Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Зимовий відпочинок
Автор Повідомлення
Klinsman Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Oct 2005

ВАЗ 21124, Suzuki Grand Vitara
Повідомлення: #21
26-11-2007 21:42  

Рядом две трассы, "Политех" и на УАЗике завезут на "Тростян", много будок с арендой снаряжения Cool

DELTA MOTOR SPORT
http://www.dms.in.ua
Skoda Бывшая Octavia RS
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
euripid Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2005

Fabia Combi 1.2 HTP
Повідомлення: #22
27-11-2007 10:29  

Klinsman :Рядом две трассы, "Политех" и на УАЗике завезут на "Тростян", много будок с арендой снаряжения Cool

Нафіга йому на Тростян?Smile вже парочку з поламаними ногами вивезли минулої неділі...Хай на ФМІ і Варшаві поповзає Wave

Все буде добре - Л. КучмаSmile
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #23
27-11-2007 13:34  

pulya :Народ в горах сніг валить так,як ніколи (тільки що звідти).Можливо є бажаючі покататись на вихідних?

Дякую за запрошення але в нас на цих вихідних АвтоКвест жовта гра. Вся субота на підготовку, з суботи на неділю гра і в неділю відсипання Smile

Ми б зрадістю приїхали але хочеть ще з кимось скооперуватися. От DIG колись мене підписав на цю тему і щось мовчить ... Wink Wave

http://www.Skodniki.org.ua
DIG Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2007

SKODA A5
Повідомлення: #24
27-11-2007 19:38  

Я не мовчу просто ти сам кажеш шо в тебе то квест то сон то підготовка Smile
RostGlukhivskyj Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2007
Львів
08
Повідомлення: #25
03-12-2007 18:58  

Ми з колегою відкрили для себе минулого сезону гору "Плай", це за Коростовом. Тобто, проїхати Сколе, проминути поворот на Славське, далі проминути поворот на Тисовець, і майже одразу буде цей схил, в`їзд прямо з центральної траси.
Плюси:
- підйомник! Кріселка на 4-х чоловік, їздять дуже швидко, черг не буває.
- схили - власне для відпочинку. Є довгий пологий для чайників, є декілька трохи крутіших на рівні початку Західного на Тростяні. Але саме головне - їх постійно ратрачили, кататись було дуже приємно. Ну і мені дуже сподобалася траса, організована в просіці крізь сосновий (чи то смерековий) ліс - це кайф.
- цього року зробили нормальний під`їзд, легковою комфортно заїжджається до самої гори, без усіляких бобіків і газиків.
- хороший прокат, минулого року за новий комплект якісного обладнання тре було заплатити 50 грн/день. Мені то не треба, але просто заходив глянути-розвідати.
- кафешка зі смачними стравами, особливо нам поперло печена картопля і просто чудове сало.
Мінуси:
- був один - замало відпочинкової інфраструктури. Але, по-перше, маючи машину, це не проблема кудись під`їхати, по-друге, можливо за це літо чогось набудували.

Ну а я вже нагострив лижі, аж тут +8 і дощ Sad
Але як тільки, так одразу. Може хтось захоче випробувати цю гору, буду радий зустрітися на схилі.
DIG Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2007

SKODA A5
Повідомлення: #26
03-12-2007 19:32  

Я б з задоволенням поїхав але питання на цій горі складніше чим на політехніку бо я чайник капітальний
RostGlukhivskyj Немає
Ученик
*

Львів
08
Повідомлення: #27
03-12-2007 21:00  

DIG :Я б з задоволенням поїхав але питання на цій горі складніше чим на політехніку бо я чайник капітальний
Навпаки, на цій горі краще, ніж на Політехніці. Широкий, пологий відкатаний ратраками спуск - справжнє щастя чайника Smile Учись донесхочу. А на Політехніці вічно купа народу шибається, та й їхати майже нема де.
$elezen Немає
Гонсчег в запасе

Приєднався: Sep 2006

Плюсеги мне Плюсеги)))
Повідомлення: #28
04-12-2007 20:36  

А никто не знает сколько км от Затишка до Одессы.

[Зображення: 96fcecf406d97236131dcf9dfc8a.gif]
RostGlukhivskyj Немає
Ученик
*

Львів
08
Повідомлення: #29
04-12-2007 21:57  

$elezen :А никто не знает сколько км от Затишка до Одессы.
Зі Львова до Славського приблизно 130 км.
IvanoBulo Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2007

Повідомлення: #30
10-12-2007 11:30  

На цих вихідних був на Дрогобраті. Снігу достатно, прогалин з землею майже немає. Черг майже нема. Спуски від 4,5 грн до 8 грн в залежності від підйомника та кількості спусків.
Був там перший раз. Враження: краще ніж на Тростяні але витрати на катання більші (за 2 дня на бугелях залишив приблизно 260 грн).
Найкращі спуски - з середнього підйомника направо перпендикулярно до склону у ліс або відразу в "трубу". Якщо їхати "лісом" то на середній підйомник виїхати не виходить, якщо ж по "трубі" то в принципі можна легко.

[Зображення: 4ec4c107-03d4-4efa-b356-d04bb698f235.gif]
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Відпочинок у Львові В... 23 6 556 13-04-2010 12:14
Останнє: CJ
  Зимовий відпочинок vladdash 14 4 274 06-03-2009 14:23
Останнє: Antares

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 5