Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #41
09-01-2009 13:31  

Antares :Звичайно можна було вирішити це питання будівництвом підземного переходу чи моста, але це дорого от і вийшли з ситуації поставивши "поліцейських".
Конкретно про Шувар - 50 на 50.
Але, глобально, 60 -> 40 -> 20 -> 0 - проблеми не вирішує. За цією логікою треба просто перекрити всі вулиці, заборонити будь який рух... і пішоходів в т.ч. - а раптом два придурки лобами зіткнуться!

Прихильникам "60 -> 40 -> 20 -> 0", зауважте, що у цивілізованому світі намагаються позбутись лежачих поліцейських, як шкідливих. Дбають, як про гаманець своїх громадян (підвіска а/м тощо), так і про екологію (тормоз, потім знову газ).

[Зображення: 09013048.jpg]
Шукати всі повідомлення учасника
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #42
09-01-2009 13:47  

Antares :Звичайно можна було вирішити це питання будівництвом підземного переходу чи моста, але це дорого от і вийшли з ситуації поставивши "поліцейських".

та не можна було, а ТРЕБА БУЛО!
взяти ту ж Польщу і любе місто (будь то Варшава, Перемишль чи Люблін). там такі вулиці, як Хуторівка, 700-річчя, Стрийська, наукова і тп. вздовж заставлені пішохідними мостами. там таки дбають про це.. а на нас просто вибачте забили.. накладем вам світлофорів (доречі один діодний світлофор і підвід комунікації коштують також зовсім не мало), лежачих чи в корчах сидячих мєнтів і тіштеся...
так і живемо...
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #43
09-01-2009 16:48  

andyvit :накладем вам світлофорів (доречі один діодний світлофор і підвід комунікації коштують також зовсім не мало), лежачих чи в корчах сидячих мєнтів і тіштеся...
А скільки коштує накласти "діодного в корчах сидячого мєнта" з підводом комунікацій? Laughing

StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #44
09-01-2009 17:42  

Igor_Lviv :
andyvit :накладем вам світлофорів (доречі один діодний світлофор і підвід комунікації коштують також зовсім не мало), лежачих чи в корчах сидячих мєнтів і тіштеся...
А скільки коштує накласти "діодного в корчах сидячого мєнта" з підводом комунікацій? Laughing

Кому цікаво справою мого перевищення швидкості, зафіксоваю "феном" будуть займатися хлопці з якими ми грали в квест - вони юристи. Буду тримати в курсі. Вони одразу попередили що з них ніяких відшкодувань стягнути не вийде а від штрафу відмазатись цілком реально.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #45
09-01-2009 18:02  

Igor_Lviv :

за добрих часів була десятка.. а зараз вже, як домовишся [Зображення: super_smilies056.gif]
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #46
09-01-2009 21:56  

StE@LtH :Кому цікаво справою мого перевищення швидкості, зафіксоваю "феном" будуть займатися хлопці з якими ми грали в квест - вони юристи. Буду тримати в курсі. Вони одразу попередили що з них ніяких відшкодувань стягнути не вийде а від штрафу відмазатись цілком реально.
Я б тих 200-300грн. краще віддав тим хлопцям, щоб мєнтів вздрючити. Чим більше, тим краще.
Так що ти попередь їх, що до них чергу будемо займати.

uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #47
09-01-2009 23:39  

Нє, ну я звичайно все розумію, і згоден з думкою, хто такі мєнти...
Але тут я просто не розумію, навколо чого сир-бор. Ну, давайте будемо об"єктивними, Антон. Ти РЕАЛЬНО перевищив швидкість, тебе піймали на фен. Що ти хочеш тепер добитися?? Щоб тобі сказали, що ти такий класний пацан, а ми лохи, не вмієм на фен лапати??
Просто чи не розумніше використати час і здоров"я на більш корисні справи?

З.І.: Я б зрозумів, якщо б мєнти доколупалися за аптечку, чи вогнегасник... Чи за тоновані вікна...
В тебе з тоновкою вікон як? А вогнегасник встановленого взірця знаходиться в легкодоступному місці окрім багажника?

З.З.І.: Я не наїжджаю і не захищаю ментів, я зрозуміти хочу...
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #48
10-01-2009 00:13  

uranium :Але тут я просто не розумію, навколо чого сир-бор. Ну, давайте будемо об"єктивними, Антон. Ти РЕАЛЬНО перевищив швидкість, тебе піймали на фен. Що ти хочеш тепер добитися??
Особисто я мотивацію розумію. То, так, як зараз, Україна, Росія, газ. Коса на камінь.
Якщо б ми мали цивілізовану поліцію, яка СПРИЯЄ та ДОПОМАГАЄ водіям та пішоходам безпечно рухатись - нема питань! Вони роками доїли нас і продовжують доїти. Іншого їм і не потрібно. В сраці (перепрошую) вони мали і безпеку, і людські життя, і будь що інше. Мотив один - власна кишеня. Звідси і логіка, і мотив дій Антона (на мою думку) - давити їх їхніми ж методами. Правий ти чи ні - втерти мєнту носа. І, повір, чим більше таких Антонів будуть з них робити ідіотів, тим краще. Тим менше вони принесуть грошей начальству, тим більше їх грати будуть, тим більше людей буде знати, як з ними боротись. Результат? Ідеалізуємо. Професія ДАІшника перестане бути престижною та прибутковою. ДАІшники, ті що лишаться, вірніше, ті що прийдуть нові, МОЖЕ почнуть про безпеку думати, а не про кишені.
Вибачте за примітивізм, я образно.
Чомусь згадав вибори-2004. Коли Президентом призначили Януковича, зібрався Майдан. Тоді почали говорити: "Що за неправові дії? Давайте всі додому. А ми сідаємо за стіл переговорів і будемо переговорювати, діяти в виключно в рамках закону". Так і тут. ДАІшникам можна все, а ми будьмо в правовому полі.

А боротись з ними треба! Будь як.
Вчора на площадці біля Стрийського базару стояла машина ДАІ. Ловила порушників. (Заборонені кілька поворотів). Все правильно та класно. Ззаду під'їхала інша. Видно старший зміни касу забрати приїхав. Мало того, що перша машина всупереч ПДР стояла, то друга, взагалі задницею виїзд з Зарицьких перекрила. Настя (дехто її знає з клубних зустрічей) в кіоск за сигаретами з моєї машини вийшла. Підійшла до машин ДАІ, дістала мобільний і фотографувати їх почала. Підскочили відразу всі до неї: "Ви що це таке робите?" - "А мені подобається, як ви паркуєтесь". За кілька секунд двох ДАІшних машин вже не було.
Фотки, на жаль, не вдались - зовсім темно вже було. Але!!!

VolodymyrS Немає
Писатель

Приєднався: May 2008
Івано-Франківськ
VW Passat B7 2.0tdi-dsg
Повідомлення: #49
10-01-2009 00:32  

Оце правильно! "Попускати" їх треба, а не плазувати перед ними! Мене останній раз як зупинили "провірка документів" чи мали на це право можна довго і нудно сперечатись, але в кінці побажав мені щасливої долі успіхів в особистому житті і всіляких гараздів.... Але справді просто чоловік попався нормальний, а був випадок коли зупинили за перевищення, але суть в тому що я їхав третім і він дві машини пропустив, а мені каже 82.... то я таке пояснення в протоколі написав що до тепер штраф не прийшов.... Він в результаті мені своє прізвище хв 5 не хотів говорити..... Але то таке краще не порушувати і все буде гаразд Laughing Laughing Laughing

[Зображення: 5_1_1_11012008_3.gif]
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #50
10-01-2009 09:05  

мда.... вот читаю и удивляюсь... особенно двум последним постам
это выходит так: "народ, забейте на правила, нарушайте, потом "папускайте" ментов и в результате они каким то чудом станут "идеальными" и на дороге будет порядок"... ну че за бред????

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 4 985 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1