|
Львівський аеропорт
|
|
| Автор | Повідомлення |
ja-vova
Писатель ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 262 Приєднався: Apr 2011 Lviv Fabia Combi New 1.4 LPG |
|
||
|
CHUK
Мандрівник ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 953 Приєднався: Jul 2008 Fabia Combi New 1.4 => Octavia A5 1.8TSI Elegans+=> BMW 3 E91 |
|
|
|
Ulisss
сомелье всея Донецк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 9 863 Приєднався: Apr 2008 Луцьк Polo 1,2 TDi |
|
|
|
CHUK
Мандрівник ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 953 Приєднався: Jul 2008 Fabia Combi New 1.4 => Octavia A5 1.8TSI Elegans+=> BMW 3 E91 |
|
||
|
Ulisss
сомелье всея Донецк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 9 863 Приєднався: Apr 2008 Луцьк Polo 1,2 TDi |
|
|
|
CHUK
|
|
|
Oleksii Pinchuk
... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 5 756 Приєднався: Aug 2009 Київ 11-й км. E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car |
|
||
|
Ulisss
|
|
|
Oleksii Pinchuk
... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Повідомлень: 5 756 Приєднався: Aug 2009 Київ 11-й км. E Golf 36 kWt, Aвоська D4 4.0 biturbo, Passat 2.0 tdi - Company car |
|
||
|
CIM
Рассказчик ![]() ![]() Повідомлень: 109 Приєднався: Jul 2011 Skoda Octavia A5 Combi. 1,8TSI, Elegance+. červený |
|
||
|
|
« Старша тема | Молодша тема »
|
Переглядають: Гості: 1

, але, я просто терпіти не можу людей, які кажуть: "Все фігово, блін... Але нічого робити не буду, бо все одно фігово буде, або навіть фіговіше...". Ось цей песимістичний пофігізм робить, насправді, багато зла. Потрібно рухатись вперед, щось робити і тоді може щось зміниться в нашій державі. Починати, перед усім, з себе - не смітити на вулиці, пропускати пішоходів на перходах та автомобілі, які виїзжають на головну з другорядної вулиці, висловити підтримку в голосуваннях і тд. З усіх цих дрібниць складається загальна картина і сутність держави. Може трохи пафосно, але накипіло. Живу фактично на дві країни і бачу яка велика різниця між сусідніми державами...
я теж одному висловлював, баста, вже, нікому не вірю.
В прошлом году довелось мне встречать своего коллегу закордонного в Ивано-Франковском аэропорту. Я туда из Киева на машине приехал и ждал его под аэровокзалом
А телега с кучей чемоданов уже потом выехала
И таких историй могу мильён нарасказывать основываясь на своём опыте. Не будет у нас дешёвых рейсов и чемоданы грузчики шмонать будут. По крайней мере это моё ИМХО.
Такое впечатление что его в машине времени из 70-х в настоящее пригнали, ПАЗик с крыльями. Иностранцы потом когда приземлились в ладоши не хлопали, они сидели на жопе ровно с такими глазами
и крестились, а самые смелые на его фоне фотку напамять сделали. А ценнег на перелёт как на Боинг с питанием в первом классе