Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Японські проблеми у Skoda
Автор Повідомлення
Vaduha Немає
Ученик
*

Приєднався: Apr 2011
Kiev
Passat B5 1.9 tdi мех
Повідомлення: #31
09-05-2011 16:12 RE: Японські проблеми у Skoda

Підкажіть на яких авто ще використовується DSG семиступенева як на проблемній Skoda A5 з цієі теми?
Можливо у інших виробників раніше проясниться ситуація з комплектуючими від японців.
Шукати всі повідомлення учасника
Firmatik Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Oct 2010

Oktavia FL Combi DSG 2.0TDI CR
Повідомлення: #32
09-05-2011 16:19 RE: Японські проблеми у Skoda

(09-05-2011 16:12)Vaduha :  Підкажіть на яких авто ще використовується DSG семиступенева як на проблемній Skoda A5 з цієі теми?
Можливо у інших виробників раніше проясниться ситуація з комплектуючими від японців.

Вам же написали: Seat - самое близкое по цене к Шкоде, далее фолькс, далее Аудюха ну и сторонние от Вага производители...
Также можете написать одноклубнику Smip - может поможет пригнать с Чехии (может там есть), но будет незначительно дороже...
БОДЯМЕН Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2010

Повідомлення: #33
13-05-2011 09:52 RE: Японські проблеми у Skoda

Знайомий хотів замовити А5 2.0 TDI CR Комбі, але як виявилось ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУже довго потрібно чекати...Він вирішив проблему так - через mobile.de вибрав собі автомобіль, поїхав в німеччину, обдивився і забрав.
Автомобіль 2007р.в., 2.0 дизель 140 к.с. ДСЖ, бежевий салон, люк, навігація, тв, двд, мультикермо, 10 Еірбег, УВАГА 17 легкосплавні диски на 45 профілі (жесть для України)..., ксенон і тд. і тп...пробіг автомобіля був 140 тис., але виглядає БОМБЕЗНО...
Ось так імпортер втрачає позиції, або йому просто пофіг що відбувається на ринку України, або навіть не знаю що за ситуаціяShocked...наскільки мені відомо це стосується супербіВ, А5 1.8 на автоматах... і тд... і тп...Hello!
Ulisss Немає
сомелье всея Донецк

Приєднався: Apr 2008
Луцьк
Polo 1,2 TDi
Повідомлення: #34
13-05-2011 10:10 RE: Японські проблеми у Skoda

Некорректное сравнение, 4х летку и новый авто.
igg Немає
ВОЛК

Приєднався: Aug 2006
Киев
OCTAVIA TOUR (была); А5 FL 1,8 МТ(была)>>Renault FLuence 1,5D ATEDC(была) >>> GOLF 7 Variant 2.0 TDi
Повідомлення: #35
13-05-2011 10:58 RE: Японські проблеми у Skoda

(13-05-2011 09:52)БОДЯМЕН :  Знайомий хотів замовити А5 2.0 TDI CR Комбі, але як виявилось ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУже довго потрібно чекати...Він вирішив проблему так - через mobile.de вибрав собі автомобіль, поїхав в німеччину, обдивився і забрав.
Автомобіль 2007р.в., 2.0 дизель 140 к.с. ДСЖ, ... і тд. і тп...пробіг автомобіля був 140 тис...

Знайомого обов"язково треба на цей форум прописати!!!Прыгаю от радости
Дуже цікавий екземпляр для дослідження з приводу (без)проблемної роботи DSG на такому значному пробігу. В нас ще нема таких пробігів.
БОДЯМЕН Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #36
13-05-2011 11:04 RE: Японські проблеми у Skoda

(13-05-2011 10:10)Ulisss :  Некорректное сравнение, 4х летку и новый авто.

Насправді все залежить від стану автомобіля. Це по-перше.
Чекати 4-5 місяців в Україні - не розумно (непередбачувана Країна). Це по-друге.
Я спробую зробити декілька фотографій цього автомобіля і викину на форум.
Кожен має право вибору і обирає те що вважає за потрібне, а насправді порівняння навіть більш ніж коректне!!! Тому що експлуатація автомобіля на Європейському пальному, не порівнюється з експлуатацією на Нашому "Євро Дизель"=Оцтой+бадяга!!! 35 тис.км. в рік це не багато...
Моя думка такаHello!
сообщения объединены
(13-05-2011 10:58)igg :  
(13-05-2011 09:52)БОДЯМЕН :  Знайомий хотів замовити А5 2.0 TDI CR Комбі, але як виявилось ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУже довго потрібно чекати...Він вирішив проблему так - через mobile.de вибрав собі автомобіль, поїхав в німеччину, обдивився і забрав.
Автомобіль 2007р.в., 2.0 дизель 140 к.с. ДСЖ, ... і тд. і тп...пробіг автомобіля був 140 тис...

Знайомого обов"язково треба на цей форум прописати!!!Прыгаю от радости
Дуже цікавий екземпляр для дослідження з приводу (без)проблемної роботи DSG на такому значному пробігу. В нас ще нема таких пробігів.

Трохи інша ДСЖ 6ст і 7ст...якщо цікавить по дизелю 6ст, то без проблем, запросимо...
Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-05-2011 11:08 БОДЯМЕН.)
Ulisss Немає
сомелье всея Донецк

Приєднався: Apr 2008
Луцьк
Polo 1,2 TDi
Повідомлення: #37
13-05-2011 11:18 RE: Японські проблеми у Skoda

(13-05-2011 11:04)БОДЯМЕН :  Насправді все залежить від стану автомобіля. Це по-перше.
Ну не хотите же вы сказать, что 4х летний суперб даже в прекрасном состоянии лучше нового?
(13-05-2011 11:04)БОДЯМЕН :  Чекати 4-5 місяців в Україні - не розумно (непередбачувана Країна). Це по-друге.
Ждать долго, согласен, неразумно, но на лицо форс-мажор, вся тема об этом, и непредсказуемость страны тут не причем.
(13-05-2011 09:52)БОДЯМЕН :  Ось так імпортер втрачає позиції, або йому просто пофіг що відбувається на ринку України, або навіть не знаю що за ситуація
Так о ситуации с первой страницы идет обсуждение, импортер на изменение ее ну никак не может повлиять.
Ну не захотел ваш знакомый ждать, ну купил б.у., его выбор. Ожиданию в данном случае есть объективная причина
Capers Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2006
Киев
Повідомлення: #38
13-05-2011 13:35 RE: Японські проблеми у Skoda

Фига се... Так за сколько онего взял суммарно с растаможкой? За 40-ку что-ли? Я удивлен
БОДЯМЕН Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #39
13-05-2011 15:44 RE: Японські проблеми у Skoda

(13-05-2011 13:35)Capers :  Фига се... Так за сколько онего взял суммарно с растаможкой? За 40-ку что-ли? Я удивлен

З розмитненням + українська реєстрація вийшов 24 000 доларів .Hello!
сообщения объединены
(13-05-2011 11:18)Ulisss :  
(13-05-2011 11:04)БОДЯМЕН :  Насправді все залежить від стану автомобіля. Це по-перше.
Ну не хотите же вы сказать, что 4х летний суперб даже в прекрасном состоянии лучше нового?
(13-05-2011 11:04)БОДЯМЕН :  Чекати 4-5 місяців в Україні - не розумно (непередбачувана Країна). Це по-друге.
Ждать долго, согласен, неразумно, но на лицо форс-мажор, вся тема об этом, и непредсказуемость страны тут не причем.
(13-05-2011 09:52)БОДЯМЕН :  Ось так імпортер втрачає позиції, або йому просто пофіг що відбувається на ринку України, або навіть не знаю що за ситуація
Так о ситуации с первой страницы идет обсуждение, импортер на изменение ее ну никак не может повлиять.
Ну не захотел ваш знакомый ждать, ну купил б.у., его выбор. Ожиданию в данном случае есть объективная причина

Я думаю навпаки...адже ми живемо не в камяному віці... Якщо взяти Росію, де є декілька заводів Фолькса і Шкоди та ту ж Чехію...Зібрати по Європі 10 Автовозів (будь яких комплектацій на ДСЖ), привезти в Україну і задовільнити бажання клієнтів...Навіть якби це були дорогі комплектації...Попит це штука не ПОСТІЙНА...надоїсть усим бажаючим цей "БРЄД", що потрібно чекати автомобіль до кінця року (наприклад Суперб на ДСЖ), та й почнуть люди брати всіляки корчі типу ТЕАН, КЕМРЮХ,СОНАТ і тд. і тп.
Про непередбачувану країну...курс долару постійно росте, по копійочці в гору...оплата в гривні...просто за один день Ви можете попасти в неприємну ситуацію, адже ціноутворення вартості автомобіля напряму залежить від того самого курсу на момент оплати...Я не говорю що Ви програли тому що замовили авто і чекаєте, це Ваш вибір...я говорю про те що НАМИ простими споживачами керують так як кому хочеться....Законодавство теж не на стороні споживачів...А якщо нам скажуть, що окрім ДСЖ і браку фарби Х7Х7, метал закінчився і потрібно буде ще чекати ??? утрірую трохи, але зрештою...
Тепер про ще одне болюче питання....про повернення 10% завдатку, при відмові від замовлення авто у вир-во. Всяке буває в житті. У когось трагедія, укогось здоровя, у когось не передбачувані обставини... Я рахую що повинні повертати!!!А не як описував один менеджер з 1го Автоцентру, що вони платять на завод і тд і тп...Зачекайте, якщо такий попит на автомобілі, то при відмові замовника (клієнта), цей автомобіль придбає з великим задоволенням хтось інший!Чи не так? То що з цими 10 %??? Це не що інше як чистий прибуток Автосалону!!!А людина яка заплатила гроші повинна думати як їх заробити знову...
Всим вище сказаним хотів довести до Вас, що ми замовляємо музику, тому що ми клієнти і ми повинні обирати те що хочемо, а не те що нам навязують.
Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-05-2011 16:25 БОДЯМЕН.)
Xander Немає
Писатель

Приєднався: Jan 2011

Octavia A7 1.8 Tsi/Octavia A5 1.6 MPI
Повідомлення: #40
13-05-2011 21:16 RE: Японські проблеми у Skoda

Украина не самый главный рынок для VAG, чтобы париться. А вообще с DSG такая засада, что хотя, вроде, проблем стало меньше, но все купившие молятся, чтоб не сломалась. На российском форуме коробки летят на машинах даже начала 2010 года. Чел приехал в Киев на Октавии, а назад на поезде уехал...
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2