Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Вопрос по поводу виз
Автор Повідомлення
zhenya На сайті
Мегаписака

Приєднався: Jul 2006
Deutschland
1.2 htp -> А5 vRS 2.0 TFSI -> A170 CDI -> A5 FL vRS 2.0 TDI DSG + VW Allspace R-Line
Повідомлення: #21
09-07-2012 15:33 RE: Вопрос по поводу виз

(09-07-2012 14:10)CHUK :  можна поїздом до Перемишля.

так и думал сделать. но есть еще вариант до Варшавы на поезде/самолете, а там уже на самолете в Германию
Шукати всі повідомлення учасника
Олеся Немає
птичка - мозгоклюйка

Приєднався: Jul 2008
Харьков, Салтовка
Skoda Fabia 1,4 Elegance больше нет :(((, красная Красотка
Skype IDolesya_ua
Повідомлення: #22
09-07-2012 17:27 RE: Вопрос по поводу виз

(09-07-2012 14:07)Ruslan1 :  Если Вам это было объявлено как причина отказа- это бред, смело жалуйтесь, требуйте аудиенции у посла или консула, пусть меняют мотивировку отказа. Разумеется, могут попросить доказательства вашей "невиновности".

Но, я думаю, в Вашем случае все иначе. Еще не слышал о стране, которая просто и без скрипа выдает визы той категории просителей, под которую, подозреваю, попадаете Вы: молодая, симпатичная (а еще не дай Бог незамужняя) девушка, путешествующая в одиночку. Smile
Просто попали под очередную волну борьбы с.

Отказа не было - дали разовую.... Начальнице вместо годового мультика дали полугодовой, потому что все её поездки уместились как раз в этот период Hello!

Поляки на сейчас упростили процедуру получения визы, поэтому есть подозрение, что в дальнейшем они будут проверять: а не погорячились ли они с такими вольностями.... Так что лучше перебдеть, чем недобдеть

[Зображення: eabe5947be61375028bee064665e65c5.gif]
Я девочка. Я не хочу ничего решать. Я хочу платье
Мое варенье:хочу-ем,хочу-на рожу тебе мажу!
CHUK Немає
Мандрівник

Fabia Combi New 1.4 => Octavia A5 1.8TSI Elegans+=> BMW 3 E91
Повідомлення: #23
10-07-2012 08:04 RE: Вопрос по поводу виз

(09-07-2012 15:33)zhenya :  так и думал сделать. но есть еще вариант до Варшавы на поезде/самолете, а там уже на самолете в Германию

теж, варіант, і, досить розумний.
YuriF Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2009
EU
Skoda Octavia 2016 1.6 greenline
Повідомлення: #24
10-07-2012 20:06 RE: Вопрос по поводу виз

CHUK, я бачу Ви добре знаєте що і як у сусідів зараз... запланована поїздка до Кракова на кінець місяця - є вже бронь готелі і от віддадуть паспорти. їдем удвох і щось візейр не радує 2800 грн (+ще там катовіце-краків 2 рази) туди-назад на 2.... і от задумався про авто - 1900 км - 1300 грн, але машина легко тонована, як зараз з цим? і що там зараз на Шегинях - довго пропускають?
CHUK Немає
Мандрівник

Повідомлення: #25
11-07-2012 09:28 RE: Вопрос по поводу виз

(10-07-2012 20:06)YuriF :  CHUK, я бачу Ви добре знаєте що і як у сусідів зараз... запланована поїздка до Кракова на кінець місяця - є вже бронь готелі і от віддадуть паспорти. їдем удвох і щось візейр не радує 2800 грн (+ще там катовіце-краків 2 рази) туди-назад на 2.... і от задумався про авто - 1900 км - 1300 грн, але машина легко тонована, як зараз з цим? і що там зараз на Шегинях - довго пропускають?

1. Я зазавичай їзжу через Краківець, оскільки він більший за Шегині, відповідно черга йде швидко. Прогнозувати чи буде черга справа невдячна. Буває, що взагалі машин немає, а буває і по 8 годин черги. Як правило, на релігійні свята (перед, під час або після них) черг немає. Основний трафік створюють човники. Якщо дуже потрібно швидко проїхати, то виїзжаєте на зустрічну смугу і по зустрічній їдете до погратичника і там проситесь (самі знаєте якBig Grin), якщо є мала дитина, то можуть і так пропустити.
2. Дорога до Кракова 5 годин. Багато сіл, міст, камер, поліції - це сама важка ділянка. За 30км перед Краковом починається автобан і там, вже легше.
3. Тонування. Минулого місяця в них була "спецоперація" по тонованих машинах. Люди проходили контроль і вже на виїзді з КПП їх чекала дорожня поліція, яка перевіряла тонування. Якщо більше норми на передніх бокових, то заставляла розтоновувати (що мій колєга і зробив). Особисто я маючи легке тонування на попередніх двох машинах жодних проблем не мав. Опускав передні вікна або включав світло в салоні, в темний час доби і все було ок. Тут ви повинні самі прийняти рішення. Проблеми можуть бути, але і може пронести.
4. Машиною буде дешевше, але ще додайте Зелену карту - 250грн. на 15 днів + переночувати (якщо це звичайно потрібно).
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-07-2012 09:30 CHUK.)
YuriF Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2009
EU
Skoda Octavia 2016 1.6 greenline
Повідомлення: #26
11-07-2012 09:40 RE: Вопрос по поводу виз

(11-07-2012 09:28)CHUK :  1. Прогнозувати чи буде черга справа невдячна. Буває, що взагалі машин немає, а буває і по 8 годин черги.
3. Особисто я маючи легке тонування на попередніх двох машинах жодних проблем не мав. Опускав передні вікна або включав світло в салоні, в темний час доби і все було ок.

Дякую.

А ще по цих пунктах - в яку пори доби теоретично краще їхати туди і назад.

В мене 15% тонування (стандартне, як мені сказали при тонуванні. 20% вже світле, а все що менше 15 - то вже дуже темне), в нас же ніяке не проходить норми, а в поляків що якісь інші норми ?
zhenya На сайті
Мегаписака

Приєднався: Jul 2006
Deutschland
1.2 htp -> А5 vRS 2.0 TFSI -> A170 CDI -> A5 FL vRS 2.0 TDI DSG + VW Allspace R-Line
Повідомлення: #27
11-07-2012 10:45 RE: Вопрос по поводу виз

я все время стараюсь через польшу ездить ночью, дороги практически пустые, если найдешь местного "Сусанина", к-рый ложил на все правила, то до Кракова можно довольно таки быстро доехать...
таможню все время проходил ночью, когда туда ехал и под утро, когда обратно. единственный недостаток езды ночью по Польше - это езда во время рассвета т.к. там много животных и они иногда любят перебегать дорогу, нужно быть внимательным.
CHUK Немає
Мандрівник

Повідомлення: #28
11-07-2012 10:58 RE: Вопрос по поводу виз

Наскільки мені відомо, то плівками менше ніж 30% не тонують. В мене якраз була така плівка на попередній машині і все було ок, жодного разу запитання не виникало. В Європі, якщо я не помиляюсь, взагалі тонування плівками передніх бокових вікон заборонене, вони можуть бути лише тоновані в масі з заводу і не більше, ніж 7%. Задні можна хоч "в ноль" тонувати.
Повторюсь, вирішувати вам. Повезе все буде добре, якщо буде якась "спецоперація", то прийдеться розтоновувати.

Про пору доби важко сказати, тому, що все по-різному. Якщо є черга, то вона є і зранку, і ввечері, і в ночі. От завтра Петра і Павла, і черги, думаю, взагалі не буде. Я рекомендую планувати собі подорож так, щоб був запас 3-4год на кордон, але найліпше їхати до прикордонника і "проситися". Найбільше машин буває в кінці тижня, п'ятниця, субота. В неділю трохи менше, може взгалі не бути. У вівторок та середу, як правило, теж машин не надто багато, але бувають винятки. Це, як повезе.
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #29
11-07-2012 12:05 Re: RE: Вопрос по поводу виз

(09-07-2012 09:02)Alexey.Pinchuk :  Прошлой весной ездил в Чехию через Венгрию с эстонскими визами. Наши на границе меня пропустили и сказали что мадяры могут не пустить. Я еще удивился, Шенген он на то и есть - открываешь визу и едешь куда хочешь по странам, принявшие единую границу. Венгры не пускают транзит через свою страну людей имеющюю польскую визу, странно как по мне.

Ехал в хорватию через венгрию с польскими визами венгры пустили на ура даже мед страховку не спросили,без брони ехал,толи мне повезло толи вся ета тнма с венграми и польскими визами приувеличена.

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Капа Немає
донецкобандеровец

Приєднався: Oct 2006
ДОНЕЦК это УКРАИНА!
Skoda Octavia RS
Skype IDmax_kapa
Повідомлення: #30
11-07-2012 13:49 RE: Вопрос по поводу виз

У меня первый шенген в паспорте, получал в Чешском консульстве, купил билеты в Женеву, через Прагу, в Праге пробуду 10 часов, думаю проблем быть не должно. Как вы думаете?

Катится, катится, синенький лифтбек...

Я в блоге Drive2.ru
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2