Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
23 річниця виведення радянських військ з Афганістану
Автор Повідомлення
TACTIK Немає
Писатель

Приєднався: Jan 2008
Київ
Оctavia 2.0 Elegance
Повідомлення: #41
21-02-2012 09:53 RE: 23 річниця виведення радянських військ з Афганістану

Falcon, твоего полка танк? А то мнения ученых разошлись. Наткнулись на него в Каписе.

si vis pacem - para bellum
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-02-2012 09:56 TACTIK.)
Шукати всі повідомлення учасника
Falcon Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2007

Octavia Tour 1.8T
Повідомлення: #42
21-02-2012 11:03 RE: 23 річниця виведення радянських військ з Афганістану

нет. в нашем полку была танковая рота. там гоблины с доп. броней были и у нас на броне роза ветров
сообщения объединены
я в саперной роте был. это наш БТС - Нижраб.    

АА7715АН
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-02-2012 17:23 Falcon.)
Rostiq Немає
Авіатор

Приєднався: Feb 2006
Київ
VW Golf+ 1.6AT
Повідомлення: #43
21-02-2012 12:13 RE: 23 річниця виведення радянських військ з Афганістану

Я хоч в ті часи ходив в садочок та до школи, але зараз дуже цікаво дізнатися про ту війну, побут, відносини і таке інше. Інколи виникає бажання побувати на місцях тих подій.. Багато інформації читаю ось тут - http://artofwar.ru/janr/index_janr_1-1.shtml Дуже раджу всім - хто був, той згадає, а хто не був - то дізнається..

Falcon і Tactik - Вам - повага за те що там були та повернулися живими! Спеціально для Вас - http://artofwar.ru/l/lopatenko_a_n/text_0020.shtml

Зараз у мене товариш працює в Афгані (наші вертольотчики, які під ООН працюють), був в Кандагарі, зараз на військовій базі Дваєр. Каже, що в Кандагарі духи до цих пір ракетами обстрілюють...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-02-2012 12:59 Rostiq.)
rusua Немає
Производитель Шкодников

Приєднався: Feb 2010
Wa-wa
ТУР В6
Skype IDrusua_evil
Повідомлення: #44
21-02-2012 12:16 RE: 23 річниця виведення радянських військ з Афганістану

а у нас в Красноармейске каждую неделю гробы цынковые хоронили...когда война была...жаль ребят!

[Зображення: images?q=tbn:ANd9GcTRHwNOhWRFIsSyROawfYM...Ra2DVCdVuA]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #45
22-02-2012 08:30 RE: 23 річниця виведення радянських військ з Афганістану

Лідеру «афганців», які стали спиною до Януковича, пропонують виїхати з країни.

Про це в коментарі повідомив сам О.КОВАЛЬОВ.

«За день після покладення квітів і нашого вчинку НКН, у компанію, співзасновником якої я був до недавнього часу, прийшла податкова. Там провели п'ять обшуків. Мене попередили, що з самої верхівки дана команда закрити усі господарюючі структури, якщо її засновники пов'язані з НКН і можуть підтримувати НКН», - повідомив він.

За словами О.КОВАЛЬОВА, ще двох підприємців, зокрема і з Донецької області, які співчувають організації, викликали до МВС і «жорстко профілактували, погрожували фактично».

«Крім того, мені сказали, що МВС дана команда шукати будь-яку інформацію, яка б компрометувала мене. А сьогодні мені прямо сказали старі знайомі співробітники МВС, що мені краще виїхати з країни. Сказали, що на мене дана команда «фас», - зазначив О.КОВАЛЬОВ.
Також лідер громадської організації повідомив, що за ним постійно їздить якась машина, всіх, хто заходить до офісу НКН у Києві, фотографують, телефони прослуховуються.

На думку О.КОВАЛЬОВА, мета такого пресингу - «роздавити» рух ветеранів-афганців в Україні.

http://p-p.com.ua/articles/21972/

Вічна пам'ять Героям...
Flagman Немає
:)
FC Skoda Club

Приєднався: Sep 2008
Киев
Bella italiana
Повідомлення: #46
07-08-2012 10:59 RE: 23 річниця виведення радянських військ з Афганістану

Случайно наткнулся на интересную фотоподборку с комментариями с войны в Афганистане. Может кому будет интересна эта тематика, делюсь ссылкой:
http://sukadodgers.livejournal.com/270336.html

Мы пока что не можем остановить все войны в мире и помочь всем нуждающимся. Но мы уже сделаем очень многое на этом пути, если будем добрее друг к другу, будем любить друг друга сильней.

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Річниця Ritulik 85 13 115 02-04-2012 20:42
Останнє: Professor

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1