(13-05-2011 13:35)Capers : Фига се... Так за сколько онего взял суммарно с растаможкой? За 40-ку что-ли? 
З розмитненням + українська реєстрація вийшов 24 000 доларів .

сообщения объединены
(13-05-2011 11:18)Ulisss : (13-05-2011 11:04)БОДЯМЕН : Насправді все залежить від стану автомобіля. Це по-перше.
Ну не хотите же вы сказать, что 4х летний суперб даже в прекрасном состоянии лучше нового?
(13-05-2011 11:04)БОДЯМЕН : Чекати 4-5 місяців в Україні - не розумно (непередбачувана Країна). Це по-друге.
Ждать долго, согласен, неразумно, но на лицо форс-мажор, вся тема об этом, и непредсказуемость страны тут не причем.
(13-05-2011 09:52)БОДЯМЕН : Ось так імпортер втрачає позиції, або йому просто пофіг що відбувається на ринку України, або навіть не знаю що за ситуація
Так о ситуации с первой страницы идет обсуждение, импортер на изменение ее ну никак не может повлиять.
Ну не захотел ваш знакомый ждать, ну купил б.у., его выбор. Ожиданию в данном случае есть объективная причина
Я думаю навпаки...адже ми живемо не в камяному віці... Якщо взяти Росію, де є декілька заводів Фолькса і Шкоди та ту ж Чехію...Зібрати по Європі 10 Автовозів (будь яких комплектацій на ДСЖ), привезти в Україну і задовільнити бажання клієнтів...Навіть якби це були дорогі комплектації...Попит це штука не ПОСТІЙНА...надоїсть усим бажаючим цей "БРЄД", що потрібно чекати автомобіль до кінця року (наприклад Суперб на ДСЖ), та й почнуть люди брати всіляки корчі типу ТЕАН, КЕМРЮХ,СОНАТ і тд. і тп.
Про непередбачувану країну...курс долару постійно росте, по копійочці в гору...оплата в гривні...просто за один день Ви можете попасти в неприємну ситуацію, адже ціноутворення вартості автомобіля напряму залежить від того самого курсу на момент оплати...Я не говорю що Ви програли тому що замовили авто і чекаєте, це Ваш вибір...я говорю про те що НАМИ простими споживачами керують так як кому хочеться....Законодавство теж не на стороні споживачів...А якщо нам скажуть, що окрім ДСЖ і браку фарби Х7Х7, метал закінчився і потрібно буде ще чекати ??? утрірую трохи, але зрештою...
Тепер про ще одне болюче питання....про повернення 10% завдатку, при відмові від замовлення авто у вир-во. Всяке буває в житті. У когось трагедія, укогось здоровя, у когось не передбачувані обставини... Я рахую що повинні повертати!!!А не як описував один менеджер з 1го Автоцентру, що вони платять на завод і тд і тп...Зачекайте, якщо такий попит на автомобілі, то при відмові замовника (клієнта), цей автомобіль придбає з великим задоволенням хтось інший!Чи не так? То що з цими 10 %??? Це не що інше як чистий прибуток Автосалону!!!А людина яка заплатила гроші повинна думати як їх заробити знову...
Всим вище сказаним хотів довести до Вас, що ми замовляємо музику, тому що ми клієнти і ми повинні обирати те що хочемо, а не те що нам навязують.