Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Просто нет слов ...
Автор Повідомлення
nika Далеко
Обучаю плохому :)

Приєднався: Mar 2009
за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #31
12-09-2014 09:34 RE: Просто нет слов ...

розкажу і я своє враження про рашку. скажу чесно що, незважаючи на те що у мене там живе велика родина, їхати до них у гості ніколи не хотілось, а зараз то тим паче... хіба що до дідуся на могилку і то, я боюсь що моя тітонька вже забула де вона знаходиться. я не хочу рівняти усіх під лінійку але... вперше я потрапила в росію у 9 років (їхали до тієї ж тітки на весілля). до цього об'їздила з батьками машиною половину України і для мого дитячого розуму було нормально коли у селах стоять підфарбовані будинки, оброблені городи, квіти під вікном і чистота у дворі... в російських "дєрєвнях" я побачила лише бур'ян вище поламаного страшного паркану. далі заходимо в квартиру - незважаючи на те що приїхала рідня з іншої країни у них срач такий що речі тупо запихнуті коліном, а сніданок ми готували самі. окрім сестри у батька ще є 2 старших брата, у всіх звичайно є свої діти і жоден з цих дітей не має вищої освіти! я розумію їх батьків - багатодітна сім'я, важко всих вивчити але своїх дітей можна ж поставити на ноги і відкрити двері у краще життя... відповідь - "а зачєм, і так сойдьот. я вот всю жизнь проработал водителем тролейбуса і нічєво, нє умєр. зато у мєня внукі єсть хіхіхі". внуки це все добре, але ж їх батьки ледь зводять кінці з кінцями, бо ніякої освіти не мають і що саме страшне своїм дітям вони теж ніякої освіти не дадуть (( на мене дивляться як на ідіотку, бо "вот дурочка, сколько дєнєг вибросіла на образованіє. і что оно тєбє дайот?" дайот - неотупіти до вашого рівня. далі тітка - впихнулася на гарну роботу і що ви думаєте, усю зп вона витрачає на себе... вона знає усі найдорожчі ресторани у місті (її синьо-червоне селфі ми частенько спостерігаємо в однокласниках), а після ресторанів вона їде на ліпосакцію, бо алкоголь і жирна їжа даром не проходить. її чоловік ніде не робить, іноді таксує але це майже завжди закінчується дтп. коли хворіли бабуся з дідусем, то моя тітонька їм колола снодійне аби можна було спокійно гуляти. о, її діти - це тупий і ще тупіший, хоч у них різниця у віці в 7 років... розумово різниці ніякої. на могилах дідуся і бабусі вони взагалі не бувають, навіть на річницю смерті - це при тому що дідусь ветеран війни і при житті отримував шикарну пенсію, на яку вони всі жили ще й квартиру заробив у держави. дяки ніякої... саме головне забула, живе моя рідня не за 100 км від міста, а у столиці Татарстану - Казань. місто розвивається шаленим темпом, вчись і працюй... але "зачєм пєрєутруждаться і так сойдьот". у цьому вся суть росії. знову ж таки я не кажу що все населення таке як моя рідня, але більшість саме таких. і тепер питання чи важко їх зомбувати?! і якого розуміння ми від них чекаємо?!
з.і. накипіло ((

Правильний штурман & Шумахер у спідниці Поехали © Vantala
Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
"РятувАльниЦя МаЛібУ" © Mirack
Лікар Варя[Зображення: 8c5e69ca0918892d0be5c34b628737c1.gif]© білийUNDпухнастий
Богиня Перемоги © Maybe
Шукати всі повідомлення учасника
samkv Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2010
Odessa
Seat, была skoda
Повідомлення: #32
12-09-2014 11:24 RE: Просто нет слов ...

Правильно выбрав объект съемки можно показать что угодно, даже за город ехать не надо, у нас в Одессе есть (ну или по крайней мере были) такие же дома, только это ничего не показывает. у нас есть дороги которые и дорогами не назвать, и это даже не 100 км от одессы, по факту нормальных то дорог не так много... Вобщем все это целенаправленная чернуха, ни больше ни меньше.
Zloy_suslik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2008
Киев
Opel Insignia
Повідомлення: #33
12-09-2014 13:34 RE: Просто нет слов ...

(12-09-2014 11:24)samkv :  Правильно выбрав объект съемки можно показать что угодно, даже за город ехать не надо, у нас в Одессе есть (ну или по крайней мере были) такие же дома, только это ничего не показывает. у нас есть дороги которые и дорогами не назвать, и это даже не 100 км от одессы, по факту нормальных то дорог не так много... Вобщем все это целенаправленная чернуха, ни больше ни меньше.

Вы знаете, я всегда считал себя либералом. Всегда поддерживал право любого человека на собственное мнение и всегда уважал мнение других, каким бы оно не было. Всегда старался в диалоге оперировать фактами и приводить доказательства, аргументы ... Но вот сейчас у мну даже мысли ни одной нету как пробить Вашу сумермегабронежелезобетонную стену !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ну при чём тут дороги и дома ??? Тема о способе жизни людей, о их приоритетах и ценностях в этом бренном мире, о направлении их мыслей. О принципах, если хотите. А дома и дороги это уже следствие !

(12-09-2014 09:34)nika :  розкажу і я своє враження про рашку.

Спасибо большое, очень поучительно и по сути !

[Зображення: 4.gif]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-09-2014 13:35 Zloy_suslik.)
nika Далеко
Обучаю плохому :)

Приєднався: Mar 2009
за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #34
12-09-2014 14:01 RE: Просто нет слов ...

(12-09-2014 11:24)samkv :  Правильно выбрав объект съемки можно показать что угодно, даже за город ехать не надо, у нас в Одессе есть (ну или по крайней мере были) такие же дома, только это ничего не показывает. у нас есть дороги которые и дорогами не назвать, и это даже не 100 км от одессы, по факту нормальных то дорог не так много... Вобщем все это целенаправленная чернуха, ни больше ни меньше.

не потрібно так гостро реагувати. я так розумію що даний сюжет був зроблений для того аби показати усю суть росії... вони вчать інших життю. в якому самі ніфіга не розуміють. і які б в Україні не були погані дороги і негазифіковані міста ми нікого не вчимо як правильно жити і що саме головне не розвішуємо банери на старі будинки шоб президенту було весело їхати

Правильний штурман & Шумахер у спідниці Поехали © Vantala
Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
"РятувАльниЦя МаЛібУ" © Mirack
Лікар Варя[Зображення: 8c5e69ca0918892d0be5c34b628737c1.gif]© білийUNDпухнастий
Богиня Перемоги © Maybe
samkv Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2010
Odessa
Seat, была skoda
Повідомлення: #35
12-09-2014 15:23 RE: Просто нет слов ...

(12-09-2014 14:01)nika :  не потрібно так гостро реагувати.
Да Вы меня не так поняли, я очень спокойно реагирую. Поехали в россию сняли какую-то херню. Была бы цель и желание такой же репортаж сняли бы в украине.
или вы думаете у нас нету людей с таким образом жизни? или думаете там все так живут?

Про то что в россии много говна, нелогичных вещей идиотизма и т.д. я не спорю. Но вот надо решать проблемы в своем доме, а не тыкать что у соседа тоже вода из крана течет...

П.С. Никогда не понимал когда по дороге презедента в срочном порядке наводятся порядок (или имитация порядка), можно подумать он не в курсе реальных дел...
Платон Немає
:)

Приєднався: Apr 2007
Тут
Skoda Fabia Combi III
Повідомлення: #36
12-09-2014 20:32 RE: Просто нет слов ...

(11-09-2014 14:50)leftlogin :  
(11-09-2014 14:46)MaxMar :  Но не гадят же люди у себя в доме или во дворе?

Неужели все русские гадят?
Я ни в коем случае нехочу сказать что у них лучше чем у нас (напритив уверен что глубина ж_пы гораздо больше), но всех ровнять по одному сюжету неразумно Hello!

ребята, чего ссориться, Троещина. многоквартирный дом где я живу девятиетажка, половина людей нормальные. половина быдло, гадят в лифту, на лестничной клетке, плюет при мне в лифту, я делаю замечание, в ответ матерная брань, уборщица убирает, пол дня проходит, грязи поколено. дверь в парадное никто не закрывает, в лифте ворую катушку каждые две недели. Услышал одной красавицы с 9 этажа, которая орала лифтерше, что лифт не работает, я подхожу-делаю замечание: закрывай дверь за собой, не будут воровать катушку. в ответ, матерная брань, здесь реально на Украине нормальных 20 млн, остальных растреливать, я не пойму, за кого воюют наши воины, за это третьесортное быдло, мне очень стыдно за наше стадо!извините но такие сюжеты надо у нас снимать, а не в России.

Бачу ціль не бачу перешкод!
Gerzik Немає
Все буде HD )

Приєднався: Jul 2008
Київ- Батурин- Кам'янець
H-D Dyna,H-D RoadGlide ,TurboSmart,VW T5 VR6 4x4
Повідомлення: #37
12-09-2014 20:42 RE: Просто нет слов ...

Все бидло розстрілювати? Не варто . В рашу на пмж.

moscovia delenda est
СЕАТовод Немає
ПРАКТИК

Приєднався: Oct 2010
У К Р А Ї Н А
SEAT ALTEA,Skoda Octavia Tour
Повідомлення: #38
12-09-2014 21:06 RE: Просто нет слов ...

(11-09-2014 16:06)Vovan :  
(11-09-2014 15:54)Медведь :  И это я считаю не плохо.
При таких темпах "умирания сел" - что же Вы, горожане, жрать-то будете???КуритьКуритьКурить
Mr. Green
На справді,я також підтримую пана Медведя.
Ми звикли до совкового способу життя на селі. В ті часи молоді з села не випускали,любими методами заохочували залишатися чи повертатися після навчання,служби в армії і т.п. назад в село. Така тоді була політика партії і совєтского правітєльства....
В технічному плані сільське господарство союзу було набагато відсталіше ніж те що нині. Ні,я не говорю,що зараз всюди працюють по нових технологіях! Але,в переважній більшості так.
Якщо раніше тракторна бригада налічувала десятки тракторів МТЗ чи ДТ з охрєнітєльним штатом трактористів,комбайнерів,слюсарів і т.д.....
то зараз (доволі великому) фермерському господарству достатньо 3 максимум 4 джон діри чи якісь інші імпортні машини з навісним обладнанням і все. Той обєм що обробляли 5-6 мтзонів з трикорпусними плугами,обробляє один джон дір своїм десятикорпусним. Така ж ситуація з комбайнами та іншою технікою.
Тваринництво-тех величезні зміни. Якщо раніше кожен колгосп чи радгосп обовязково повинен був займатися тваринництвом,то зараз ним у переважній більшості займаються спеціалізовані підприємства,де впроваджено нові технології і немає потреби тримати роздуті штати. Така ж ситуація й в інших сферах СГ.
Отже,навіщо господарству тримати величезний штат робітників? Краще менше,але забезпечувати їх більш-менш достойною зарплатнею.
Тобто,хочу сказати що на даний час в селі немає потреби у великій кількості працюючих.Мало того,навіть у цей час,коли багато сел занепадає через відїзд молоді- у цих селах немає роботи навіть для тих хто залишився.
Якось так.
P.S.
На всяк випадок-сам проживаю можна сказати в сільській місцевості.

Многие люди не понимают, почему я перестал с ними разговаривать.
А для меня непонятно, нахрена я когда-то вообще с ними заговорил?
Krua Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2014

Повідомлення: #39
12-09-2014 22:55 RE: Просто нет слов ...

СЕАТовод Полностью согласен!
Село оно конечно хорошо! Очень люблю уехать с города и побыть там. Есть разные люди и разные села. 100км от Киева не показатель и по моему опыту чем ближе к столице тем люди богаче живут. По домам видно! У меня родители сами с села, одно в Кировоградской области (ближе к Николаевской) а другие с Черкасской. Так вот бывая и там и там - разница колосальная, при чем раньше не обращал внимания, а это поехал к дедушке на могилу и заехали в село... Я там каждое лето в детстве был, это был рай... а сейчас просто капец, село вымерло, дорога до этого была убитой - сейчас еще хуже, нет, не то что ямы - просто она вдруг заканчивалась - после дождя с поля смыло грунт на дорогу и все, жип проходит а шкода нет, вот так пузом и полз, иногда разгон брал но доехал в то время как в другое село дорога нормальная. Жаль что вымирает конечно сельская местность, но! Острой нехвати труда там нет и не будет! Раньше были колхозы, доярки, ветеринары, трактористы, комбайнеры, водителя, сторожа, кантора... а сейчас что? Там не нужна кантора! Там 1-2 фермера на сель. совет - у них по 1 бухгалтеру, 1 агроному и 5-10 рабочих (трактористы, водителя, сторож). Ну сколько нужно хат? хат 5-10 с головой хватит для проживания и обеспечивания нормального функционирования. + там еще работа в магазине и почта... ну сельский голова... Ну все... Если скот выращивают - там вообще понты! Арендовал помещение, завез химии в корм, скупил зерно по дешевке и все, 5 человек на комплекс!!! Сторож работает сутки через 3е, но из 3х выходных он день или два убирает после скотины - такие условия... 1500 в месяц и работай. нет? - другого найдем - очередь вон стоит. Единственный минус это то что подорожает мясо-молочка, село конкуренцию дает нормальную.

А тема этой всей катавасии с рашей, штатами и европой для меня предельно проста:
С кем лучше дружить? - дружить нужно со всеми, и те и те "хороши" но тот факт что штаты и европа не вводила войска и не отбирала территорию говорит сам за себя. Там тоже не все так гладко! Но включите какое-то дискавери и просто посмотрите пару передач... там у людей заботы совсем другие. Нет такой массовости вопросов "как прокормить семью"... они думают о каких-то для нас беззаботных моментах. Я уверен что если бы украинцы были в таких условиях то трудолюбие показало бы высокие показатели.

Сюжет довольно таки интересен, можно сделать в любой стране, найти таких же... те же места и т.д. У меня вон в доме кто-то одеяло в унитаз спустил... - лень людям выносить мусор... Но может это наша пропаганда, может стереотип "водка, мишка, балалайка" но он отображает общую картину, да приукрашен, но разве этого там нет?
Посмотрите как они относятся к тем же таджикам, кавказцам... типичная "арийская нация", они в большинстве своем за людей не считают - это и есть показатель уровня общества - уважение к другим людям. Я бы лично при любом зомбировании не хотел бы чтобы моя страна вторгалась куда-то там помогая кому-то там. Их страна - сами разбирайтесь. (ну вот так, по человечески, не беру во внимание "самозащиты от НАТО" и т.д.) Ведь любой нормально мыслящий человек должен понимать что война это очень плохо. Оторвись ты от ящика, выйди на улицу, посмотри на песочницу с детьми и представь что сейчас туда лупанёт какой-то град, ураган или точка-У. А у них нет... мы должны помочь и т.д. - 143 млн. чипидейлов.
_Сергей_ Далеко
Классик

Приєднався: Sep 2008
Киев
Škoda Octavia Tour 1.6 BFQ
Повідомлення: #40
14-09-2014 15:07 RE: Просто нет слов ...

http://youtu.be/XFdi3pvmZs8

[Зображення: Prapor.png] Слава-Україні! Слава-Нації!

***-249-ОЗ-З9 Wave

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  С...ка нет слов, одни эмоции! mototo987 0 4 499 02-10-2018 18:50
Останнє: mototo987
  Это просто вынос мозга. ДЛя поднятия настроения! mototo987 6 2 575 31-05-2014 21:55
Останнє: Vantala
  Миронов и Астахов....нет слов... Брдэ 213 32 145 23-12-2013 17:13
Останнє: Рекрут
  просто Дебилы в немецкой форме svs32 17 4 461 16-08-2013 09:14
Останнє: Oleg_20
  видео, у меня просто нет слов.... RomaKol 16 3 804 30-01-2013 22:23
Останнє: КОТяра
  Выхожу из КЛУБА-просто этот клуб для жителей столицы okupant66 142 25 925 03-10-2012 17:08
Останнє: Dimon325
  Просто хорошие и вкусные рестораны)) alex_eze 32 8 451 09-07-2012 10:52
Останнє: Гарри
  Просто красавчик! *-*Саня*-* 4 2 011 03-05-2012 21:21
Останнє: Владос
  Они познакомились просто на улице... и такое бывает... Шкодчук 10 3 966 21-04-2012 21:21
Останнє: Шкодчук
  Тачка просто огонь AMU 19 4 003 06-04-2012 22:48
Останнє: Vlad1358

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 4