Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Тема футбольных болельщиков
Автор Повідомлення
doc_tor Немає
Кватропапа

Приєднався: Jun 2008
Да, не тот нынче Днепр (с)
chip-Black A5 2.0 TDI
Skype IDdoc_tord
Повідомлення: #521
15-11-2009 19:06  

Во дают Я удивлен Я удивлен Я удивлен
Цитата:Обращение президента ФК "Шахтер" Рината Ахметова к президенту ФФУ Григорию Суркису
Уважаемый Григорий Михайлович!
Главная для украинского футбола игра года состоится 18 ноября на «Донбасс Арене». В этот день решится, поедет наша сборная на Чемпионат мира в ЮАР или нет.
Все понимают, что национальная команда нуждается в мощной поддержке болельщиков. Но ФФУ установила непомерно высокие цены на билеты. Я уже неоднократно говорил и еще раз повторю, что с болельщиками обошлись, мягко говоря, нехорошо. К тому же, мы получили огромный риск увидеть на принципиальном матче полупустой стадион.
Установив огромные цены на билеты, вы хотите консолидированно заработать с «Донбасс Арены» около 36 миллионов гривен (4,5 миллионов долларов по курсу Нацбанка). Это притом, что матчи украинской сборной в Днепропетровске и Харькове принесли ФФУ примерно по 300 тысяч долларов каждый.
Григорий Михайлович, я предлагаю Вам реальный выход из сложившейся ситуации. ФК «Шахтер» готов выкупить у ФФУ все 50 тысяч мест на игру Украина — Греция за 1,5 миллион долларов. Это больше, чем вы получили за все домашние матчи отборочного цикла Чемпионата мира-2010 со всех стадионов вместе взятых.
Мы же предложим всем болельщикам Украины билеты по тем ценам, по которым они продаются на матчи «Шахтера» в Лиге Европы. От 20 гривен.
все билеты на «Донбасс Арену», чуть 353 тысяч долларов. Разница, а именно, 1 миллион 147 тысяч долларов США, будет погашена из средств нашего клуба.
Те болельщики, которые уже купили билеты по завышенным ценам ФФУ, естественно, должны будут получить компенсацию за разницу в цене.
Григорий Михайлович, я жду от Вас публичного ответа в ближайшие часы. Времени на то, чтобы исправить ситуацию почти не осталось.

Ринат Ахметов, президент ФК «Шахтер»
http://ua-football.com/ukrainian/national/4afff953.html

Тонированые стекла - залог счастливой семейной жизни!!!
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
ОМсhik Немає
мы белые и пушистые)))

Приєднався: Feb 2008
Киев
VW Multivan 2,0 tdi; Skoda Superb combi 2.0 tdi
Повідомлення: #522
15-11-2009 19:12  

ничё так))) Курить

[Зображення: 6bab5387e99ad2ce1980679d8a3505a8.gif]
Мир прекрасен!.. как это объяснить тем, кто пострадал за этот МИР?!...®
doc_tor Немає
Кватропапа

Приєднався: Jun 2008
Да, не тот нынче Днепр (с)
chip-Black A5 2.0 TDI
Skype IDdoc_tord
Повідомлення: #523
15-11-2009 20:48  

Ответ ГСМа Повбывав бы Дятел Повбывав бы
Цитата:Суркис предложил Ахметову выкупить билеты по ценам УФИ
Президент ФФУ ответил на официальное обращение Рината Ахметова.

Президент ФФУ ответил на официальное обращение Рината Ахметова.
Шановний Рінате Леонідовичу!
Я цілковито підтримую Вас у тому, що головна для українського футболу гра року відбудеться 18 листопада на Донбас-Арені. Саме цього дня буде остаточно вирішено, чи здобуде синьо-жовта дружина путівку на чемпіонат світу до ПАР.
Зайве говорити, наскільки важливим є цей поєдинок не лише для гравців і тренерів збірної команди, її мільйонів уболівальників, але й для кожного працівника національної асоціації, хто своєю повсякденною працею створює належні умови для досягнення футболістами високих світових результатів.
Можливо б я посперечався з Вами стосовно доводів та аргументів, на яких Ви будуєте комерційні розрахунки, мотивуючи свою логіку ціноутворення щодо вартості квитків на матч у Донецьку. Але відкрита та прозора арифметика, запропонована нашим діловим партнером УФІ, особисто мене переконує більше, аніж той галасливий чорний піар, котрий влаштувало керівництво ФК Шахтар напередодні важливої гри.
Можливо б я спробував переконати Вас і в тому, що фінансові витрати ФФУ на утримання всіх збірних команд, а також ціла низка загальнонаціональних футбольних проектів, якими опікується федерація, лежать не на державному, а на бюджеті громадської організації. А комерційна пропозиція, яку Ви театральним жестом пропонуєте нам прийняти, насправді є лише невеличкою часткою того обсягу матеріальних ресурсів, який ми самотужки регулярно акумулюємо для виконання своїх статутних цілей та завдань.
Можливо б я справді вступив з Вами у публічну дискусію стосовно питання про ціну патріотизму, якби учора за кілька годин до початку матчу в Афінах самочинно не прийняв рішення про надання фінансових гарантій, завдяки якому кожен український уболівальник зміг побачити гру своєї команди у прямій трансляції на Першому Національному телеканалі.
Зверніть увагу, я не почав докопуватись до причин, через які донецька ТРК до останнього не спромоглася придбати телеправа на матч у грецькій столиці. Де Ви були з цими 1,5 мільйонами доларів учора, коли телекартинка поєдинку для глядачів усієї країни вартувала 800 тисяч євро? Це лише один приклад того, як Ваші реальні вчинки не співпадають із гучними заявами.
У зв’язку з вище викладеним, закликаю Вас припинити нагнітання ажіотажу навколо питання про вартість квитків. Тим більше, що нашим комерційним партнером вже реалізовано близько 25 тисяч місць. Якщо Ви справді хочете організувати благодійну акцію для уболівальників всієї країни, будь ласка, викупіть квитки за цінами, встановленими УФІ, і розпоряджайтеся ними на власний розсуд. При цьому не треба спекулювати на протистоянні з ФФУ, оскільки, роз’яснення комерційного агента Федерації футболу України вже давно розставили усі крапки над "і" для допитливих уболівальників.
Сподіваюсь, що і Ви, нарешті, почуєте ці аргументи, а також разом з ФФУ та місцевою владою подбаєте про те, щоб авторитет Донбас-Арени був підтверджений зразковою організацією непересічної спортивної події, яка очікується 18 листопада.
Я переконаний у тому, що наші спільні, а не розрізнені зусилля напередодні матчу Україна в€’ Греція, будуть правильно оцінені футбольною громадськістю країни.

Григорій Суркіс

Тонированые стекла - залог счастливой семейной жизни!!!
ОМсhik Немає
мы белые и пушистые)))

Киев
Повідомлення: #524
17-11-2009 08:16  

Офіціна заява прес-служби ФФУ

Заява прес-служби ФФУ у зв’язку з черговим зверненням президента ФК «Шахтар» до президента Федерації футболу України

Федерація футболу України висловлює глибоке розчарування відсутністю адекватної реакції президента ФК «Шахтар» на пропозицію президента ФФУ щодо надання допомоги малозабезпеченим глядачам, які бажають відвідати матч Україна в€’ Греція 18 листопада на «Донбас-Арені».

Замість відповіді на конкретну пропозицію ФФУ в€’ викупити за кошти донецького клубу непродані поки що квитки на матч або хоча б їх частину і розпорядитися ними на власний розсуд, керівництво ФК «Шахтар» наполягає на абсолютно нереальному варіанті придбання усіх (!) квитків на гру за потрійною знижкою.

Таку вимогу можна назвати абсурдною по своїй суті, враховуючи той факт, що реалізація квитків на матчі національних збірних є виключним правом національної федерації, за дорученням якої цю роботу виконує її комерційний партнер «Україна футбол Інтернешнл» («УФІ»).

Аби ФК «Шахтар» насправді хотів викупити згадані квитки, його керівництво мало б звернутися не до президента ФФУ, а безпосередньо до «УФІ» і домовлятися з нею про можливі знижки. Причому робити це слід було набагато раніше, а не за кілька десятків годин до початку гри, коли механізм продажу вже активно працює і більше половини квитків уже продані.

У цьому зв’язку ФФУ вважає чергову заяву президента ФК «Шахтар» ще одним підтвердженням його справжньої мети в€’ за будь-яку ціну не допустити нормального проведення матчу Україна в€’ Греція, посіяти у середовищі уболівальників хаос та негативні настрої, завдяки яким багато хто відмовиться йти на цей матч.

Публічні обіцянки керівництва ФК «Шахтар» надати допомогу уболівальникам за кошти клубу виявилися дешевим пропагандистським прийомом, який розрахований на мало обізнаних людей і підбурює їх до проявів ворожнечі. Той, хто свідомо робить таку провокацію безпосередньо перед вирішальним для українського футболу матчем, наочно демонструє свій неприхований курс на розкол та конфронтацію у національному футбольному домі.

ФФУ вважає, що попри всі намагання ФК «Шахтар» отримати дивіденди від принизливого скандалу навколо квитків на матч Україна в€’ Греція, ця доленосна гра пройде у належній атмосфері і наші футболісти відчуватимуть гарячу підтримку своїх справжніх уболівальників.

Що стосується наслідків деструктивних зусиль керівництва донецького клубу, вони дадуться взнаки вже незабаром, коли ФФУ вирішуватиме питання про місце проведення наступних матчів збірної України.

Джерело: ФФУ

Чебишов Немає
Cipollino

Приєднався: May 2007
Київ-Полтава
Nissan X-Trail 2.0 CVT
Повідомлення: #525
17-11-2009 09:06  

Да...
"Потасовка" Кучера и Вукоевича просто разборки в песочнице по сравнению с этой перепиской....
Обиднее всего, что это всё вокруг сборной происходит...Команды, которая должна была бы объединить...

[Зображення: 5.png][Зображення: Iqisg.gif]
Праці Чебишова носять відбиток геніальності
Буде удача!
ОМсhik Немає
мы белые и пушистые)))

Киев
Повідомлення: #526
17-11-2009 09:08  

Чебышев :Да...
"Потасовка" Кучера и Вукоевича просто разборки в песочнице по сравнению с этой перепиской....
Обиднее всего, что это всё вокруг сборной происходит...Команды, которая должна была бы объединить...
это в точку сказано! просто там большие деньги ходят, а футбол, пусть и сборная, всё равно большие деньги. Hello! Поскакали

ABU Немає
пожиратель змей и кузнечикофф

Приєднався: Sep 2005
Киев, Позняки
Octavia 1.6 > Octavia Tour 2.0 > Octavia A5 DSG > PRADO ABU KIEV EDITION
Skype IDabu_berloff
Повідомлення: #527
17-11-2009 09:09  

Чебышев :Да...
Политика и тут Повбывав бы Повбывав бы Повбывав бы И еще выборы на носу Evil or Very Mad
Эх думаю этим не закончиться Курить
Жаль, цель то одна выход на ЧМ 2010 Курить

Андрей
---------------------------------------------------
Ані сала, ні свині - Тільки Ю.. на стіні.
Нема хліба, ні свині - А є Я... на стіні.
Сало й хрін до нього є, Є корова, хліб, земля! І довколо все моє. Й на стіні в портреті - я!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
METROLOG Немає
эстэт-пледойоп...
FC Skoda Club

Приєднався: Nov 2005

Skoda Octavia turbo, Mitsubishi Outlander Turbo
Повідомлення: #528
17-11-2009 09:36  

Да такая человеческая сучность!
А именно Президента ФФУ!

Этому жлобу всё денег мало!
И за трансляцию в субботу сколько нагреть хотел на других каналах, но не получилось!
Хто смотрел Последний футбольный викенд тот слышал про трансляцию!! Повбывав бы Повбывав бы Повбывав бы

Суркис вы просто пииииии.......и ещё пииииии......и даже пиииииииии!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Хочу стать президентом и всех вые..ть!!Дятел
ОМсhik Немає
мы белые и пушистые)))

Киев
Повідомлення: #529
17-11-2009 09:50  

что такое бизнес? и не забывайте также, чья это программа... в России тоже про Украину по их каналам всякое рассказывают - проверено. так что при однобокой информации попробуйте не совсем верить, её просто можно по-разному преподнести. К стати, билетами занимается не Суркис, а коммерческий партнёр ФФУ _Украина Футбол Интернешнл, т.к. ФФУ не имееет права заниматься коммерческой деятельностью.

Socpol Немає
Писатель

Приєднався: May 2006

Октавия - трактор
Повідомлення: #530
17-11-2009 10:03  

METROLOG (Хто смотрел Последний футбольный викенд тот слышал про трансляцию!! )
Это просто смешно Оцтой Оцтой Оцтой , Денисов за бабки Ахмета и нетакое расскажет!
Оля - по поводу УФИ - там что Сурок скажет то и будет. Хотя лично я согласен с политикой по поводу цены на Грецию, еслиб были по 20 грн, былиб все у перекупов, а так каждый для себя решает, что ему нужно от этой жизни, поесть или футбол на стадионе посмотреть Курить Курить Курить Все ИХМО.
Відповісти 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  FC SKODA Club приглашает болельщиков: 5-й Сезон Киевской Футбольной АвтоЛиги shulya_23 44 18 010 11-12-2012 09:22
Останнє: shulya_23
  БК Шкода -Клуб ждет болельщиков ! Max_On_Skoda 16 11 693 09-11-2012 12:02
Останнє: Lion_ua
  FC Skoda Club приглашает болельщиков (2011-2012) 1.6 289 92 440 28-09-2012 20:12
Останнє: mrz
  FC Skoda Club приглашает болельщиков. АвтоЛига 2010-2011 Vital66 674 191 716 08-06-2011 07:54
Останнє: BrOssGUN

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 6