Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"
Автор Повідомлення
Rus_sl Немає
Руслан

Приєднався: Mar 2008
Славута
Skoda Roomster 1.6 BTS+ГБО, Славута 1,2+ГБО
Повідомлення: #61
28-01-2011 14:21 RE: Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"

(28-01-2011 14:17)Игорь! :  
(28-01-2011 14:07)Vovan :  Ну, во-первых, ты ведь не в Молдавии живешь?

да но так случилось что язык не понимают, ну не было возможности, учить его-исторически сложилось, что теперь садиться и учить? Все всеравно не выучат а негатив будет-нельзя так с людьми какие бы они не были они же наши граждане. Завтра объявят гос языком русский все будет наоборот - глупость.

Моё субъективное мнение: Вся сложность этого вопроса в том, что Украину "щемили" в составе СССР и сейчас продолжают(точнее сами продолжаем)... Я например ни капли не жалею о том что проживаю в западной части нашей страны и знаю русский язык.

Поддерживаю мнение Vovan Hello!

Краще гір - можуть бути тільки гори!
[Зображення: 998033.jpg]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 28-01-2011 14:24 Rus_sl.)
Шукати всі повідомлення учасника
Vovan Немає
шволоч !!!!!!!

Приєднався: Jan 2008
Киев-В.Дымерка-Киев
Tour 1.9 TDI AGR(нажаль, була)
Повідомлення: #62
28-01-2011 14:32 RE: Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"

Кстати, дома в семье разговариваю на украинском, на работе русский, украинский, английский и перевод с итальянского. По консультационной линии (вся Украина) даю ответы на языке оппонента... Но, держслужбовець обязан.........Hello!

Вже в минулому: Octavia 1.9 TDI (2008г.) AGR/No EGR//VNT17@1.3 Bar/3bar map/Bosio PowerPlus 764 0,232 Nozzles/Chip by RomSLR.
Мечтать даже полезно - потом к этому стремишся!!!
**93-39**
О99-733-О3-8шесть
(Востаннє це повідомлення було змінене: 28-01-2011 14:32 Vovan.)
zarik Немає
Шкодавод

Приєднався: Jan 2006
Кам’янець-Подільський, Житомир
Октавія 1,8Т - продалася. Натомість Скаут 2,0 FSI. Октавія А 8
Повідомлення: #63
28-01-2011 14:32 RE: Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"

(28-01-2011 13:51)twister_mc :  
(28-01-2011 13:14)Karbon :  Я смотрю они там себя уже к России приписали!!! "Дупомова" - этоже КАПЕЦ Shocked. Они там че, обожрались чего-то. Реально с другой планеты!!! Я просто в ШОКЕ!!! АААААААААААААА Я удивлен Воротит. А мы еще что-то говорим о других странах!!! А сами между своими областями общий язык найти не можем!!! Не ожидал от них такого Повбывав бы

Они, они, они...

Вы поймите они тоже люди и если бы вы были на их месте то реагировали бы также

Для большинства из них принадлежность к Украине - трагическое недоразумение. Родились русскими в СССР в "городе русской славы". Всегда были русскими и гордились этим (как любой украинец гордится что он украинец). И тут их заставляют отказаться от этого и поменять свою ментальность, самоидентификацию... свою душу

Как они должны реагировать? Именно так
Почему именно так? А общий уровень культуры? Профессор Преображенский в "Собачьем сердце" говорил о разрухе в головах, как причине всех бед

[Зображення: nomua_BX_8488_AX.png]
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #64
28-01-2011 15:09 RE: Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"

Тут була думка, що "не вчив" та "не розуміє".

1) Теоретично можна припустити, що приїхав і оселився тут, бо інакше – точно викладали і мав би хоч щось знати.

2) Цікаво, чому українці розуміють російську? Польську? Білоруську? А росіяни – ні (мабуть у своїй більшості). Мабуть саме через те, що не "не можуть", а "не хочуть" – кількість однакових слів більше ніж треба, подібних теж не мало бо треба лише приблизно 20...30% щоби зрозуміти загальний сенс.

Взагалі –

3) Треба перестати "клювати" на червону хустину, що якогось молодшого вигнали, чи якогось великого чинушу забрали до СІЗО бо він втратив прихильність чи не поділився – це тільки картинка для новин, а наше життя – це нові кодекси під шумок, ціни на пальне, які викличуть інфляцію, застарілі "лідери" "єдиної" опозиції та кнопкодави з дирижером на фоні невпинного покращення життя вже сьогодні та інші моменти. – На це варто звертати увагу, а не сперечатись з приводу окремого маленького ДАІшника...
Vovan Немає
шволоч !!!!!!!

Приєднався: Jan 2008
Киев-В.Дымерка-Киев
Tour 1.9 TDI AGR(нажаль, була)
Повідомлення: #65
28-01-2011 15:13 RE: Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"

Так в цій темі плавно перейщли від ДАІ-ника до Савестополя та Криму (практично всього російськомовного населення України)Hello!
Але в цілому - згоден, не на "те" звертаємо увагуНедоумение

Вже в минулому: Octavia 1.9 TDI (2008г.) AGR/No EGR//VNT17@1.3 Bar/3bar map/Bosio PowerPlus 764 0,232 Nozzles/Chip by RomSLR.
Мечтать даже полезно - потом к этому стремишся!!!
**93-39**
О99-733-О3-8шесть
Rostiq Немає
Авіатор

Приєднався: Feb 2006
Київ
VW Golf+ 1.6AT
Повідомлення: #66
28-01-2011 15:32 RE: Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"

Пооффтоплю і я - сьогодні по радіо в новинах чув, що в Грузії негласно заборонили в ресторанах, кафе і т.п. виконання пісень російською мовою. Порушникам загрожує штраф - приблизно 280 доларів. Крім того, у Грузії російську мову вивели з обов'язкової шкільної програми (вірніше, перевели на факультатив), замість неї ввели англійську. Саакашвілі обіцяє на ТБ почати показ всіх англомовних фільмів мовою оригіналу разом з грузинськими субтитрами..

Моя думка - хоча Міша і перегинає палку, але, мабуть, без радикальних кроків і у цій сфері не обійдешся. Про економічний і соціальний прорив Грузії казати не буду, не бачив, але багато читав..

На всі 100% згоден з SergM - мене теж завжди дивувало, чому росіяни не можуть розуміти інші слов'янські мови, принаймні українську і білоруську - як найбільш близькі, про інші гілки слов'янських мов стверджувати не буду, т.я. у західних та південних слов'ян мовних відмінностей багато в порівнянні зі східнослов'янськими мовами.
goshka Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2011
луганск
Octavia A5 1.8 TSI 2009 была,Гольф 1.4 TSI DSG
Повідомлення: #67
28-01-2011 17:03 RE: Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"

Хочешь быть госслужащим учи и люби "телячью"мову
Holger Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2006

Octavia A5 1.6 , Tiguan 2TSI
Повідомлення: #68
28-01-2011 17:09 RE: Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"

(28-01-2011 15:09)SergM :  Треба перестати "клювати" на червону хустину, що якогось молодшого вигнали, чи якогось великого чинушу забрали до СІЗО бо він втратив прихильність чи не поділився – це тільки картинка для новин, а наше життя – це нові кодекси під шумок, ціни на пальне, які викличуть інфляцію, застарілі "лідери" "єдиної" опозиції та кнопкодави з дирижером на фоні невпинного покращення життя вже сьогодні та інші моменти. – На це варто звертати увагу, а не сперечатись з приводу окремого маленького ДАІшника...
+100 Вся эта шумиха поднята по поводу языка, чтобы отвлечь внимание о хамства ГАИ. И увольнять надо не только этого швеца, а и прапорщика и майора кобры которые тоже участвовали в данном инциденте.Повбывав бы

80503610300
(Востаннє це повідомлення було змінене: 28-01-2011 17:10 Holger.)
SHNM Немає
На пути к идеалу

Приєднався: Jul 2010
UA
Octavia A5
Повідомлення: #69
28-01-2011 17:20 RE: Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"

(28-01-2011 15:32)Rostiq :  в Грузії негласно заборонили в ресторанах, кафе і т.п. виконання пісень російською мовою.

Это перегиб, вот тут нарушение всех принципов демократии, хартии языков и т.д.

По теме: я все видео не смотрел, но водитель его спросил на украинском можете сказать - ответ я не понимаю язык быков!!! Это нормально??? Да у него мозга 10 грамм в голове, и он еще оправдывается. Он на посту, при исполнении. У него должно быть как в пословице голова в холоде, живот в голоде, ноги в тепле! Он должен быть всегда готов к экстремальным ситуациям, необходимость оказать помощь, быть готовым к провокациям и нестандартным ситуация и уметь находить выход из нее. А он начал на агрессию отвечать агрессией, завелся, ляпнул и теперь за свой ляп понес наказание. ИМХО не самое жесткое
julyy Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2009

Skoda Fabia
Повідомлення: #70
28-01-2011 17:51 RE: Инспектора ГАИ уволили за "телячий язык"

а по -моему, жестко (и правильно !)обошлись, остаться в наше время без работы ;(

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Избитых охранником депутата Ландика милиционеров уволили из ГАИ. Шкодчук 83 19 526 20-01-2012 21:14
Останнє: Joy
  Пробить номер & наклейки "Я паркуюсь как идиот&quot Rider 42 21 409 19-01-2012 00:48
Останнє: Lil
  Харьковского гаишника, обматерившего Могилева, уволили vetalkiev 40 10 727 22-11-2011 12:20
Останнє: Combik
  Лужкова уволили в связи с утратой доверия президента РФ Sergey_Ded. 24 6 988 03-12-2010 13:14
Останнє: vo
  Как инспекторы ГАИ "метят" права. Где ставят &quot Daniil 26 18 910 10-11-2010 07:59
Останнє: Dmitriu
Wink Эталон Инспектора ГАИ osa77 25 7 037 29-06-2010 17:40
Останнє: PerezDR

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 3