Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Украина. Шаги к восстановлению и процветанию
Автор Повідомлення
Sozercatel Немає
метафізик

Приєднався: Oct 2013
Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #7761
12-05-2016 20:32 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(12-05-2016 19:07)Gerzik :  Далі зважаючи на досвіді швидкість подій, Юга їде в ресторан Конкорд, бухає, пи*дить офіціянта і одразу в сізо..
(22-04-2016 07:37)Sozercatel :  Да, бросьте вы нах, "алкоголик, выходки, югик" и т.п. Звыняйте - детский лепет...(чи бабський?). Он вата верещить; " Порошенко - алкаш!!!" і що тепер?

Не знаю, як вам, а мені Юра запам*ятався людиною, яка перша заявила про ошаленілу корупцію в лавах "любих друзів" на шо мерзотник Ющенко парирував, типа - кто заходе в мій кабинет, ті не можуть бути злочинцями...

Але це все хня, а от безкомпромісність по відношенню до ригів та зухвалість в діях у ті часи мені до вподоби...

І нарешті, ви вважаєте що Петро привернув Луценка до свого табору по своїй щирій наївності в противагу тому, що і Петра в ті часи Юра умовно таврував як крадія і корупціонера?

Все це безперечно суб*єктивно, але більш підходящої кандидатури на сегодняшній день не бачу.

І усе виття, підняте навкруги Луценка з цього приводу, підтвержує - бояться, суки...
Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #7762
12-05-2016 20:52 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(12-05-2016 17:53)Andrew_S :  
(12-05-2016 17:41)Grave_Digger :  Оцтой
http://tsn.ua/ukrayina/kiyivskiy-sud-vir...47226.html

Если я правильно понял, то это не более, чем игра слов и горячий заголовок, потому что причина отказа в следующем - "оскільки зазначений факт сам по собі не впливає на права заявника і є загальновідомим". Может юристы прокомментируют?

НТВ.ру:

Суд в Киеве после двух лет разбирательств отказался признать факт «агрессии» России против Украины, чего требовал представитель проекта «Открытый суд» Станислав Батрин.

Как говорится на сайте суда, «если генеральная прокуратура не возражала против удовлетворения заявления, то президент в лице своего представителя категорически настоял на отказе в установлении факта вооруженной агрессии». Сам Батрин назвал это решение политическим и намерен его обжаловать.

Следующая медалька от Путина уходит представителю проекта «Открытый суд» Станиславу Батрину.

(12-05-2016 19:07)bobryk :  Міша а може ми не там копали Smile Дружба

Сашо, я не копаю. Я так, пивом помалу барижу.

Я особисто думаю, що задумка Шокопреза була в тому, щоб Бєня зайвий раз прилетів з Лондона на чартері заступника Рошена Сергія Зайцева, та заправився горючкою від дочки російського Газпрому. Джаст бізнес. Зайцеву прибутки, Пеці - відкати, Путін не чіпає петін Ліпецьк.

Як тобі моя версія?

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-05-2016 21:11 Миша Чех.)
Sozercatel Немає
метафізик

Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #7763
12-05-2016 21:01 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Киев отправил в Москву письмо, в котором уведомляется о расторжении всех действующих договоров о братстве, партнерстве и сотрудничестве с Россией. Об этом сообщает ONLINE.UA со ссылкой на Facebook заместителя Киевского городского головы Виталия Кличко, секретаря Киевсовета Владимира Прокопив. "Хоть что-то хорошее за день... Никогда не думал, что когда-то придется подписывать такие письма...", — написал Прокопив. В документе говорится, что решение о разрыве отношений связано с "военной агрессией РФ против Украины, аннексией АР Крым и оккупацией части территории Донецкой и Луганской областей".

http://news.online.ua/742031/konets-sotr...o/?lang=ru
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-05-2016 21:50 Sozercatel.)
Railnolds Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2015
Одесса, Украина
Skoda Fabia Combi III, CUSB 1.4 TDI, МКПП, 2015
Повідомлення: #7764
13-05-2016 03:37 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Как-то не клеится. Суд агрессию не признал, но разорвал отношения в связи с агрессией. Какой-то внутренний саботаж.

В маразмы наверное надо.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-05-2016 03:37 Railnolds.)
CCC Немає
Классик

Приєднався: Jul 2015
Старкон
Fabia, Lancer9, Sens, А7 1.6 (був)
Повідомлення: #7765
13-05-2016 07:04 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

ну во первых "позовов" в суд было много, никто не разобрался что там действительно было у конкретного человека, а сми как всегда. Ну и судьи же разные есть, он принимает решение только на основании правоты, т.е. кто убедит лучше...
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #7766
13-05-2016 07:15 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Зрада зрадна.. цирк)
хлопці, не переймайтесь)
наша коррупція нас береже)

moscovia delenda est
developer Немає
Ребята, давайте жить дружно!

Приєднався: May 2010
Киев Оболонь
Octavia Tour 1.8Ti (была); Toyota Corolla gibryd
Повідомлення: #7767
13-05-2016 11:11 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

(12-05-2016 12:17)developer :  Щодо Луцика, не бачу взагалі ніякого позитиву. Він - полум'яний революціонер тільки на трибуні. А от ділами своїми він похвалитися не може. Ні на посаді міністра МВС, ні на інших державних посадах, які він обіймав і обіймає зараз. Якщо неправий, прошу дати конкретику по його реальних справах. На жаль, така ситуація і з іншими "лідерами нації" - повний непрофесіоналізм, безвідповідальність і пофігізм щодо долі країни і її народу.

Ні, таки помилився - був позитив, ще й який:
За час роботи главою МВС Луценко отримав 35 нагород Mr. Green
Andrew_S Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2011
Киев
A5 FL 1.8 TSI
Повідомлення: #7768
13-05-2016 12:34 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Mr. Green

"You run your mouth and I'll run my business, brother..." Jordan Louis
Sozercatel Немає
метафізик

Мій дім - Всесвіт
Yeti 1.8 МT Мато Вraun
Повідомлення: #7769
13-05-2016 15:02 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

У новоназначенного генерального прокурора Юрия Луценко нет предварительного списка лиц, в отношении которых будут открываться уголовные производства.

Подобное заявление сделал президент Петр Порошенко во время представления Луценко коллективу ГПУ.

«У меня, как и у Юрия Витальевича, нет заранее сформированного посадочного списка», — сказал он. Упал и качаюсь

Big Grin
http://obozrevatel.com/politics/69034-ya...tsenko.htm

«Я хорошо проинформирован о настроениях внутри прокуратуры. Многие этому не аплодируют...Smile

http://www.capital.ua/ru/news/66927-prez...z48Xbr14Jg

ЮркО-о-О, заджігай...!

Новопризначений генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про першочергові кроки на посаді, серед яких - реалізація закону про люстрацію.
Про це він заявив журналістам у кулуарах ВР.

«Одним із перших кроків буде реалізація закону про люстрацію, згідно з яким декілька сотень працівників прокуратури мають бути звільнені із своїх посад. Закон один для всіх і прокуратура має почати це гасло із себе. Звичайно, я проведу нараду з усіма силовиками для координації діяльності оперативних та слідчих підрозділів, бо стан злочинності в Україні є далі, ніж критичний», — сказав Луценко

Новопризначений генпрокурор заявив, що найбільше переживає, щоб уже за декілька місяців розпочалося заочне досудове слідство і заочне судове слідство щодо створеного Януковичем злочинного угруповання, а також щодо тих, хто зрадив Батьківщину в Криму, Донецьку та Луганську.

http://radio24.ua/news/showSingleNews.do?objectId=50605
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-05-2016 19:44 Sozercatel.)
kwon Немає
турбобой

Приєднався: Nov 2005
Борисполь
Octavia Tour 1,8T+chip ATG+ГБО була
Повідомлення: #7770
13-05-2016 22:23 RE: Украина. Шаги к восстановлению и процветанию

Про власть, коротко и доходчиво! Георг !
https://www.facebook.com/putercaput/vide...489776479/

"Все будет хорошо! Главное, чтобы все было нормально", "Я сегодня подниму вопрос по этому вопросу" (мой начальник, военный в отставке)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Украина. Прыжки к восстановлению ...или в бездну.. smile 2 633 414 909 09-02-2022 12:11
Останнє: MaksymS
  Интервью Чичваркина про Украину власть и шаги к востановлению Firestarter 2 2 004 23-10-2017 19:06
Останнє: Dimon325

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 10