Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Полоса для общественного транспорта
Автор Повідомлення
LUPUS Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #411
28-12-2015 09:28 RE: Полоса для общественного транспорта

сьогодні, в зв*язку із корпоративом, їхав на роботу ГТ (метро)
вибачте, але це піпець!!!!!
з гарного - можливість оплатити проїзд банківською картою
все інше як і було 15 років тому... двері у вагон зачинають раніше ніж усі вийшли.. не кажучи вже про тих хто хоче зайти
людей багато (а я розумію що частина вже поїхала на свята з міста і зазвичай ще більше)...
аромати, дотики, брудне взуття...
і ось це ви пропонуєте як альтернативу авто???? ще й пріоритет в русі для цього???
Упал и качаюсьУпал и качаюсьУпал и качаюсь
Шукати всі повідомлення учасника
Снусмумрик Немає
деревянная нога :)))

Приєднався: May 2015
Крайня північ Києва
читыре калеса и жОлтое маршрутко
Повідомлення: #412
28-12-2015 09:30 RE: Полоса для общественного транспорта

(28-12-2015 09:28)LUPUS :  сьогодні,

FacepalmFacepalmFacepalmFacepalm
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #413
28-12-2015 09:44 RE: Полоса для общественного транспорта

(28-12-2015 09:30)Снусмумрик :  
(28-12-2015 09:28)LUPUS :  сьогодні,

FacepalmFacepalmFacepalmFacepalm

ваша думка важлива для нас... залишайтесь на лінії... і чим довше тим краще... Упал и качаюсь
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #414
28-12-2015 10:26 RE: Полоса для общественного транспорта

(28-12-2015 09:28)LUPUS :  людей багато (а я розумію що частина вже поїхала на свята з міста і зазвичай ще більше)...
аромати, дотики, брудне взуття...
У Вас или обострённое чувство брезгливости, или просто людей не любите. Или , прастите, "нарцис"....
Andrew_S Немає
Мегаписака

Приєднався: Nov 2011
Киев
A5 FL 1.8 TSI
Повідомлення: #415
28-12-2015 10:38 RE: Полоса для общественного транспорта

Ну так хочете окремого комфорту - так "платіть" за нього мінус однією полосою. Wink
І подивіться, який ви жорстокий. Хочете всі полоси, комфорт, вам не подобаються запахи, дотики. А як же люди, які не мають можливості придбати авто і змушені їздити в ГТ і отримувати весь букет того, що вам так не подобається в ГТ? Та ще стояти в пробках, замість того, щоб швидше вийти да вдихнути свіжого повітря.

"You run your mouth and I'll run my business, brother..." Jordan Louis
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #416
28-12-2015 10:50 RE: Полоса для общественного транспорта

до чого тут популізм про нарцисизм? це звичайні людські бажання... і не треба мені докоряти тим що в мене є авто і бажання мати індивідуальний простір... усі ми різні... хтось має авто хтось ні..
ще раз спробую донести основну тезу до вас - я не проти смуг для ГТ взагалі! ні я за! хай пасажири пересуваються швидше! це добре!
АЛЕ!
питання в реалізації!
не за мій рахунок! я і так сплачую податки! з мене вистачить!
а от побудуйте ще 1 ряд (можливо у вигляді 2-го поверху) і хай там їздить ГТ і ніхто нікому не заважає!
ще питання?
скажете грошей не має? це не до мене - це до тих хто збирає та адмініструє податки! впевнений я б знайшов кошти! бо не крав би а вкладав в інфраструктуру! найпростіше це взяти весь ЗВР країни і покласти в швейцарський банк під їх малі але стабільні відсотки... і на ці відсотки будувати а не воровати... це так... як приклад)
а займатись популізмом і звинуваченнями в бажанні особистого комфорту то це маячня яка не робить вам і вашому розуму честі!
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #417
28-12-2015 11:02 RE: Полоса для общественного транспорта

на дорогожичах вирішити питання жопи, яка сталась з-за полоси для ГТ взагалі не є проблемою, було би бажання. і в петиції це чітко показали Hello!
apylypiv Немає
Цинічний бандера

Приєднався: Aug 2011
Вінниця -> Львів -> Київ
Kodiaq Sportline
Повідомлення: #418
28-12-2015 11:12 RE: Полоса для общественного транспорта

(28-12-2015 10:50)LUPUS :  до чого тут популізм про нарцисизм? це звичайні людські бажання... і не треба мені докоряти тим що в мене є авто і бажання мати індивідуальний простір... усі ми різні... хтось має авто хтось ні..
ще раз спробую донести основну тезу до вас - я не проти смуг для ГТ взагалі! ні я за! хай пасажири пересуваються швидше! це добре!
АЛЕ!
питання в реалізації!
не за мій рахунок! я і так сплачую податки! з мене вистачить!
а от побудуйте ще 1 ряд (можливо у вигляді 2-го поверху) і хай там їздить ГТ і ніхто нікому не заважає!
ще питання?
скажете грошей не має? це не до мене - це до тих хто збирає та адмініструє податки! впевнений я б знайшов кошти! бо не крав би а вкладав в інфраструктуру! найпростіше це взяти весь ЗВР країни і покласти в швейцарський банк під їх малі але стабільні відсотки... і на ці відсотки будувати а не воровати... це так... як приклад)
а займатись популізмом і звинуваченнями в бажанні особистого комфорту то це маячня яка не робить вам і вашому розуму честі!
Нє, дурже, тут тобі -1 в карму. ІМХО Wink
Якшо виходити суто з теорії індивідуального простору та власного комфорту, то краще не виходити з приватного будинку. Людей - багато, місця - мало. Треба шукати комроміс.
Всі сплачують податки (ну чи переважна більшість працевлаштованих), тому всі мають право на комфорт. Якшо ви хочете оперувати цифрами, то сумарні податки людей з автобусу будуть явно більші, ніж ваші. Виходить, шо автобус (як сума податків з людей) матиме більший приорітет.
На разі, полоси ГТ вже є і ніхто їх не буде замальовувати. Надалі мусимо добиватись облаштування карманів на зупинках ГТ і приведення розкладу руху, рухомого складу до якогось цивілізованого рівня. Я тоді й сам залюбки пересяду на ГТ і буду дивитись по планшету мультяхи, а не нипатись в пробках годинами.

"Лиши собі на вечір пару папіросів, щоб правильно закінчити день.
Півскляночки вина, вот так – за все хороше - за тих, кому не пишуть пісень".

Кузьма Скрябін (с)
Шкодчук Немає
Українець

Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #419
28-12-2015 11:34 RE: Полоса для общественного транспорта

(28-12-2015 11:02)uds214 :  на дорогожичах вирішити питання жопи, яка сталась з-за полоси для ГТ взагалі не є проблемою, було би бажання. і в петиції це чітко показали Hello!

Стосовно вул. Теліги у мене окреме питання.
Я в 2009 році дуже часто в час пік їздив на авто по цій вулиці. Практично постійно були тянучки в сторону Шулявки і без окремої полоси для ГТ.

Часто через вул. Петропавлівську об'їзд цього проблемного місця здійснював.

Останні роки не було заторів на Теліги? Вони поновилися тільки після полоси для ГТ?

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 28-12-2015 11:35 Шкодчук.)
LUPUS Немає
Мегаписака

Повідомлення: #420
28-12-2015 11:37 RE: Полоса для общественного транспорта

після смуги для ГТ там взагалі настала жопа!
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 6