Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Задоволені роботою поліції?
Голосування завершено.
Стало краще 48.84% 63 48.84%
Стало гірше 51.16% 66 51.16%
Всього 129 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
"Моя нова поліція"
Автор Повідомлення
SkyNetLPY Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2010
Гайсин -> Київ
Skoda Octavia A5 FL 1.8 TSI 8B8B
Повідомлення: #4191
09-05-2017 16:39 RE: "Моя нова поліція"

Hello!
поліція рідкісні пдр. В поганому сенсі. Сьогодні мав нагоду познайомитися з їх роботою безпосередньо. Мешкаю біля МВЦ. Не пускали додому. Може це заслуга і не самих ментів, але коли тупа скотина вміє тільки мичати, то це все дуже важко стерпіти.

[Зображення: ab194644.gif]
-------------------------
[Зображення: nomua_AB_4353_BK.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Снусмумрик Немає
деревянная нога :)))

Приєднався: May 2015
Крайня північ Києва
читыре калеса и жОлтое маршрутко
Повідомлення: #4192
09-05-2017 22:17 RE: "Моя нова поліція"

Що, навіть на паспорт з реєстрацією не реагував?
Шукати всі повідомлення учасника
ОМсhik Немає
мы белые и пушистые)))

Приєднався: Feb 2008
Киев
VW Multivan 2,0 tdi; Skoda Superb combi 2.0 tdi
Повідомлення: #4193
09-05-2017 22:27 RE: "Моя нова поліція"

не витримала, телефонувала сьогодні до поліції Київської області.
Поруч ліс. Спочатку стріляли по одному вистрілу, я в цьому не розбираюсь, але коли почали стріляти автоматними чергами ми всі подивилися один на одного... ми думали, що голодні мисливці полюють здобич під час заборони полювання, а там все серйозніше... після дзвінка до поліції через 43 хвилини мені зателефонували щоб дізнатися де саме це відбувається. Але на цей час в лісі вже була тишаHello!

[Зображення: 6bab5387e99ad2ce1980679d8a3505a8.gif]
Мир прекрасен!.. как это объяснить тем, кто пострадал за этот МИР?!...®
samvey Немає
Боже бережи Україну

Приєднався: Feb 2010
Berdichev city
FELICIA 1.3K, FABIA 6Y AZE LavaBlue (були), Skoda Fabia NEW
Повідомлення: #4194
10-05-2017 23:08 RE: "Моя нова поліція"

http://youtu.be/Xd81cAwLtpU

"Немає гіршого болю за той, що відчуває людина, яка не досягла бажаного через власну лінь". Уілл Сміт

I choose to be happy
Lightning Немає
Driver

Приєднався: Sep 2011
Киев
Oktavia A5 1,8 TSI - была; Skoda Kodiaq 2.0 TDI - сейчас
Повідомлення: #4195
10-05-2017 23:37 RE: "Моя нова поліція"

Какой-то бред! Непонятное начало, кто, кого, за что задерживает. Какой то чел бежит за патрульной машиной с требованием показать удостоверение. Автомобиль с включенной сиреной и красными маячками пытается выехать, неизвестные люди этому препятствуют, в результате чего, какая то барышня оказывается под колесами. Скорость была не большая, возможно сама бросилась... И что? А если бы некие люди пытались препятствовать задержанию особо опасного преступника? То что с ними делать? Составлять протокол? Давить нах? Стрелять нах?
VasiliSK Немає
Attorney

Приєднався: Feb 2006

A5, 1,6mpi, Elegance
Повідомлення: #4196
11-05-2017 03:26 RE: "Моя нова поліція"

Не знаю как там в регионах и в киевской области, но за год наличия патрульной полиции ( именно патрульной- та что на улицах) это лучше чем ппс и гаи бывшие, вместе взятые.
П.с. Если вы адекватны обстоятельствам, при которых вам пришлось общаться с ними, то имеете вбсолютно корректное и адекватное отношение к вам. И наоборот.
П.с. В городе Киеве
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-05-2017 03:31 VasiliSK.)
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #4197
11-05-2017 10:09 RE: "Моя нова поліція"

(10-05-2017 23:37)Lightning :  Какой-то бред! Непонятное начало, кто, кого, за что задерживает. Какой то чел бежит за патрульной машиной с требованием показать удостоверение. Автомобиль с включенной сиреной и красными маячками пытается выехать, неизвестные люди этому препятствуют, в результате чего, какая то барышня оказывается под колесами. Скорость была не большая, возможно сама бросилась... И что? А если бы некие люди пытались препятствовать задержанию особо опасного преступника? То что с ними делать? Составлять протокол? Давить нах? Стрелять нах?

приєднуюсь
Мавпун Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2008

Tour 1.9 TDI AGR 66/90,
Повідомлення: #4198
11-05-2017 12:16 RE: "Моя нова поліція"

(10-05-2017 23:37)Lightning :  Какой-то бред! Непонятное начало, кто, кого, за что задерживает. Какой то чел бежит за патрульной машиной с требованием показать удостоверение. Автомобиль с включенной сиреной и красными маячками пытается выехать, неизвестные люди этому препятствуют, в результате чего, какая то барышня оказывается под колесами. Скорость была не большая, возможно сама бросилась... И что? А если бы некие люди пытались препятствовать задержанию особо опасного преступника? То что с ними делать? Составлять протокол? Давить нах? Стрелять нах?

сама бросилась!! , перед этим препятствовала работникам полиции, издевалась и хихикала...
в СИЗО до выздоровления и никакой пенсии по инвалидности, если до этого дойдет!!
ЮрийПол Немає
скіглік

Приєднався: Nov 2015
Киев
А5
Повідомлення: #4199
11-05-2017 23:33 RE: "Моя нова поліція"

(11-05-2017 12:16)Мавпун :  

сама бросилась!! , перед этим препятствовала работникам полиции, издевалась и хихикала...
в СИЗО до выздоровления и никакой пенсии по инвалидности, если до этого дойдет!!

торчки или бухие.
раньше бы побоялись бы такое чудить перед сержантом Петренко, а теперь типа умные стали!!!
надо новой полиции больше полномочий вот тогда будет порядок!!!
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #4200
12-05-2017 08:29 RE: "Моя нова поліція"

(11-05-2017 23:33)ЮрийПол :  
(11-05-2017 12:16)Мавпун :  

торчки или бухие.
раньше бы побоялись бы такое чудить перед сержантом Петренко, а теперь типа умные стали!!!
надо новой полиции больше полномочий вот тогда будет порядок!!!

у поліції достатньо повноважень, але вони нівелюються недосвідченістю(непрофесіоналізмом) + вони не впевнені що їх буде відстоювати начальство. згадайте отой випадок з неадекватами на бмв, оно ім нада тепер?
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 36