Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Замість повного синтетику пів синтетик!!!
Автор Повідомлення
Балик Немає
Banned

Приєднався: Mar 2010
Стрий
ОКТАВІЯ ТУР 2.0
Повідомлення: #11
29-06-2011 14:37 RE: Замість повного синтетику пів синтетик!!!

(28-06-2011 20:06)SVAt :  
(25-06-2011 09:54)СЕАТовод :  Якщо двигун пройде 500,600 чи ще більше тисяч,який сенс буде лити дорогу синтетику?

А як тобі буде 50 чи 60 років то нахрена тобі тоді їсти якісну і смачну їжу???
на гірше масло переходять тільки з одної причини, якщо мотор починоє його жерти то доливати дешевше!, якщож твоя машинка не підбирає, і по кишені тобі не розходиться, то звичайно треба лити, те, що книжка пише. Ти не розстроюйся, покатайся ще тисяч так до семи і перейди назад, но бажано через промивку, бо лєш після гіршого краще масло!

Дякую за пораду.Поміняю 100% на повний синтетик!!!
Шукати всі повідомлення учасника
VovaLviv Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2008

Октавия Тур 1,6 5+
Повідомлення: #12
30-06-2011 15:52 RE: Замість повного синтетику пів синтетик!!!

Міняти однозначно треба на синтетику! Пишу щодо промивки - штудіював свого часу нет, питав знайомих автотехніків. Так от: зливши максимально можливо масло, яке зараз залите (частина залишеться в будь-якому разі через конструкцію двигуна), треба залити нове масло синтетику, на якому будете їздити. Поміняти фільтр. Проїхати на цьому маслі десь під 500 км, повторно злити це масло та залити ще раз нове цієї самої марки та класифікації. Поміняти фільтр. Таким чином промивка двигуна буде проходити синтетичним маслом на якому далі будете їздити. Якщо ж використовувати промивочні мастила, то в кінцевому результаті в системі змащування Вашого двигуна буде бодяга, яка складатиметься зі старого напів синтетичного масла, промивочного та нової синтетики (звичайно останнього буде найбільше), а це не є добре для двигуна (можливі хім реакції). Ще одне! Перед тим як заливати синтетику змішайте трохи масла, яке є зараз у двигуні з новим синтетичним та подивіться чи немає якоїсь реакції! Hello!

http://avtomaslo.info/promyivka-dvigatelya/index.php - про підтвердження моїх слів! Класний сайт - радив би проштудіювати!!!!!
http://avtomaslo.info/sinteticheskoe-ili.../index.php - тут про змішування масел!

Умей ценить того, Кто без тебя неможет. И не гонись за тем, Кто счаслив без тебя...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 30-06-2011 16:02 VovaLviv.)
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #13
30-06-2011 17:32 RE: Замість повного синтетику пів синтетик!!!

ну ти знаєш міняти масло через 500 км трохи дороговато як на мене, яж не кажу лити всяки присадки для промивки, звичайне промивочне мало це є безвязкісна рідини з підвищеним вмістом миючих присадоок які в значно меншій кількості містяться в звичайних маслах, ніякої побічної реакції з новим маслом бути не повинно оскільки всі сучасні масла робляться таким чином, щоб їх в разі якихось непередбачуваних випадків можна було змішувати без плачевних наслідкиів, це міжнародні вимоги які ставляться всім нафтовим компаніям. змішувати масла не рекомендується на довгий період експлуатації оскільки різні виробники використовують різні пакети присадок і тим самим коли ми змішуємо різні мастила то ми погіршуємо показники кращого з них. тому це все дуже добре що ти написав, но повір це непотрібна трата коштів, причому не малих, а якщо ти вже боїшся, що характеристики масла стали гірші то просто поміняй його не через 10000 пробігу, а через 7000 вот і все.

Skoda Pajero Sport 3.0
kym56 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2010

Повідомлення: #14
01-07-2011 03:09 RE: Замість повного синтетику пів синтетик!!!

(30-06-2011 15:52)VovaLviv :  Міняти однозначно треба на синтетику!
Чому то зразу однозначно і на синтетику. можеш спокійно їздити на півсинтетиці. Таке враження що порадник працює у фірмі по продажу масел... може воно так і є а може і ні. Так от з цієї всьої філософії скажу так - найкраще масло для любого двигуна є природнє мінеральне. Існує правда декілька обмежень - перше .... масло потрібно міняти в інтервалі 5-6тис. (двигуни з 2003 р. випуску ідуть фактично або форсовані або сильно форсовані і через те природнє мінеральне масло швидко губить свої властивості). Синтетика може служити до 10-15 тис км.(так званий LongLife)? , але двигун на синтетиці до 500 тис далеко не дотягне, в той час коли на мінералці двигун до 500 - 700 тис бігає без кап ремонту. правда з новими двигунами взагалі проблема --- вони одноразові і скільки будуть їздити взагалі не відомо.
І друге - після мінералки не можна використовувати півсинтетику або синтетику з миючими присадками.... Мнералка відкладає камінь на нетрущихся частинах двигуна а миючі присадки синтетики чи напівсинтетики розїдають цей камінь і попадаючи в масло цей камінь фактично зїдає кільця.
Але по темі - раз заляв півсинтетику то нічого страшного.... головне щоб це була якісна півсинтетика а не підробка.
Цитата:Пишу щодо промивки - штудіював свого часу нет, питав знайомих автотехніків. Так от: зливши максимально можливо масло, яке зараз залите (частина залишеться в будь-якому разі через конструкцію двигуна), треба залити нове масло синтетику, на якому будете їздити. Поміняти фільтр. Проїхати на цьому маслі десь під 500 км, повторно злити це масло та залити ще раз нове цієї самої марки та класифікації. Поміняти фільтр. Таким чином промивка двигуна буде проходити синтетичним маслом на якому далі будете їздити. Якщо ж використовувати промивочні мастила, то в кінцевому результаті в системі змащування Вашого двигуна буде бодяга, яка складатиметься зі старого напів синтетичного масла, промивочного та нової синтетики (звичайно останнього буде найбільше), а це не є добре для двигуна (можливі хім реакції). Ще одне! Перед тим як заливати синтетику змішайте трохи масла, яке є зараз у двигуні з новим синтетичним та подивіться чи немає якоїсь реакції! Hello!

http://avtomaslo.info/promyivka-dvigatelya/index.php - про підтвердження моїх слів! Класний сайт - радив би проштудіювати!!!!!
http://avtomaslo.info/sinteticheskoe-ili.../index.php - тут про змішування масел!
все це написане з практикою немає ніякого звязку...хіба з рекламою і методом викачування грошей за масла.
промивку двигуна роблять промивочним маслом тільки після кап ремонту, щоб видалити можливі забруднення в процесі зборки. промивка робиться відповідним промивочним маслом і не більше 10-15 хв роботи двигуна. Потім заливається звичайе робоче масло і їздиться згідно плану експлуатації. всякі інші промивки не мають ніякого сенсу і є просто тратою грошей. Ще одне - залишки старого масла в двигуні після звичайного зливу через пробку складають не більше 100-150 грм. Норма нового масла складає мінімум 4000 грм. От логічно і порахуйте чи може 100 грм зіпсувати 4000 грм - доказано - неможе.
в цій всій кухні головне не тип масла, а якість..... дай бог нікому не попасти на підробку
(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-07-2011 03:10 kym56.)
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #15
01-07-2011 07:35 RE: Замість повного синтетику пів синтетик!!!

А можна ще пару слів про ваш досвід по даній темі. От наприклад один з ваших попередників виклав посилання, другий - парцює в цій галузі. Просто якщо ваші слова дійсно вагомі то хотілось би знати на підставі чого так впевнено пишете свою інформацію.

Я, наприклад, в цьому не розбираюсь. Але за порадою 2х абсолютно різних людей не знайомих один з одинм спочатку приблизно в 2002му році після помилкової заливки півсинтетики в мій жигуль, промивав промивочним маслом двигун а потім лив мінералку. Доречі хочу зазначити що спеціалісти мені теж казали щоб я не витраав гроші а їздив на пів-синетиці от тільки тиск масла був занизький по пів-синтетика значно рідкіша за мінералку. А позаминулого року вже в своїй Шкоді після переходу з масла, яке мені лили на СТО, на інше теж промив двигун промивочним маслом.

Я написав як я робив сам зі своїми авто. А ваша інформація звідки?

Особисто я підтримую комбінацію останніх постів SVAt і VovaLviv.

PS: Автор може додати голосувалку якщо хоче.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Донской Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2009
Київ
Повідомлення: #16
01-07-2011 08:05 RE: Замість повного синтетику пів синтетик!!!

Я бы не ждал 7000. Зачем испытывать судьбу? Вредно-не вредно.. Поменял прямо завтра (сегодня) и решил сразу все (возможные) проблемы. На счет промывки - это также, как греть или не греть зимой.. )) На оф. СТО фообще всегда, если у Вас что-то торохтит или болтается - говорят .."можете дальше так кататься" - это на счет специалистов. Если вы очень любите свое авто - промойте синтетикой. Я бы так сделал, раз уж так вышло, что залили не то масло. Иначе потом через 50 тык км. будете долго думать ..а не угробил ли я тогда двигло... Не просто так тратится бешенное бабло на синтетику. Как это ничего не случится? - у кого-то все так просто..
я бы поменял прямо сейчас и снял бы все вопросы, просто исключил бы любое сомнение на будущее... Hello!

Экономь воду - разбавляй её.. Недоумение
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #17
01-07-2011 13:49 RE: Замість повного синтетику пів синтетик!!!

(01-07-2011 08:05)Донской :  Я бы не ждал 7000. Зачем испытывать судьбу? Вредно-не вредно.. Поменял прямо завтра (сегодня) и решил сразу все (возможные) проблемы. На счет промывки - это также, как греть или не греть зимой.. )) На оф. СТО фообще всегда, если у Вас что-то торохтит или болтается - говорят .."можете дальше так кататься" - это на счет специалистов. Если вы очень любите свое авто - промойте синтетикой. Я бы так сделал, раз уж так вышло, что залили не то масло. Иначе потом через 50 тык км. будете долго думать ..а не угробил ли я тогда двигло... Не просто так тратится бешенное бабло на синтетику. Как это ничего не случится? - у кого-то все так просто..
я бы поменял прямо сейчас и снял бы все вопросы, просто исключил бы любое сомнение на будущее... Hello!

+100500
Легко всяку теорію тулити коли мова йде про чуже авто. Як на мене то найцінніший приклад це як люди ведудь себе зі СВОЇМ авто в аналогічних ситуаціях. 400-500 грн на масло з фільтром це не космос порівняно з потенційно можливими проблемами.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
VovaLviv Немає
Рассказчик
**

Октавия Тур 1,6 5+
Повідомлення: #18
01-07-2011 16:00 RE: Замість повного синтетику пів синтетик!!!

Масла я не продаю, відношення до цього немаю! Працюю в політесі і мої колишні студенти працюють і на Галич-авто, і на Галичині-авто, і на інших СТО. Так як річний пробіг моєї машини коло 10 тисяч, то масло міняю раз на рік - середня ціна за 5 літрів 5W40 Shell HelixUltra 360 грн + фільтр 90 грн, заміна безкоштовна (бо до студентів ставлюсь і ставився як до людей). Тому порівняно з вартістю пального, страхівок, штрафів - це не є великі гроші.
Згоден на 100%, що головне не нарватись на підробку, але важливо і те, щоб після замін і промивок в двигуні сумішей рідин від різних виробників і типів небуло, бо і 10 грам "чогось" може боком вилізти!

Умей ценить того, Кто без тебя неможет. И не гонись за тем, Кто счаслив без тебя...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 01-07-2011 16:05 VovaLviv.)
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #19
01-07-2011 18:05 RE: Замість повного синтетику пів синтетик!!!

(01-07-2011 03:09)kym56 :  [quote='VovaLviv' pid='1069973' dateline='1309441964']
найкраще масло для любого двигуна є природнє мінеральне.
Супер, а тепер скажіть мені бутьласка нафіга взагалі автовиробники і виробники двигунів попридумували допуски, які ми можемо побачити на банках з маслами, і саме по допускам які як я вже писав визначили виробники двигунів, а не масел підбирається масло для конкретного двигуна. є на банці з маслом яке ви хочете залити допуск виробника який визначений для вашого конкретного двигуна, спокійно заливайте і катайтеся, а як нема то можете також залити, но за нормальну роботу двигуна вже ніхто відповідальності не несе. А тепер скажіть мені якщож мінералка така суперова, то чому ви там не знайдете ніодного допуску який визначив сам виробник, для своїх сучасних двигунів, а тому, що ніхто з виробників не проводить випробовування свого двигуна на таких маслах, і цікаво невже ті хто розробляють двигуни які стоять на наших улюблинцях настільки тупі і некомпетентні?

Skoda Pajero Sport 3.0
VovaLviv Немає
Рассказчик
**

Октавия Тур 1,6 5+
Повідомлення: #20
01-07-2011 18:48 RE: Замість повного синтетику пів синтетик!!!

(01-07-2011 18:05)SVAt :  
(01-07-2011 03:09)kym56 :  [quote='VovaLviv' pid='1069973' dateline='1309441964']
найкраще масло для любого двигуна є природнє мінеральне.
Супер, а тепер скажіть мені бутьласка нафіга взагалі автовиробники і виробники двигунів попридумували допуски, які ми можемо побачити на банках з маслами, і саме по допускам які як я вже писав визначили виробники двигунів, а не масел підбирається масло для конкретного двигуна. є на банці з маслом яке ви хочете залити допуск виробника який визначений для вашого конкретного двигуна, спокійно заливайте і катайтеся, а як нема то можете також залити, но за нормальну роботу двигуна вже ніхто відповідальності не несе. А тепер скажіть мені якщож мінералка така суперова, то чому ви там не знайдете ніодного допуску який визначив сам виробник, для своїх сучасних двигунів, а тому, що ніхто з виробників не проводить випробовування свого двигуна на таких маслах, і цікаво невже ті хто розробляють двигуни які стоять на наших улюблинцях настільки тупі і некомпетентні?

+1000500Laughing

Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: