(25-08-2012 19:37)bUNK : (20-08-2012 22:24)VIt : 12 червня на Автотрейдинг-Вінниця замовили просто червону, неметалік Шкоду Фабію Комбі Амбішн 1.4 + ППД + молдінги, і все, більше нічого... дуже оригінальне замовлення??? сьогодні 20 серпня... машинокомплекта нема і взагалі нічого невідомо, по строках походу вже не встигнуть.... короче я в а...ї з сервісу шкоди з відношення до клієнтів... Менеджер кнуряка, казав місяць півтора, ну два і машинка буде, ми й взяли і продали стару машину... думали щоб заранія гроші були... вот і таскаєм придурки сумки з села і вспоминаєм не злим тихим словом менеджера, автосалон і весь Єврокар... Менеджер як на пріколі, нічо не знає тільки із себе важну птіцу строє, саме більше бісять його слова - я ж не стану вам брехати... чого мені в пусту казати... З безневинним виглядом каже що завод ЩЕ на канікулах... місяць вже???? Звоним на лінію роботи з клієнтами... ніфіга... ніхто трубку не бере... прікольно правда? Подзвонили на гарячу лінію, сказли що це не до них но вони з'єднають з тими з ким треба... три рази з'єднували, ніфіга, там болт забили на своїх клієнтів... якщо це читають якісь представники Єврокара - хочеться вам сказати ............. і ще додати .......... і яким хрєном ви займаєтесь, нафіг ви вощє треба якщо нічо не знаєте на телефонні дзвінки не відповідаєте? Я розумію що класно взяти предоплату 3 місяці отримувати з неї відцотки, потім людина відмовиться ви ще візьмете один відцоток за розрив договору а потім машинку без проблем продасте... і того на рівному місці нічого не затративши отримуєте порядка 3 тисяч гривень... афігєнно працює Шкода... ЄВРОПЕЙська ммм....
уважаемый) зачем заплатили всю сумму вперед? у вас есть срок поставки и действия договора! платить вы можете хоть в последний день действия договора. и никто ничего не может Вам сказать!
как минимум наивно заплатить всю сумму так и не увидев автомобиль. когда увидел его вживую - тогда автосалон и деньги получить должен. так всегда было и это нормально.
Така сама ситуація з Автотрейдінг-Вінниця, також продали авто щоб відкласти гроші. Замовили 30 травня skoda fabia combi колір білий не металік. Менеджер годує обіцянками, те завод у відпустці в Млада-Болеслава Чехія, тепер відпустка на Єврокарі. Але у договорі вказано 85 банківських днів, тобто робочих. У мене припадає аж на кінець вересня. Такі то справи. Так само мучимось без авто. 20 серпня зателефонував до менеджера зі збуту Іллі Кабанова він сказав, що авто заплановане у виробництво на середину вересня. Побачимо. Бажаю терпіння.