Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #4211
12-05-2017 12:34 RE: "Моя нова поліція"

(12-05-2017 12:19)skiffman :  Как я вижу эту ситуацию по нормальному для обоих сторон - коп останавливает, говорит за что остановка, выслушивает доводы водителя, делает предупреждение о внимательность на дороге, по желанию водителя проверяет доки (если ко мне коп настроен доброжелательно и не собирается выписывать незаконную или спорную постанову, то я конечно же предьявлю документы, тут как раз если не предъявить - вот здесь я считаю провокацией) и разъезжаются. Коп сделал свою работу по профилактике на дороге нарушений, водитель уедет в хорошем настроении и будет более внимательный (опять же если не провокатор и не будет качать по поводу за что предупреждение)
Так може за побажанням "клієнта" коп має підрулювати відразу з кавою і круасаном? FacepalmFacepalmFacepalm
Обожнюю читати водятлів, котрі навчають копів гуманності і правилам виконання службових обов"язків з порушником. Це так мило... мі-мі-мі.
Цитата:1. коп останавливает
2. выслушивает
3. по желанию водителя что-то там делает... или не делает
4. коп настроен доброжелательно (кава і круасан, я вже писав, да... )
5. не собирается выписывать ... спорную постанову
6. то я конечно же предьявлю документы RulezRulezRulez
Цікаво, наші люди колись ставлять собі питання: "а нє о**єл лі я?" Embarassed

Нє, ну вот не по агресії душевній, а так... на злобу дня в п"ятницю: чому порушники вважають, що з ними мають поводитись максимально ввічливо і гуманно, а не карати (в межах, визначеним законом)?

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-05-2017 12:36 apylypiv.)
Шукати всі повідомлення учасника
skiffman Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2010
Сумы
Skoda Karoq 1,4 TSI
Повідомлення: #4212
12-05-2017 13:00 RE: "Моя нова поліція"

apylypiv
Если это в мою сторону, прошу не оскорблять и агрессию оставить при себе. Если вы внимательно читали, то я выше привёл пункты ПДД, по которым водитель ничего не нарушал. Но на злобу дня наверное много букв трудно осилить. Бывает такое... Hello!
По поводу последнего вашего вопроса - кто то говорил о нарушителях? Если человек нарушил и отказывается выполнять законные требования копа - карать и ещё раз карать (как раз такое надо было делать в Запорожье, а не калечить). А если копу показалось или он так думает (не зная законов и ПДД) - извините, кто здесь нарушитель? А исправлять ошибки такого служащего сейчас дорого - в суды нынче не бесплатно можно обратиться.
В первую очередь нужно подтянуть знание и умение личного состава, а потом уже давать команду фас.
Цитата:Цікаво, наші люди колись ставлять собі питання: "а нє о**єл лі я?" Embarassed
В том, что хочу жить по закону и что бы ко мне по закону?

(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-05-2017 13:03 skiffman.)
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #4213
12-05-2017 13:27 RE: "Моя нова поліція"

(12-05-2017 13:00)skiffman :  apylypiv
Если это в мою сторону, прошу не оскорблять и агрессию оставить при себе.
Ні, я без персоналій... перепрошую якшо двояко написав Дружба
(12-05-2017 13:00)skiffman :  Если вы внимательно читали, то я выше привёл пункты ПДД, по которым водитель ничего не нарушал. Но на злобу дня наверное много букв трудно осилить. Бывает такое... Hello!
По поводу последнего вашего вопроса - кто то говорил о нарушителях? Если человек нарушил и отказывается выполнять законные требования копа - карать и ещё раз карать (как раз такое надо было делать в Запорожье, а не калечить). А если копу показалось или он так думает (не зная законов и ПДД) - извините, кто здесь нарушитель? А исправлять ошибки такого служащего сейчас дорого - в суды нынче не бесплатно можно обратиться.
В первую очередь нужно подтянуть знание и умение личного состава, а потом уже давать команду фас.

Ну.. вашу позицію в ідеалі я розділяю, але я трошки інше мав на увазі, цитуючи окремі фрази в оригінальному порядку із вашого посту про бачення спілкування між копом і водієм.
Дивіться, вони ж так і робили на початку тієї чудо-реформи. Але тепер їх цькують селфі-копами і тупо забивать, оскліьки ввічливість в нашому суспільстві взаємною буває вкрай рідко.
В той же час коп має бути завжди на поготові, бо стрілянина в Дніпрі показала, що коп має лишатись копом, а не завжди посміхатись всім наперед.
І пред"явити документи - це не стриптиз крутанути і відштовхуватись від того, наскільки доброзичливо до вас ставиться коп - не варто, імхо.
Цитата:В том, что хочу жить по закону и что бы ко мне по закону?
Знову ж таки, без персоналій, але зараз модно трактувати закон так, як вигідно собі і читати тільки те, що дозволяє "відмазатись".
Тому ютуб заповнений відео де полісменів тюкають, бо вони не так представились, чи не так подивились... і чи не кожен вважає за обов"язок задрочити поліцая на знання будь-яких рядків певного закону (доречного чи недоречного в кожному окремому випадку).
Ну і поняття гуманності і гарного настрою водія - це проблема самого водія. Коп має іншу функцію на дорозі. Без крайнощів звичайно ж.

п.с. так, я прихильник жорстких мір, оскільки неодноразово переконуваввся, що "по-людськи" наш народ не розуміє і тут же ліше на голову. Хоча не тільки в нас...

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #4214
12-05-2017 13:39 RE: "Моя нова поліція"

было бы эффективно ввести обратную меру наказания - 3 оспоренных в суде протокола и копа на год лишают работы... знания и навыки сами бы подтянулись...

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4215
12-05-2017 13:56 RE: "Моя нова поліція"

(12-05-2017 12:19)skiffman :  т.е. на усмотрение водителя. Здесь водитель усмотрел 1 полосу, о чем заявил инспектору.

Стоит заметить, что на перекрестке водитель делает полицию и кубик справа, т.е. в тот момент он усматривает 2 полосы....

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #4216
12-05-2017 13:58 RE: "Моя нова поліція"

(12-05-2017 13:39)Лёха :  было бы эффективно ввести обратную меру наказания -
Так не хотят же в суд идти!!! "Вот Вы мне тут и сейчас предоставьте доказательства!!" и всё, на этом все знания и цивилизационные отношения заканчиваются
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #4217
12-05-2017 14:18 RE: "Моя нова поліція"

(12-05-2017 13:58)SOA :  Так не хотят же в суд идти!!! "Вот Вы мне тут и сейчас предоставьте доказательства!!" и всё, на этом все знания и цивилизационные отношения заканчиваются
знали бы шо после оспаривания полицай получит шли бы в суд охотнее да и полиция училась бы быстрее....

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #4218
12-05-2017 14:29 RE: "Моя нова поліція"

(12-05-2017 13:56)m.dreval :  
(12-05-2017 12:19)skiffman :  т.е. на усмотрение водителя. Здесь водитель усмотрел 1 полосу, о чем заявил инспектору.

Стоит заметить, что на перекрестке водитель делает полицию и кубик справа, т.е. в тот момент он усматривает 2 полосы....

Почему Вы так решили ?

(12-05-2017 13:27)apylypiv :  ... зараз модно трактувати закон так, як вигідно собі і читати тільки те, що дозволяє "відмазатись".
Тому ютуб заповнений відео де полісменів тюкають, бо вони не так представились, чи не так подивились... і чи не кожен вважає за обов"язок задрочити поліцая на знання будь-яких рядків певного закону (доречного чи недоречного в кожному окремому випадку).
Ну і поняття гуманності і гарного настрою водія - це проблема самого водія. Коп має іншу функцію на дорозі. Без крайнощів звичайно ж.

п.с. так, я прихильник жорстких мір, оскільки неодноразово переконуваввся, що "по-людськи" наш народ не розуміє і тут же ліше на голову. Хоча не тільки в нас...

+ много-много Hello!

[Зображення: 4.gif]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-05-2017 14:30 Zloy_suslik.)
Миша Чех Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2010
Praha (ex Киев)
Škoda Octavia IV 2.0TDI
Повідомлення: #4219
12-05-2017 14:36 RE: "Моя нова поліція"

(12-05-2017 14:29)Zloy_suslik :  

Почему Вы так решили ?

Начиная с 4:30 на видео.

Черный кот, перебегающий Вам дорогу, означает, что животное просто куда-то идет. Не усложняйте! Hello!
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #4220
12-05-2017 14:40 RE: "Моя нова поліція"

(12-05-2017 14:36)m.dreval :  
(12-05-2017 14:29)Zloy_suslik :  

Почему Вы так решили ?

Начиная с 4:30 на видео.

Ролик я смотрел. Что там на видео про две полосы ?

[Зображення: 4.gif]
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 36