Lady
девочка из администрации
Приєднався: Mar 2007
серебристая :))
|
26-05-2020 08:57 RE: Роковини.... #Я неЛоха ...., потерпевшего
|
январь...
май...
Цитата:Роман Ковальов
ЗА ЗАХИСТ ПРАВ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ - ВІД 5 ДО 7 РОКІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ!
Ось і до мене простягнули руки слуги Зеленського: відносно мене відкрите кримінальне провадження.
Мені нарешті дали можливість ознайомитись з таємними дисциплінарними розслідуваннями, які проти мене велись і я побачив, що вони повністю сфальсифіковані: завідомо неправдиві показання свідків та суцільні службові підроблення, фальшиві документи . І все це за відсутності події злочину!
Вчора мені стало відомо: на підставі офіційного повідомлення генерала О. СИРСЬКОГО "Державному бюро розслідувань" проти мене було відкрите кримінальне провадження яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 62020100000000844 , за частиною 3 статті 402 Непокора, скоєна в умовах особливого періоду за яке передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.
Нешановний президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ!
За рік, лише за рік, ви перетворили країну в тоталітарну катівню, в якій від критики громадянином президента у Фейсбуці до відкриття проти нього сфабрикованого кримінального повноваження проходить лише трохи більше ніж 2 місяці. За всім цим стоять ваші фаворіти: призначені вами генерали СИРСЬКИЙ та ХОМЧАК, ну а за ними і ви!
Саме завдяки вашій ненависті до своїх громадян, саме завдяки вашій панічної боязні будь-якої критики, саме завдяки вашому страху, що всі дізнаються, що ви нездара і пусте місце, ви перетворюєте цю країну в "жовто блакітну Россію" - країну в якій є цар й мовчазні холопи! Але, нешановний Верховний Головнокомандувач ЗСУ, що жодного дня не служив в армії та ховався від повістки у військкомат, ви так й не зрозуміли народ який ви наразі ганебно представляєте!
Я, корінний мешканець Севастополя, свідомо залишивши все, що в мене було, включно дружину та сина, яких з того часу більше не бачив, і весною 2014 року за покликом серця залишив рідне место аби із зброєю в руках, як і належить справжньому чоловіку, поїхав захищати свою країну від кремлівської наволочі. А щоб отримати право захистити мою Україну в боях я поставив на вуха Верховну Раду України, Міністерство оборони України, міського воєнкома міста Києва аби мені надали дозвіл захищати свою Україну, бо мої особові справи офіцера залишились в Криму. Я це робив, бо захист Батьківщини - є святий обов'язок громадянина який визначений Конституцією України, гарантом якої, до речі, ви сьогодні формально є. Прикра посмішка долі....
І ось, сьогодні, держава в вашому обличчі, в ваших посіпак ХОМЧАКА і СИРСЬКОГО порушує проти мене кримінальну справу за "непокору" якої небуло! Що далі? Зрадник? Завербований шпигун? ФСБєшник? До якого абсурду ви готові довести "справу майора Ковальова"?
Шановні українці! Я, людина сталих цінностей та безмежної любові до своєї України, ні про що не жалкую! Приймаючи, взимку, рішення в колі родини про те, що ми будемо захищати своє право бути вільними людьми, передбачали й такий розвіток подій.
Я, мої любі, як і обіцяв, гідно пройду всі випробування долі, які на мене чекають.
Вам не буде за мене соромно.
Перемога буде за нами!
Маю честь!
Слава Україні!
Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Дякую всім. Було весело! (с)
|
|