Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций...
Автор Повідомлення
Lady Немає
девочка из администрации

Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #3731
19-06-2012 12:02 RE: Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций

(19-06-2012 08:56)AlyaF :  Устала....Добыча мыслейДятелПлач до соплей

[Зображення: 6ee552cc48bd.jpg]

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-06-2012 12:04 Lady.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Alexus83 Немає
я теперь коньяк !!!

Приєднався: Feb 2010
Бровары --> В.Дымерка
разные
Повідомлення: #3732
19-06-2012 12:09 RE: Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций

(19-06-2012 08:56)AlyaF :  Устала....Добыча мыслейДятелПлач до соплей

[Зображення: f6b47fb985be.jpg]

Усталость - это когда утром в воскресенье всё труднее открыть глаза.
Усталость - это с каждым днём всё более крепкий кофе.
Усталость - это когда на обиду, предательство или оскорбление просто пожимаешь плечами и уходишь.
Усталость - это если на упрёки вместо того, чтобы положить трубку, откладываешь её в сторону.
Усталость - это когда на слова "ты мне дорога" киваешь головой и отвечаешь "я знаю".
Усталость - это когда на смс уже просто нет сил ответить.
Усталость - это если старым друзьям предпочитаешь одиночество.
Усталость - это письма и фотографии, подаренные огню...

Курить

ЗАМ ©
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
rusua Немає
Производитель Шкодников

Приєднався: Feb 2010
Wa-wa
ТУР В6
Skype IDrusua_evil
Повідомлення: #3733
19-06-2012 13:02 RE: Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций

Болит голова, вылазят очи...к чему бы это?

[Зображення: images?q=tbn:ANd9GcTRHwNOhWRFIsSyROawfYM...Ra2DVCdVuA]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Oleksii Pinchuk Немає
...

Приєднався: Aug 2009
Київ 11-й км.
E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car
Повідомлення: #3734
19-06-2012 13:06 RE: Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций

(19-06-2012 13:02)rusua :  Болит голова, вылазят очи...к чему бы это?
Вика писала уже, день спиртолога Курить

Батько режисера #
fascist with German Shepherd dog Не за что
Аля Немає
одна я воздушный шарик...

Приєднався: Sep 2010
Киев
AGUенный Крассный БолиД :)
Повідомлення: #3735
19-06-2012 17:02 RE: Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций

(19-06-2012 12:09)Alexus83 :  Усталость - это когда утром в воскресенье всё труднее открыть глаза.
Усталость - это с каждым днём всё более крепкий кофе.
Усталость - это когда на обиду, предательство или оскорбление просто пожимаешь плечами и уходишь.
Усталость - это если на упрёки вместо того, чтобы положить трубку, откладываешь её в сторону.
Усталость - это когда на слова "ты мне дорога" киваешь головой и отвечаешь "я знаю".
Усталость - это когда на смс уже просто нет сил ответить.
Усталость - это если старым друзьям предпочитаешь одиночество.
Усталость - это письма и фотографии, подаренные огню...

Курить

ОноКурить
=Nazar= Немає
============

Приєднався: Feb 2006
КиїВ
TDI
Повідомлення: #3736
20-06-2012 16:12 RE: Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций

Хочу поділитись негативом і радістю від авіакомпанії ДонбасаероSmile
Був чудовий день 12.06.2012 року,перший день відпустки.Переліт Київ-Жерона компанією WINDROSE. Приїздим до літака,стоїться Аеробус А-320 Донбасаеро,на що я ще виругався,але то особистеMr. Green Розсілись по місцях,взлетіли. Все ніби добре...пару разів потрусило (турбулентість), покормили,але кави/чаю не дали з поясненням : "нас в Києві забули заправити водою" на що я ще з'язвив стюардесі,що добре,що хоч паливом не забули заправитиMr. Green Проходить 3 з гаком години,ідемо на зниження,літак починає колбасити,але сідаємо в аеропорту міста Жерона...тільки шасі торкнулось землі і увімкнувся реверс турбіни, було ну дуже сильне гальмування,прям як екстрене в А5 RSMr. Green Зупинившись, народ не випускають в цей час чуємо сирени...сидимо далі у салоні...по лівому борту бачимо якусь метушню і озадачені обличчя іспанців...через деякий час таки випускають...нічого не підозрюючи,спускаємось по трапу і відчуваємо запах диму...повернувшись помічаємо, що від правого шасі іде дим і по обидві сторони правого крила стоїть 2 пожежні машини,на що кохана каже,що то мабуть традиція у іспанців українські літаки так зустрічатиMr. Green...посміялись...а ось коли автобус повіз нас до терміналу і виїхавши поперед літака, то від побаченого волосся стало дибкиЯ удивлен пожежні гасили праву турбіну нашого ж блдь літакаДобыча мыслей Стрес був дай божеНедоумение Але на щастя,всі живі і здорові. Зворотній шлях був менш захопливийMr. Green окрім того,що в зоні турбулентності, котра почалась над Ніццою, літак так кидало вверх-вниз,що мабуть американські гірки відпочивають...а, ну і замість Борисполя посадили нас в аеропорту КиївMr. Green

[Зображення: Drunk-rides-pig.gif]
Поки не настане завтра,ти не зрозумієш,як тобі було добре сьогодні!
logger Немає
Шопопало

Приєднався: Jan 2008

Oktavia Tour 1,6
Повідомлення: #3737
20-06-2012 16:43 RE: Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций

(20-06-2012 16:12)=Nazar= :  Хочу поділитись негативом і радістю від авіакомпанії ДонбасаероSmile
Був чудовий день 12.06.2012 року,перший день відпустки.Переліт Київ-Жерона компанією WINDROSE. Приїздим до літака,стоїться Аеробус А-320 Донбасаеро,на що я ще виругався,але то особистеMr. Green Розсілись по місцях,взлетіли. Все ніби добре...пару разів потрусило (турбулентість), покормили,але кави/чаю не дали з поясненням : "нас в Києві забули заправити водою" на що я ще з'язвив стюардесі,що добре,що хоч паливом не забули заправитиMr. Green Проходить 3 з гаком години,ідемо на зниження,літак починає колбасити,але сідаємо в аеропорту міста Жерона...тільки шасі торкнулось землі і увімкнувся реверс турбіни, було ну дуже сильне гальмування,прям як екстрене в А5 RSMr. Green Зупинившись, народ не випускають в цей час чуємо сирени...сидимо далі у салоні...по лівому борту бачимо якусь метушню і озадачені обличчя іспанців...через деякий час таки випускають...нічого не підозрюючи,спускаємось по трапу і відчуваємо запах диму...повернувшись помічаємо, що від правого шасі іде дим і по обидві сторони правого крила стоїть 2 пожежні машини,на що кохана каже,що то мабуть традиція у іспанців українські літаки так зустрічатиMr. Green...посміялись...а ось коли автобус повіз нас до терміналу і виїхавши поперед літака, то від побаченого волосся стало дибкиЯ удивлен пожежні гасили праву турбіну нашого ж блдь літакаДобыча мыслей Стрес був дай божеНедоумение Але на щастя,всі живі і здорові. Зворотній шлях був менш захопливийMr. Green окрім того,що в зоні турбулентності, котра почалась над Ніццою, літак так кидало вверх-вниз,що мабуть американські гірки відпочивають...а, ну і замість Борисполя посадили нас в аеропорту КиївMr. Green

Красиво жить не запретишь Курить по заграницам они летают)))

Мы ехали ехали и наконец приехали (с)
=Nazar= Немає
============

Приєднався: Feb 2006
КиїВ
TDI
Повідомлення: #3738
20-06-2012 16:47 RE: Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций

(20-06-2012 16:43)logger :  Красиво жить не запретишь Курить по заграницам они летают)))
агаMr. Green але ІМХО краще з такими пригодами але по закордонах,аніж без пригод у засраний кримНедоумение

[Зображення: Drunk-rides-pig.gif]
Поки не настане завтра,ти не зрозумієш,як тобі було добре сьогодні!
cyxob_05 Немає
Оптиміст

Приєднався: May 2010
г.Киев
Skoda 120 LS>Octavia 1.6>Octavia A5 2.0 TDI (була)
Повідомлення: #3739
20-06-2012 23:14 Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций

Порвал ахил. Тупо так.

Does anybody know what we are looking for...
nika Далеко
Обучаю плохому :)

Приєднався: Mar 2009
за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #3740
22-06-2012 07:34 RE: Ветка для НЕГАТИВНЫХ эмоций

блин, захожу утром в интырнет на работе, а там - "В текущем месяце вы привысили лимит интернет-трафика, установленый политиками безопасности" .... сцукиДобыча мыслейДобыча мыслейДобыча мыслей а как же теперь работать без негоПлач до соплейEvil or Very Mad

Правильний штурман & Шумахер у спідниці Поехали © Vantala
Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
"РятувАльниЦя МаЛібУ" © Mirack
Лікар Варя[Зображення: 8c5e69ca0918892d0be5c34b628737c1.gif]© білийUNDпухнастий
Богиня Перемоги © Maybe
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Ветка РАДОСТИ! Baber 7 365 1 799 599 11-08-2021 06:45
Останнє: StreetLine