Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Допобачення
Автор Повідомлення
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #51
08-10-2009 21:44  

StE@LtH :
andyvit :...
мені не потрібна революція. але якщо людина самостійно, за власної ініціативи йде через особисту образу, то треба рухатися далі і знаходити вихід із становища. якщо Стелз більше не хоче займатися нашою гілкою, то його ніхто і не заставить. не хочу - гірше ніж не можу.
емоційні випади з боку адміністратора не додають йому авторитету. йти на поводу провокацій, я вважаю, не зовсім правильно...

Сорі що тут зявився. Я дуже добре розумію до чого ти клониш. Ти ж вже у руля Львівської гілки Донецького Шкода Клубу.

Раджу перечитати перший мій пост. Я писав що Львівська гілка мене не побачить (це пост це виключення). В мене в клубі є море справжніх друзів як у Львові так і не тільки і через неможливість робити те, що мені дуже подобалось і те що любив, у Львові я не просто, як раніше, не лізу в організаційні питання, а і взагалі не буду тут нічого писати і робити бо останній місяць мені довів що любі мої слова можна перекрутити в негативну сторону як би я не старався толерантно себе поводити у клубі.

Та і повірте Адміністрацію не так легко поміняти (якщо Вас це всіх цікавить). Якщо пригадаєте ... мабуть не багато з Вас хто пригадає ... після переведення попереднього адміна в Старейшини гілка була три місяці без адміна і модера. Через три місяці мене зробили модером і ще майже через пів року адміном.

І ще велике прохання до волейбольної команди. Прийміть командне рішення на рахунок своєї назви. Якщо ви вирішите її не міняти, то я ініціюю зміну назви клубної команди квесту. Для мене це не проблема, хоча не дуже б хотілось міняти назву команди з такою історією, здобутками та авторитетом.

я абсолютно не претендую на твоє місце. а в донецькому форумі, вже забув коли був. активність там нуль цілих, і ,вибач, хрен десятих... а взагалі-то мені вистарчає роботи і без шкода-форуму. я модерую кілька інших форумів (правда від авто-тематики та і від України вони далекі) і маю трохи досвіду знаходеження виходу з конфліктних ситуацій.

а вів я до того, що тобі не варто було піддаватися на провокації і вступати в конфлікти. не можна давати верх емоціям. якщо на форумі, хтось хамить, чи починає ставити амбіції - то став їх на місце як адмін, а не хлопай дверями, бо хтось тебе образив. ображати будуть завжди! робота з масою людей складна, і дууууже часто масе стає неконтрольованою. кожен тягне ковдру на свою сторону. хтось хоче пропіарити свою фірму, хтось пропіарити себе, а хтось просто пофлудити. тому, якщо тобі доручили бути представником адміністрації - наберися сили та терпіння і виконуй свої повноваження, а не перетворюй це все на дитячий садочок. для того ти і адмін, щоб контролювати і присікати всі відхилення від норми. Ігор подав дуже правильний приклад і дав лаконічну пораду, він зреагував так, як би мав зреагувати ти..
надіюся - це поставить всі крапки над "і".

Two tears in the bucket?
Fuck it!
Шукати всі повідомлення учасника
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #52
08-10-2009 23:00  

antik :
Igor_Lviv :Антон що каже?
да вот в том то и дело, что ничего Недоумение
Давай, наприклад, якщо людям це потрібно на 15.10.2009р. о 19:30? Я окрему тему зараз створю з голосуванням.
Дуже надіюсь, Антон (Стелс), що ти прийдеш і скажеш нам (ну мені точно поясниш) що відбулось!

[Зображення: 09013048.jpg]
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #53
09-10-2009 00:34  

Igor_Lviv :Я окрему тему зараз створю з голосуванням.
Створив:
http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...?tid=21836

[Зображення: 09013048.jpg]
vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #54
09-10-2009 07:29  

Цитата:більше Львівська гілка мене не побачить
Це щось типу тримайте мене двоє, бо один не втримає. Для чого заганяти самого себе в незручне становище?

Бензин ваш - идеи наши.
genikk Немає
ʞʞıuǝƃ

Приєднався: Jul 2008
Lwów
9˙⇂ ɐıgɐɟ ɐpoʞs
Повідомлення: #55
09-10-2009 09:29  

без обид, вспомнился анекдот

"Англичанин уходит не попрощавшись, а еврей прощается, но не уходит" (с)
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #56
09-10-2009 09:45  

@ vladdash
та про то і мова...

@ genikk
"улибнуло"

Two tears in the bucket?
Fuck it!