Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
клуб ожидателей :)
Автор Повідомлення
d-m Немає
Ученик
*

Приєднався: Mar 2012

Повідомлення: #1151
25-08-2012 20:47 RE: клуб ожидателей :)

Моя ситуация:
Заказал автомобиль fabia combi 1.4 в производство 5 мая , по договору должна быть 10.08.12.

Менеджер играл в молчанку до последнего, потом сказал мол будет после 20.08, вызванивал его несколько раз, говорил как получу инфу перезвоню.... конечно никто не перезвонил... Написал ему по имейлу и мне о чюдо! ответил 23.08, спуста 13 дней после окончания действия договора. Информация не радостная, что авто будет собиратся во воторой половите сентября!

Напрашивается вопрос, что делали 3,5 месяца. При самых хроших раскладах я получу авто после 5 месячного ожидания!
А вот теперь думайте покупать авто этой торговой марки или нет.
Не заботися шкода о своих клиетах, не информирует, видимо не хочет продавать авто.
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
bUNK Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2012

Повідомлення: #1152
26-08-2012 12:16 RE: клуб ожидателей :)

(25-08-2012 20:47)d-m :  Моя ситуация:
Заказал автомобиль fabia combi 1.4 в производство 5 мая , по договору должна быть 10.08.12.

Менеджер играл в молчанку до последнего, потом сказал мол будет после 20.08, вызванивал его несколько раз, говорил как получу инфу перезвоню.... конечно никто не перезвонил... Написал ему по имейлу и мне о чюдо! ответил 23.08, спуста 13 дней после окончания действия договора. Информация не радостная, что авто будет собиратся во воторой половите сентября!

Напрашивается вопрос, что делали 3,5 месяца. При самых хроших раскладах я получу авто после 5 месячного ожидания!
А вот теперь думайте покупать авто этой торговой марки или нет.
Не заботися шкода о своих клиетах, не информирует, видимо не хочет продавать авто.

Тикаюэто конечно хреново. потому и брал то, что уже собрано. без всяких допов. а то до сих пор бы пешком ходилЧелом бью

Sex, Speed and Rock'N'Roll

-----
[Зображення: 24028.png]
[Зображення: 103428-10.png]
yaroslav83 Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2012

Повідомлення: #1153
29-08-2012 20:03 RE: клуб ожидателей :)

(25-08-2012 19:37)bUNK :  
(20-08-2012 22:24)VIt :  12 червня на Автотрейдинг-Вінниця замовили просто червону, неметалік Шкоду Фабію Комбі Амбішн 1.4 + ППД + молдінги, і все, більше нічого... дуже оригінальне замовлення??? сьогодні 20 серпня... машинокомплекта нема і взагалі нічого невідомо, по строках походу вже не встигнуть.... короче я в а...ї з сервісу шкоди з відношення до клієнтів... Менеджер кнуряка, казав місяць півтора, ну два і машинка буде, ми й взяли і продали стару машину... думали щоб заранія гроші були... вот і таскаєм придурки сумки з села і вспоминаєм не злим тихим словом менеджера, автосалон і весь Єврокар... Менеджер як на пріколі, нічо не знає тільки із себе важну птіцу строє, саме більше бісять його слова - я ж не стану вам брехати... чого мені в пусту казати... З безневинним виглядом каже що завод ЩЕ на канікулах... місяць вже???? Звоним на лінію роботи з клієнтами... ніфіга... ніхто трубку не бере... прікольно правда? Подзвонили на гарячу лінію, сказли що це не до них но вони з'єднають з тими з ким треба... три рази з'єднували, ніфіга, там болт забили на своїх клієнтів... якщо це читають якісь представники Єврокара - хочеться вам сказати ............. і ще додати .......... і яким хрєном ви займаєтесь, нафіг ви вощє треба якщо нічо не знаєте на телефонні дзвінки не відповідаєте? Я розумію що класно взяти предоплату 3 місяці отримувати з неї відцотки, потім людина відмовиться ви ще візьмете один відцоток за розрив договору а потім машинку без проблем продасте... і того на рівному місці нічого не затративши отримуєте порядка 3 тисяч гривень... афігєнно працює Шкода... ЄВРОПЕЙська ммм....

уважаемый) зачем заплатили всю сумму вперед? у вас есть срок поставки и действия договора! платить вы можете хоть в последний день действия договора. и никто ничего не может Вам сказать!

как минимум наивно заплатить всю сумму так и не увидев автомобиль. когда увидел его вживую - тогда автосалон и деньги получить должен. так всегда было и это нормально.

Така сама ситуація з Автотрейдінг-Вінниця, також продали авто щоб відкласти гроші. Замовили 30 травня skoda fabia combi колір білий не металік. Менеджер годує обіцянками, те завод у відпустці в Млада-Болеслава Чехія, тепер відпустка на Єврокарі. Але у договорі вказано 85 банківських днів, тобто робочих. У мене припадає аж на кінець вересня. Такі то справи. Так само мучимось без авто. 20 серпня зателефонував до менеджера зі збуту Іллі Кабанова він сказав, що авто заплановане у виробництво на середину вересня. Побачимо. Бажаю терпіння.
joker5414 Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2011
Киеff
Skoda Yeti 1,8TSI DSG-6, Elegance с допами
Повідомлення: #1154
01-09-2012 21:59 клуб ожидателей :)

Мда не заходил в эту тему с конца марта, ситуация смотрю совсем не радует. Если бы год назад, когда первый раз зашел на форум такое прочитал, то скорее всего не стал бы шкодоводом. Весной доставили машину день в день по договору. Но это типа лирика.
Сотрудница заказала фабию в мае, за неделю до истечения срока по договору позвонили из салона и сказали, что машины в ближайшее время не будет и неизвестно будет ли вообще. Предложили доплатить и взять октавию из того что есть. Так и сделала.
Lizard Немає
Ученик
*

Приєднався: Jul 2012
Одесса
Повідомлення: #1155
04-09-2012 12:37 RE: клуб ожидателей :)

Дождался, машинка вчера приехала в автосалон. Сегодня забираем. Прыгаю от радости
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
joker5414 Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2011
Киеff
Skoda Yeti 1,8TSI DSG-6, Elegance с допами
Повідомлення: #1156
04-09-2012 18:01 клуб ожидателей :)

(04-09-2012 12:37)Lizard :  Дождался, машинка вчера приехала в автосалон. Сегодня забираем. Прыгаю от радости

Поздравляю Wink
bUNK Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Aug 2012

Повідомлення: #1157
05-09-2012 13:11 RE: клуб ожидателей :)

(04-09-2012 12:37)Lizard :  Дождался, машинка вчера приехала в автосалон. Сегодня забираем. Прыгаю от радости

Happy BirthdayHappy Birthdayнаслаждайся. поздравляю. доволен?Поехали

Sex, Speed and Rock'N'Roll

-----
[Зображення: 24028.png]
[Зображення: 103428-10.png]
Lizard Немає
Ученик
*

Приєднався: Jul 2012
Одесса
Повідомлення: #1158
05-09-2012 16:16 RE: клуб ожидателей :)

(05-09-2012 13:11)bUNK :  Happy BirthdayHappy Birthdayнаслаждайся. поздравляю. доволен?Поехали

Безумно доволен Smile
Первый дизель... Это нечто! Smile
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #1159
07-09-2012 09:01 RE: клуб ожидателей :)

Всем привет Hello!
Заказал себе капучиновый сарайчик 16-го Июня. Поставка запланирована к концу месяца.
Ждемс... Курить

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
doss Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2012
Київ
Octavia A5
Повідомлення: #1160
09-09-2012 19:51 RE: клуб ожидателей :)

В травні був сплачений аванс (10%), автомобіль мав приїхати в середині серпня. На сьогоднішній день обіцяють на середину вересня. Затримка авто на місяць не критична для мене, але зростання курсу долара приводить до зростання вартості машини - питання до Єврокара: чому я маю переплачувати за Ваш зрив термінів постачання продукції?!!
До менеджерів претензій не маю - не вони визначають політику компанії. Але про Єврокар маю право стверджувати - непорядна організація. А автомобілі непогані - як за свої кошти.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-09-2012 21:26 doss.)
Відповісти 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2