Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Проблема з Автоматом на А5
Автор Повідомлення
Klevchuk Немає
Ученик
*

Приєднався: Nov 2009

Повідомлення: #51
10-03-2010 20:01 Wink Ответ: Проблема з Автоматом на А5

Точно де - я не знаю. Мені пропонували зняти його і відправити в Київ в Хмельницькому в сервісі про який я писав (контакти Олександра також давав вище в темі). Також в Львові - сказали що тільки в Києві. Думаю потрібно дивитися серед цих :
http://www.ukrtrans.biz/akpp_regions.html
Або зконтактуйте з сервісом в Хмельницькому.

Радіатор - додатковий точно допоможе збільшити час експлуатації АКП (моя думка), так як в наших авто система охолодження АКП мяко кажучи "слабенька" то можливо і покращить роботу. Я особисто не ставив - так як ще до кінця не вирішив проблему своєї АКП. І сумніваюся що проблему вирішу радіатором - ним як я і казав можна збільшити ресурс "живої" АКП.
Ставлять професійно в тому ж Хмельницькому - якщо не помиляюся то мені називали 200-300$ з роботою. Думаю такі послуги надають і в Києві.

Знайшов де на "Батьківщині ШКОД" можна купити реставровані АКП - ціна 4000$ ..... Напевно буду замовляти - морози закінчуються LaughingLaughingLaughing
Шукати всі повідомлення учасника
spaider Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2010

Шкода А5 2,0FSI
Повідомлення: #52
10-03-2010 20:22 Ответ: Проблема з Автоматом на А5

но судя что "на холодную " все нормально а на горячую возникают зависания то я думаю должно помочь.
Завтра буду ставить радиатор.
Отпишусь как поставлю
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #53
10-03-2010 20:27 Ответ: Проблема з Автоматом на А5

Відпишіться - ЦІКАВО який буде результат - і зразу опишіть де і за скільки .... УСПІХУ !!!
vladd Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2007
Украина (Киев)
разные
Повідомлення: #54
10-03-2010 22:32 Ответ: Проблема з Автоматом на А5

Цитата:Завтра буду ставить радиатор.
Наш народ непобедим!
Как китайские комсомольцы: сразу создают себе трудности, а потом их преодолевают.
Самое интересное, что вот примерно на пару десятках машин, если не больше, уже поменялись гидроблоки (на новые) и они тем не менее ездят. Причём штук пять-шесть - это машины с киевской регистрацией, которые основное время проводят в "пробках".
Но этот вариант, как я смотрю, не всем подходит. Нашим парням всегда хочется что-то "доработать", усложнить. Потому и пытаются они "потягаться" с конструкторами "Aisin Co" внедрив "мега-радиаторы" для супер-охлаждения своих коробок...
Самое интересное, парни, что ожидает вас в перспективе, это то, что всё равно придёте "к истокам", то бишь к замене гидроблока.....Или замене коробки.
После чего появится новая тема для флудерастов о говёном качестве ивропейских аФФто.

P.S.
Есть такой расчудесный прибор, сканер называется.
Так вот там есть в подменю всякая ерунда, вроде групп измерений.
В этих группах легко находится температура ATF.
Хоть кто-то из вас додумался перед "тюнихом" посмотреть на температуру жидкости в АКПП? И какие показатели вы там увидели, какие цифры (температуры) были???
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #55
10-03-2010 23:48 Ответ: Проблема з Автоматом на А5

Влад - я з ВАМИ не згідний повністю !!! І вже писав - НЕ МОЖУ Я ПОЗВОЛИТИ собі за НЕ МАЛІ ГРОШІ міняти гідроблок і МОЖЛИВО це допоможе - якщо ні то і Ви і інший майстер скаже "ви зрозумійте є ще причини ..... і потрібно ще щось зробити" а за гідроблок і за роботу заплатіть а далі зробимо, це по перше. А ПО ДРУГЕ - міняти гідроблок і за 70-80 т.км - знову його міняти !!! Визнано що дані АКП мають заводські недоліки (ПРО ЦЕ ПИШЕ БЕЗЛІЧ САЙТІВ і ВИ про це думаю знаєте).
Згідний що випробовуємо різні варіанти - щоб получилось дешевше - АЛЕ ЦЕ ТОМУ що дані варіанти ще ніхто не пробував - а якщо пробував то не описав !!!! З радіаторами на таких машинах їздять і все ок - в товариша "ДЖЕТТА" з такою ж коробкою, доставив радіатор.
Я для себе після безліч експерементів вже вирішив - що не експерементую і чекаю на коробку з б/у авто, при умові що вона буде до 300-500$ і з гарантією хоча б на 1 місяць або 5-10 т.км. (такі є у Польщі) - заміню і напевно продам АВТО, або залишу дружині - вона за рік більше 10 т.км не наїзджує. Або куплю з СЛОВАКІЇ реставровану АКП з гарантією на 3 роки або 100 т.км - з виправленими дефектами.
Або любий сервіс який ЗРОБИТЬ з гарантією, за короткий термін і розумні гроші ..... (Я ВЖЕ ПИСАВ). Також завтра ще одні майстри мають глянути - говорять що може бути причина через якісь датчик повітря і вприск топлива - правда сумніваюся але відпишусь.

А ВИ МОЖЕТЕ НАЗВАТИ ВСІМ ТОЧНУ "ЦИФРУ" ЗА РОБОТУ І ЗАПЧАСТІ - і САМЕ ОСНОВНЕ ЗРОБИТИ ШВИДКО І ДАТИ ГАРАНТІЮ (практично і юридично дійсну) ???? І щоб "ЦИФРА" не було співмірна з купівлею АКП у офіційного представника .....

Так що не потрібно про флудерів і т.д .....

Температуру міряли від 30 до 80 працює все ок. а от коли по місту по пробках і 90-130 - все і починається .....
vladd Немає
Рассказчик
**

Украина (Киев)
разные
Повідомлення: #56
11-03-2010 07:51 Ответ: Проблема з Автоматом на А5

Цитата:а от коли по місту по пробках і 90-130 - все і починається .....
Так 80-130 - вони й працюють при такій температурі (нормально).

А в теорію про "дорого-дешево" заганятись бажання немає...
Навіщо тоді купувати машину такого року, якщо "не тянете" її обслуговувати?
Взяли б тоді авто 2002 року, там стоїть коробка "01М", яка вся ремонтується за 2,000 і не має проблем з гідроблоком.

А то виходить, що з одного боку машину нову "хочеЦЦя", а обслуговувати її - "не можеЦЦя", десь так.

Взагалі ж, то у мене позиція по таким питанням ближча до того, аби приймати "технічно правильні рішення", а вже потім дивитися на "бюджет проекту".
Якщо бюджет завеликий (це більше 50/60% вартості нового агрегату), то в такому разі доцільніше розглядати якісь інші варіанти (може б/у).

Але, коли до мене приїжає людина на MAXIMA з двигуном 3.0L або R-Rover з 4,4 (чи більшим) і після спілкування починає казати щось на зразок:
Цитата:Ой, а я думал, что мне хватит 300-400 гривен!
.......то звЫняйте....
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #57
11-03-2010 08:28 Ответ: Проблема з Автоматом на А5

Влад - Ви всетаки відхиляєтесь від теми - я МОЖУ позволити собі і дорожче авто, і я МОЖУ обслуговувати таке авто - ЙДЕТЬСЯ ПРО ТЕ ЩО Я НЕ ЗБИРАЮСЯ ПЛАТИТИ "ДУРНІ" ГРОШІ !!! Дайте чітку відповідь що причина ТОЧНО в тому і ВЕСЬ ремонт бде коштувати СТІЛЬКИ ТО, і ГАРАНТІЯ стільки - то !!!! Ви так ніколи не скажете, а якщо скажете то цифра буде співмірна 4000 $ а то і більша і тоді получається краще купити АКП в офіційного представника в СЛОВАКІЇ з гарантією (я писав) або дешеву б/у і кататися. Також я писав - що можете взагалі не писати і не казати людині в чому причина (це Ваші знання і Ви цим заробляєте) - АЛЕ ВОЗЬМІТЬ АВТО на - 2-7 днів і зробіть і дайте гарантію!!! А не розказуйте що це буде так то.... а може ще .... і потім ще .... а гарантію - ну Ви розумієте .... і в результаті я витрачу велику ДУРНУ суму а АКП не робоча. Я не хочу ВАС образити але так говорять на 95% СТО - тільки в Хмельницькому мені сказали точну ЦИФРУ і ЧАС на роботу і давали гарантію !!! І тепер коли я зателефонував - то люди проговорюють що і як .... люди їздять на семінари взнають щось нове .... а НЕ ПРОСТО ТУПО МІНЯЮТЬ ГІДРОБЛОКИ - ЯКІ В ЛЮБОМУ ВИПАДКУ НЕ ВІДЇЗДЯТЬ БІЛЬШЕ 70-80 Т.км. Мені цифра не підійшла і вирішив купити б/у або з Словакії . Зараз АВТО їзить чудово - потепліє заміню АКП.
На таку тему не хочеться більше писати - а Ви якщо маєте бажання - то опишіть технічну сторону проблеми, і технічно що відбувається коли наприклад ставимо радіатор чи щось інше !!!!!
Наприклад про присадки я згідний на 100% що не потрібно і не можна цього робити, але я перевірив а до цього не знав і ніхто не описав чому саме - всі просто казали можна або ні !!!!
vladd Немає
Рассказчик
**

Украина (Киев)
разные
Повідомлення: #58
11-03-2010 17:49 Ответ: Проблема з Автоматом на А5

Цитата:я МОЖУ позволити собі і дорожче авто, і я МОЖУ обслуговувати таке авто
Зазвичай той, хто може обслуговувати, не експлуатує несправне авто на протязі декількох місяців, а вирішує питання обслуговування чи ремонту.
Це по-перше.

По-друге:
Цитата:а якщо скажете то цифра буде співмірна 4000 $
В конкретно Вашому випадку, коли машину вже "заїздили", то не бачу сенсу витрачати навіть 2т. Продасте потім на брухт або студентам якимось для навчання.

Цитата:АЛЕ ВОЗЬМІТЬ АВТО на - 2-7 днів і зробіть і дайте гарантію!!!
Вельмишановний Klevchuk! У мене немає такої потреби на сьогоднішній день. Навіщо б я зв'язувався з потенційним "головняковим замовником" у той час, коли доводиться відмовляти кожному другому, хто телефонує, аби навіть поставити в чергу? Ми тут собі тихо працюємо, випускаємо авто в "подальше життя", замовники "бороздять і крим і рим", більш-менш пристойно оплачуючи нашу працю....Від добра добра не шукають....

Цитата:А не розказуйте що це буде так то.... а може ще .... і потім ще ....
Так не люблю я дурити людей, тому й малюю кожному найгірш можливу ситуацію. А навіщо одягати рожеві окуляри? Ні, брехати то я умію, але бажання немає...Ну то таке, особисте переконання.

Цитата:люди їздять на семінари взнають щось нове ....
На які саме (бувають різні)? В Москву, Голандію, Німеччину чи Штати?

Цитата:а НЕ ПРОСТО ТУПО МІНЯЮТЬ ГІДРОБЛОКИ
Ну "да-да"! Куди ж нам, "колгоспникам з перепердівки"....

Цитата:Зараз АВТО їзить чудово - потепліє заміню АКП.
Коли їздить чудово, то АКПП не мяняють ні коли потепліє, ні коли "позимніє".

Цитата:На таку тему не хочеться більше писати
Мені теж, але з Вашою поміччю "підкидаю на вентилятор", вже сторінок зо дві. Хіба не помітно?

Цитата:а Ви якщо маєте бажання - то опишіть технічну сторону проблеми
Технічна сторона, так вона вдало викладена в прислів'ї, на зразок:
Цитата:Цесареву - цесарево, Кесареву - кесарево".
(За дослівність не ручаюсь).

Цитата:і технічно що відбувається коли наприклад ставимо радіатор чи щось інше !!!!!
Не знаю, що там відбувається "технічно", але бачу, що можна непогано "впарювати" радіатори для АКПП, бо з'явилось вже дуже багато потенційних покупців. Треба буде подумати щодо цього питання більш предметно.

Цитата:Наприклад про присадки я згідний на 100% що не потрібно і не можна цього робити
А я оце подумую, що присадки можна теж непогано "впарювати" тим, хто хоче "спробувати". А ще треба купити "установку для полной замены масла" для того, аби на повну заміну рідини в трансміссії продавати не 7-8 літрів, а 20. Досить перспективна тема!
Та й, як каже мій знайомий:
Цитата:Промытую чистым маслом изнутри коробку всегда приятнее разбирать, чем тупо сожженную и грязную!
angar_19 Немає
Писатель

Приєднався: May 2009

Passat B5, ADR, DHZ. Был.
Повідомлення: #59
11-03-2010 17:55 Ответ: Проблема з Автоматом на А5

Vladd, красава. Молодец Respect
Klevchuk Немає
Ученик
*

Повідомлення: #60
11-03-2010 22:13 Ответ: Проблема з Автоматом на А5

Влад - Ви далі пишете все ... - і нічого конкретного.

1) Зазвичай - дехто має ще і службове авто і авто дружини і мало часу .....
2) До Вас я також не прошуся на СТО ... а Ви вибираєте клієнта - "хороший" принцип - далеко підете.
3) Про те що у Вас "багато клієнтів" говорять і інші люди з Вашого міста, а ОТ СУДИТИ ПРО СВОЮ РОБОТУ - не Вам пасує а клієнтам які у Вас обслуговувалися, де їх відгуки ??? - впевнений є і позитивні - а де обєктивні ??
4) Йдеться не про "рожеві окуляри" - а про достовірну оцінку ситуації !!! а не можливі найгірші варіанти - не потрібно клієнту найгірше - клієнту потрібно конкретно !
5) Семінари в Англії, Москві - не розуміє до чого Ви.
6) Я Вас не називав "колгоспниками з перепердівки" ... ВИ САМІ.
7) Я їзджу і як Ви бачите по форумах і інші ...
Cool Те що Ви задумалися над радіаторами і присадками - свідчить що не так у Вас багато роботи і про Ваше відношення до клієнта ...
9) Дивно що ви вважаєто що міняти масло частково це вірно і у Вас до тепер немає установки для повної заміни масла ??? Можливо Ви у двигуні також частково масло міняєте ?

ВСЕ ЗАКРИВАЮ ПЕРЕПИСКУ З ВАМИ - вона більше стала схожа на наші сперечання про Вас і мої можливості.
Я думаю даний сайт створений для того щоб люди ділилися досвідом і допомагали один одному - і я відкрив тему - для того щоб дізнатися більше технічних нюансів і почути різні варіанти від людей - ТОМУ ПРОШУ ПИСАТИ В КОГО БУЛИ СХОЖІ ПРОБЛЕМИ і ХТО ЯК ЇХ ВИРІШУВАВ - успішно чи ні ....
Ви Влад з Вашим практичним досвідом могли б багато цікавого написати, я думаю - а не сперечатися.
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Стеклоподьемник не работает автоматом вниз??? AlexeyV 5 2 238 24-11-2010 22:11
Останнє: Jorik007

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 5