Цитата:ВСЕ ЗАКРИВАЮ ПЕРЕПИСКУ З ВАМИ
Ага, бачу-бачу...І тим не менше, далі "підкидаємо на вентилятор".
Уточню:
Цитата:5) Семінари в Англії, Москві - не розуміє до чого Ви.
Малось на увазі: про які саме семінари і у якій географічній точці йшлось, коли Ви писали наступне:
Цитата:люди їздять на семінари взнають щось нове ....
Цитата:клієнту потрібно конкретно !
Так щось я дивлюся на те, що хтось там кудись їздить, та щось робить. Ви банально "тупо зливаєте бабло" (якісь суми відносно невеликими частинами), а в результаті.....коробку "заїздили до ручки" й збираєтесь купувати нову (хоча за 4т. скоріш за все це буде "ребілд", можливо поляЦький).
Цитата:Я їзджу і як Ви бачите по форумах і інші ...
Бачу, бачу. Без питань. Хай йому грець так "їздити"!
Цитата:Дивно що ви вважаєто що міняти масло частково це вірно
Де це й коли я таке сказав? Давайте цитату в такому разі.
Цитата:і у Вас до тепер немає установки для повної заміни масла ???
Не маю такої потреби на сьогоднішній день.
Взагалі то цю процедуру проводять не "установки", а люди.
І якщо підійти "по-хазяйському", як "для себе", то можна зробити повну заміну рідини, використавши 7-8 літрів в об'ємі без установки. А можна "прокачати" через установку 10-15-20.
Для прикладу беремо з останніх машин ту ж Mazda-6 (чогось їх багато їде останнім часом).
Без установки для повної заміни туди піде 7-8 літрів. Нехай буде 8.
Вартість літру ATF = 18 долл.
З установкою я через цю коробку легко "прожену" нехай 10 літрів.
18дол.Х2л. = 36 дол. (різниця).
Якщо прожену літрів 15, то різниця складе 120-125 дол.
А тепер скажіть мені , будь ласка, навіщо я буду "парити" людині зайвих витрат на сто з "копійками" доларів?
"Плюс" установки один: в частині випадків заміна рідини займає менше часу.
А більший розхід рідини має позитив у тому, що можна більші об'єми цієї рідини продавати.
Цитата:Те що Ви задумалися над радіаторами і присадками - свідчить що
Про те, що раз на цей товар є свій покупець, то чому ж не задовольнити потреби цього покупця? Ще й заробивши на цьому додаткові кошти. Це ж не шприц з "ширкою" продавати. Хочуть дорослі дядьки "погратися в машинки", позаливати всякої шняги в радіатори, коробки, мотори - то чому б і ні?
Он був же період, коли в шини "закачували газ" на шиномонтажах. Мабуть років зо два так точно на це "велись".
Так і тут, народ купує "кьЕросІн" в гарних пляшечках (з милозвучними назвами) і щось там намагається "відновити" чи "очистити".
Цитата:Ви Влад з Вашим практичним досвідом могли б багато цікавого написати
На перших сторінках вже було все сказано.
А потім, є категорія людей, яка "слухає, але не чує".
І наостанок відповім на:
Цитата:клієнтам які у Вас обслуговувалися, де їх відгуки ??? - впевнений є і позитивні - а де обєктивні ??
Далеко не всі сидять в Інтернеті й "строчать" опуси на форумах, як от ми з Вами. Тому, думаю, наявність відгуків не зовсім об'єктивний показник. Такі авто, зазвичай, приїхали/відремонтувались/поїхали. Та й намотують свої тисячі кілометрів. Ото й "показник".
А потім, частина замовників взагалі не з'являється в сервісі, оскільки у них є всякого рода "клерки", "заступники", "завгари" та інші.
Взяти хоча б для прикладу таке авто /на фото/(власника я не бачив).