Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Як повернути телефон?
Автор Повідомлення
xuligan Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008
Станіслав-london
skoda oktavia a-5
Повідомлення: #1
09-09-2012 16:14 Як повернути телефон?

Ситуація слідуюча:У сина,який віддихав у Херсонській області,украли телафон(нокія с7)Все сталось у день від"їзду додому,часу на місці,кудись звертатись,не було.Та і місцеві родичі,дружно переконували,що ніхто,нічого не шукає???По приїзду додому,знайомі працівники органів,засікли телефон ,на один день,після викрадення,засвітився в самому,Херсоні,а дальше живе своїм життям в Дніпродзержинську.,Як правильно його вилучити у викрадача,тіж працівники,нічого толкового не рекомендують,більше того,кажуть,якщо вони неофіційно попросять колег з Дніпродзержинська,вилучити телефон,то велика ймовірність,що ті вилучать,і скажуть нам ,що нічого небуло(я трошки шокованй).Чи є у мене якась можливість поборотись за той телефон,без поїздки в інший кінець України,?Як офіційно,чи не офіційно поступати в даній ситуації.

xuligan
Шукати всі повідомлення учасника
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #2
09-09-2012 16:25 RE: Як повернути телефон?

Знайомі все правильно кажуть...
Не офіційно, без дуже хороших знайомих нічого не вийде. Офіційно - накажете викрадача чи купившого кредене. Потрібно писати заяву про викрадення ітд. Ймовірність що отримаєте телефон назад дуже мала. Чому так - знайомі вам пояснили...
Гайдук Владимир Немає
строитель

Приєднався: Mar 2012
Краматорск
Октавия Тур 1.6BFQ
Повідомлення: #3
09-09-2012 16:51 RE: Як повернути телефон?

По закону его вернуть -10 процентов!
В плане пока все инстанции пройдет дело.
Только не официально , но с подключением органов.
Чем быстрей тем результат будит реальным, с собой взять обязательно тех паспорт,чек, и.д.
И только потом можно подавать на заведение дела на перепродавшего и купившего. Или в бетон.
Как правило покупатель такого телефона просто так не отдаст Вам телефон.Поэтому нужен орган. Он потребует возврата денег на основе того что он купил его у перепродавшего . И тут масса вариантов...
Покажут продавца,потом продавец скажет , что нашел его,самое главное что действительно реально что бы был местный орган .Он сможет себе дело раскрученное присвоить.
Lebrasko Немає
Классик

Приєднався: Jun 2012
Хмельницький
Caddy 2.0 EcoFuel
Повідомлення: #4
09-09-2012 17:39 RE: Як повернути телефон?

1.Коробку з документами і йдете в найближчий відділ для подання заяви про крадіжку
2.Оформлюєте заяву
3.Проходить певний термін і Вас можуть викликати для дачі більш детальних слідчень де всяко намагатимуться "схилити" Вас до того, що телефон загублений а не вкрадений (робиться для того щоб не порушувати кримінальну справу,не порушена кримінальна справа означає , що Вашою заявою ніхто займатись небуде)
4.Коли вже порушули кримінальну справу пізніше можуть викликати ще для більш встановлення деталей у міліцію.Деталі по справі уточнюють і відправляють прокурору.Ви читаєте все що написав слідчий і підписуєте або ні.Уважно все читайте !
5.Йде пошук.....

P.S. 12.04.12 викрадений смартфон Garmin Asus (2500грн.)[/i]пошук триває до сьогоднішнього дня....відповідей ніяких
Знайомі в органах є....проте телефон не вмикався....
Є думка,що він розумно прошитий або просто розібраний на запчастини......

Сильно не турбуйтесь то все матеріальне....головне аби здоров*я було і все буде ок)))))

[quote='Lebrasko' pid='1476636' dateline='1347205183']
1.Коробку з документами і йдете в найближчий відділ для подання заяви про крадіжку
2.Оформлюєте заяву
3.Проходить певний термін і Вас можуть викликати для дачі більш детальних слідчень де всяко намагатимуться "схилити" Вас до того, що телефон загублений а не вкрадений (робиться для того щоб не порушувати кримінальну справу,не порушена кримінальна справа означає , що Вашою заявою ніхто займатись небуде)
4.Коли вже порушули кримінальну справу пізніше можуть викликати ще для більш встановлення деталей у міліцію.Деталі по справі уточнюють і відправляють прокурору.Ви читаєте все що написав слідчий і підписуєте або ні.Уважно все читайте !
5.Йде пошук.....

P.S. 12.04.12 викрадений смартфон Garmin Asus (2500грн.)[/i]пошук триває до сьогоднішнього дня....відповідей ніяких
Знайомі в органах є....проте телефон не вмикався....
Є думка,що він розумно прошитий або просто розібраний на запчастини......

Сильно не турбуйтесь то все матеріальне....головне аби здоров*я було і все буде ок)))))
[/quote

Не дочитав до кінця...думаю не офіційно саме варіант.....
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-09-2012 17:59 Lebrasko.)
xuligan Немає
Рассказчик
**

Станіслав-london
skoda oktavia a-5
Повідомлення: #5
09-09-2012 23:11 RE: Як повернути телефон?

Дякую всім хто відписав.Я десь так і думав,у Лондоні теж поліція не шукає телефони,але там при покупці телефона,його страхуєш,від багатьох нещасних випадків,і зі скрипом, але тобі видадуть інший,такий самий,А у нас як завжди--тупик.Бісить що є всі дані,куда дзвонять з цього телефону,більшість часу знаходиться по адресу Димитрова 145а,а надламати руку тому хто ним користується неможливо.Отаке.

xuligan
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #6
10-09-2012 07:57 RE: Як повернути телефон?

Так писав вам. Якщо напишете заяву, її зареєструють, прослідкуєте, щоб відкрили кримінальну - то як мінімум, накажете того хто на Дмитрова. 145а. Міліція морозиться шукати, бо важко найти. У вашому випадку, телефон засвітився, є зачіпка і його легко вилучити. При написанні заяви, дайте зрозуміти, що неофіційно вже в курсі, що телефон в мережі.
Телефон відберуть 100% не факт що вам повернеться. але це інше. Бо ви отримаєте досвід, накажете злодія чи покупця краденого. А не бде попиту на крадене - не крастимуть Smile Ну і міліція заробить зірочку чи телефон чи одне і друге.

До речі, кіндеру скільки? Йому боуло тре такий модний телефон? Мене дивують батьки, які виряджають дітей у початкові класи з топовими моделями телефонів...Упал и качаюсь
logger Немає
Шопопало

Приєднався: Jan 2008

Oktavia Tour 1,6
Повідомлення: #7
10-09-2012 09:41 RE: Як повернути телефон?

Пару лет назад "вставили хату", ясное дело, милисия наша доблесная, Ыксперты и прочее, написали заяву, перечень украденного...с тех пор ни слуху ни духу...

Мы ехали ехали и наконец приехали (с)
saxa Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2007

SuperB TSI
Повідомлення: #8
10-09-2012 10:47 RE: Як повернути телефон?

Сталкивался с нашей милицией пару раз, с тех пор для меня милиции (даже подчеркнул) в принципе в нашем государстве НЕТ! Такое мочат, шо и страшно и смешно за них.
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #9
10-09-2012 11:03 RE: Як повернути телефон?

насколько я знаю (был опыт) при написании заявы обязательно договариваться нужно с ментами о вознаграждении, тогда шансов много Hello!
п.с. - и кажись лучше ехать договариваться с ментами которые будут изымать

Магия MyCode
xuligan Немає
Рассказчик
**

Станіслав-london
skoda oktavia a-5
Повідомлення: #10
10-09-2012 21:17 RE: Як повернути телефон?

(10-09-2012 07:57)Porter :  Так писав вам. Якщо напишете заяву, її зареєструють, прослідкуєте, щоб відкрили кримінальну - то як мінімум, накажете того хто на Дмитрова. 145а. Міліція морозиться шукати, бо важко найти. У вашому випадку, телефон засвітився, є зачіпка і його легко вилучити. При написанні заяви, дайте зрозуміти, що неофіційно вже в курсі, що телефон в мережі.
Телефон відберуть 100% не факт що вам повернеться. але це інше. Бо ви отримаєте досвід, накажете злодія чи покупця краденого. А не бде попиту на крадене - не крастимуть Smile Ну і міліція заробить зірочку чи телефон чи одне і друге.

До речі, кіндеру скільки? Йому боуло тре такий модний телефон? Мене дивують батьки, які виряджають дітей у початкові класи з топовими моделями телефонів...Упал и качаюсь
Кіндеру-14років,телефон йому віддав свій,тому що не сподобався мені,для мене чим простіше,тим краще.Та то таке.Проблема в тому,що коробка залишилась в Лондоні,І мої там неможуть знайти.Імей встановили знайомі менти,своїми способами,От тепер думаю,як доказувати,що я власник.Менти на гроші намікали,але зразу сказали,що гарантій ніяких.Поки що продовжуєм шукати коробку,а потім щось будем комбінувати.

xuligan
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  В Україні планують повернути податок на купівлю безготівкової валюти Rostiq 0 839 03-08-2012 10:10
Останнє: Rostiq
  Можно ли найти нотариуса, если поменялся адрес и телефон OJ 2 1 828 19-04-2010 13:16
Останнє: OJ
  Кто может помочь или дать телефон хорошего юриста. visnuk 15 3 895 02-03-2009 12:01
Останнє: VasiliSK

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2