Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва
Автор Повідомлення
TEZEY Немає
ДЕД

Приєднався: Sep 2009
Кременчуг
NIVA 4x4, Мужик 4,6TD
Повідомлення: #11
25-06-2012 15:07 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

А вот теперь представте: вы поехали с детьми куданить отдыхать а назад уже все... теперячи токо со сведетельством, а оно дома, и факсом отправленое не проходит, только оригинал надо. Что вы делаете - идете к начальнику поезда и несете бабки . вот так я думаю будет более понятен смысл этого всего. а не даете бабки - идите пешком.

Жить надо так, что бы было приятно вспоминать, но стыдно детям расказать...
+380503080507
+380681555955
Шукати всі повідомлення учасника
Alexus83 Немає
я теперь коньяк !!!

Приєднався: Feb 2010
Бровары --> В.Дымерка
разные
Повідомлення: #12
25-06-2012 15:10 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

(25-06-2012 15:07)TEZEY :  идете к начальнику поезда и несете бабки

не платил, чесслово Hello!

ЗАМ ©
1.6 Немає
зажратый сеньор
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2007
Київ, Сирець
антрацитовий тур
Повідомлення: #13
25-06-2012 15:17 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

чёто я сильно сомневаюсь что в правилах может быть написано "высадить"
не пустить - это ещё мэйби

а за высадить с ребенком с оплаченного места нужно ментов звать и требовать поставить на место зажравшихся проводников

Магия MyCode
tolanush Немає
Классик

Приєднався: Mar 2009
Київ
Passat B7 2.5 USA 2014
Повідомлення: #14
25-06-2012 15:36 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

страна не пуганых идиотовДобыча мыслей
взагалі маразм крепчає... таких провідників посеред поля зриваючи стоп-кран із потягів викидать треба.
Alexus83 Немає
я теперь коньяк !!!

Приєднався: Feb 2010
Бровары --> В.Дымерка
разные
Повідомлення: #15
25-06-2012 15:44 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

(25-06-2012 15:36)tolanush :  страна не пуганых идиотовДобыча мыслей
взагалі маразм крепчає... таких провідників посеред поля зриваючи стоп-кран із потягів викидать треба.

а стоп-кран причем? так выбрасывать Курить

ЗАМ ©
Provato Немає
Писатель

Приєднався: Nov 2008
Киев
Красный Броневичок Fabia New Elegance 1.6 АКПП
Повідомлення: #16
30-06-2012 20:33 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

Тоже ехали в Крым без свидетельства. Проводники не потребовали, но тут началась проверка. Проводница забеспокоилась, т.к. опасалась того, что её могут уволить за то, что вообще пустила нас в вагон. Реально, переживала очень, но речи о том, что нас могут высадить вообще не было. Предложила варианты - попросить свидетельства у соседей по вагону (там тоже 2 детей ехало) или же вписать детей в паспорт (ФИО. дата рождения) на одной из чистых страниц. Выбрали второе. Проверка до нас так и не дошла.
Действительно есть уроды вроде проводника, высадившего людей. Пусть ему аукнется там, и всем тем. кто с этого поиметь захочет.

I mad for it!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #17
30-06-2012 20:37 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

(30-06-2012 20:33)Provato :  Предложила варианты - попросить свидетельства у соседей по вагону (там тоже 2 детей ехало) или же вписать детей в паспорт (ФИО. дата рождения) на одной из чистых страниц...
Прыгаю от радости за находчивость Respect

Вічна пам'ять Героям...
Бусинка Немає
Дочь Адмирала

Приєднався: Dec 2009
Стольный Град Киев
Самая лучшая
Skype IDyukass89
Повідомлення: #18
30-06-2012 21:16 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

Как-то ехала с Минска в Киев года 4 назад. Границу проходим около 4 часов утра. Ехала в плацкарте. На боковушках ехала семья, папа, мама и ребенок. Дите вписано в загранпаспорт мамы. Фамилии разные у мамы и ребенка. Так сначала их мурижили погранцы минут 30-40, потом таки высадили на границе среди ночи.
Так что я не особо удивленаКурить

Когда женщине подрезают крылья - она садится на метлу!
Porter Немає
Інженегр

Приєднався: Oct 2010
Львів
Oсtavia Tour 1.6i BFQ 2008
Повідомлення: #19
30-06-2012 21:21 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

Мене порвало Я удивленПовбывав бы Невже, в вагоні не найшлось кількох мужиків, котрі б могли ту провідницю на місце поставити та захистити маму з дитиною?! Що за брєд? Чому мама не видерла очі тій провідниці а висіла на проміжній станції? Чому ще не подали до суду за це неподобство на залізницю і провідницю???
Мають же бути якісь розумні рамки... Я би смороду піднів на півукраїни за таке... Повбывав быПовбывав быПовбывав бы
Я розумію, є директива. так перевіряйте на вході, чи на кінцевій точці міліцію і акт. Але ж не висадити в полі! Курить

Який закон україни вимагає носити собою оригінали документів? Хто з юристів підкаже? Хіба підзаконний акт залізниці дає право на антикоституційні дії?

У мене (і дружини) діти записані в паспорті з печаткою загсу. Як десь далі їду - проблеми нема, паспорта собою. А помісту пересуваюсь з правами водія. туди діти не вписані. Мені тепер сейф зі всіма документами возити собою?
Я повільно перетворююсь в чоловічий статевий орган від цієї держави....Скорбим

Бусинка - кордон. це інший випадок. тут без варіантів... Але ж не в межах своєї країни чи області. Якщо це турбота про безпеку дитини - то тре вимагати підтвердження батьківства а не в полі висаджувати. Якщо щось інше - ломати ноги провіднику. Директива це одне, методи її виконання інше.

Шкодчук - рішення проканало, повезло. Варто памятати:
1 сторонні відмітки в паспорті не припустимі, паспорт вважатимуть не дійсним.
2 відмітка про дітей без печатки загсу - фіктивна.

Згоден, при поїздці далеко і на довго просто необхідно мати документи на дитину. Однак їх відсутність не причина знімати з потяга а причина для притягнення до адмін відповідальності, якщо це порушує закон. А хіба це щось порушує?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 30-06-2012 21:27 Porter.)
Provato Немає
Писатель

Приєднався: Nov 2008
Киев
Красный Броневичок Fabia New Elegance 1.6 АКПП
Повідомлення: #20
30-06-2012 22:39 RE: Батьків із малими дітьми викидають із потягів за відсутність свідоцтва

Указано, что нельзя вносить посторонние отметки. Не более того. Почему же паспорт будет недействительным?
Вон, в "витяге" на последней странице ещё со времен СССР пишут: запрещается брать паспорт в качестве залога... Курить

I mad for it!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника

Швидкий перехід:

Переглядають: