Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Купити авто не дуже бу за 15 уе
Автор Повідомлення
fedww Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2012
Ужгород
Ford Fiesta 1.0((100)
Повідомлення: #51
18-02-2013 09:15 Question RE: Купити авто не дуже бу за 15 уе

(17-02-2013 13:51)DoctorAleks :  Машина після ДТП, на власні очі бачив як її складали.
Тому і продати не може навіть за таку ціну.

DoctorAleks, дуже гарно дякую.
Я після того як написав тут, на форумі пост, поцікавився про РС-ки. То для неї справді підозріло мала ціна, а ще й продає її перекуп.

Цитата:Тоже советую обратить внимание на Вектру
Дякую. Гляну.
Зараз зайду на форум опелеводів, щоб тут не задавати непотрібних запитань.
Шукати всі повідомлення учасника
-GORAN- Немає
Писатель

Приєднався: Mar 2007

Повідомлення: #52
18-02-2013 12:40 RE: Купити авто не дуже бу за 15 уе

(18-02-2013 09:15)fedww :  Зараз зайду на форум опелеводів, щоб тут не задавати непотрібних запитань.
нашо далеко ходити? я тут Mr. Green
mation Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2013
Киев (Чайка)
Octavia A7 2.0 TDI и Audi Q3 2.0 TDI
Повідомлення: #53
21-02-2013 10:55 RE: Купити авто не дуже бу за 15 уе

Не смогли ничего найти?
Я тоже в поиске для меня вопрос все еще актуален.
fedww Немає
Рассказчик
**

Ужгород
Ford Fiesta 1.0((100)
Повідомлення: #54
21-02-2013 11:23 RE: Купити авто не дуже бу за 15 уе

(21-02-2013 10:55)mation :  Не смогли ничего найти?

Та я теж в процесі пошуку.
Вже є хороші варіанти(А5 у нас, в Ужгороді і один гольфик 5-й - Франківськ), та один олень (нехороша, гуляща жінка), (собака, мати щенят) не може повернути борг, котрий брав на місяць, а вже рік пройшов. Правду кажуть - хочеш замість товариша мати ворога, то позич йому грошей.
Вже й таз мій заберуть у вівторок. Завдаток залишили, а я як в повітрі. Але вирішив остаточно - октавія, гольф 5. Їздив в опель вектрі (коробка автомат). Після ТАЗа - бомба. Та якась вона занадто велика і масивна. Не сподобався опель.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-02-2013 11:26 fedww.)
mation Немає
Рассказчик
**

Киев (Чайка)
Повідомлення: #55
21-02-2013 11:30 RE: Купити авто не дуже бу за 15 уе

(21-02-2013 11:23)fedww :  
(21-02-2013 10:55)mation :  Не смогли ничего найти?

Та я теж в процесі пошуку.
Вже є хороші варіанти(А5 у нас, в Ужгороді і один гольфик 5-й - Франківськ), та один олень (нехороша, гуляща жінка), (собака, мати щенят) не може повернути борг, котрий брав на місяць, а вже рік пройшов. Правду кажуть - хочеш замість товариша мати ворога, то позич йому грошей.
Вже й таз мій заберуть у вівторок. Завдаток залишили, а я як в повітрі. Але вирішив остаточно - октавія, гольф 5. Їздив в опель вектрі (коробка автомат). Після ТАЗа - бомба. Та якась вона занадто велика і масивна. Не сподобався опель.

А Вы себе тоже дизелек ищете?
fedww Немає
Рассказчик
**

Ужгород
Ford Fiesta 1.0((100)
Повідомлення: #56
21-02-2013 16:37 RE: Купити авто не дуже бу за 15 уе

(21-02-2013 11:30)mation :  А Вы себе тоже дизелек ищете?
Ні. Я бензиновий шукаю. Бу дизель брати - "стрьомно".
Почитайте на форумі про дизелі. Думаю, що хіба якщо Ви багато їздите, то варто брати дизель.
Я в рік накатую 5-10 тисяч.
Mehanik Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2013

Повідомлення: #57
22-02-2013 00:42 RE: Купити авто не дуже бу за 15 уе

(21-01-2013 11:44)fedww :  http://auto.ria.ua/auto_skoda_octavia_10118924.html
Що про цю RS-ку скажете?
Щось підозріло вона дешева як для РС-ки,з малим пробігом?
Дивився її вживу і за 17 продавала її готовий був віддати.

Так а с етого момента поподробней?Hello!

Добрый вечер господа!Курить
Хотел бы немного высказать свое мнение,обьясниться и задать парочку вопросов колективу Шкода клуб.Иван, если допустим человек любит, и есть возможность менять,ездить, на разных ему интересных автомобилях, то он уже перекуп?Spun спасибо за поддержкуRespect,Fedww про какие 5 авто ты говориш?Про трибеку?Она моего друга,попросил разместить ее в инете ,я ее не продаю,а еще что?Ты бы хотел за 15 купить А5 РС, пока ето будет сложно,ну знаеш, если тебе не спешно, то годика через два или три, ты сможеш себе ето позволить!SmileВсем желающим купить авто я отвечал адекватно и не хотел ничем оскорбить,но если ето случилось то попрошу извененияEmbarassed По поводу СТО то готов ехать на любое за вашим пожеланием,в пределах Закарпатской обл.TurboBond ,я не очень силен в познаних про, то какие должны стоять бампера ,и т.д.Автомобиль мне понравился с первого драйва,перед етим ездил на Мазда 6 МПС автомобиль тоже огонь!После первого выезда я не думая его приобрел так как цена была для меня доступная и я не чуть чуть не жалею что ее купил.По поводу того что марафетил,то ничего не марафетил,поменял масла,фильтра,наклеял шилдик РС ,чтоб другим глаза не мозолила,залил 100 Вог и в бой!Так как Рись сцука быстрая,и кстати очень економная,по сравнению предшествинеце мпс ке!Катаю в свое удовольствие так как машинка,как модель супер ни разу не подводила!Когда я ее брал то первым делом проверил движок ,ходовку,салончик в ухоженном состоянии,а про кузов я уже по ходу пользования начал слишать всякие былицы,не былицы и разные истории но,как говориться об етом история умалчивает!Все вокруг знают как бита и кто бил,а мне не говорят!Мол видели ,слишали,и т.д т.п.Не знаю и утверждать не буду,и спорить тоже.Крашенная была ,но вроде не плохо,когда звонил покупатель из далека, то говорил как есть и не скрывал инфу,а когда звонит с города Ужгорода который пешком можна обойти на 30 мин и начинает задавать не понятные вопросы,а я отвечаю мол давайте встретимся посмотрите авто,то сразу мнуться,потому что на руках 15,а РС как никак 16.Wissem на счет того что я не адекват,то есть,люди которым по другому не ответиш.Еще раз прошу прошения у тех людей которых я лично обидел,и хотел бы узнать кого именно?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-02-2013 01:53 Mehanik.)
mation Немає
Рассказчик
**

Киев (Чайка)
Повідомлення: #58
22-02-2013 09:26 RE: Купити авто не дуже бу за 15 уе

(21-02-2013 16:37)fedww :  
(21-02-2013 11:30)mation :  А Вы себе тоже дизелек ищете?
Ні. Я бензиновий шукаю. Бу дизель брати - "стрьомно".
Почитайте на форумі про дизелі. Думаю, що хіба якщо Ви багато їздите, то варто брати дизель.
Я в рік накатую 5-10 тисяч.

Да, планирую накатывать в день около 100 км.
Поэтому и призадумался о дизеле, но хочется не просто автомобиль найти, а хороший.
fedww Немає
Рассказчик
**

Ужгород
Ford Fiesta 1.0((100)
Повідомлення: #59
22-02-2013 09:54 RE: Купити авто не дуже бу за 15 уе

(22-02-2013 00:42)Mehanik :  ...
Що я можу сказати?
'Mehanik', вдалого тобі продажу РС-ки. От комусь повезе.
Це я кажу, бо коли починав дивитись в сторону шкодовок, то не знав багатьох моментів-стільки двигунів. моделей, букв....
Зате тепер знаю, що хорошу РС-ку не продадуть, а ще за такі малі гроші. Крапка.
Цитата:Fedww про какие 5 авто ты говориш?
Ти знаєш всі авто в Закарпатській області?Shocked
Цитата:Ты бы хотел за 15 купить А5 РС, пока ето будет сложно,ну знаеш, если тебе не спешно, то годика через два или три, ты сможеш себе ето позволить!
Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь
Через два - три я собі зможу дозволити авто класом набагато вищим, якщо здоров"я позволить.Чого і всім тут присутнім бажаю.
Цитата:если допустим человек любит, и есть возможность менять,ездить, на разных ему интересных автомобилях
Цитата:я не очень силен в познаних про, то какие должны стоять бампера ,и т.д.
Останні дві цитати щось не дуже в"яжуться до купи. З одного боку така велика зацікавленість і любов до авто, а з іншого ти не знаєш які повинні стояти бампера.Rulez
І ще - один із форумчан писав:
Цитата:Машина після ДТП, на власні очі бачив як її складали.
Тому і продати не може навіть за таку ціну.

Хоча, по великому рахунку мені глибоко пох. Один раз поїхав на авторинок і вирішив, що шукати там нема чого. Набагато цікаві і живі екземпляри продають люди з перших рук. Зараз поки схиляюсь до думки, що краще ще трошки почекати і купити нове авто, або знайти хороше
GAZOK Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008
Одесса
была октаха 2.0,есть Corolla
Повідомлення: #60
22-02-2013 10:18 RE: Купити авто не дуже бу за 15 уе

ТС за гольф, октаху, короллу, с моторами 1,6 ,достаточно надежные , на тоёте мотор лучше , на шкоде багажник, с вашими малыми пробегами нужен ли турбо мотор, судя по написанному и гонять не особо хотите.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 22-02-2013 10:24 GAZOK.)
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Чи реально купити хорошу Ниву за 3000$ Stamaseus 22 6 520 20-01-2017 08:42
Останнє: yuristkonsult
  Хочу купити перше авто Smith Wesson 68 21 510 29-06-2014 10:40
Останнє: turist_ua
  Хочу купити Skoda A5 б/у! Порадьте яка краще? (диз., бен.) Anulam 44 11 820 05-02-2010 12:28
Останнє: Predator_76

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1