Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Львівський аеропорт
Автор Повідомлення
ja-vova Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2011
Lviv
Fabia Combi New 1.4 LPG
Повідомлення: #31
31-03-2012 22:50 RE: Львівський аеропорт

(31-03-2012 22:20)Ulisss :  
(31-03-2012 22:04)Šved :  просто хочеться хоч якогось покращення для людей
Где-то я уже это слышал...
Упал и качаюсь

про всяк випадок проголосував 5 разів....
попрошу занести в список на знижку.

Заработать и дурак сможет, а вот получить не работая — тут нужен ум.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 31-03-2012 22:54 ja-vova.)
Шукати всі повідомлення учасника
CHUK Немає
Мандрівник

Приєднався: Jul 2008

Fabia Combi New 1.4 => Octavia A5 1.8TSI Elegans+=> BMW 3 E91
Повідомлення: #32
31-03-2012 23:29 RE: Львівський аеропорт

(31-03-2012 16:20)Ulisss :  
(31-03-2012 11:43)CHUK :  Чим більше буде рейсів і пасажирів, тим більше шансів, що щось зміниться,
Я в рулетку не играю. Больше рейсов означает у нас лишь то, что владельцы заработают больше. Для нас с вами ничего не поменяется

Наперед вибачайте, особисто проти Вас нічого немаюДружба, але, я просто терпіти не можу людей, які кажуть: "Все фігово, блін... Але нічого робити не буду, бо все одно фігово буде, або навіть фіговіше...". Ось цей песимістичний пофігізм робить, насправді, багато зла. Потрібно рухатись вперед, щось робити і тоді може щось зміниться в нашій державі. Починати, перед усім, з себе - не смітити на вулиці, пропускати пішоходів на перходах та автомобілі, які виїзжають на головну з другорядної вулиці, висловити підтримку в голосуваннях і тд. З усіх цих дрібниць складається загальна картина і сутність держави. Може трохи пафосно, але накипіло. Живу фактично на дві країни і бачу яка велика різниця між сусідніми державами...
Ulisss Немає
сомелье всея Донецк

Приєднався: Apr 2008
Луцьк
Polo 1,2 TDi
Повідомлення: #33
01-04-2012 09:02 RE: Львівський аеропорт

(31-03-2012 23:29)CHUK :  не смітити на вулиці, пропускати пішоходів на перходах та автомобілі, які виїзжають на головну з другорядної вулиці
Так и делаю
(31-03-2012 23:29)CHUK :  висловити підтримку в голосуваннях
А вот это фиг, одному я уже авансы делал, ниче не поменялось Упал и качаюсь
CHUK Немає
Мандрівник

Повідомлення: #34
02-04-2012 08:26 RE: Львівський аеропорт

(01-04-2012 09:02)Ulisss :  А вот это фиг, одному я уже авансы делал, ниче не поменялось Упал и качаюсь
Аплодисменты я теж одному висловлював, баста, вже, нікому не вірю.

Насправді, я мав на увазі інші голосування - такого типу, які тут обговорюються. А щодо іншого голосування, то вистачить... наголосувались... Піду тільки тоді, коли зберуться холопаки зі шмайсерами, ППШ зі заходу і сходу, і всі підуть в Київ голосувати в Кончу, Межигіря і тд. Упал и качаюсь
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-04-2012 08:27 CHUK.)
Ulisss Немає
сомелье всея Донецк

Луцьк
Polo 1,2 TDi
Повідомлення: #35
02-04-2012 10:38 RE: Львівський аеропорт

(02-04-2012 08:26)CHUK :  інші голосування - такого типу, які тут обговорюються
Аэропорт - это коммерческое предприятие. Сначала пусть делают, чтобы людям было удобно и комфортно пользоваться услугами именно этого аэропорта, а люди уже потом деньгами проголосуют. Наоборот если, то наш багаж так и будут подвозить на телеге под навес и там бросать, как хошь так и доставай свой чемодан с самого низа (это я о донецком аэровокзале)
CHUK Немає
Мандрівник

Повідомлення: #36
02-04-2012 13:28 RE: Львівський аеропорт

(02-04-2012 10:38)Ulisss :  
(02-04-2012 08:26)CHUK :  інші голосування - такого типу, які тут обговорюються
Аэропорт - это коммерческое предприятие. Сначала пусть делают, чтобы людям было удобно и комфортно пользоваться услугами именно этого аэропорта, а люди уже потом деньгами проголосуют. Наоборот если, то наш багаж так и будут подвозить на телеге под навес и там бросать, как хошь так и доставай свой чемодан с самого низа (это я о донецком аэровокзале)

аеропорт вже добудовують. тільки треба, щоб там рейси нормальні були і по нормальних цінах. Я з Братислави до Лондона летів за 22 фунти, а зі Львова до Києва буде майже в 10 разів дорожче (туди і назад). Через те, що немає конкуренції. Тому вважаю, що повинно бути чим більше рейсів, тоді і ціни нижчі будуть і сервіс ліпший.
Oleksii Pinchuk Немає
...

Приєднався: Aug 2009
Київ 11-й км.
E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car
Повідомлення: #37
02-04-2012 14:09 RE: Львівський аеропорт

так не пускают дешвых перевозчиков в Украину. И тут голосуй не голосуй всё равно получишь мамбу Недоумение В прошлом году довелось мне встречать своего коллегу закордонного в Ивано-Франковском аэропорту. Я туда из Киева на машине приехал и ждал его под аэровокзалом Mr. Green Сначала я подумал что я что-то напутал и приехал вместо Львова в Ивано-Франковск. Сверился - не, всё точно СЮДА прилетает. А такие унылые мысли ко мне пришли потому что вместо аэропорта я увидел ларёк в котором бабка сериал смотрела и свет не горел. Жизнь в этом чудо месте зажгли таксисты, которые за пол часа до прибытия рейса начали кучковатся возле здания и менты, которые меня сразу попросили или за парковку заплатить, или отъехать подальше Smile А телега с кучей чемоданов уже потом выехала Курить И таких историй могу мильён нарасказывать основываясь на своём опыте. Не будет у нас дешёвых рейсов и чемоданы грузчики шмонать будут. По крайней мере это моё ИМХО. Hello!

Батько режисера #
fascist with German Shepherd dog Не за что
Ulisss Немає
сомелье всея Донецк

Луцьк
Polo 1,2 TDi
Повідомлення: #38
02-04-2012 14:46 RE: Львівський аеропорт

(02-04-2012 13:28)CHUK :  Я з Братислави до Лондона летів за 22 фунти, а зі Львова до Києва буде майже в 10 разів дорожче (туди і назад). Через те, що немає конкуренції. Тому вважаю, що повинно бути чим більше рейсів, тоді і ціни нижчі будуть і сервіс ліпший.
А где у нас хоть в одном аэропорту есть рейсы lowcost? Нашим ушлепкам дай больше рейсов, они просто тупо больше захотят заработать. Конкурентов они не пустят.
Oleksii Pinchuk Немає
...

Приєднався: Aug 2009
Київ 11-й км.
E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car
Повідомлення: #39
02-04-2012 14:55 RE: Львівський аеропорт

летал из Одессы в Киев на АН 24 и в Донецк на Як 42. Первый литак вообще жесть Shocked Такое впечатление что его в машине времени из 70-х в настоящее пригнали, ПАЗик с крыльями. Иностранцы потом когда приземлились в ладоши не хлопали, они сидели на жопе ровно с такими глазами Я удивлен и крестились, а самые смелые на его фоне фотку напамять сделали. А ценнег на перелёт как на Боинг с питанием в первом классе Курить

Батько режисера #
fascist with German Shepherd dog Не за что
CIM Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2011

Skoda Octavia A5 Combi. 1,8TSI, Elegance+. červený
Повідомлення: #40
02-04-2012 15:58 RE: Львівський аеропорт

(31-03-2012 23:29)CHUK :  
(31-03-2012 16:20)Ulisss :  
(31-03-2012 11:43)CHUK :  Чим більше буде рейсів і пасажирів, тим більше шансів, що щось зміниться,
Я в рулетку не играю. Больше рейсов означает у нас лишь то, что владельцы заработают больше. Для нас с вами ничего не поменяется

Наперед вибачайте, особисто проти Вас нічого немаюДружба, але, я просто терпіти не можу людей, які кажуть: "Все фігово, блін... Але нічого робити не буду, бо все одно фігово буде, або навіть фіговіше...". Ось цей песимістичний пофігізм робить, насправді, багато зла. Потрібно рухатись вперед, щось робити і тоді може щось зміниться в нашій державі. Починати, перед усім, з себе - не смітити на вулиці, пропускати пішоходів на перходах та автомобілі, які виїзжають на головну з другорядної вулиці, висловити підтримку в голосуваннях і тд. З усіх цих дрібниць складається загальна картина і сутність держави. Може трохи пафосно, але накипіло. Живу фактично на дві країни і бачу яка велика різниця між сусідніми державами...

... ну є ж все таки нормальні люди. Cnuk+1000
(Востаннє це повідомлення було змінене: 02-04-2012 17:20 CIM.)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2