Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.
Автор Повідомлення
Denis Немає
EU member

Приєднався: Jan 2013
Киев
Sharan "15
Повідомлення: #671
28-06-2015 12:04 RE: Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.

Поляки строят баны на втором этаже над селами, а мы, блин, до сих пор объездные на международной дороге двухполосные "реконструируем"/ делаем "текущий ремонт".... джунгли мать-перемать!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Чебишов Немає
Cipollino

Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #672
28-06-2015 16:31 RE: Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.

(28-06-2015 12:04)Denis :  Поляки строят баны на втором этаже над селами, а мы, блин, до сих пор объездные на международной дороге двухполосные "реконструируем"/ делаем "текущий ремонт".... джунгли мать-перемать!

Все правильно! Вони ж стільки коштів кожного року отримують ті дорожники, що могли б вже бани до Місяця побудувати. Все через них проклятих - якби їм стільки не виділяли - наша армія вже російську б в Японське море скидала. Наші лікарі та фармацевти знайшли б засоби проти раку, сніду та еболи. Наші університети були б кращими за всі оксфорди, гарварди та кембріджи. Кінематограф вже б давно і холі і болі вуди перевершив. А Іво Бобул збирав би Уемблі кожного тижня. Все через тих клятих підарасів з дорожніх служб, джунглі мати-перемати.

[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
RuslanRage Немає
диверсант

Приєднався: Oct 2005
Kyiv
TDI
Повідомлення: #673
29-06-2015 11:39 RE: Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.

Костя, я думаю, что Denis имел ввиду государство, а не дорожные службы.

Friends will ask for discount prices.
True friends will pay full price, to support you, your time and your work.

Я не пью алкоголь, мне чувство собственного достоинства не позволяет:
мало чести у желания нахрюкаться и завалиться спать у забора.
К тому же, там все места уже заняты людьми.
(с)Чёртик Липсик
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Denis Немає
EU member

Киев
Sharan "15
Повідомлення: #674
29-06-2015 14:16 RE: Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.

RuslanRage, именно. Подрядчики-то причем, что на трассу М-06 выделено денег, как на проселочную дорогу в Польше?
Скотобаза на ул. Физкультуры жрет средства, как свиньи картоху Повбывав бы
Чебишов Немає
Cipollino

Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #675
29-06-2015 15:43 RE: Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.

Як бачиш, Руслане, я все ж таки був правий...

Мабуть буде новиною, але роботи на Київ - Чоп, Київ - Одеса, Київ - Харків, Київ - Знам'янка виконуються за кредити міжнародних фінансових організацій. І механізм оплати робіт такий, що Укравтодор не бере участі в оплаті.
А того що є в бюджеті не вистачає катастрофічно.
Різні реформатори, які до приходу в Укравтодор знають що робити, чомусь губляться отримуючи над ним контроль. І вже розповідають в своїх інтерв'ю, що кошти від акцизу на паливо не потрапляють чомусь в Укравтодор. І не знають що робити з 800 млн. доларів позики - виділити на реконструкцію конкретних доріг чи розмазати половину по ямкових ремонтах по всій Україні. Навіть опитування проводять у фейсбуці - правда лише серед своїх фейсбучних друзів. Ну нічого, у нас таких реформаторів - кожен день можемо нового ставити. Може і до Denis черга дійде.

Естакади будувати.... Я в проект трубу 4х2,5 м під насипом закладав, щоб люди не по дорозі лазили. Великі "експерти" в експертизі цю трубу вирішили прибрати, бо не має в ній необхідності. Що трубу - сходи, які ми передбачали щоб пішоходи могли з тротуару в одному рівні з проїзною частиною зійти на тротуар біля підошви насипу і ті хотіли прибрати. Керівник експертизи в інтерв'ю журналу заявляє, що їх головна задача - зберегти кошти країні http://ukrbudex.org.ua/index.php?option=...&Itemid=51 . Не безпека руху, не надійність конструкцій і не комфортність умов руху - "економія коштів". Але ж як бережуть - тупо ріжуть на якийсь процент. Не тільки про естакади говорити не варто - навіть про "просёлочную дорогу" в обхід населеного пункту. Ми віднесені ліві повороти ("вуха", "яйця") будуємо через бідність та "економію" на дорогах І категорії

Я не впевнений що ситуація покращиться. Колись найсильніший в Україні проектний інститут вмирає - мої колишні колеги розбігаються. Зарплату не отримують... Залишаються ті - хто лише кнопки давити навчився. "Кнопкодави" а не Інженери.

Можливо дещо емоційно, просто набридло пусте критиканство на кшталт наліпок на автомобілях "Я ненавижу Укравтодор" та інших. Виконали роботи з експлуатаційного утримання, що саме по собі не передбачає будівництво естакад, - знову за рибу гроші....

[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
RuslanRage Немає
диверсант

Приєднався: Oct 2005
Kyiv
TDI
Повідомлення: #676
29-06-2015 15:48 RE: Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.

Недоумение

Friends will ask for discount prices.
True friends will pay full price, to support you, your time and your work.

Я не пью алкоголь, мне чувство собственного достоинства не позволяет:
мало чести у желания нахрюкаться и завалиться спать у забора.
К тому же, там все места уже заняты людьми.
(с)Чёртик Липсик
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Denis Немає
EU member

Киев
Sharan "15
Повідомлення: #677
29-06-2015 15:55 RE: Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.

Господин Чебишов, Вы зря на себя проецируете мои реплики: они совершенно не касаются строителей дорог, а касаются как раз тех, кто, не имея ни малейшего опыта управления дорогами, ими управляет. Я не утверждаю, что я мог бы управлять автодором, я утверждаю, что мы - быдло, которое позволяет с собой обращаться соответствующе. Наши дороги - не только и не столько вопрос чисто финансирования, а вопрос не грамотного подхода. И я как водитель, много путешествующий по ЕС и Украине это вижу и утверждаю.

ну и оффтоп прекращаю за сим
(Востаннє це повідомлення було змінене: 29-06-2015 15:56 Denis.)
Gr_Vetal Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2011
Івано-Франківськ
Skoda Octavia A5 FL. Liftback Elegance Businessline 2.0 TDI-СR 16V DPF EURO-5 DSG-6 2012
Повідомлення: #678
11-07-2015 19:53 RE: Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.

Хто вкурсах траса в Мукачево відкрита? Як взагалі здійснюється пропускний режим транспорту?Hello!

Skoda Simply Clever.
Denis Немає
EU member

Киев
Sharan "15
Повідомлення: #679
11-07-2015 20:21 RE: Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.

Судя по Твиттеру-вопрос уже закрыт, трасса действует. сегодня до Славско со Львова проехал без проблем (если чем-то поможет)
Gr_Vetal Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2011
Івано-Франківськ
Skoda Octavia A5 FL. Liftback Elegance Businessline 2.0 TDI-СR 16V DPF EURO-5 DSG-6 2012
Повідомлення: #680
11-07-2015 20:25 RE: Трасса Чоп-Львов-Ровно-Киев (Е-40,М-06) состояние дороги.

Та я теж хвилин 30 до цих сумних подій проскочив Мукачево, зараз на термальних водах... Просто цікаво як зараз? А Ви коли проїхали?Hello!

Skoda Simply Clever.
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Состояние Варшавской трассы (Е-373,М-07) RuslanRage 362 452 037 12-09-2022 09:08
Останнє: Челенжер
  Состояние дороги и советы по Житомир- --Каменец-Подольский. SOA 8 5 423 23-09-2021 09:12
Останнє: Максимилиан
  Состояние дороги Киев-Одесса 195/65/R15 768 485 171 06-09-2021 09:31
Останнє: SOA
  Киев-Черновцы.Маршрут?Состояние дорог? ЧАП 155 100 538 09-07-2021 06:57
Останнє: egorka
  Из Николаева в Краматорск - состояние дорог Deda 35 15 544 06-05-2021 13:24
Останнє: Andy0048
  Глеваха (Одесская трасса)-Рославичи-Подгорцы-Ходосовка-Соличное шоссе-аэропорт Мавпун 5 2 177 23-03-2021 16:49
Останнє: Мавпун
  днепр-киев-житомир-ровно sania2021 5 2 357 16-03-2021 21:05
Останнє: sania2021
  Состояние дороги Харьков - Днепр. StreetLine 1 2 708 16-11-2020 10:02
Останнє: zikki
Star Кировоград-Умань-Винница-Хмельницкий-Тернополь-Львов Vra4 7 5 068 28-06-2020 17:51
Останнє: Sergeo
  Ровно - Луцк. Как лучше ехать? StreetLine 11 5 858 26-06-2020 20:03
Останнє: StreetLine

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2