [палець] не вказує на 3 фази (це рідкість і про це не йшлося) [*** – те, з чим Ви плутаєте] і є просто гарною ілюстрацією обговорюваним ефектам.

Попкорн
Porter Немає
Інженегр

Львів
Повідомлення: #50
12-09-2012 12:01 RE: часто сгорает левая лампочка стопа

Зараз мова іде не про автора і рекомендації йому а про вплив згаданих вами факторів та їх сутність та можливість виступити причиною.

Плазма, дуговий і іскровий розряд на поганій масі у автомобілі. Регочу аж сцяти хочуАплодисменты іскровий проміжок Я удивлен

Усілякі викиди і завади у побутовій мережі 220 В ріжуться вхідними фільтрами НОРМАЛЬНОЇ техніки. Також, ці завади не несуть ніякої небезпеки техніці по перенапрузі. Лише понижають надійність мікропроцесорної техніки. Я не бачу гарної ілюстрації, конкретизуйте єфекти та їх небезпечність і вплив на навантеження.

Ви не приводете жодних фактів а маніпулюєте віддаленою теорією причому не умісно. Ви професійний троль або безмежно тупі у обговорюваному питанні.

Спростування наведене вище, але ламеру воно не підходить. У колі при іскрінні є два типи енергії - джерела (АКБ) і викид накопиченої енергії дроселя (індуктивності). Перше - стабільне. Інше мізер, розрахований вище. Іскріння виступає банальним розриванням кола. Дугового розряду на зазначених струмах і напрузі НЕ БУВАЄ.

Шкода, що нема під рукою машини з "Плазма, дуговий і іскровий розряд на поганій масі" - я б осцилограми зняв, щоб остатачно і безповоротно вас послати далеко і глибоко. Хоча, не певен. що для вас би це теж стало аргументом...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-09-2012 12:09 Porter.)
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Приборка лампочка тиску в шинах yarko06 1 204 13-08-2024 07:21
Останнє: pegasus
  Горить лампочка ESP, блимає чек, та трусить мотор МихайлоСметана 4 618 31-03-2024 20:35
Останнє: wywiadowca1980
  Стук в райоене "чашки" опори амортизатора, левая сторона ШураАвионик 5 588 06-01-2024 19:55
Останнє: Максимилиан
  Моргаэ лампочка тиску масла и ручного гальми+ зумер ШураАвионик 7 1 137 07-08-2023 17:02
Останнє: ШураАвионик
  Шкода Фабія 2 Горить Лампочка Слизька дорога Markiian 3 716 28-02-2023 23:23
Останнє: Markiian
  Golf GTI 7 (2016) USA левая стойка в сборе mvp_kiev 9 1 551 28-01-2022 21:34
Останнє: Dimon325
  Не откр/закр с ЦЗ задняя левая дверь ipiggidy 8 3 133 20-11-2021 12:44
Останнє: cicero
  EA 288 tdi Прожиг/ регенерация сажевого (а как часто у Вас )) ревизор 1 1 512 03-07-2021 19:10
Останнє: Vitaly_N
  Не открывается задняя левая дверь, нужна помощь . РЕШЕНО! Олег123 10 13 203 07-03-2021 18:12
Останнє: Олег123
  Help!!!Моргає лампочка рівня антифризу лапатий 2 1 014 24-06-2020 21:57
Останнє: Misterd

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1