Цитата:я МОЖУ позволити собі і дорожче авто, і я МОЖУ обслуговувати таке авто
Зазвичай той, хто може обслуговувати, не експлуатує несправне авто на протязі декількох місяців, а вирішує питання обслуговування чи ремонту.
Це по-перше.
По-друге:
Цитата:а якщо скажете то цифра буде співмірна 4000 $
В конкретно Вашому випадку, коли машину вже "заїздили", то не бачу сенсу витрачати навіть 2т. Продасте потім на брухт або студентам якимось для навчання.
Цитата:АЛЕ ВОЗЬМІТЬ АВТО на - 2-7 днів і зробіть і дайте гарантію!!!
Вельмишановний Klevchuk! У мене немає такої потреби на сьогоднішній день. Навіщо б я зв'язувався з потенційним "головняковим замовником" у той час, коли доводиться відмовляти кожному другому, хто телефонує, аби навіть поставити в чергу? Ми тут собі тихо працюємо, випускаємо авто в "подальше життя", замовники "бороздять і крим і рим", більш-менш пристойно оплачуючи нашу працю....Від добра добра не шукають....
Цитата:А не розказуйте що це буде так то.... а може ще .... і потім ще ....
Так не люблю я дурити людей, тому й малюю кожному найгірш можливу ситуацію. А навіщо одягати рожеві окуляри? Ні, брехати то я умію, але бажання немає...Ну то таке, особисте переконання.
Цитата:люди їздять на семінари взнають щось нове ....
На які саме (бувають різні)? В Москву, Голандію, Німеччину чи Штати?
Цитата:а НЕ ПРОСТО ТУПО МІНЯЮТЬ ГІДРОБЛОКИ
Ну "да-да"! Куди ж нам, "колгоспникам з перепердівки"....
Цитата:Зараз АВТО їзить чудово - потепліє заміню АКП.
Коли їздить чудово, то АКПП не мяняють ні коли потепліє, ні коли "позимніє".
Цитата:На таку тему не хочеться більше писати
Мені теж, але з Вашою поміччю "підкидаю на вентилятор", вже сторінок зо дві. Хіба не помітно?
Цитата:а Ви якщо маєте бажання - то опишіть технічну сторону проблеми
Технічна сторона, так вона вдало викладена в прислів'ї, на зразок:
Цитата:Цесареву - цесарево, Кесареву - кесарево".
(За дослівність не ручаюсь).
Цитата:і технічно що відбувається коли наприклад ставимо радіатор чи щось інше !!!!!
Не знаю, що там відбувається "технічно", але бачу, що можна непогано "впарювати" радіатори для АКПП, бо з'явилось вже дуже багато потенційних покупців. Треба буде подумати щодо цього питання більш предметно.
Цитата:Наприклад про присадки я згідний на 100% що не потрібно і не можна цього робити
А я оце подумую, що присадки можна теж непогано "впарювати" тим, хто хоче "спробувати". А ще треба купити "установку для полной замены масла" для того, аби на повну заміну рідини в трансміссії продавати не 7-8 літрів, а 20. Досить перспективна тема!
Та й, як каже мій знайомий:
Цитата:Промытую чистым маслом изнутри коробку всегда приятнее разбирать, чем тупо сожженную и грязную!