Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Переезд в Чехию
Автор Повідомлення
CHUK Немає
Мандрівник

Приєднався: Jul 2008

Fabia Combi New 1.4 => Octavia A5 1.8TSI Elegans+=> BMW 3 E91
Повідомлення: #61
09-08-2013 16:57 RE: Переезд в Чехию

Звичайно, я погоджуюсь з вище висловленими думками, але...
В Берліні досить часто автомобілі проскакують "паровозиком" на червоний (звичайно, якщо попереду немає затору і вони не перекриють собою проїзд). Чому? Тому, що на багатьох перехрестях немає камер. І це при всій законослухняності німців. З цього можна зробити висновок, якщо б не було ЕФЕКТИВНОЇ системи покарань за порушення ПДД, то на дорогах також би виникали ситуації схожі на наші. АЛЕ, їх навчили при ОТРИМАННІ прав, а також поліція, що хамити і порушувати не можна. Можна, якщо маєш великі гроші і можеш собі дозволити персонального водія на пару років.
А наші люди не навчені. А навчити їх буде можна лише НЕВІДВОРОТНИМИ штрафами.
І це можливо... Пам'ятаю перші тижні після зміни розмірів штрафів (2009 рік, якщо не помиляюсь). Всі їздили так культурно, навіть тоновані бехи та мерси на трасах не обганяли через сплошну, бо не знали, що зараз і до чого. Але, як тільки всі "просікли" нові умови 50-100грн., то знову все почалось.
Вихід бачу один, камери на кожному перехресті, які автоматично, без участі людей, відсилають штрафи по адресах і по-барабану хто був за кермом, головне хто власник. Нехай власник розбирається, хто на його автівці порушує ПДД.
Як приклад можу навести поляків, які є досить близькими нам за менталітетом. На "легендарній" Mr. Green дорозі з Краківця до Тарнува є ділянки з реальними камерами та з "обманками". Так ось, поляки вже знають, які є "обманки" і на знаках 50 не гальмують взагалі, а де реальні - 45-50 їдуть.
Шукати всі повідомлення учасника
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #62
09-08-2013 17:42 RE: Переезд в Чехию

To CHUK:

С одной стороны, Вы правы. Должна быть жесткая система штрафов и их неотвратимость. Но с другой стороны, при том уровне ценностей, который сейчас существует у наших людей, это не поможет. Еще раз повторюсь, что в наших странах воспитывается и культивируется принцип превосходства и крутости. Нужно быть круче, "умнее". Поэтому все равно будет круто ездить с нарушениями, платить штрафы, откупаться от ментов, за 50% убирать штрафы из ментовской базы, показывать корочки, звонить знакомым и т.д.
Я уже писал, что в Чехии за пьянку до 0,3 промиле и свыше сумма штрафа одинаковая. Разница в пунктах. Все потому, что в Чехии куча крутых русскоговорящих и у которых бизнес и доходы там, а живут они здесь. И для них штукарь евро для хорошей компании в кабаке - не вопрос. Всего лишь минус один поход в Луи Витон на Парижской. Поэтому и сделали сразу 7 пунктов из 12. Еще 5 за красный, и давай, до-свидания. Пересдача. Но здесь договориться не реально ни с полицейским ни с магистратом. А у нас?

Вот например. Отменили в Украине техосмотр. Хорошо это или плохо? Плохо ведь, потому что на таком дерьме ездят, что волосы дыбом. Ни в одной стране Европы это не придет в голову. Ан нет таки - хорошо. Потому что все техосмотр покупали, даже если машина уже сгнила. И дедуля вместо того, чтобы на последние чинить свой москвич. отдавал последние ментам за техосмотр. Значит хорошо сделали. Вот такая парадоксанльная у нас страна.

Мне кажется, что слишком долго при совке нас пытались делать равными. А теперь спираль пошла раскручиваться в другую сторону. Причем если в Европе люди выделяются умом, то у нам - всем чем могут, только не ним.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-08-2013 17:42 Миша Чех.)
Pavlentiy Немає
Banker
**

Приєднався: Mar 2011
Prague, Czech Republic
Повідомлення: #63
09-08-2013 19:14 RE: Переезд в Чехию

(09-08-2013 17:42)m.dreval :  Мне кажется, что слишком долго при совке нас пытались делать равными. А теперь спираль пошла раскручиваться в другую сторону. Причем если в Европе люди выделяются умом, то у нам - всем чем могут, только не ним.
Чудова стаття про те, як намагаються виділятись люди на теренах колишнього СРСР.
Якщо чесно, то перше, на що я звернув увагу, коли вперше побував в Західній Європі, це те, що там практично немає здоровенних джипів, а навіть навпкаи, безліч маленьких машин, як і пального споживають поменше, і паркувати які легше. Та і ніхто не вважає, що крутість вимірюється розміром автомобіля. Це саме я помічаю і в Чехії. Бувають великі і дорогі автомобілі, але їх значно менше, ніж в Україні, де середня зарплата менша в рази. Якийсь нонсенс... І це при тому, що можна купити на вторинному ринку класний автомобіль майже на шару за українськими мірками. Просто у людей інші пріоритети в житті. Мабуть з цього все і починається.
"Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах." (с)
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #64
09-08-2013 20:32 RE: Переезд в Чехию

(09-08-2013 16:57)CHUK :  А наші люди не навчені. А навчити їх буде можна лише НЕВІДВОРОТНИМИ штрафами...
Тільки пункти, як в Німеччині... навіщо "изобретать велосипед"? доїздився до певної кількості - віддай права - їзди на поїзді... а сів за кермо без прав - чотири роки умовно... і більше не сідає, а на поїзді чух-чух...

(09-08-2013 16:57)CHUK :  Звичайно, я погоджуюсь з вище висловленими думками, але...
В Берліні досить часто автомобілі проскакують "паровозиком" на червоний
В Мюнхені та околицях я такого не помічав...

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-08-2013 20:34 Шкодчук.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #65
09-08-2013 21:28 RE: Переезд в Чехию

(09-08-2013 20:32)Шкодчук :  Тільки пункти, як в Німеччині... навіщо "изобретать велосипед"? доїздився до певної кількості - віддай права - їзди на поїзді... а сів за кермо без прав - чотири роки умовно... і більше не сідає, а на поїзді чух-чух...

Только у нас надо вводить талон предупреждений, где дырки будут ставить компостером. Потому, что у меня лично был знакомый, который "творил чудеса" с компьютерной базой ГАИ. А с другой стороны, сколько возьмет мент, за то, чтобы не снять последний пункт? Джек Пот! Мир

(09-08-2013 20:32)Шкодчук :  В Мюнхені та околицях я такого не помічав...

А в Праге, бля, сплошь и рядом. За...ли! Повбывав бы Они не знают, к чему приводит вседозволенность.
Pavlentiy Немає
Banker
**

Приєднався: Mar 2011
Prague, Czech Republic
Повідомлення: #66
09-08-2013 22:06 RE: Переезд в Чехию

(09-08-2013 21:28)m.dreval :  
А в Праге, бля, сплошь и рядом. За...ли! Повбывав бы Они не знают, к чему приводит вседозволенность.
Підтверджую. Просто сьогодні увечері при переході дороги побачив, як десь 3 машини проїхали на жовте світло, а останній за ними чесав уже на червоне. Причому їхали всі досить нешвидко - кілометрів 30-40 за годину.
Миша Чех Немає
Мегаписака

Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #67
09-08-2013 22:15 RE: Переезд в Чехию

(09-08-2013 22:06)Pavlentiy :  
(09-08-2013 21:28)m.dreval :  
Підтверджую. Просто сьогодні увечері при переході дороги побачив, як десь 3 машини проїхали на жовте світло, а останній за ними чесав уже на червоне. Причому їхали всі досить нешвидко - кілометрів 30-40 за годину.

Повбывав быПовбывав быПовбывав бы
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #68
11-08-2013 08:14 RE: Переезд в Чехию

(09-08-2013 22:06)Pavlentiy :  ... Просто сьогодні увечері при переході дороги побачив, як десь 3 машини проїхали на жовте світло, а останній за ними чесав уже на червоне. Причому їхали всі досить нешвидко - кілометрів 30-40 за годину.
Я удивлен

А поліція як на це дивиться?

згадав анекдот про водіїв в Грузії... "чому на красний їдеш, а назелений стоїш? - А раптом там такий же джигіт їде?..."

Родич з Німеччини гостює, каже, що в Мюнхені "дуже багато поліцейських і вони завжди з'являються "как по закону подлости"... Smile
І не можна їхати тільки на червоний, на всі інші - дозволено, каже блимаючого зеленого немає (а я якось і не звертав уваги).
Проїхав на червоний - 3 пункти (ліміт всього 18 пунктів), 120 чи 150 євро штрафу, і на місяць права забирають.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-08-2013 08:55 Шкодчук.)
CHUK Немає
Мандрівник

Приєднався: Jul 2008

Fabia Combi New 1.4 => Octavia A5 1.8TSI Elegans+=> BMW 3 E91
Повідомлення: #69
12-08-2013 10:40 RE: Переезд в Чехию

(09-08-2013 19:14)Pavlentiy :  Чудова стаття про те, як намагаються виділятись люди на теренах колишнього СРСР.
Класна стаття. Це дійсно так. Моя жінка працює в банку і оформляла кредит на Прадо. Прибігла жінка того "чувака" і зі сльозами на очах просила не погоджувати кредит, бо вони живуть в двохкімнатній квартирі з двома дітьми та батьками. А Прадо купується, бо його друг купив і він не хоче відставати...

Я так бачу, що єдиним виходом зі замкненого кола будуть тільки аутсорсингові послуги Big Grin
Орендувати на рік німецьких дорожніх поліцаїв до нас. І всьо, приїхали хлопці... За три місяці півкраїни без прав, зате все спокійно... Упал и качаюсь

А за надходження в бюджет від штарфів та конфіскованих авто можна не один автобан буде побудувати, але ТІЛЬКИ німецькими будівельними компаніями Упал и качаюсь
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-08-2013 10:42 CHUK.)
driver Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2011
Киев
A5tsi
Повідомлення: #70
12-08-2013 12:12 RE: Переезд в Чехию

(12-08-2013 10:40)CHUK :  
(09-08-2013 19:14)Pavlentiy :  Чудова стаття про те, як намагаються виділятись люди на теренах колишнього СРСР.
Класна стаття. Це дійсно так. Моя жінка працює в банку і оформляла кредит на Прадо. Прибігла жінка того "чувака" і зі сльозами на очах просила не погоджувати кредит, бо вони живуть в двохкімнатній квартирі з двома дітьми та батьками. А Прадо купується, бо його друг купив і він не хоче відставати...

Я так бачу, що єдиним виходом зі замкненого кола будуть тільки аутсорсингові послуги Big Grin
Орендувати на рік німецьких дорожніх поліцаїв до нас. І всьо, приїхали хлопці... За три місяці півкраїни без прав, зате все спокійно... Упал и качаюсь

А за надходження в бюджет від штарфів та конфіскованих авто можна не один автобан буде побудувати, але ТІЛЬКИ німецькими будівельними компаніями Упал и качаюсь

я би ще на президентський аутсорсінг підписався, орендувати одного з європейських президентів, можливо навіть й колишньго. Бо наших ми з європейськими цінностями ще довго не оберемо. Facepalm
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Переезд в Литву yarsumy 2 1 523 17-12-2018 17:02
Останнє: yarsumy
  Поездка в Чехию Rom@ 25 11 791 31-03-2013 10:44
Останнє: andrewg-1
  В Чехию на автомобиле Abram 14 5 333 10-07-2007 22:36
Останнє: Jenya
  Собираюсь машиной на майские в Чехию. smile 39 18 177 28-04-2007 08:43
Останнє: Saloons