Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2008

Повідомлення: #51
10-01-2009 09:25  

StE@LtH :Кому цікаво справою мого перевищення швидкості, зафіксоваю "феном" будуть займатися хлопці з якими ми грали в квест - вони юристи. Буду тримати в курсі. Вони одразу попередили що з них ніяких відшкодувань стягнути не вийде а від штрафу відмазатись цілком реально.

Мені цікаво!
Вчора я офігів від наглості мусорів.

Їду по нас пукті де знак 40. Завжди знаю що там сидять гади. Так їду допустимих "безштрафних" 57-58.

Зупиняє сволота. Поазує ВІЗІР, а там 61км Я удивлен
Я зробив глупість що відразу права віддав. Бо на тому візірі крім моїх фар і фар машини яка їхала ззаду НІЧОГО не видно. І то невідомо чи то взагалі мої фари. То просто пісєц.

Ну я трохи розпсіхувався, сказав нічого підписувати не буду і тому накосячив багато. Сказали шо вже не тре нічо підписувати, чекай пошту.

От коли прийде фото тоді я думаю теж захочу звернутись до ваших юристів, даш контакти якщо щось? Wink

Бо то вже дійсно НАГЛІСТЬ повна. Я не проти платити штраф коли дійсно порушую на більше "дозволених" 20км, а не так коли розводять на рівному місці. Уроди грьобані.
Шукати всі повідомлення учасника
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2008

Повідомлення: #52
10-01-2009 09:29  

antik :мда.... вот читаю и удивляюсь... особенно двум последним постам
это выходит так: "народ, забейте на правила, нарушайте, потом "папускайте" ментов и в результате они каким то чудом станут "идеальными" и на дороге будет порядок"... ну че за бред????
Ой да ладно, вчора коли їздили на обід скільки разів правила порушив? Мир
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #53
10-01-2009 09:31  

pikach00 :
это выходит так: "народ, забейте на правила, нарушайте, потом "папускайте" ментов и в результате они каким то чудом станут "идеальными" и на дороге будет порядок"... ну че за бред????
Ой да ладно, вчора коли їздили на обід скільки разів правила порушив? Мир

Больше тебя на обед не возьму Упал и качаюсь

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
VolodymyrS Немає
Писатель

Приєднався: May 2008
Івано-Франківськ
VW Passat B7 2.0tdi-dsg
Повідомлення: #54
10-01-2009 10:34  

[quote="antik"]мда.... вот читаю и удивляюсь... особенно двум последним постам
это выходит так: "народ, забейте на правила, нарушайте, потом "папускайте" ментов и в результате они каким то чудом станут "идеальными" и на дороге будет порядок"... ну че за бред????[/quot
Я маю на увазі не попускати коли ти порушив, а тоді коли порушення спірне, а він тобі хоче розказати, що ти порушив.....

[Зображення: 5_1_1_11012008_3.gif]
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #55
10-01-2009 19:43  

Антон, ти не уважно, мабуть, читав. Або я свою думку погано виклав. Ніхто не заперечує, що Стелс правила порушив. Навіть він сам. Ніхто не заперечує, що за це треба платити. По крайній мірі, я згоден віддати гроші.
Питання в тому, що ми відносимось свідомо чи ні, до ДАІшників так, як вони до нас... точніше, ми всеодно краще, ніж вони до нас в десяток раз.
І повір, наше відношення до них, це їх же самих робота. Якщо вони до нас по псячому, у нас - аналогічна підсвідома реакція на них. Не можу зараз лінк знайти, на Мітсу, здається, хтось розказував.
Траса, село, пішохідний перехід. Машини блимають - ДАІ. Всі в курсі, всі - 60. І перед самими машинами, коли загальмувати вже не рально на перехід виходить людина, яка до того стояла збоку і вивчала небо. Зрозуміло, що машина проскакує, навіть не заважаючи пішоходу. Тим не менше - маєш і фото, маєш і порушення. Потім ДАІшники діляться з тим "пішоходом", який, швидше за все також ДАІшник, але в цивільному.
Що, будемо і далі з такими собаками справедливими?
Особисто я - ні! Їх треба пробувати трішки опускати на землю. Повторюсь, всіма, можливими методами. Перебільшено, але - на війні, як на війні! Врахуй, також, що війну цю почали не водії!
Ні, ну якщо хтось живе за християнськими звичаями і після правої щоки підставляє ліву - це право кожного! Особисто я, якщо мені завдали удару нижче пояса, намагаюсь на нього відповісти. В т.ч., припускаю, що також нижче пояса.
Ось ще раз логіка і мотив Антона, мої, VolodymyrS, andyvit та інших.

Млін, ну невже ти не розумієш про що я? Київська траса. Т.з. село Михайлівка, здається. 100 метрів "села", жодної хати на горизонті... (звідки там село?), одна АЗС. І от там на АЗС святе місце їхнє.
Район Бурштина. Ніби, населений пункт. Справа - суцільний паркан якогось заводу, зліва - поле. Також ДАІ з фарою.
Скажіть, будь ласка, ради чого вони там стоять? Ради безпеки дорожнього руху? Чи з інших причин?
Ти вважаєш це правильним? Про чисельні "40" в місті і за містом (кілька постів тому писав) я думки нічиєї також не почув.

[Зображення: 09013048.jpg]
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #56
12-01-2009 10:54  

Igor_Lviv :Про чисельні "40" в місті і за містом (кілька постів тому писав) я думки нічиєї також не почув.

Ну як нічиєї. Я ж питав, чи хтось знає, як такі знаки можна оскаржувати?
І, взагалі, хто і як встановлює ці знаки?
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #57
12-01-2009 11:25  

uranium :Ну як нічиєї. Я ж питав, чи хтось знає, як такі знаки можна оскаржувати?
Мені цікаво почути думку прихильників "Порушив - плати".

vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #58
12-01-2009 11:48  

А яка тут може бути думка? Порушив - плати. Тільки не взятку ментові, а через протокол в касу. Ми всі привикли шукати "свою правду", в тому й вся біда. Я люблю подорожувати, так ніде в Європі немає такого бардаку на дорозі як в нас. По любому незнайомому місті за кордрном легше їхати ніж в нас по Львові. Тому, що навіть якщо ти на головній без світлофора, поки не подивишся в очі водієві, який на другорядній, ти на можеш бути впевнений, що він тебе пропустить. А якщо вже зловили - то "менти- під...си". Менти, звичайно, "під...си", али якщо ми перестанемо порушувати, то вони стануть просто "ментами". Це в ідеалі, звичайно, але все ж таки... За п"янство за кермом та перевищення швидкості в населених пунктах треба карати позбавленням прав а не штрафами. Така моя думка...

Бензин ваш - идеи наши.
Antares Немає
Привид Львівської гілки

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #59
12-01-2009 12:08  

Igor_Lviv :
uranium :Ну як нічиєї. Я ж питав, чи хтось знає, як такі знаки можна оскаржувати?
Мені цікаво почути думку прихильників "Порушив - плати".
Ігор а що ти хочеш почути? окрім "порушив - плати!!!"
Звичайно якщо ти нічого не порушував то треба боротись за свої права! Також я за те щоб вчити "НАШИХ ШАНОВНИХ" працівників держ установ (а це не тільки ДАІ) дотримуватись букви закону на рівні з простими смертними (у випадку з паркуванням фотографувати і відправляти до них рекомендованим листом або в інші інстанції наприклад в прокуратуру), але якщо ПОРУШИВ то ПЛАТИ!
p.s.: на разі ви (нікого конкретно не маю на увазі) нічим від них не відрізняєтесь також порушуєте і оскільки маєте можливість уникнути покарання то уникаєте його!!!. Оцтой
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #60
12-01-2009 12:22  

vladdash :А яка тут може бути думка? Порушив - плати.
Дуже гарна теорія, дуже все правильно написано. Думаю, всі зі всім згідні.
АЛЕ ПИТАВ Я НЕ ПРО ЦЕ!!! Повідомлення з запитанням читав?
Цитата:Млін, ну невже ти не розумієш про що я? Київська траса. Т.з. село Михайлівка, здається. 100 метрів "села", жодної хати на горизонті... (звідки там село?), одна АЗС. І от там на АЗС святе місце їхнє.
Район Бурштина. Ніби, населений пункт. Справа - суцільний паркан якогось заводу, зліва - поле. Також ДАІ з фарою.
Скажіть, будь ласка, ради чого вони там стоять? Ради безпеки дорожнього руху? Чи з інших причин?
Ти вважаєш це правильним? Про чисельні "40" в місті і за містом (кілька постів тому писав) я думки нічиєї також не почув.
Хочеш про цивілізований Захід, давай про нього питання задам.
Там також серед чистого поля знаки "40" ставлять і з фарою обов'язково саме там стоять?
Там також є населені пункти на автомагістралях без самих населених пунктів?
Там також поліція в кущі і під'їзди ховається?
Там також, коли на дорозі, по якій десятки років був рух в одну сторону, міняють напрямок руху на протилежний, вішають єдиний знак високо вгорі, стають на пів години - всіх попереджають, а потім тижнями косять бабло? Чомусь, здається мені, якщо б десь у Німеччині зробили щось таке, як у нас на Торговій, то з 5 поліцейських би поставили, і знаками попереджувальними аж рясніло б зі всіх боків!

От дай відповідь, хоча б собі, на ці питання, тобто, скажи, на що спрямовані заходи для організації дорожнього руху на тому ж Заході, про який ти пишеш, а у нас на що? Як вважаєш, є різниця? Ледь не діаметральна! Там - думають про те, як вберегти водія від несподіванок, від правопорушеннь. У нас, яку ж головоломку придумати, щоб водії порушували.

ЗІ. А всі пригадують, що ще донедавна зі Стрийської потрапити до СБУ чи входу у парк Культури було, фактично, не реально? Зі Стрийської був і є заборонений лівий поворот, з Гвардійської - правий.
А організація ремонту Вол.Великого? Вол.Великого була перекрита, а на Суркова (Рубчака, чи як вона тепер) - повісили цеглу. Єдиний виїзд - Наукова, де і без того були шалені корки.
Чи може хтось прокоментує дотримання ПДР самими ДАІшниками? http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopic.php?t=34288

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 5 075 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1