Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Логотип з нержавійки
Автор Повідомлення
waleks Немає
Писатель

Приєднався: May 2008
Киев
1Z3, BVZ, KVY, 4K4K, Elegance +
Повідомлення: #51
12-02-2009 14:25  

Timur :...имеем полное право быть ознакомлены с тем что делается...
Так ведь обсуждение то ведется внутри Клуба, на его форуме, а не где-то на стороне...
Так же есть модераторы ветки, которые в свою очередь знают что тут происходит и являются как-бы связывающим звеном между нами и Вами (Администрацией).
А похабщиной мы не занимаемся, это не про нас...
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Timur Далеко
Admin

Приєднався: Jul 2005
Made in Ukraine
Tesla model s 90D
Повідомлення: #52
12-02-2009 14:40  

да не всегда модераторы могут усмотреть, рассказать. Я и сейчас не понимаю какой он будет.
Давайте не засорять ветку, как определитесь скиньте кому то макет (желательно не мне, я то есть на форуме, то меня сутки нет), мы посмотрим в админской ветке вот и все, а то зафлудили уже.
Эта ветка о шильдах.
Глеб, о поводу смены поставщика- никто не обращался ко мне с предложением.

[Зображення: test1.jpg] ForCars - продажа и установка дополнительного оборудования, диагностика, кодирование стандартных и не стандартных ф-ий, обновление ПО и многое другое для VAG Group. Sedox Performance чип-тюнинг любого транспорта, тел. 0677722222, 0974122222
waleks Немає
Писатель

Киев
Повідомлення: #53
12-02-2009 14:51  

Не понимаю, как модераторы могут не заметить тему, которая постоянно вверху ветки...
А логотип будет иметь размеры где-то 15х7см и будет иметь такой вид:
http://content.foto.mail.ru/mail/skodnik5510/2/i-9.jpg
Если есть какие-то замечания, то мы ж не против...
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #54
12-02-2009 16:17  

Привіт всім.
Підходемо до завершення етапу набору груп бажаючих робити шильдікі.
Буду вдячний якщо мені в пріват скинуть список.

Нік , варіант шильдіка , кількість.
Разом:

Після отримання інформації від усіх гілок списки розміщу у львівській гілці. Підрахуємо загальну кількість і вартість. домовимося про передачу грошей і відправку назад готової продукції.

+ бажано робити це організовано
1 людина хай постить мені щоб неприйшлося збирати кучу месегів.

П.С. тел +38 063 239 59 29 якщо що звоніть

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
waleks Немає
Писатель

Киев
Повідомлення: #55
12-02-2009 16:41  

Roha, можливо ви спочатку вирішите питання із Адміністрацією, на рахунок дозволу використання логотипу...
Потім бажано щоб десь було видно, які взагалі варіанти можливі, щоб можна було написати кількість, бо кожен уявляє щось своє...
Дякую!
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #56
12-02-2009 16:48  

я щось постанув месагу нечитавши що там зверху (так як це підсумково було)

зараз перечитав.

Після отримання остаточних макетів вивісимо на форумі і скинимо лінк адміністрації для того щоб подивилися.
Хмм , щось неподумав що можуть бути якісь нюанси.
Надіюся все будет в "шИкаладе".

П.С. похабище небудет. врятли ктото себе захочет прицепить.
все будет акуратно и красиво

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #57
12-02-2009 17:11  

@ Timur

давайте посатвимо всі крапки на "і".
якщо це суперечить "якимось" правилам і логотпи клубу є прватною власністю, то чому тоді ініціатива про розробку шильдіків не йде від адміністрації? а з другого боку, сама назва Skoda зараз належить VolksWagen Group відповідно і лого, як клубу, так і бренду. також в твому пості бачу лого спортивоної лінійки шокда V-RS. це також можна трактувати, як використання приватної власності VolksWagen Group. Laughing

а зараз, якщо можна, то підсумую. ми взялися за організацію виготовлення цих шильдіків тільки для одноклубників а не для якогось комерційного інтересу. продавати, чи заробляти на них ніхто не планує. ну і на оснаток можу сказати, якщо є притензії, то можемо і не робити їх взагалі. лого львівської гілки зможе намалювати любий менш-більш толковий дизайнер. купити кусок нерж сталі можна і по оголошенню в газеті (не буде потреби бати цілий лист і переплачувати), і зробити собі один логотип довільного розміру і контенту. розробка буде власною. дизайн унікальним. авторстово можна запетентувати. тільки не думаю, що решті одноклубників це сподобається.
Шукати всі повідомлення учасника
AlexYan Немає
правдивый злодей

Приєднався: Sep 2007
Киев
1,8Tour 4x4 Combi, MPW4CrocodileDandy
Повідомлення: #58
12-02-2009 18:56  

Перечитал, и так и ниасилил: можно заказывать или нет, такие шильдики!? Курить

[Зображення: af927130943a.gif] [Зображення: 06647ac02049.gif]
Gleb Немає
СтанкоНаладчик

Приєднався: May 2007
Київ
TLC95 Prado,ГАЗ69 та купа службових
Skype IDglesha_trumpf
Повідомлення: #59
12-02-2009 20:47  

Timur :
Gleb :ЗЫ: полный снос моей подобной идеи в ветке о тюнинге, считаю малодушием
У меня нет лишних 20 минут чистить 90% сообщений из той темы.
вот и удалил, не обязан тратить свое время.
Это-то и есть малодушие.
Мы порой тратим года жизни впустую и не считаем это зазорным. Моё рабочее время не связано с клубом, но если просят - помогу и ночью. Думаю, что и ты тоже (рассылка например :respectSmile
Форум увидел - кто автор идеи.
Курить Нестыковочка: первый шильдик со своим ником, который я создал, видел и ты Тимур и ребята на встречах и админы Киева, аж с декабря. И о разработке его есть мой пост в ветке "Клуб". Оценили и никто не осудил. А вот теперь, когда наш логотип засветился по стране и многие захотели себе подобное, будучи или став членом клуба - стоять, предьяви права и техпаспорт.
Без обид, вижу волнение и не вижу конструктивной идеи. Ведь теперь и ежу понятно, что даже при запрете, если он будет, то:
а) это будет очень условно, т.к никто не заставит другого снять один шильдик и заменить его другим умножив бюджет покупки на курс доллара;
б) идея подняла волну и подхвачена. И ясно, что многим она по душе. И надо постараться, чтобы о ней забыли. Идею (ещё одну) о смене поставщика, я подал.
в) многие и так уже поняли очевидную суть противоречия;
г) я по прежнему не откажу в просьбе любому одноклубнику разработать макет и создать что-либо необычное из листа металла, раз я это умею делать. Клуб ведь создан для общения и взаимопомощи, не так ли. Это моя позиция и на неё я готов, пока что, тратить своё время. Честь!
Да и без голосовалки идея уже принята, даже некоторыми админами.
Клуб должен развиваться, безусловно. Но результат запретов того, что запретить не возможно в принципе, можно увидеть каждый вечер в новостях о правительстве. Оцтой Тикаю
Мы уклонились от темы.
Я вижу приемлимый выход из ситуёвины, но, так как я не рулевой, слово предоставлю администрации.
То КЛУБ: ребята, если вам идея нравится, то не вижу причин для отропи. Правилам клуба идея не противоречит. А на клубное развитие мы делаем взносы и без шильдиков, так или иначе.
С уважением ко всем, Глеб. Честь!

А ты водил ТАКУЮ Шкоду?
ЧС8 SKODA 81E2. 10000 Л.С, 180км/ч, 0-100км/ч за 15 сек. ABS, ESP, MaxiDot и 12 турбин.
О50 917О755 Глеб
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #60
12-02-2009 20:59  

AlexYan :Перечитал, и так и ниасилил: можно заказывать или нет, такие шильдики!?

я так думаю, що їх би пасувало замовити і зробити. але як бачите, президент клубу чомусь має притензії. не думав, що громадська робота в середині клубу може бути не сприйнятою керівниками. в мому уявленні така робота мала б тілки заоходчуватисяч почеакємо на відповідь.

якщо ж діло дійде до реалізації, а я надіюся, що воно таки дійде, то слідкуй за розвитком подій в львівській гілці.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1